Merhaba arkadaslar dogum yapali bes gun oldu cok sukur iiyiz poyraz bebek 3kg dogdu biraz sariligi var oda gececek insallah dogumum hastane sayesinde ii gecti annelik mukemmel bi duygu darisi bekleyenlere
2014 NiSAN ANNELERi DOĞUM YAPANLAR LİSTESİ
Sıra Nisan annelerimiz Bebiş İsimlerimiz Bebiş Doğum Tarihlerimiz
1 filizfff Ali Kenan 14-01-2014 2 yapraksızyonca Ahmet Tuna 04-03-2014 3 filologum Ahmet 05-03-2014 4 pixes28 Ata 5 aylin06 Kız-Erkek 6 anneoluyor 7 suay82 Aybüke 10-03-2014 8 secret_88 14-03-2014 9 celibonnn 14-03-2014 10 kry İpek Asya 15-03-2014 11 melek1992 16-03-2014 12 kuzey16 Tunç 20-03-2014 13 sevinc007 20-03-2014 14 dilemek ?-03-2014 15 ebraremel Sadık 21-03-2014 16 rengarenk55 24-03-2014 17 fefilifa Hatice Büşra 25-03-2014 18 moma 25-03-2014 19 dilemek 25-03-2014 20 anar Poyraz 26-03-2014 21 avare34 Yusuf 26-03-2014 22 nhnchn 26-03-2014 23 Snowyy 28-03-2014 24 slavemasterr 29-03-2014 25 priori Yağız 29-03-2014 26 kubizm 30-03-2014 27 ven 31-03-2014
Merhaba arkadaslar dogum yapali bes gun oldu cok sukur iiyiz poyraz bebek 3kg dogdu biraz sariligi var oda gececek insallah dogumum hastane sayesinde ii gecti annelik mukemmel bi duygu darisi bekleyenlere
11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah
11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah
Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Eşinin de maşallahi varmış
Listeyi görünce aklıma geldi gülüm, benim kuzunun adı Kerem
Çok güzelmiş gerçekten, boşa beklemisim bunca yıl; toparlanayim yapacağım kardeş
Gözünüz aydın arkadaşlar, hayırlı olsun. Rabbim anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Kızlar biz de bugün doktordaydık.37+3,tosun kızım 3700 gr olmuş,52 cmYine değerleri ilerde çıktı.Çok şükür herşey yolunda.
Doğum şekillerini konuştuk.Doktorum kendi doğumunu tercihen spinal sezeryan yapmış.Normalin de,sezeryanın da avantajlarından,dezavantajlarından bahsetti.Benim normalde korktuğum,çok uzun sürebiliyo ve vajina deformasyona uğruyo,onları sordum.Düzelmesi dokuya bağlıymış,kiminin çabuk toparlanıyomuş,kiminin kalıyomuş.Eğer sezeryan olursam spinal istiycem ben.Yapanlar varsa nolur yazın,memnun kaldınız mı?
Çatı muayenesini 39.hafta yapıyorum dedi.Kızımın hareketleri dünden beri azaldı,onu sordum,normal,artık azalıcak merak etme dedi.
Özetle durumumuza 39. hafta karar vericekmişiz,çünkü bebiş 4kg'yu geçebilir.O zaman normal yap demem,riske girmem diyo.Açıkcası ben de çekiniyorum artık,iri ve uzun olduğu için kızım.Bu 2 hafta içinde kendi gelirse duruma göre bakıcaz,gelmezse kg ya göre karar verilicek anlıycağınız...
Esmer çok sağol tekrar,magnezyum yazdırdım bakalım ,bir nebze ağrılarıma iyi gelebilirmiş.
Ben ordayken de birisi normal doğumdaydı,yaklaşık 12 saat sürmüş,doğumda da ıkınamamış,zor geçmiş,işte hiç belli olmuyo ki..
Hepimize hayırlısı
Yokkkkk
Kuzum umrani ben de dusunuyorum yaaa, ama bence dogum yapti cjnku gunde 1 kere de olsa giriyodu topige. Hic online gormedim
Benim de carsamba, benim de bisuru sorum var benim de benim deeeehayirlisi insallahhh
Kızlar biz de bugün doktordaydık.37+3,tosun kızım 3700 gr olmuş,52 cmYine değerleri ilerde çıktı.Çok şükür herşey yolunda.
Doğum şekillerini konuştuk.Doktorum kendi doğumunu tercihen spinal sezeryan yapmış.Normalin de,sezeryanın da avantajlarından,dezavantajlarından bahsetti.Benim normalde korktuğum,çok uzun sürebiliyo ve vajina deformasyona uğruyo,onları sordum.Düzelmesi dokuya bağlıymış,kiminin çabuk toparlanıyomuş,kiminin kalıyomuş.Eğer sezeryan olursam spinal istiycem ben.Yapanlar varsa nolur yazın,memnun kaldınız mı?
Çatı muayenesini 39.hafta yapıyorum dedi.Kızımın hareketleri dünden beri azaldı,onu sordum,normal,artık azalıcak merak etme dedi.
Özetle durumumuza 39. hafta karar vericekmişiz,çünkü bebiş 4kg'yu geçebilir.O zaman normal yap demem,riske girmem diyo.Açıkcası ben de çekiniyorum artık,iri ve uzun olduğu için kızım.Bu 2 hafta içinde kendi gelirse duruma göre bakıcaz,gelmezse kg ya göre karar verilicek anlıycağınız...
Esmer çok sağol tekrar,magnezyum yazdırdım bakalım ,bir nebze ağrılarıma iyi gelebilirmiş.
Ben ordayken de birisi normal doğumdaydı,yaklaşık 12 saat sürmüş,doğumda da ıkınamamış,zor geçmiş,işte hiç belli olmuyo ki..
Hepimize hayırlısı
BrujaV
valla senin minik çok sakin sabırlı çıktı yahu gününü dolduracak sanırım
erken olmasından iyidir bakalım bizimki ne zaman gelecek
Evet canim Gurkan Bey yaptirdi dogumu.Dogumdan 4 saat sonra taburcu ediyolar.Tabi normal dogumsa.Sezeryani bilmiyorum.
Sagolun kizlar.Darisi dogjm yapacaklarin basina.
Allah anali babali buyutsun canim.
kızlar ben halsizliği üzerimden attım ama midem çok kötü hiçbir şey yemek istemiyorum yemek diyince bile midem alt üst oluyorbebeğim aç kalırmı yoksa yine de beslenir mi doktora gitmek zulüm geliyr yardım edin
Yaa sorma, bi de koc bebgi guya :) Gununu dolduracak hatta gecek diye bekliyoruz aslinda ama bugun pek iyi degilim. Anlayamadigim bi sancim var kasiklarimda geceden beri ama belimde cok yok gibi. Bilemedim, kendimi dinlemedeyim, yine husranla sonuclancak bu sancilar diye kimseye de bisey demedimen kotu ihtimalle doktor bu hafta alcak kizimi, beklesin bakalim. Allah hepimize hayirli dogumlar ve saglikli kuzular nasip etsin. İnsallah sizinki de gonlunuze gore olur, sizi de fazla bekletmez
üzülme canım hamilelik aslında 9 ay 10 günlük bi süreç niye kasıyolar seni anlamıyorum bebişin sağlık durumunda problem olmadığı sürece beklemekte fayda var. gelişiminin rahatınının en ii olduğu yerde böyle düşünüp rahatlat kendini. yürüyüş ve hurmaya devam inşallah benimki de gününü bekler ben de alta baskı yaptığında üzülüyorum erken gelecek diye