- 9 Ocak 2014
- 172
- 14
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar kontrolden geldik Sancım çıktı ama hiç bir şey hissetmiyorum cumaya kadar sancıyla gelebilirsin dedi gelmezsen de cuma günü 8 de eşyalarını hazırla doğuma gel dedi coook heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizinle paylaşmak istedim :))
Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:
Selam kızlar kontrolden geldik Sancım çıktı ama hiç bir şey hissetmiyorum cumaya kadar sancıyla gelebilirsin dedi gelmezsen de cuma günü 8 de eşyalarını hazırla doğuma gel dedi coook heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizinle paylaşmak istedim :))
ağrı eşiğinden dolayı hissetmiyorsundur. bende de çıktı erken başlamış sancıların dedi. en geç 19 nisana kadar doğururmuşum. bdt 25 nisan bakalım. senin vaktin glmiş ama hadi hayırlısı. Allah sağ salim kavuştursun bebişine sizi
Hayırlı olsun canım :)
Sağlıklı gelsin bebeğin ♥
Heyecanlanman çok normal bebeğinin doğacağı günü biliyorsun :)
1 + 1 = İdil ♥
Kizlar geldik hadtaneden. Dogum baslamis ama cok basinda daha. Hic kitaplarda yazdigi gibi degil, guya sanci sıklıgı 5 dk da bir olumca hastaneye gitmek lazim diyolar. Bildiginiz 3 dk da bir sancim var, ama siddeti dusuk dedi hemsire. Sen dakikaya degil de sanci siddetine bak dedi bana. Nst de en fazla 60 a kadar cikti sancilarim. Geceden beride sancim var, nerden baksaniz 15 saattir. En azindan basladik sukur, kizim dunyaya gelmeye hazr oldugunu soyluyor. Sancilar dayanilmaz olunca hastaneye gitcez. Hakkimizda hayirlisi.
hadi hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsın bebeğini .. bize de dua edin
inşallah Canım amin . herkese hepinize dua ediyorum Rabbim herkesi bebeğine sağ salim kavuştursun
Kizlar geldik hadtaneden. Dogum baslamis ama cok basinda daha. Hic kitaplarda yazdigi gibi degil, guya sanci sıklıgı 5 dk da bir olumca hastaneye gitmek lazim diyolar. Bildiginiz 3 dk da bir sancim var, ama siddeti dusuk dedi hemsire. Sen dakikaya degil de sanci siddetine bak dedi bana. Nst de en fazla 60 a kadar cikti sancilarim. Geceden beride sancim var, nerden baksaniz 15 saattir. En azindan basladik sukur, kizim dunyaya gelmeye hazr oldugunu soyluyor. Sancilar dayanilmaz olunca hastaneye gitcez. Hakkimizda hayirlisi.
benimkide sen normal doğuramazsın diyor :) gerçi doktorla anlaştık. 4 kilo ve üstü normal doğum kabul etmiyorum 4ün altında doğarsa normali deneyebiliriz. eşimde tutturmuş çok ye de bebek 4 kilo olsun diyor. benden de korkak :)
çok sağol peki doğum sonrasında hareket etme,dikiş ağrısı falan nasıldı?sütün ne zaman geldi?
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
çok geçmiş olsun,benim doktorum sen hiçbişey yemesen bile bebek beslenir demişti,iri diye ne yesem yarıyo demiştim de,ona cevaben söylemişti,merak etme iyidir o annesi
Masallah bebegine sancisiz acilma soyle olur, agri esigin yuksekse sen hafif olan sancilari hissetmezsin. Sancilar siddetlenince hissetmeye baslarsin. Sen hissedene kadar da aciklik belli bi seviyeye ulasmis olabilir. Kilo kaybi doguma isaret olabiliyo bazen