2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba arkadaslar dogum yapali bes gun oldu cok sukur iiyiz poyraz bebek 3kg dogdu biraz sariligi var oda gececek insallah dogumum hastane sayesinde ii gecti annelik mukemmel bi duygu darisi bekleyenlere

Gözün aydın canım.bir an önce geçsin inşallah sarılığı.mutlu,huzurlu,analı,babalı, güzel bir ömrü olsun inşallah poyrazcığın.:nazar:

:KK62::KK16::KK49:2014 NiSAN ANNELERi DOĞUM YAPANLAR LİSTESİ:KK49::KK16::KK62:

SıraNisan annelerimiz:KK49:Bebiş İsimlerimiz:nazar:Bebiş Doğum Tarihlerimiz:nazar:
1filizfffAli Kenan:KK55:14-01-2014
2yapraksızyoncaAhmet Tuna:KK55:04-03-2014
3filologumAhmet:KK55:05-03-2014
4pixes28Ata:KK55:
5aylin06Kız-Erkek:KK8::KK55:
6anneoluyor:KK8:
7suay82Aybüke:KK8:10-03-2014
8secret_88:KK55:14-03-2014
9celibonnn:KK8:14-03-2014
10kryİpek Asya:KK8:15-03-2014
11melek1992:KK8:16-03-2014
12kuzey16Tunç:KK55:20-03-2014
13sevinc007:KK8:20-03-2014
14dilemek:KK55:?-03-2014
15ebraremelSadık:KK55:21-03-2014
16rengarenk55:KK55:24-03-2014
17fefilifaHatice Büşra:KK8:25-03-2014
18moma:KK8:25-03-2014
19dilemek:KK8:25-03-2014
20anarPoyraz:KK55:26-03-2014
21avare34Yusuf:KK55:26-03-2014
22nhnchn:KK8:26-03-2014
23Snowyy:KK55:28-03-2014
24slavemasterr:KK55:29-03-2014
25prioriYağız:KK55:29-03-2014
26kubizm:KK55:30-03-2014
27ven:KK8:31-03-2014

inanmıyorum başlığı mart anneleri diye değiştirsek yeridir pek bi aceleci çıktı bebişler:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Merhaba arkadaslar dogum yapali bes gun oldu cok sukur iiyiz poyraz bebek 3kg dogdu biraz sariligi var oda gececek insallah dogumum hastane sayesinde ii gecti annelik mukemmel bi duygu darisi bekleyenlere

Gözün aydın canım, maşallah ikinize de. Inşallah sariligi da çabuk geçer.

Gözün aydın canım,sağlıkla büyüsün,vaktin olunca hikayeni de yazar mısın,sezeryan mıydı(spinal,epid.) ,normal miydi? Tavsiye eder misin?

11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah

Canım maaşallah gözünüz aydın çok tatlı. 5 gün erken gelmiş bebiş :nazar: umarım iyisinizdir Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Kızlar biz de bugün doktordaydık.37+3,tosun kızım 3700 gr olmuş,52 cm:nazar:Yine değerleri ilerde çıktı.Çok şükür herşey yolunda.
Doğum şekillerini konuştuk.Doktorum kendi doğumunu tercihen spinal sezeryan yapmış.Normalin de,sezeryanın da avantajlarından,dezavantajlarından bahsetti.Benim normalde korktuğum,çok uzun sürebiliyo ve vajina deformasyona uğruyo,onları sordum.Düzelmesi dokuya bağlıymış,kiminin çabuk toparlanıyomuş,kiminin kalıyomuş.Eğer sezeryan olursam spinal istiycem ben.Yapanlar varsa nolur yazın,memnun kaldınız mı?
Çatı muayenesini 39.hafta yapıyorum dedi.Kızımın hareketleri dünden beri azaldı,onu sordum,normal,artık azalıcak merak etme dedi.

Özetle durumumuza 39. hafta karar vericekmişiz,çünkü bebiş 4kg'yu geçebilir.O zaman normal yap demem,riske girmem diyo.Açıkcası ben de çekiniyorum artık,iri ve uzun olduğu için kızım.Bu 2 hafta içinde kendi gelirse duruma göre bakıcaz,gelmezse kg ya göre karar verilicek anlıycağınız...

Esmer çok sağol tekrar,magnezyum yazdırdım bakalım ,bir nebze ağrılarıma iyi gelebilirmiş.

Ben ordayken de birisi normal doğumdaydı,yaklaşık 12 saat sürmüş,doğumda da ıkınamamış,zor geçmiş,işte hiç belli olmuyo ki..
Hepimize hayırlısı:nazar::KK16:

BrujaV

valla senin minik çok sakin sabırlı çıktı yahu gününü dolduracak sanırım :KK9:

erken olmasından iyidir bakalım bizimki ne zaman gelecek :KK52:

Canim hayirli olsun bebegin. Anali babali saglikla buyusunn insallah, sariligi da en kisa zamanda gecsin, darisi basimiza :KK66:

Anar canım iyi olmanıza çok sevindim...
İnşallah en kısa sürede atlatır oğluşun sarılığı.
Annelik sarı şekere çok yakışmıştir eminim :)
Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin tatlım.

1 + 1 = İdil ♥

Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Eşinin de maşallahi varmış:KK70::KK70:

Listeyi görünce aklıma geldi gülüm, benim kuzunun adı Kerem:p

Çok güzelmiş gerçekten, boşa beklemisim bunca yıl; toparlanayim yapacağım kardeş:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Gözünüz aydın arkadaşlar, hayırlı olsun. Rabbim anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Çok sağol cancağızım :)
Hemen ekliyorum küçük korsanimizin adını :KK66:

1 + 1 = İdil ♥

Kızlar biz de bugün doktordaydık.37+3,tosun kızım 3700 gr olmuş,52 cm:nazar:Yine değerleri ilerde çıktı.Çok şükür herşey yolunda.
Doğum şekillerini konuştuk.Doktorum kendi doğumunu tercihen spinal sezeryan yapmış.Normalin de,sezeryanın da avantajlarından,dezavantajlarından bahsetti.Benim normalde korktuğum,çok uzun sürebiliyo ve vajina deformasyona uğruyo,onları sordum.Düzelmesi dokuya bağlıymış,kiminin çabuk toparlanıyomuş,kiminin kalıyomuş.Eğer sezeryan olursam spinal istiycem ben.Yapanlar varsa nolur yazın,memnun kaldınız mı?
Çatı muayenesini 39.hafta yapıyorum dedi.Kızımın hareketleri dünden beri azaldı,onu sordum,normal,artık azalıcak merak etme dedi.

Özetle durumumuza 39. hafta karar vericekmişiz,çünkü bebiş 4kg'yu geçebilir.O zaman normal yap demem,riske girmem diyo.Açıkcası ben de çekiniyorum artık,iri ve uzun olduğu için kızım.Bu 2 hafta içinde kendi gelirse duruma göre bakıcaz,gelmezse kg ya göre karar verilicek anlıycağınız...

Esmer çok sağol tekrar,magnezyum yazdırdım bakalım ,bir nebze ağrılarıma iyi gelebilirmiş.

Ben ordayken de birisi normal doğumdaydı,yaklaşık 12 saat sürmüş,doğumda da ıkınamamış,zor geçmiş,işte hiç belli olmuyo ki..

Maşallah tosun prensesine gülüm, sağlıkla gelsin inşallah. Benim doğumumda spinal uygulandı. Epiduralden farkını biliyorsundur zaten. Hissizlik sağlıyor, baskı dışında birşey hissetmiyorsun. Operasyondan sonra da hissizlik bir süre devam ediyor. Yan etkilerine karsi serum veriliyor ve bol sıvı tüketmen isteniyor. Uuygulayan uzman çok önemli. Bende yan etki olmadı, çok rahat geçirdim:KK66:

Yokkkkk:KK43::KK43:

Kuzum umrani ben de dusunuyorum yaaa, ama bence dogum yapti cjnku gunde 1 kere de olsa giriyodu topige. Hic online gormedim :KK43:

Benim de carsamba, benim de bisuru sorum var benim de benim deeee :KK52: hayirlisi insallahhh

üzülme canım hamilelik aslında 9 ay 10 günlük bi süreç niye kasıyolar seni anlamıyorum bebişin sağlık durumunda problem olmadığı sürece beklemekte fayda var. gelişiminin rahatınının en ii olduğu yerde böyle düşünüp rahatlat kendini. yürüyüş ve hurmaya devam inşallah benimki de gününü bekler ben de alta baskı yaptığında üzülüyorum erken gelecek diye

kızlar ben halsizliği üzerimden attım ama midem çok kötü hiçbir şey yemek istemiyorum yemek diyince bile midem alt üst oluyor:KK25: bebeğim aç kalırmı yoksa yine de beslenir mi doktora gitmek zulüm geliyr yardım edin:KK43:

Rica ederim tatlım .
İnşallah azaltır ağrıları♥
Güzel haberlerle gelmene sevindim.
Maşallah tombis meleğine annesi :KK66:
Dediğin gibi herşeyin hayırlısı.
Sartlamamak lazım kendimizi doğum konusunda.
Bizim ve bebeklerimiz için en hayırlısı neyse o olsun.

1 + 1 = İdil ♥

BrujaV

valla senin minik çok sakin sabırlı çıktı yahu gününü dolduracak sanırım :KK9:

erken olmasından iyidir bakalım bizimki ne zaman gelecek :KK52:

Yaa sorma, bi de koc bebgi guya :) Gununu dolduracak hatta gecek diye bekliyoruz aslinda ama bugun pek iyi degilim. Anlayamadigim bi sancim var kasiklarimda geceden beri ama belimde cok yok gibi. Bilemedim, kendimi dinlemedeyim, yine husranla sonuclancak bu sancilar diye kimseye de bisey demedim :KK1: en kotu ihtimalle doktor bu hafta alcak kizimi, beklesin bakalim. Allah hepimize hayirli dogumlar ve saglikli kuzular nasip etsin. İnsallah sizinki de gonlunuze gore olur, sizi de fazla bekletmez :KK1:

Evet canim Gurkan Bey yaptirdi dogumu.Dogumdan 4 saat sonra taburcu ediyolar.Tabi normal dogumsa.Sezeryani bilmiyorum.

Sagolun kizlar.Darisi dogjm yapacaklarin basina.

Allah anali babali buyutsun canim.

canım bütün izlenimlerini anlat bende epidural normal düşünüyorum

kızlar ben halsizliği üzerimden attım ama midem çok kötü hiçbir şey yemek istemiyorum yemek diyince bile midem alt üst oluyor:KK25: bebeğim aç kalırmı yoksa yine de beslenir mi doktora gitmek zulüm geliyr yardım edin:KK43:

bana da çok oldu hamileliğim boyunca ama yine de yedim bişeyler haşlanmış patates çubuk kraker gibi su iç bol bol bişey olmaz Allahın izniyle:KK34:

Yaa sorma, bi de koc bebgi guya :) Gununu dolduracak hatta gecek diye bekliyoruz aslinda ama bugun pek iyi degilim. Anlayamadigim bi sancim var kasiklarimda geceden beri ama belimde cok yok gibi. Bilemedim, kendimi dinlemedeyim, yine husranla sonuclancak bu sancilar diye kimseye de bisey demedim :KK1: en kotu ihtimalle doktor bu hafta alcak kizimi, beklesin bakalim. Allah hepimize hayirli dogumlar ve saglikli kuzular nasip etsin. İnsallah sizinki de gonlunuze gore olur, sizi de fazla bekletmez :KK1:

bizim minikkuş da nisan ortasına bekleniyor hep ölçümleri haftasına göre büyük çıktı 1,2 derken en son muayenede 3 hafta önde görünüyordu yalancı sancılar bile yok sancısız açılma olur mu diye merak ediyorum ben de anlam veremedim zaten 4-5 gündür kendimde değilim 1 kilo vermişim iştah 0:KK50: Allahtan hareketli de endişelendirmiyor beni:nazar:

üzülme canım hamilelik aslında 9 ay 10 günlük bi süreç niye kasıyolar seni anlamıyorum bebişin sağlık durumunda problem olmadığı sürece beklemekte fayda var. gelişiminin rahatınının en ii olduğu yerde böyle düşünüp rahatlat kendini. yürüyüş ve hurmaya devam inşallah benimki de gününü bekler ben de alta baskı yaptığında üzülüyorum erken gelecek diye

Ya beklemekten yana problem yok aslinda. Dedigin gibi sagligi yerinde oldukca gunu gecse de sorun degil ama bebegim son gittigimde 3.600 du. 4 kilonun ustune cikinca sezeryan yapcak doktorum, o yuzden cok beklemeden induksiyon yapmayi dusunuyo, eger induksiyon basarisiz olursa da sezeryan. ben isin o kismindan cekiniyorum. O yuzden zamani geldi artik, kendi istegiyle gelsin istiyorum. Ama hayirlisi ne diim, bebiimm saglikli olsun da gerisi kader kismet.

X