2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Tatlım benim de ilk bebeğim olacak inşallah.
Hiç yaşamadım haliyle nişan olayını.
Fakat belirttigin şekilde pembemsi bir su geliyormuş.
Açılman da varsa normal bunlar.
Bende cumartesi gittim açılma varmı diye alttan muayene etti doktorum eve geldiğim de kahve rengi mukuslu bir akıntım vardı.
Ama sonrasında gelmedi.
Sadece bugün yoğun gelen bir sarı mukuslu yapışkan şeklinde bir akıntım var.
Senin akıntı muayeneden de olabilir.
Nişan da olabilir.
Ama nişan olsa sonra ki günlerde gelirdi diye düşünüyorum.

1 + 1 = İdil ♥
haklısın güzelim muhtemelen muayeneden sonra oldu, bugün hiç gelmedi mesela.
sana söyledi mi ne kadar açılma olduğunu, bende cuma günü günü 37+5 iken olduğumda 1.5 cm açılma vardı.
4 olduğu anda alabiliriz dedi, sanırım 4 e kadar açılması lazım doğal yollarla sonrasında iğne serumla 7-8 e kadar açıyorlar..

hayırlı canm inş :KK52:

haklısın güzelim muhtemelen muayeneden sonra oldu, bugün hiç gelmedi mesela.
sana söyledi mi ne kadar açılma olduğunu, bende cuma günü günü 37+5 iken olduğumda 1.5 cm açılma vardı.
4 olduğu anda alabiliriz dedi, sanırım 4 e kadar açılması lazım doğal yollarla sonrasında iğne serumla 7-8 e kadar açıyorlar..

hayırlı canm inş :KK52:

Açılmam çıkmadı canım.
Kasıklarımda ağrı vardı o şikayetle gitmiştim.
Kan ve idrar tahlili de temiz çıktı.
Ağrılar artık normal olacak dedi o kadar.

1 + 1 = İdil ♥

Maşallah tosun prensesine gülüm, sağlıkla gelsin inşallah. Benim doğumumda spinal uygulandı. Epiduralden farkını biliyorsundur zaten. Hissizlik sağlıyor, baskı dışında birşey hissetmiyorsun. Operasyondan sonra da hissizlik bir süre devam ediyor. Yan etkilerine karsi serum veriliyor ve bol sıvı tüketmen isteniyor. Uuygulayan uzman çok önemli. Bende yan etki olmadı, çok rahat geçirdim:KK66:

çok sağol :KK16: peki doğum sonrasında hareket etme,dikiş ağrısı falan nasıldı?sütün ne zaman geldi?

Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:
Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarımız seninle Allah a emanet olun

Kizlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim alıntı yapamıyorum o kadae cok mesaj varki:) çok mutlu ettiniz beni.Şuan ikimizde iyiyoz sütüm var ama emzirmekte biraz sorun yasiyoruz bi türlü tam tutamiyor.Ne zormus emzirmek anlatamam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah canım gözünüz aydin
Emzirmek sevdik yakında düzene girer insallah sen de meleğin de alisirsiniz

mrb canlar..hemen hemen herkes dogum yapmis.alintilayamiyorm.
herkesin gozu aydin..cok heveslendim okudukca bizde 40 a girdik 7 nisan bdt..ama hicbir belirti yok..en son bebefm 3600 gram 53 cm di 37. haftada.. bu persembe randevu var.bakalim kac kg oldu.dr sezeryan diyor ama ben bekliyorm.dogru mu yapiyorum bilmiyorm.4 u gecerse nasil dogurcam rahmim cok dar.iliskide bile fena halde sorun yasiyorumm :-( canlarim allah yardmcimiz olsun..bikac kisi kaldik sanirim yapmayan..tez vakitte en saglikli en hayirli sekilde dogralm insallah..
Ahhh evet benim vakit var ama cok heyecanlaniyorum okurken
Bugun Dr randevumuz vardı 3250 gr 52 cm olmuş meleğim ama artık cok ağırlaştım belim cok kötü bacağımı cekemiyorum insallah dogum alametidir daha fazla tontiş olmadan gelir insallah :KK66:) sen de en hayırlı zamanda saglicakla al insallah kuzunu kucağına :KK66:))

allah yardmcn olsun canim.dualarm seninle. ohh sende gittin..esmer biz bikac kisi kaldik boyle hicbir belirti yok yaaa..
Ahhh ben de bekkeyenlerdenim bakalım müjdelerimiz ne zaman
Bebekler art Arda bastırıyor maşallah
Ayyyyy :KK66:)))) hala inanamıyorum hastaneden bebisle doneceğiz insallah
Valla tatlım az kaldık gibi :)
Anne olan, doğuma giden gidene :KK70:
Biz sabırsızlar en sona kalacağız gibi :p
Hakkımızda hayırlısı artık.

Âmin canım

Açılmam çıkmadı canım.
Kasıklarımda ağrı vardı o şikayetle gitmiştim.
Kan ve idrar tahlili de temiz çıktı.
Ağrılar artık normal olacak dedi o kadar.

1 + 1 = İdil ♥
ben de artık günde 5-6 seans kısa kısa yokluyor eee artık bebişler artık yol yapıyoo :KK52::KK16::KK52:
rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin :KK49:

kızlar ben halsizliği üzerimden attım ama midem çok kötü hiçbir şey yemek istemiyorum yemek diyince bile midem alt üst oluyor:KK25: bebeğim aç kalırmı yoksa yine de beslenir mi doktora gitmek zulüm geliyr yardım edin:KK43:

çok geçmiş olsun,benim doktorum sen hiçbişey yemesen bile bebek beslenir demişti,iri diye ne yesem yarıyo demiştim de,ona cevaben söylemişti,merak etme iyidir o annesi:nazar::nazar:

Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:

Canıımmm Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle dönün yuvaniza hayırlısıyla:KK3:
Ay bi ben doğuramadım ne nişan ne sancı ne bişey var kafayı yiycem :KK52:

bugün kontrolüm vardi.38+2 yiz3700kg.kafasi 100 mm.p.tesi gel dedi.esımin israriyla özel hayat has.gittik.ordada ölcümler ayni.orasida p.tesi gel dedi.eşime kalsa hemen sezeryana aldircak beni.laf anlamiyo.bebek iriymis doguramazmisim.kafam cok karisik biktim esimle bunu tartismaktan.

ben de artık günde 5-6 seans kısa kısa yokluyor eee artık bebişler artık yol yapıyoo :KK52::KK16::KK52:
rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin :KK49:

Aslında tarihlerimiz yakınmış =)
Bende niye açılma yok yahuu :KK14::KK1:
Senin açılman da varsa artık diken üstündesin tatlım.
Hazırlıklı ol :KK34:

bugün kontrolüm vardi.38+2 yiz3700kg.kafasi 100 mm.p.tesi gel dedi.esımin israriyla özel hayat has.gittik.ordada ölcümler ayni.orasida p.tesi gel dedi.eşime kalsa hemen sezeryana aldircak beni.laf anlamiyo.bebek iriymis doguramazmisim.kafam cok karisik biktim esimle bunu tartismaktan.

Maşallah kuzuna canım :nazar::emir_bebek:
Şu eşler bir acayip benimki de normal doğum ısrarcısı:KK31:

Bende normal istiyorum ama hayırlısı artık.
Sen sıkma canını.
Normal doğum istiyorsan eğer aç avantajlarına falan baktır tatlım...

Brujav hayırlı haberlerle gel inşallahhh :)
kızlar korkmayın en sona ben kalıcam zaten daha 35. haftadayım :KK70:

herkes doğuruyor maşallah. benim bebiş benimle oyun oynuyor sanırım. akşamları sancılarım şiddetleniyor gündüz hiç birşey yok. acaba enfeksiyon mu var dedim tahlil yaptırdım bugün temiz çıktı. tamamen doğumun yaklaşmasıyla ilgili sanırım. böyle her an suyum gelecekmiş gibi bir his var. annemler burada olsa endişe etmem ama şuan endişe ediyorum. 10-14 arasında gelecek annemler ozamana kadar sabretse bari oğlum.

Aslında tarihlerimiz yakınmış =)
Bende niye açılma yok yahuu :KK14::KK1:
Senin açılman da varsa artık diken üstündesin tatlım.
Hazırlıklı ol :KK34:

Maşallah kuzuna canım :nazar::emir_bebek:
Şu eşler bir acayip benimki de normal doğum ısrarcısı:KK31:

Bende normal istiyorum ama hayırlısı artık.
Sen sıkma canını.
Normal doğum istiyorsan eğer aç avantajlarına falan baktır tatlım...

benimkide sen normal doğuramazsın diyor :) gerçi doktorla anlaştık. 4 kilo ve üstü normal doğum kabul etmiyorum 4ün altında doğarsa normali deneyebiliriz. eşimde tutturmuş çok ye de bebek 4 kilo olsun diyor. benden de korkak :)

çok geçmiş olsun,benim doktorum sen hiçbişey yemesen bile bebek beslenir demişti,iri diye ne yesem yarıyo demiştim de,ona cevaben söylemişti,merak etme iyidir o annesi:nazar::nazar:

bana hep sanki ben yemeyince aç kalıyormuş gibi geliyor. bugün uyuya kalmışım kahvaltıyı 12 buçukta yaptım öğlen kendimi nasıl suçlu hissettim.

benimkide sen normal doğuramazsın diyor :) gerçi doktorla anlaştık. 4 kilo ve üstü normal doğum kabul etmiyorum 4ün altında doğarsa normali deneyebiliriz. eşimde tutturmuş çok ye de bebek 4 kilo olsun diyor. benden de korkak :)

=))
Korktuğu ve ya eşi için endişelendiği için o tarz bir baskı yapabilir ama bir zahmet eşler bıraksınlar da biz karar verelim demi :KK1:
Benim eşimde normal doğum daha sağlıklı normal doğum yap sonrasında rahat edersin diyor =)
Evet haklısın bende aynı fikirdeyim ama hayırlısı neyse o olsun diyorum =)
Senin gözün korkmuş diyor :KK1:
Şu doğum sancısını versinler de eşlere belki biraz anlarlar.
Senin içinde hayırlı olsun canım.
Sağlıklı doğsunlar da biz çekeriz ağrıyı, sızıyı :KK9:

bana hep sanki ben yemeyince aç kalıyormuş gibi geliyor. bugün uyuya kalmışım kahvaltıyı 12 buçukta yaptım öğlen kendimi nasıl suçlu hissettim.

Tatlım istersen gün için de 1 lokma bile yeme...
Bebek senin vücudundan alıyor alacağını :KK34:
Ben şu son haftalarda pek iştahsız kaldım, pek bir şeyde yiyemedim doktorum dikkat et dediği için.
Gel gör ki, normale göre daha çok kilo aldı kızım.
2 Hafta önce 2500 gr dı..
Şimdi 3100 gr civarında.
Yani anlayacağın hiç kafana takma tatlım.
Kendini de kötü hissetme.
Süt ve yumurta mutlaka tüket bu kadar.

=))
Korktuğu ve ya eşi için endişelendiği için o tarz bir baskı yapabilir ama bir zahmet eşler bıraksınlar da biz karar verelim demi :KK1:
Benim eşimde normal doğum daha sağlıklı normal doğum yap sonrasında rahat edersin diyor =)
Evet haklısın bende aynı fikirdeyim ama hayırlısı neyse o olsun diyorum =)
Senin gözün korkmuş diyor :KK1:
Şu doğum sancısını versinler de eşlere belki biraz anlarlar.
Senin içinde hayırlı olsun canım.
Sağlıklı doğsunlar da biz çekeriz ağrıyı, sızıyı :KK9:

ağrı sancı değil benim korktuğum canım. benim ağrı eşiğim farklı biraz. çok şiddtli olmazsa canım yanmıyor. ancak bebek iri olunca alt tarafta yırtıklar fazla oluyormuş. ve o daha çok acıtıyormuş. yoksa 3 kilo falan olsa hiç endişe etmemde işte bakalım. benim doktor tam normal doğum yanlısı çıktı. adamı ikna edemiyorum bir türlü :)))

Tatlım istersen gün için de 1 lokma bile yeme...
Bebek senin vücudundan alıyor alacağını :KK34:
Ben şu son haftalarda pek iştahsız kaldım, pek bir şeyde yiyemedim doktorum dikkat et dediği için.
Gel gör ki, normale göre daha çok kilo aldı kızım.
2 Hafta önce 2500 gr dı..
Şimdi 3100 gr civarında.
Yani anlayacağın hiç kafana takma tatlım.
Kendini de kötü hissetme.
Süt ve yumurta mutlaka tüket bu kadar.

yumurta her gün yiyorum zaten. dün yiyemedim kalmamış hiç farketmemişiz boşluğa düştüm resmen. ama süt imkansız zaten ben anne sütüde almamışım sütle aram yok hiç. çocukluğumdan beri hergün 1 kase yoğurt yerim mutlaka. ceviz yiyorum hergün. geçen kontorlde ben hiç kilo almamışım bebek kilo almış maşallah. zaten bu haftalardan sonra annenin kilo alımı dururmuş.

ağrı sancı değil benim korktuğum canım. benim ağrı eşiğim farklı biraz. çok şiddtli olmazsa canım yanmıyor. ancak bebek iri olunca alt tarafta yırtıklar fazla oluyormuş. ve o daha çok acıtıyormuş. yoksa 3 kilo falan olsa hiç endişe etmemde işte bakalım. benim doktor tam normal doğum yanlısı çıktı. adamı ikna edemiyorum bir türlü :)))

Haklısın tatlım.
Benim bir tanıdığım normal doğum yaptı 3400 gr falan doğdu kızı.
Normal doğumda hiç bir engeli yoktu ama doğum da ıkınamadığı için bebek kafası sıkışmış alttan 11 dikiş attılar...
Şimdi kızı 2 yaşında falan hamile kalmadan önce ki halime döndüm demişti.

kek hamurundan kurabiye yaptım ay kocaman kocaman oldular çok mutlu oldum. :) hiç durmuyor boğazım maşallah

X