Yaa sorma, bi de koc bebgi guya :) Gununu dolduracak hatta gecek diye bekliyoruz aslinda ama bugun pek iyi degilim. Anlayamadigim bi sancim var kasiklarimda geceden beri ama belimde cok yok gibi. Bilemedim, kendimi dinlemedeyim, yine husranla sonuclancak bu sancilar diye kimseye de bisey demedimen kotu ihtimalle doktor bu hafta alcak kizimi, beklesin bakalim. Allah hepimize hayirli dogumlar ve saglikli kuzular nasip etsin. İnsallah sizinki de gonlunuze gore olur, sizi de fazla bekletmez
bana da çok oldu hamileliğim boyunca ama yine de yedim bişeyler haşlanmış patates çubuk kraker gibi su iç bol bol bişey olmaz Allahın izniyle
bizim minikkuş da nisan ortasına bekleniyor hep ölçümleri haftasına göre büyük çıktı 1,2 derken en son muayenede 3 hafta önde görünüyordu yalancı sancılar bile yok sancısız açılma olur mu diye merak ediyorum ben de anlam veremedim zaten 4-5 gündür kendimde değilim 1 kilo vermişim iştah 0Allahtan hareketli de endişelendirmiyor beni
Ya beklemekten yana problem yok aslinda. Dedigin gibi sagligi yerinde oldukca gunu gecse de sorun degil ama bebegim son gittigimde 3.600 du. 4 kilonun ustune cikinca sezeryan yapcak doktorum, o yuzden cok beklemeden induksiyon yapmayi dusunuyo, eger induksiyon basarisiz olursa da sezeryan. ben isin o kismindan cekiniyorum. O yuzden zamani geldi artik, kendi istegiyle gelsin istiyorum. Ama hayirlisi ne diim, bebiimm saglikli olsun da gerisi kader kismet.
umarım bebeğin ve sen iyisinizdir...Epidural sezeyan mı oldun?Sezeryan sonrası çok ağrısı oluyor mu annenin?
Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:
Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:
allah yardmcn olsun canim.dualarm seninle. ohh sende gittin..esmer biz bikac kisi kaldik boyle hicbir belirti yok yaaa..
Valla tatlım az kaldık gibi :)
Anne olan, doğuma giden gidene
Biz sabırsızlar en sona kalacağız gibi
Hakkımızda hayırlısı artık.
1 + 1 = İdil ♥
okudukca arkadaslar adina cok sewiniuorm ve cok hevesleniyorum..bir gram agrim yok hicbir belirti yok..memnun bizim prensesler yerlerinden..beklicez mecbur napalim..yeterki onlar iyi olsun..bi sonraki haber senden gelcek gbi hissediyorm canm
kızlar yaa bu nişan gelme olayı tam olarak nasıl oluyor
hiç bilgim yok ama nasıl anlarız ya da belirtisi vb çok merak ediyorum
geçen Cuma alttan muayene oldum açılma varmış 1.5 cm kadar, 37 nin sonunda normal dedi, bol bol merdiven in ve yürü diyor dr um..
cuma günü muayeneden sonra cumartesi ve pazar 1-2 kere pembemsi böle avuç içi kadar kanama ile karışık akıntım oldu.
acaba bu nişan mı oluyor yoksa muayeneden sonra normal mi?
yaa kafam karıştı ayy doğurucam şimdiiii
rabbim yardımcın olsun güzelimmmKizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18: