2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim cok sıkkın yavrumun omzu kirilmis dogumda yeni farkediyorlar ustune durmasam kimsenin umuru degil ne yapacagimi bilemiyorum Allahtan dogru kaynamis bebegimin omzu ama hala hareket ettiremiyor kolunu ((

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar doktordayız hala kfa ölçümleri çok farklı çıktı...
baştan itibaren bütün usglere baktı doktorum.
Salı günü yine geleceğim.
Kafam çok karıştı inanın.

Canım senin prensesin uzun zamandır asagidaydi zaten. Yorum yapan diğer arkadaşlar gibi ben de ölçüm hatasi olduğunu düşünüyorum. Son günlerinde bununla sıkma canını. Idil kızımızin maşallahi vardır annesi.

Maşallah, gözün aydın canım. Ben sağlık ocağına goturmedim, ararlarsa bakacağım. Işitme testinde bebeğin uyuyor olmasını istiyorlar canım. Hazırlıklı git gülüm, benim gibi emzirme odasında yarım saat gecirme

Hadi hayırlısı gülüm, bugün&,yarın gelir kuzun inşallah. Allah kolaylık versin sana inşallah.

Ah tatlı melek cok cok gecmis olsun canım korunmasiz melek o inan ben de üzüldüm ama cok şükür ki düzgün kaynamış kemikler dogum icin sert olmuyormuş kikirdak tarzı oluyormuş yapıları dolayısıyla sandığımız gibi canı yanmamistir Allah in izniyle
Fizyoterapiste danışsanız acaba canım bebeklerde güçlendirmek ici me yapılmalı diye???
Doğumun zor geçmemiş gibi hatırlıyorum neden öyle olmuş cati kemiğinden dolayı mı acaba?
Acil şifalar diliyorum nazar icin bol bol dua et annesi

Cok gecmis olsun canim.rabbim herkesin kuzusunu tum kotuluklerden hastaliklardan korusun.

Snowy
Tavsiyen icin tesekkurler canin uyutup ole giderim isitme testine.

canım benim çok geçmiş olsun inan bende çok üzüldüm dediğin gibi allahtan doğru kaynamış zaman geçtikçe hareket ettir canım benim sıkma canını

Cok saol canim.. Fizik uzmani&fizyoterapist gorduler bazi hareketler verdi onlari yapiyoruz kurtaracak dedi ikiside. Dun kontrole gittik fizik tedavi uzmanimiz bi rontgen cekelim dedi cektirince suphelendi ortpediste yonlendirdi o rontgene bile bakmadan anladi ama kaynamis merak etmeyin 6 ay ila 1 yila kadar normale doner dedi ama gelde bana sor o kadar uzun geliyor ki bana 6 ay ( ama cok sukur ki kalici hasarda olabilirmis kavramasi var cok sukur elimi tutuyor minisim

Dogumumun son 45 dk si cok zordu anlatmak istemedim ama catal kismi zordu 3 doktor girdi dogumuma catalda cok bekledim.
3 saat sanci sonrasi boyle zor olmasi herkesi sasirtti

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Aktarim bitirmissin hamileligi crsambaya ne kaldi :) :)
Saglikla kavusun oglusuna

Off nasıl bilmezler,doğumdan sonra kontrol etmiyolar sanki,bilerek mi söylemediler insan işkilleniyo,çok üzüldüm,inşallah söylenenden daha kısa sürede iyileşir,kalıcı değilmiş çok şükür

4 tane nedenmis ki?
Ayni cifti kullanmayacak miyiz??
Ben de alayim h sonu ne kadar?

Canım, çok üzüldüm...şükür ki kalıcı değil, tedavisi var. Anne olunca anladım ben de, yüzü eksise kalbim daglaniyor. Seni çok iyi anlıyorum. Inşallah güzel kızın verilen süreden de önce iyileşir. Dualarim yavrularımiz için. Rabbim korusun onları.

Daha önce yazdığım gibi fizyolojik sarılık hemen her bebekte olur. Sebep olan bilirubin vücuttan idrar ve diski ile atılır. Bu nedenle temel tedavi bebeğin sık sık beslenmesidir. Bunun dışında radyoterapi de uygulanır. Uygulanan ışık bilirubinin parçalanarak bebeğin sisteminden atılmasını sağlar. Eğer bebeğin sariligi hastanede foyoterapi gormesini gerektirecek düzeyde değilse, doktorlar bol anne sutu ve cam arkasından (sadece bez ile) güneş ışığı uygulamasını tavsiye ederler. Yenidogan bebek doğrudan güneş ışığına çıkartılmaz, çıplak halde dışarı da çıkartılmaz.

Google da gördüğümüz birkaç siteye inanmak yerine daha derin araştırma yaparsak, insanlara daha sağlıklı bilgi verebiliriz diye düşünüyorum. Neticede verilen tavsiyeyi biri uygular ise onun da vebalini üzerimize alıyoruz.....

Kiyamam yavrum ya
Cnm iri bir bebek de degildi 3500du hatirladigim kadariyla neden omuzu mu takilmis??
Allahim acil sifalar versin tez zmnda iyilesir cnm yavrun ins

oyyyyyyyyyyy ben kıyamam o kuzuyaaa..
çok geçmiş olsun canım benimmmm Allah başka dert üzüntü göstermesin..

artık sabırsızlanıyorum ben. ama bebekler ne kadar vaktine yakın gelirse o kadar iyi olurmuş. daha kolay adapte olabilirlermiş
Ben de sabırsızlanıyorum tabi vaktinde gelsin hepsi inşallah

QUOTE=mavis01;34743050]:) :)
Benim drcum da haftaya bana boyle dese keske :)[/QUOTE]

gönlünden geçen olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…