2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kız sen hala mı doğurmadın?
Yokkkkk
Ümran dan haber var mı?

1 + 1 = İdil ♥
Kuzum umrani ben de dusunuyorum yaaa, ama bence dogum yapti cjnku gunde 1 kere de olsa giriyodu topige. Hic online gormedim

Benim de carsamba, benim de bisuru sorum var benim de benim deeee hayirlisi insallahhh

Canım bebeğini kollarına almışsinizdir. Gözün aydın canım, rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Snowyy Günaydın cancazim :)

1 + 1 = İdil ♥

Günaydın gülüm. Nasilsiniz prensesinle, eşine geçmiş olsun; inşallah çabuk geçer ağrıları.

Canim agrilarin insallah en kisa zamanda gecer de gonlunce ilgilenebilirsin korsaninla :) yine gayet hizli toparlaniyorsun, masallah oglusunu benim icin de kokla.

amin canım benim inşallah kısa sürede toparlarsın minik korsanınla daha çok ilgilenebilirsin :)

Tesekkurler, toparlaniyoruz şükür. Darisi sizlerin de başına. Hamilelik ayrı annelik apayrı bir keyif. Çok güzel günler bekliyor sizi (benim gibi ilk defa anne olanlar için söyluyorum, tecrübeli güzeller bas taci)

Kubizm

Mesajını bulamadım canim. Gözün aydın, hayırlı olsun. Inşallah en kısa sürede yanına gelir kuzun. Rabbim anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

İyiyiz çok şükür cancağızım
Tombul kelebeğim de iyi çok şükür =)
Cinsiyet konusu gibi doğum içinde bekletecek beni öyle gözüküyor
Sabır ve sükûnetle bekliyoruz işte.
Çok teşekkür ederim.
Benim eşim kendine bakar =))
Hastane diye gitti, masaj yaptırtmış iyimiş şimdi...

aynen gülüm ap ayrı bir duygu hepsinde inanki aynı heycan yaşanıyor :)

Yokkkkk

Kuzum umrani ben de dusunuyorum yaaa, ama bence dogum yapti cjnku gunde 1 kere de olsa giriyodu topige. Hic online gormedim

Benim de carsamba, benim de bisuru sorum var benim de benim deeee hayirlisi insallahhh

Aman bir sıkıntısı olmasında.
İnşallah doğum yapmıştır.

2014 NiSAN ANNELERi DOĞUM YAPANLAR LİSTESİ

SıraNisan annelerimizBebiş İsimlerimizBebiş Doğum Tarihlerimiz
1filizfffAli Kenan14-01-2014
2yapraksızyoncaAhmet Tuna04-03-2014
3filologumAhmet05-03-2014
4pixes28Ata
5aylin06Kız-Erkek
6anneoluyor
7suay82Aybüke10-03-2014
8secret_8814-03-2014
9celibonnn14-03-2014
10kryİpek Asya15-03-2014
11melek199216-03-2014
12kuzey16Tunç20-03-2014
13sevinc00720-03-2014
14dilemek?-03-2014
15ebraremelSadık21-03-2014
16rengarenk5524-03-2014
17fefilifaHatice Büşra25-03-2014
18moma25-03-2014
19dilemek25-03-2014
20anarPoyraz26-03-2014
21avare34Yusuf26-03-2014
22nhnchn26-03-2014
23Snowyy28-03-2014
24slavemasterr29-03-2014
25prioriYağız29-03-2014
26kubizm30-03-2014
27ven31-03-2014

11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah

Eklentiler

• $1396261189211.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 26
11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah

Oyyyyyyy maşallah
Bunları yaratana kurban olurum ben yaa
Ne kadar güzeller...
Canım benim, hayırlı olsun kızımız
Rabbim analı-babalı büyütsün.
Kaderi,şansı bahtı güzel olsun inşallah.
İyi misiniz peki?

ayy maşallah yaaa mis kokuluya bakk
gözün aydın canmm inş darısı başımızaa

ayy onu koynunda tutmak kıpırdıyor yaa böcük gibi offf
sağlıkla huzurla büyüt prensesini

Maşallah ya nası güzel,sonunda kollarına geldi Aklım sendeydi valla rahatladım,müsait olunca hikayeni bekliyorum,sezeryana giricektin di mi?

Maşallah ya nası güzel,sonunda kollarına geldi Aklım sendeydi valla rahatladım,müsait olunca hikayeni bekliyorum,sezeryana giricektin di mi?

yanlış hatırlamıyosam aynı dr a kontrole gidiyoduk doğumunu gürkan bey mi yaptırdı hastanede kaç gün kaldın
Evet canim Gurkan Bey yaptirdi dogumu.Dogumdan 4 saat sonra taburcu ediyolar.Tabi normal dogumsa.Sezeryani bilmiyorum.
maşallah Alah analı babalı buyutsun.

Maasallah cnm Allah bagislasin cok mutlu oldum :) :)

maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah, normal doğumla 4 kilonun üstü olmaz diyen doktorlara kapak olsun
Sagolun kizlar.Darisi dogjm yapacaklarin basina.

Allah anali babali buyutsun canim.

Nasil guzel kuzucukkk, masallah ikinize de saglikla buyut, bizim icin de koklaya koklaya op annesi0, darisi basimiza

benim bebğim hala ters doğum pozisyonu almadı devlet hastanessiine gidiyorum büyük ihtmal sezeryan olucak doğum için sancımı mı beklicekler yoksa günüm doldugunda hemen alırlarmı doguma merak ediyorum..

Ah ah ah masaallah sana güzel kuzu. Bizim yerimizede kokla onu. Böyle doğum yapanları gördükçe sabırsızlanıyorum. Allahım hepinize sağlık sıhhat versin. Bize de meleklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Tekrar hayırlı olsun.

Merhaba arkadaslar dogum yapali bes gun oldu cok sukur iiyiz poyraz bebek 3kg dogdu biraz sariligi var oda gececek insallah dogumum hastane sayesinde ii gecti annelik mukemmel bi duygu darisi bekleyenlere

Kızlar gözünüz aydın kavuşmuşsunuz bebişlerinize.maşallah ikinize de.allah analı,babalı,sağlıklı,huzurlu,çooookk mutlu bir ömür nasip etsin.

Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Eşinin de maşallahi varmış

Listeyi görünce aklıma geldi gülüm, benim kuzunun adı Kerem

aynen gülüm ap ayrı bir duygu hepsinde inanki aynı heycan yaşanıyor :)

Çok güzelmiş gerçekten, boşa beklemisim bunca yıl; toparlanayim yapacağım kardeş

Evet canim Gurkan Bey yaptirdi dogumu.Dogumdan 4 saat sonra taburcu ediyolar.Tabi normal dogumsa.Sezeryani bilmiyorum.

Gözünüz aydın arkadaşlar, hayırlı olsun. Rabbim anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…