kızlar ben ani bir kararla doktora gittim ve nst de taşikardi çıktı bebekte serum tatktılar bir taraftan da nst ile takip ettiler çok şükür düzeldi problemimiz kalmadı şimdi evdeyiz beni doğumhanede yatırdılar zaten o hastanede doğum yapmayı düşünüyorum size gördüklerimi anlatmadan edemiycem
ben orda yatarken 2 bayan doğum yaptı ve sancı çekerlerken de gördüm öyle abartılan bir durum yok önemli olan sancıya katlanabilmek yatarken daha zor çekiliyor ama ayakta gezinenler daha rahat atlattı yalnız şöyle de bir durum var ki sancıyla beraber 5 dk da bir idrara çıkıyorlardı bebek de aşağıya baskı yaptıkça çok sıkışık hissediyorlar muhtemelen doğru nefes almak doğru ıkınmak çok önemli sancı esnasında doğum yolunu ebeler el yordamıyla açıyorlar ve gayet de güzel yönlendiriyorlar doğum çok yaklaşınca da diğer bölüme alıyorlar anneler 2 kez ayh diye bağırırken 3. ye bebeklerin ağlaması duyuldu öyle güzel bi duygu ki :2::2::2: ben bile duygulandım çok duygusuz olduğum söylenir
mükemmel bir duygu ah bi de patates çuvalı gibi yavrucukları tutup tartmıyorlar mı ondan sonrası başka bir alem sanki annelerde çıt yok uyuşturup dikiyorlar yani sancı çekip yeterli açıklığa ulaştıktan sonra doğum masasındaki o şiddetli ağrı 2 dk sürmüyor kesinlikle ben şahsen bunları bire bir görünce çok rahatladım darısı bir avazda kurtulmayı bekleyen bizlere inşallah
brujav da doğuma gitmiş sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah