maşallah valla canım..
birazda bize uğrasan :)
Kızlar doktordayız hala kfa ölçümleri çok farklı çıktı...
baştan itibaren bütün usglere baktı doktorum.
Salı günü yine geleceğim.
Kafam çok karıştı inanın.
ölçümü çok zor zaten kafa aşağıda değil mi.
Kızlar doktordayız hala kfa ölçümleri çok farklı çıktı...
baştan itibaren bütün usglere baktı doktorum.
Salı günü yine geleceğim.
Kafam çok karıştı inanın.
Çok sağolun kızlar.
38+4 olmamız gerekirken ölçümlerde 35+6 çıktı.
eski usgler yoktu yanımda olanlara baktı.
Tekrar değerlendirmek gerek dedi baştan itibaren.
Şu son haftalarda böyle aksilikler çıkmıyor mu gelde sinir olma.
2 hafta önce kafası kanala girdi net ölçüm yapamıyorum diyor biri normaldir diyor.
Başka doktor bir terslik var diyor.
Anlamadım bu işi.
Slm kizlar bugun ilk kontrolumuz vardi.iyiymis oglum 100 gr zayiflamis oda normalmis.aile hekimliginede gittiK son kez topuk kani aldilar.biliyorum saglik icin ama yazik gunah ya minicik ayaklarini defalarca deldiler kuzumun.benim icin dayanmadi zaten teyzemle gittik o tuttu bebegi ben disarlara kactim az biraz coj aglayinca bende agliyorun dayanamiyorum aglamasina.haftaya 2. Kontrolumuz olacak isitme testi yapilacak bakalim insallah bi sorunumuz cikmaz.rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin.pamuk gibi teyzeleri sut kokuyo oyle tatliki hic gozumun onunden ayiramiyom.
Hastaneye gittim sabahtan beri ordaydim, gelen nisanimmis ve nst de siddetli sancilar cikti...Ebeler iki fitil verdiler acilmam olmadigi icin ve iki saat yürümemi istediler. Sonuc acilmam cok hafif ve sancilar daga devam ediyor, bebegim de cok sükür iyi! Simdi evdeyim agrilar dagada siddetlenirse aksama yine bana hastane yolu gözüktü...
Hayirliysa gelsinde kuzum baska bisi istemiyorum, cekilen agrilara raziyim
Ah tatlı melek cok cok gecmis olsun canım korunmasiz melek o inan ben de üzüldüm ama cok şükür ki düzgün kaynamış kemikler dogum icin sert olmuyormuş kikirdak tarzı oluyormuş yapıları dolayısıyla sandığımız gibi canı yanmamistir Allah in izniyleCanim cok sıkkınyavrumun omzu kirilmis dogumda yeni farkediyorlar ustune durmasam kimsenin umuru degil ne yapacagimi bilemiyorum Allahtan dogru kaynamis bebegimin omzu ama hala hareket ettiremiyor kolunu ((
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim cok sıkkınyavrumun omzu kirilmis dogumda yeni farkediyorlar ustune durmasam kimsenin umuru degil ne yapacagimi bilemiyorum Allahtan dogru kaynamis bebegimin omzu ama hala hareket ettiremiyor kolunu ((
Canim cok sıkkınyavrumun omzu kirilmis dogumda yeni farkediyorlar ustune durmasam kimsenin umuru degil ne yapacagimi bilemiyorum Allahtan dogru kaynamis bebegimin omzu ama hala hareket ettiremiyor kolunu ((
Ah tatlı melek cok cok gecmis olsun canım korunmasiz melek o inan ben de üzüldüm ama cok şükür ki düzgün kaynamış kemikler dogum icin sert olmuyormuş kikirdak tarzı oluyormuş yapıları dolayısıyla sandığımız gibi canı yanmamistir Allah in izniyle
Fizyoterapiste danışsanız acaba canım bebeklerde güçlendirmek ici me yapılmalı diye???
Doğumun zor geçmemiş gibi hatırlıyorum neden öyle olmuş cati kemiğinden dolayı mı acaba?
Acil şifalar diliyorum nazar icin bol bol dua et annesi
Kizlar merhaba okuyorum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim telden doğum yapan arkadaşlar hayirlisi olsun allah anali Babıali büyütsün bizde bugün kontroldeydik maşallah oğlum iyi çarşamba doğum var nasipse kendinize iyi bakin hepinizi optum
Snowy kalkan alın diyince ben bugün avent'inkini aldım,chicco'nunkini pek beğenmedim,avent'inkinden 4 tane çıkıyo,hem delikli,hem deliksiz,hem yumuşak silikonu da var.
kızlar yoktunuz,iyi sevindim,merakta bırakmayın,aktar sağlıkla kucağına al inşallah,doğumdan sonra bize de yaz ama
Ayy sen gece doğurursun belki de,az kaldıı ne güzelBenim de nişanım gelse,ya da bir sinyal göbek atcam koca göbeğimle
Cok saol canim.. Fizik uzmani&fizyoterapist gorduler bazi hareketler verdi onlari yapiyoruz kurtaracak dedi ikiside. Dun kontrole gittik fizik tedavi uzmanimiz bi rontgen cekelim dedi cektirince suphelendi ortpediste yonlendirdi o rontgene bile bakmadan anladi ama kaynamis merak etmeyin 6 ay ila 1 yila kadar normale doner dedi ama gelde bana sor o kadar uzun geliyor ki bana 6 ay( ama cok sukur ki kalici hasarda olabilirmis kavramasi var cok sukur elimi tutuyor minisim
Dogumumun son 45 dk si cok zordu anlatmak istemedim ama catal kismi zordu 3 doktor girdi dogumuma catalda cok bekledim.
3 saat sanci sonrasi boyle zor olmasi herkesi sasirtti
Sinem tam bombasin ha :)
Aferin ama kendini de biliyorsun geze geze dogurcan maasallah :)
Ugramis da kapi duvar hatun :) :)
Ben de sabırsızlanıyorum tabi vaktinde gelsin hepsi inşallahartık sabırsızlanıyorum ben. ama bebekler ne kadar vaktine yakın gelirse o kadar iyi olurmuş. daha kolay adapte olabilirlermiş