2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kilosu nasılmış peki?

hımm canım tekrar gıt bence başka doktorada zaten kaygılıyız bu doktorlar bızı daha kotu yapıyor banada bebegın bacaklarını goremıyorum demıstıde ayy sok olmustumm neler neler dusunmustumm düzgünce anlatmıyorlardaa

Sevindim gitmene canım. Nst takibi lazım. Benim sancılarım geldiğinde alet bebeğimin kalp atışlarını alamıyordu, strese girmişti kuzum. Inşallah güzel haberlerini alırız.

Hastaneye gittim sabahtan beri ordaydim, gelen nisanimmis ve nst de siddetli sancilar cikti... Ebeler iki fitil verdiler acilmam olmadigi icin ve iki saat yürümemi istediler. Sonuc acilmam cok hafif ve sancilar daga devam ediyor, bebegim de cok sükür iyi! Simdi evdeyim agrilar dagada siddetlenirse aksama yine bana hastane yolu gözüktü...

Hayirliysa gelsinde kuzum baska bisi istemiyorum, cekilen agrilara raziyim

Saol canim bilgin icin, evet illa kanli olmuyormus zatn gelende nisanimmis, demekki herkezde farkli oluyor....Allah razi olsun yinede senide tez zamanda rabbim bebegine kavustursun

Kizlar merhaba okuyorum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim telden doğum yapan arkadaşlar hayirlisi olsun allah anali Babıali büyütsün bizde bugün kontroldeydik maşallah oğlum iyi çarşamba doğum var nasipse kendinize iyi bakin hepinizi optum

Camin arkasindan alinan gunesin d vitamini acisindan etkisi yokmus
Mutlaka ciplak tene temas etmeliymis kiyafetten de degil dikkat

Saglikla kavus kuzuna ins
Allah yardimcin olsun tatlim

Cok heyecanli :)
Cok kolay,acisiz bir dogum olur ins tatlim :)

4.4.2014 :)
Saglikla gelsin yavrum :)

Sinem tam bombasin ha :)
Aferin ama kendini de biliyorsun geze geze dogurcan maasallah :)

Aminn cnm
Sana da iyi yolculuklar hayirli dogumlar :) :)

doğum yapan annelere bişey sormak istiyorum göğüs kalkanını hangi markayı öneriyorsunuz??

Snowy kalkan alın diyince ben bugün avent'inkini aldım,chicco'nunkini pek beğenmedim,avent'inkinden 4 tane çıkıyo,hem delikli,hem deliksiz,hem yumuşak silikonu da var.

Birkac gundur pek giremedim cnm evle ugrasiyordum
Dogum icin siramizi bekliyoruz :) :)

kızlar yoktunuz,iyi sevindim,merakta bırakmayın,aktar sağlıkla kucağına al inşallah,doğumdan sonra bize de yaz ama

Saol canim geliyor ama yavastan Hayirliysa gelsinde önemli degil
Ayy sen gece doğurursun belki de,az kaldıı ne güzel Benim de nişanım gelse,ya da bir sinyal göbek atcam koca göbeğimle

:) :)
Benim drcum da haftaya bana boyle dese keske :)

Kızlar doktordayız hala kfa ölçümleri çok farklı çıktı...
baştan itibaren bütün usglere baktı doktorum.
Salı günü yine geleceğim.
Kafam çok karıştı inanın.
Canım neden birkaç doktora birden gittin seni asıl takip eden Dr ne dedi? Su son haftalara kadar seni takip ettigim kadarıyla her şey yolundaydi dolayısıyla su son haftalarda hele de bebek asagidayken moralini bozma arkadaşımın oğlunun kafasına neler neler söylediler ama cocuğun masallahi var Nur topu gibi doğdu
Dualarımız seninle ve meleğinde sakın panik yapma meleğini de strese sokma

Allah herksn yardmcısı olsun 39 /5 deyım ama ses seda yok beklmk cok stresli
Artık herkes soruyor ne oldu yok mu gelişme diye ama stres olmayalım belki bu da doguma dayanmak icin farklı bir hazırlık bak herkes teker teker meleğine kavuşuyor ve cok şükür herkes guzellikle kurtuldu biz de pozitif düşünelim cok az kaldı tatlı minnaklarimizi kollamamiza )

Hersey daha sağlıklı olsunlar diye ben daha yüzünü görmeden şimdiden düşünüyorum nasıl kan vs alınacak meleğimden diye ama iste sabırlı olmak şart galiba su aile hekimligi tekrar neden istiyor ben de bunu anlamiyorum

Ay maşallah artık gelme sinyalleri kuvvetleniyor desene hadi bir avazda insallah

Ayy hadi maşallah saglikla kucağınıza alın insallah bize de dua etmeyi unutma benim dualarım sizle ))

doğum yapan annelere bişey sormak istiyorum göğüs kalkanını hangi markayı öneriyorsunuz??
Ben dogum yapmadım ama tecrubeliler avent in 2li gogus kalkanını önerdiler ben de aldım dezenfekte ettim meleğimi güzelce emzireceg günleri hayal ediyorum ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…