:) bence de yap bi kardeş arayı çok uzatmadan ben çocukları çok seviyorum valla şimdilik yeter diyorum ama sonrasında da diyorum ya kızım da anne benim neden kız kardeşim yok derse diyorum bakalım hakkımızdan hayırlısı :))
maşallah cnm iyisiniz anladığım kadarıyla... benim de çok ağrım olmaz umarım. ben de çook heyecanlıyım son bir gün:)
Günaydın güzeller. Keyifli bir gün olsun inşallah.
Bruja canım aksam hiç yazmamissin. Sancıların arttığını tahmin ediyorum. Rabbim yardimcin olsun gülüm, güzel haberlerini bekliyorum.
Kiz olacağı garanti olsa gulumAma çok başka bir duygu, hiçbir şeye benzemiyor. Iyi ki dünyaya kiz gelmişim
Kacirmisim gülüm, yarın doğumun var demek. Allah kolaylık versin, inşallah sıkıntısız geçer; bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dua edeceğim.
kızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
herşey çok çabuk gelişti... suyum neredeyse hiç kalmamış. doktorum normal de doğurursun ama çok zor olur kordon sıkışır tehlike var deyince bekleyecek bi durum kalmadı.
dünden bari annem harıl harıl temizlik yapıyor. bugün de çok az bi yer kaldı artık ondan sonra büyük bekleyiş devam edecek!
çook heyecanlıyım azıcık tedirginim karmaşık ruh halim. ama bebeğimi hayırlısıyla sağ salim şekilde kucağıma alırım inş!
bu vakitten sonra belki çok sağlıklı takip edemem sizi ama hep aklımdasınız!
inş yarın minik paşamızı sağlıcakla kucağımıza alırız!
öpüyorum hepinizi
Günaydın güzeller. Keyifli bir gün olsun inşallah.
Bruja canım aksam hiç yazmamissin. Sancıların arttığını tahmin ediyorum. Rabbim yardimcin olsun gülüm, güzel haberlerini bekliyorum.
Kiz olacağı garanti olsa gulumAma çok başka bir duygu, hiçbir şeye benzemiyor. Iyi ki dünyaya kiz gelmişim
Kacirmisim gülüm, yarın doğumun var demek. Allah kolaylık versin, inşallah sıkıntısız geçer; bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dua edeceğim.
Aslında tarihlerimiz yakınmış =)
Bende niye açılma yok yahuu
Senin açılman da varsa artık diken üstündesin tatlım.
Hazırlıklı ol
oy canım ya bu gün sana zor geçer hayırlısıyla alırsın inş. yavrunu kucağına allah yardımcın olsun dualarım sizinle
olur inş güzelimm
gün içinde hafif sıcak suyla hem temizlik hemde yumuşatma işlemi yap.
çantam ve annem hazırız
bol bol merdiven İN ( git bi avm ye asansörle çık en üst kata sonra yürü aşağıya)
doktor bol bol yürüme ve merdiven inmeyi özellikle öneriyor açılma için.. biz yürüdkçe içerde pıt pıt sekiyor yavrumuz
Allah yardımcın olsun güzelim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunukızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
herşey çok çabuk gelişti... suyum neredeyse hiç kalmamış. doktorum normal de doğurursun ama çok zor olur kordon sıkışır tehlike var deyince bekleyecek bi durum kalmadı.
dünden bari annem harıl harıl temizlik yapıyor. bugün de çok az bi yer kaldı artık ondan sonra büyük bekleyiş devam edecek!
çook heyecanlıyım azıcık tedirginim karmaşık ruh halim. ama bebeğimi hayırlısıyla sağ salim şekilde kucağıma alırım inş!
öpüyorum hepinizi
aa evet onu da duymuştum ama hiç yapamadım yaa belki son günlerde yapayım iyi olurr faydasıbana bir hemşire arkadaş zeytinyağı koy geceleri demişti yumuşatıyo dedi. kendisi iki doğum yapmış ve ikisinde de bu yöntemi uygulayarak kendi kendine yetmiş yani.. yürüyüş özellikle söylemişti.. benim evim 3. kat ve asansör yok gelen bana sen bu merdivenleri nasıl çıkıyorsun diyor bende alıştım artık doğumuma kolalık olacak diyerek hiç gözümde büyütmüyorum diyoruminmekte çıkmakta zor gelmiyor bana..
inşallah şu çatımda geniş olur da raht rahat doğurabilirim bende onu bekliyorum çarşamba günü randevu var.. dua edin bana nolur :26:
aa evet onu da duymuştum ama hiç yapamadım yaa belki son günlerde yapayım iyi olurr faydası
benim geçen cuma vardı, 1.5 cm açılmam varmış yürü ve merdiven in bol bol dedi. bu cumartesi gene gidicem inş açılma devam eder yaa rahatça çıkıversin prensesiimmm
teşekkür ederim cnminş hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım.
evet bugün çok uzun gelecek bana...
Allah yardımcın olsun güzelim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu
aa evet onu da duymuştum ama hiç yapamadım yaa belki son günlerde yapayım iyi olurr faydası
benim geçen cuma vardı, 1.5 cm açılmam varmış yürü ve merdiven in bol bol dedi. bu cumartesi gene gidicem inş açılma devam eder yaa rahatça çıkıversin prensesiimmm
Zeytinyagini ne yapiyorsunuz tam anlayamadimbana bir hemşire arkadaş zeytinyağı koy geceleri demişti yumuşatıyo dedi. kendisi iki doğum yapmış ve ikisinde de bu yöntemi uygulayarak kendi kendine yetmiş yani.. yürüyüş özellikle söylemişti.. benim evim 3. kat ve asansör yok gelen bana sen bu merdivenleri nasıl çıkıyorsun diyor bende alıştım artık doğumuma kolalık olacak diyerek hiç gözümde büyütmüyorum diyoruminmekte çıkmakta zor gelmiyor bana..
inşallah şu çatımda geniş olur da raht rahat doğurabilirim bende onu bekliyorum çarşamba günü randevu var.. dua edin bana nolur :26:
kızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
öpüyorum hepinizi
Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle böyle doguma gidenleri okudukça dua ediyorum arkanızdan bizlere de en hayırlı zamanda kısmet olsun insallah sizler de bize dua edin lütfenkızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
öpüyorum hepinizi
Ahh canım aynı seyleri ben de hayal edip duruyorum artık bel ağrımdan ayağa kalınca midem bulanıyor rahmim sanki aşağı düşecek gibi baskilaniyor dun gece ağlaya ağlaya uyudum Rabbim bizi de tez zamanda kavuştursun diye... Hep icimde kalsın isterim diye düşünüyordum ama artık cok zorlanıyorumgünaydın herkese..
dün o kadar çok doğum yapan haberi okumuşum ki rüyamda bende doğum yaptım. oğlum doğdu hiç yeni doğmuş gibi değildi ama buda bir gereçek biren büyüdü sanki oğlum rüyamdauyanınca garip oldum yaa gün geldikçe meraklanıyorum sanırım ama çaktırmamaya çalışıyorum.. bende artık kucağıma almak istiyorum
Bol dua et canım ben de normal dogum bekliyorum gun belli degil saat belli değil Allah yardımcımız olsun ama hep pozitif olmak gerekiyor o bebek ordan çıkacak arkadas mecbuuuuuuuur ;pkızlar sayılı günler kaldı yavruma kavuşmaya inşallah doğum yaklaştıkca insan gercekten biraz korkuyor