2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hadi bakalım sağlıklı bir doğum olur inşallah canım dualarımız seninle

hadi hayırlısı canım ben de bugün kısa süreliğine doğumhanede yatarken 40 haftalık bir anne vardı aklıma sen geldin 3cm lik bir açılması varyatarak sancı çekmekte çok zorlanıyor ne güzel seni eve göndermişler ayakta sancı çekmek hem kolay hem de doğumu kolaylaştırıyormuş senin ağrı eşiğin yüksek mi diye düşündüm çünkü gördükleriminki 45 leri bulduğunda dayanaamıyorlardı maşallah sana çok dirayetlisin sağlıklı ve bir avazda kavuşursun miniğine inşallah

herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı daha önceden yazmıştım tansiyon problemi vardı bide kan değerlerimde düşüş bugün kan tahlilimi yaptırdım tansiyon ölçümlerimi yaptım haftalık nst girdim en son doktora göstercektim ama nstde hem sancı hemde fetal taşikardi çıktı. çok korktum o öğlenden beri gözümden yaş dinmedi allahım beterinden korusun ama artık psikolojik olarak yoroldum doktor tekrar nst istedi onda bişey çıkmadı. çarşamba tekrar çağırdı eğer bi problem görürse sezeryana alıcak. ama ondan önce ben söyleyecem ben daha çok stres oluyorum normal doğum çok istiyordum ama ben daha kötü oluyorum bebeğide strese sokuyorum. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada kızım 3300 olmuş ona bşy oldu diye çok korktum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun canım allah yardımcınız olsun inşallah

ben bile çok heyecanlandım canım sağlıkla bir avazda gelsin inşallah bebişin

benimki de izliyor doğum videoları. benim doktor inatçı çıktı. doktor öncelik normal doğum diyor eşim doktora sezeryan olmaz mı diyor :) doktor gelin yarın sezeryan yapalım dese bizimki kabul edecek. artık sabrı kalmadı bebişi görmek için.

ben 1 hafta önce öğrenmiştim bebetime ile. o test yanlış çıkıyor demişlerdi falan. şaka maka 37 hafta geçmiş

11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah

gözün aydın canım maşallah kuzuna allah sağlıklı uzun ömürler versin

Merhaba arkadaslar dogum yapali bes gun oldu cok sukur iiyiz poyraz bebek 3kg dogdu biraz sariligi var oda gececek insallah dogumum hastane sayesinde ii gecti annelik mukemmel bi duygu darisi bekleyenlere

masallahh herkescıkler doğum yapıo sıra bıze gelıo normal dogmdan tırsıyorum yarın 38.hafta izne ayrılıyorum dr gıtcem başka hastaneye bakalım ne dıcedk catı muayenesı yaparmıkıı zor oluyor dıyorlarr

cnm bende de fetal taşikardi çıktı bugün serum taktılar düzeldik çok şükür sancı yoktu nst de sana serum taktılar mı

normal doğumdan korkma canım ben bikaç sayfa önce yazdım doğumhanedeki gözlemlerimi ben de korkuyordum ama görünce korku fln kalmadı

cnm bende de fetal taşikardi çıktı bugün serum taktılar düzeldik çok şükür sancı yoktu nst de sana serum taktılar mı

yok canım takmadılar dışarı çıktık dolaştım biraz hava aldım tekrar girdim . benm sancı arttığı zaman oldu nst sonuna kadarda devam etti zaten makineden garip garip sesler geldi anlayamadım benm sancı 100 lerdeydi

Hadi gözün aydın balim, bebisin gününü beklemis. Allah kolay doğumlar nasip etsin . İyi haberlerini bekliyoruz.

Selam heyecanlı annelernasılsınız... Biz bugün nst ye girdik tekrar hemşire maşallah bi amuda kalkmadığı kalmış dedi ben biliyordum zaten hiç durmuyorki o sıkışık yerde biledaha 25 günüm var ama doktor haftaya alalım istersen dedi bebiş 3600 olmuş fazla dedi hiç normalden bahsetmedi bile ama ben 15 ine bekleyelim dedim sizce de erken değilmi yaaaa:44:

ayy sağol canım ya,okuyunca içim açıldı,sen ne güzel iyi örnekler görmüşsün,inşallah bizim de öyle olur,benim kafam çok karıştı bugün,doktor spinal sezeryan oldum diyince,işin içindeki kadın onu seçiyosa vardır bir bildiği diye düşündüm.Kızım 2 haftaya gelirse öyle belli olucak,gelmezse zaten 4 kg'yu geçcez,mecbur sezeryana giricez,hayırlısı,hepimizi yoruyo bu bekleyişler ama az kaldı inşallah

çok geçmiş olsun,hiç korkma bak doktor takip ediyo ne güzel,acil bişey olsa zaten müdahele ederdi,üzme kızını annesi,maşallah kızına da

az kalmış kavuşmana ne güzel,sağlıkla doğsun,haberdar et müsait olunca,merak ederiz

çok geçmiş olsun,hiç korkma bak doktor takip ediyo ne güzel,acil bişey olsa zaten müdahele ederdi,üzme kızını annesi,maşallah kızına da

çok sağol canım insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor işte allaha emanetiz artık. senin tosununada maşallah

Hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun canım. Rabbim sana güzel bur doğum ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.

kızlar valla menopozlular gibiyim ateş basıyor terliyorum sonra geçiyor bugun birde tansiyonumuz baya düşüktü bir anda nefes nefese kaldım dışarda kahvaltı ettik eşimle eve geldik dudaklarım morarmıs ne oldu anlamadım ama 1 saatte anca kendime geldim
36 haftayı da atlatayımda sonrası rabbim büyük diyorum
bebeğim gelsede koklasam artık diyorum zaman hiç geçmiyor bunca ay su gibi geçti şimdi takıldı kaldı ya :)

Son düzenleme:

ayyy hadi bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…