- 15 Temmuz 2013
- 4.365
- 5.595
selam kızlar bugün doktora gittik yine 2 cm açılmam varmış nst de de sancım çıktı ama ben hissetmedim hiç bebeğim iri olduğu için ve çatım dar olduğundan sezeryan olmam gerekiyormuş birazdan hastaneye gidicez bugün yada yarın kızıma kavuşucam artık inşallah hayırlısı ile duanızı eksik etmeyin dualarınıza çok ihtiyacım var hoşçakalın
Kizlar geldik hadtaneden. Dogum baslamis ama cok basinda daha. Hic kitaplarda yazdigi gibi degil, guya sanci sıklıgı 5 dk da bir olumca hastaneye gitmek lazim diyolar. Bildiginiz 3 dk da bir sancim var, ama siddeti dusuk dedi hemsire. Sen dakikaya degil de sanci siddetine bak dedi bana. Nst de en fazla 60 a kadar cikti sancilarim. Geceden beride sancim var, nerden baksaniz 15 saattir. En azindan basladik sukur, kizim dunyaya gelmeye hazr oldugunu soyluyor. Sancilar dayanilmaz olunca hastaneye gitcez. Hakkimizda hayirlisi.
selam kızlar bugün doktora gittik yine 2 cm açılmam varmış nst de de sancım çıktı ama ben hissetmedim hiç bebeğim iri olduğu için ve çatım dar olduğundan sezeryan olmam gerekiyormuş birazdan hastaneye gidicez bugün yada yarın kızıma kavuşucam artık inşallah hayırlısı ile duanızı eksik etmeyin dualarınıza çok ihtiyacım var hoşçakalın
Kizlar geldik hadtaneden. Dogum baslamis ama cok basinda daha. Hic kitaplarda yazdigi gibi degil, guya sanci sıklıgı 5 dk da bir olumca hastaneye gitmek lazim diyolar. Bildiginiz 3 dk da bir sancim var, ama siddeti dusuk dedi hemsire. Sen dakikaya degil de sanci siddetine bak dedi bana. Nst de en fazla 60 a kadar cikti sancilarim. Geceden beride sancim var, nerden baksaniz 15 saattir. En azindan basladik sukur, kizim dunyaya gelmeye hazr oldugunu soyluyor. Sancilar dayanilmaz olunca hastaneye gitcez. Hakkimizda hayirlisi.
Benim eşim benden çok biliyor normal dogumun nasıl oldugunu valla şu internet yokmu ordan araştırıyor.sonra beni sezeryana zorluyo kafası büyükmüş zorlarlarmışta keserlermiş vajinamı istemiyormuş kesilmesini.ne farkedermiş kesildikten sonra karnın kesilsin diyor.bana kızıyor doktora ısrar etmemişim sezeryan istiyorum diye.ay bıktım valla.birde benim 19 nisanda aöf sınavım var onuda riske atma diyor.benim çatımı benden iyi biliyor dar doguramassın diyip duruyor.piskolojim bozulcak valla.devlet has. De 41 haftaya kadar bekletiyorlarmış.dr 41 de 5 kg olur dedi.ben taşıyorum tosunumu eşim yoruluyor anlamadım gitti
valla canım bende senin gibi dayanamadım 1 gün gectikten sonra yaptım ama pozitif çıktı.ama sen genede 1 hafta bekle daha kesiin olur bide kullandığın test hangisiydi benimki en erken sonucu verendi adını hatırlamıyorum ama
11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaslar dogum yapali bes gun oldu cok sukur iiyiz poyraz bebek 3kg dogdu biraz sariligi var oda gececek insallah dogumum hastane sayesinde ii gecti annelik mukemmel bi duygu darisi bekleyenlere
herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı daha önceden yazmıştım tansiyon problemi vardı bide kan değerlerimde düşüş bugün kan tahlilimi yaptırdım tansiyon ölçümlerimi yaptım haftalık nst girdim en son doktora göstercektim ama nstde hem sancı hemde fetal taşikardi çıktı. çok korktum o öğlenden beri gözümden yaş dinmedi allahım beterinden korusun ama artık psikolojik olarak yoroldumdoktor tekrar nst istedi onda bişey çıkmadı. çarşamba tekrar çağırdı eğer bi problem görürse sezeryana alıcak. ama ondan önce ben söyleyecem ben daha çok stres oluyorum normal doğum çok istiyordum ama ben daha kötü oluyorum bebeğide strese sokuyorum. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada kızım 3300 olmuş ona bşy oldu diye çok korktum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
masallahh herkescıkler doğum yapıo sıra bıze gelıo normal dogmdan tırsıyorum yarın 38.hafta izne ayrılıyorum dr gıtcem başka hastaneye bakalım ne dıcedk catı muayenesı yaparmıkıı zor oluyor dıyorlarr
normal doğumdan korkma canım ben bikaç sayfa önce yazdım doğumhanedeki gözlemlerimi ben de korkuyordum ama görünce korku fln kalmadı
cnm bende de fetal taşikardi çıktı bugün serum taktılar düzeldik çok şükür sancı yoktu nst de sana serum taktılar mı
kızlar ben ani bir kararla doktora gittim ve nst de taşikardi çıktı bebekte serum tatktılar bir taraftan da nst ile takip ettiler çok şükür düzeldi problemimiz kalmadı şimdi evdeyiz beni doğumhanede yatırdılar zaten o hastanede doğum yapmayı düşünüyorum size gördüklerimi anlatmadan edemiycem
ben orda yatarken 2 bayan doğum yaptı ve sancı çekerlerken de gördüm öyle abartılan bir durum yok önemli olan sancıya katlanabilmek yatarken daha zor çekiliyor ama ayakta gezinenler daha rahat atlattı yalnız şöyle de bir durum var ki sancıyla beraber 5 dk da bir idrara çıkıyorlardı bebek de aşağıya baskı yaptıkça çok sıkışık hissediyorlar muhtemelen doğru nefes almak doğru ıkınmak çok önemli sancı esnasında doğum yolunu ebeler el yordamıyla açıyorlar ve gayet de güzel yönlendiriyorlar doğum çok yaklaşınca da diğer bölüme alıyorlar anneler 2 kez ayh diye bağırırken 3. ye bebeklerin ağlaması duyuldu öyle güzel bi duygu ki :2::2::2: ben bile duygulandım çok duygusuz olduğum söylenirmükemmel bir duygu ah bi de patates çuvalı gibi yavrucukları tutup tartmıyorlar mı ondan sonrası başka bir alem sanki annelerde çıt yok uyuşturup dikiyorlar yani sancı çekip yeterli açıklığa ulaştıktan sonra doğum masasındaki o şiddetli ağrı 2 dk sürmüyor kesinlikle ben şahsen bunları bire bir görünce çok rahatladım darısı bir avazda kurtulmayı bekleyen bizlere inşallah
brujav da doğuma gitmiş sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah
herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı daha önceden yazmıştım tansiyon problemi vardı bide kan değerlerimde düşüş bugün kan tahlilimi yaptırdım tansiyon ölçümlerimi yaptım haftalık nst girdim en son doktora göstercektim ama nstde hem sancı hemde fetal taşikardi çıktı. çok korktum o öğlenden beri gözümden yaş dinmedi allahım beterinden korusun ama artık psikolojik olarak yoroldumdoktor tekrar nst istedi onda bişey çıkmadı. çarşamba tekrar çağırdı eğer bi problem görürse sezeryana alıcak. ama ondan önce ben söyleyecem ben daha çok stres oluyorum normal doğum çok istiyordum ama ben daha kötü oluyorum bebeğide strese sokuyorum. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada kızım 3300 olmuş ona bşy oldu diye çok korktum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah