YokkkkkKız sen hala mı doğurmadın?
Kuzum umrani ben de dusunuyorum yaaa, ama bence dogum yapti cjnku gunde 1 kere de olsa giriyodu topige. Hic online gormedimÜmran dan haber var mı?
1 + 1 = İdil ♥
ayy bir sürü doğum yapan olmuş.. hayırlı uğurlu olsun inşallah herkese... Rabbim sağlıkla büyütmeyi, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah..
günaydınlar bu arada ben bugün biraz fazla uyumuşumçarşamba günü çatı kontrolüm olacak benimde çok merak ediyorum
nasıl olacak? nası yapacak doktor diye çatı dar mı geniş mi??
çocuk ne zaman gelecek?
normal doğum istiyorum inşallah.. olur mu olmaz mı??
ayy kafamda binbir soru var cancağızlarım hayırlısıyla doğaydı
Kızlar doktordan geliyorum bu aksam düzenli sancılarım vardı bi gidelim dedik ama sancılar cok yüksek olmaya basladi doktor dayanmiycak dedi sabah 9 da doguma alinicam benim icon dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Snowyy Günaydın cancazim :)
1 + 1 = İdil ♥
Canim agrilarin insallah en kisa zamanda gecer de gonlunce ilgilenebilirsin korsaninla :) yine gayet hizli toparlaniyorsun, masallahoglusunu benim icin de kokla.
amin canım benim inşallah kısa sürede toparlarsın minik korsanınla daha çok ilgilenebilirsin :)
Canım bebeğini kollarına almışsinizdir. Gözün aydın canım, rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Günaydın gülüm. Nasilsiniz prensesinle, eşine geçmiş olsun; inşallah çabuk geçer ağrıları.
Tesekkurler, toparlaniyoruz şükür. Darisi sizlerin de başına. Hamilelik ayrı annelik apayrı bir keyif. Çok güzel günler bekliyor sizi (benim gibi ilk defa anne olanlar için söyluyorum, tecrübeli güzeller bas taci)
Canım bebeğini kollarına almışsinizdir. Gözün aydın canım, rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Günaydın gülüm. Nasilsiniz prensesinle, eşine geçmiş olsun; inşallah çabuk geçer ağrıları.
Tesekkurler, toparlaniyoruz şükür. Darisi sizlerin de başına. Hamilelik ayrı annelik apayrı bir keyif. Çok güzel günler bekliyor sizi (benim gibi ilk defa anne olanlar için söyluyorum, tecrübeli güzeller bas taci)
Yokkkkk
Kuzum umrani ben de dusunuyorum yaaa, ama bence dogum yapti cjnku gunde 1 kere de olsa giriyodu topige. Hic online gormedim
Benim de carsamba, benim de bisuru sorum var benim de benim deeeehayirlisi insallahhh
Sıra | Nisan annelerimiz | Bebiş İsimlerimiz | Bebiş Doğum Tarihlerimiz |
1 | filizfff | Ali Kenan | 14-01-2014 |
2 | yapraksızyonca | Ahmet Tuna | 04-03-2014 |
3 | filologum | Ahmet | 05-03-2014 |
4 | pixes28 | Ata | |
5 | aylin06 | Kız-Erkek | |
6 | anneoluyor | ||
7 | suay82 | Aybüke | 10-03-2014 |
8 | secret_88 | 14-03-2014 | |
9 | celibonnn | 14-03-2014 | |
10 | kry | İpek Asya | 15-03-2014 |
11 | melek1992 | 16-03-2014 | |
12 | kuzey16 | Tunç | 20-03-2014 |
13 | sevinc007 | 20-03-2014 | |
14 | dilemek | ?-03-2014 | |
15 | ebraremel | Sadık | 21-03-2014 |
16 | rengarenk55 | 24-03-2014 | |
17 | fefilifa | Hatice Büşra | 25-03-2014 |
18 | moma | 25-03-2014 | |
19 | dilemek | 25-03-2014 | |
20 | anar | Poyraz | 26-03-2014 |
21 | avare34 | Yusuf | 26-03-2014 |
22 | nhnchn | 26-03-2014 | |
23 | Snowyy | 28-03-2014 | |
24 | slavemasterr | 29-03-2014 | |
25 | priori | Yağız | 29-03-2014 |
26 | kubizm | 30-03-2014 | |
27 | ven | 31-03-2014 |
11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah
ayy maşallah yaaa mis kokuluya bakk11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah
11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah
Evet canim Gurkan Bey yaptirdi dogumu.Dogumdan 4 saat sonra taburcu ediyolar.Tabi normal dogumsa.Sezeryani bilmiyorum.yanlış hatırlamıyosam aynı dr a kontrole gidiyoduk doğumunu gürkan bey mi yaptırdı hastanede kaç gün kaldın
maşallahAlah analı babalı buyutsun.
Maasallah cnm Allah bagislasin cok mutlu oldum :) :)
Sagolun kizlar.Darisi dogjm yapacaklarin basina.maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah, normal doğumla 4 kilonun üstü olmaz diyen doktorlara kapak olsun
Iyi geceler hnmlar..
Doğduk çok şükür sabah 9.02 de... 3318 gr ve 49 cm boy ile...
Alıntı yapamadım...
Rabbim sağ salim sizleri de kurtarsın inşallah...
Isteyen herkese de nasip etsin...
Sütümüz geldi çok şükür.. Azıcık kakamızı yaparken zorlanıyoruz.. O da yarına geçermiş inşallah ..
Öpüyoruz sizi teyzoşlar..
İyiyiz çok şükür cancağızım
Tombul kelebeğim de iyi çok şükür =)
Cinsiyet konusu gibi doğum içinde bekletecek beni öyle gözüküyor
Sabır ve sükûnetle bekliyoruz işte.
Çok teşekkür ederim.
Benim eşim kendine bakar =))
Hastane diye gitti, masaj yaptırtmış iyimiş şimdi...
aynen gülüm ap ayrı bir duygu hepsinde inanki aynı heycan yaşanıyor :)
Evet canim Gurkan Bey yaptirdi dogumu.Dogumdan 4 saat sonra taburcu ediyolar.Tabi normal dogumsa.Sezeryani bilmiyorum.