2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yahu benim canım deli gibi tatlı istiyor :)
Yiye yiye şiştim zaten.
Ne etcem bu saatte.
Eşim de durdun durdun şimdi aseriyorsun diyor
Baba olacak az da o çeksin demi.

1 + 1 = İdil ♥

Iyice sessizkesti topic :)
Nasıl geçer 15 gün

1 + 1 = İdil ♥

Yaa bende zamanı geçiremiyorum gerçekten geçmek bilmiyor çok sıkıldım:44:
Arada girip topiği okuyorum doğum yapan arkadaşları görünce biran önce bende onların arasına dahil olmak istiyorum
Bugün akşamdan beri karnım durup durup sertleşiyor yani normal zamandaki sertleşmeye benzemiyor balon misali şişiyor iniyor ama hiçbir ağrı sancı yok. Bikaç saat önce hafif kasık ağrısı vardı geçti, şiddetlensin belime vursun dayanamayayım çok istedim istedimki doğum başlasın

Iyice sessizkesti topic :)
Nasıl geçer 15 gün

1 + 1 = İdil ♥

Yaa bende zamanı geçiremiyorum gerçekten geçmek bilmiyor çok sıkıldım:44:
Arada girip topiği okuyorum doğum yapan arkadaşları görünce biran önce bende onların arasına dahil olmak istiyorum
Bugün akşamdan beri karnım durup durup sertleşiyor yani normal zamandaki sertleşmeye benzemiyor balon misali şişiyor iniyor ama hiçbir ağrı sancı yok. Bikaç saat önce hafif kasık ağrısı vardı geçti, şiddetlensin belime vursun dayanamayayım çok istedim istedimki doğum başlasın

Yahu benim canım deli gibi tatlı istiyor :)
Yiye yiye şiştim zaten.
Ne etcem bu saatte.
Eşim de durdun durdun şimdi aseriyorsun diyor
Baba olacak az da o çeksin demi.

1 + 1 = İdil ♥

Bende son bikaç günde sürekli bişeyler yemekten 1 kilo almışım boğazım hiç durmuyor

Mümkünse acısız olsun bizim doğumlar
Bende hevesleniyorum, sabırsızlanıyorum ama hayırlısı artık.
Biraz önce yarım ekmek yedim çay Menemen eşliğinde
Bende midem yanmadigi sürece yiyip içiyorum.

1 + 1 = İdil ♥

Canım inşallah dediğin gibi acısız ağrısız bir doğum olur bizimkiler
Benim ağrı eşiğim çok yüksektir ama daha önce hiç doğum yapmadığımdan hiçbir şeyle kıyaslama yapamıyorum :44:
Bende koca bir bardak sütü devirdim, şimdide dolapta z.yağlı biber dolması beni ye diye bağırıp duruyor
Çok şükür benimde mide yanmam olmadı hiç o yüzden yeme içmede sıkıntı yaşamadım

tek ben mi ayaktayım yaa
yine uyku haram
galiba birazda sancım var ama ne sancısı ayırt edemiyorum sanki tuvalete sıkışmış gibi ama tuvaletim de yok ne oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oy gülüm maşallah size allah analı babalı büyütsün merak etme çabucak alışırsın emzirmeye de gözün aydın olsun darısı bizlere artık:)

Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:

oy canım benim ya yeni gördüm valla çok sevindim inşallah çabucak yavrunu almışındır kucağına inş. şuan kucağındadır bebeğin dualarım sizinle allah yardımcınız olsun

:) bence de yap bi kardeş arayı çok uzatmadan ben çocukları çok seviyorum valla şimdilik yeter diyorum ama sonrasında da diyorum ya kızım da anne benim neden kız kardeşim yok derse diyorum bakalım hakkımızdan hayırlısı :))

11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah

tebrik ederim cnm! Allah analı babalı büyütsün

Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:

cnm inş tez zamanda az ağrılı heencecik bebeğini kucağına alırsın! dualarım seninle!

maşallah cnm iyisiniz anladığım kadarıyla... benim de çok ağrım olmaz umarım. ben de çook heyecanlıyım son bir gün:)

hadi cnm Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin!

kızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
herşey çok çabuk gelişti... suyum neredeyse hiç kalmamış. doktorum normal de doğurursun ama çok zor olur kordon sıkışır tehlike var deyince bekleyecek bi durum kalmadı.
dünden bari annem harıl harıl temizlik yapıyor. bugün de çok az bi yer kaldı artık ondan sonra büyük bekleyiş devam edecek!
çook heyecanlıyım azıcık tedirginim karmaşık ruh halim. ama bebeğimi hayırlısıyla sağ salim şekilde kucağıma alırım inş!
bu vakitten sonra belki çok sağlıklı takip edemem sizi ama hep aklımdasınız!
inş yarın minik paşamızı sağlıcakla kucağımıza alırız!
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…