- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
Hepsi birbirinden güzel
İyi günlerde giysin kızımız
humana still anne cayinı doğumdan önce mi içmeye başladın? Ve miktarı ne kadar...süper verdiğin bilgiler teşekkür ederim... bebişinle bir ömür mutluluklar darısı başımıza....
Rica ederim. bn dogurdugum gun basladm icmeye su bardagina 2 tatli kasigi koyuyorsun. gunde 3 bardak iciyorum. hemsire dogurmadan once baslasan cok daha iyiydi dedi ama bn cok ani dogum yaptim apar topar imkanim olmadi.istersen gunde 1 bardakla basla. bnm sutum 2. gun geldi. 3. gunden sonrada sadece anne sutu iciyoruz. gogsumu sagmak uyardi diye de dusunuyorum..
160 ve 175 cm canım. Biz kisayiz
Annelik çok ekstremde yaşanan bur duygu. Aklınız fikriniz hep onda oluyor. Sürekli 'beslesem mi biraz daha' , usüyor mudur gibi sorularla kendinizi evhamlandiriyorsunuz. Ama o minicik eller parmaklarınıza sarildiginda, zaman duruyor... Çok başka birşey gülüm cidden tarifi yok
maşallahcanım çok merak ediyorduk seni. çok şükür allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına
valla kanamayla gittin diye stres yapmıştım,sonunda güzel haberin geldi,Tosunun Sağlıkla büyüsün çok sevindim canım benim
bizden kısaymışsınız canım ama benim oğluş o kadar uzar mı bilmiyorum sevdiği şeyleri yemeiyo muyum napıyorum bilinmez hala 3 ü bulmadı kilosu
çok güzel anlatmışsın duygularını ben şimdiden iyi bakabilecek miyim düşüncesindeyim doğunca napcak sam
Canim benim, oncelikle hayirlis olsun kavustun yavruna. Merak etme, en kosa zamanda hallolur probleminiz. Yine yanak yanaga yatarsiniz :)canlar soran dua eden herkesten allah razı olsun bugün 11.30 da genel anestezi ile anne oldum ona dokunana kadar hersey saka gibiydi 2 saat omzumda yanak yatağa yattık hersey rüya gibiydi ama sonra yoğun bakıma aldılar emmek istemiyor mama da almıyor serum desteği baslattılar çok Üzgünüm çok özledim nolur miniğime dua edin
Cok guzeller, saglikla kullansin bebiiinnn.Eki Görüntüle 1045068 Eki Görüntüle 1045069 Eki Görüntüle 1045070 Eki Görüntüle 1045071 Eki Görüntüle 1045072 Eki Görüntüle 1045073 Eki Görüntüle 1045074 Eki Görüntüle 1045075 Eki Görüntüle 1045076 Eki Görüntüle 1045077 Eki Görüntüle 1045078 Eki Görüntüle 1045079 Eki Görüntüle 1045080 Eki Görüntüle 1045081 Eki Görüntüle 1045082 Eki Görüntüle 1045083 Eki Görüntüle 1045084 Eki Görüntüle 1045085 bunlarda benim kızçemin cicileri
Canim hayirlisi olsun, kolay dogumlar dilerim. Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar doktordan geliyorum bu aksam düzenli sancılarım vardı bi gidelim dedik ama sancılar cok yüksek olmaya basladi doktor dayanmiycak dedi sabah 9 da doguma alinicam benim icon dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hadi guzel haberlerle gel :) gonlunce olsunKIZLAR MERHABALAR,
SABAH BENDE HASTANEYE GİDECEĞİM TAHLİLLER YAPILACAK VE GÜN BELİRLENECEK ÇOK HEYECANLIYIMHEPİMİZ TEK TEK BEBİŞLERE KAVUSMAYA BAŞLADIK HEPİMİZE MAŞALLAH
Snowyy Günaydın cancazim :)
1 + 1 = İdil ♥
Tesekkur ederim,rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.
Çok da güzel bakarsın, hic merak etme:thumbup::thumbup:
Ben tam oturamadigim için daha kucağıma alıp rahat rahat emziremedim (hoş daha 2 gün olmuş ama, bana uzun geldi). Ya yatakta annem tutarken ya da ayakta eşim tutarken emziriyorum. Sabırsızlıkla agrilarimin geçmesini bekliyorum. Onunla ilgilenmek o kadar keyifli ki
Kızlar doktordan geliyorum bu aksam düzenli sancılarım vardı bi gidelim dedik ama sancılar cok yüksek olmaya basladi doktor dayanmiycak dedi sabah 9 da doguma alinicam benim icon dua edin
Tesekkurler canım, senin de az kalmış. Rabbim güzel bir doğum nasip etsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Teşekkürler gülüm. Güzel ve kolay bir doğum diliyorum canım. Kendini korkutma, doğum başladığında heyecandan birşey anlamıyorsun. Sonrasında da bebeğin için birçok şeye katlaniyorsun. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım.
Teşekkürler arkadaslar
Ilk emzirme biraz mekanik geçiyor, ebeler gogsunuzu ve bebeginizi tutuyor, ama inanın bebeğiniz be yapması gerektiğini zaten iyi biliyor
Sonra ortalama 2-3 saate bir bebek bırakana kadar emziriyorsunuz. Zamanla bebek&anne arasında bağ oluşuyor ve emzirmek mekanik olmaktan çıkıyor. Mutlaka krem kullanın ve göğüs kalkanini icat eden kişiden Allah razı olsun
Doğumun güzel gecmiştir inşallah canım, maşallah bebeğine.
Teteşekkürler arkadaşlar, darisi sizlere
Canim benim, oncelikle hayirlis olsun kavustun yavruna. Merak etme, en kosa zamanda hallolur probleminiz. Yine yanak yanaga yatarsiniz :)
Cok guzeller, saglikla kullansin bebiiinnn.
Canim hayirlisi olsun, kolay dogumlar dilerim. Guzel haberlerini bekliyoruz
Canim hadi guzel haberlerle gel :) gonlunce olsun
Bana yok mu gunaydinnnkuzum uyumuyon mu sen hiccc ? Gece dee 1,30 gibi yazmissin. Ben su son zamanlarda uykuc oldum ciktimmm
Günaydın tatlım :)
Snowyy online idi gunaydin demek istemiştim.
Uyumaya çalışıyorum parça parça tabi.
Eşimin boynu tutulmuştu o yüzden kalktım.
Tekrar uyudum o satte fakat bu saate kadar oturmuş.
Simdi dayanamayıp hastaneye gitti yine uyandım.
1 + 1 = İdil ♥
Çok geçmiş olsun canım.
Doğuma son 2 gün kala kötü olmuş grip olman.
İnşallah ilerlemez ve hemencecik anlatırsın.
Çokta sıcak şeyler içme.
Terlemenle ilerlemesin grip.
Dikkat et olur mu?
1 + 1 = İdil ♥
Canım çok geçmiş olsun,sıkma portakal en güzeli
tekrar gözün aydın, ben de mecbur kalırsam spinali merak ediyodum,epiduralle farkı ne diye,iyi sen memnun kalmışsın,bakalım benimki nasıl gelmeye karar vericek
Canım o sarı akıntı bende de var,1 haftayı geçti,doktorum da normal demişti,doğum yaklatşıkça akıntım artıcak dedi,hadi hayırlısı hepimize
Gözün aydın,kistin de gitmiş ne güzel,sağlıkla büyüsün
güzel haberini bekliyorum,kolayca geçsin
Geçer inşallah ya,ben zaten bu ara senden de doğum hikayesi bekliyorum,sağlıkla gelsin
valla kanamayla gittin diye stres yapmıştım,sonunda güzel haberin geldi,Tosunun Sağlıkla büyüsün çok sevindim canım benim
Senin de gözün aydın,oh birer birer güzel haberler geliyoSağlıklar
geçmiş olsun cnm ben de gribe yakalandımdün iyiydim gece git gide kötüleştim doktora gitmek dahi istemiyorum
nane limon ve portakalla yaşıyorum
canlar soran dua eden herkesten allah razı olsun bugün 11.30 da genel anestezi ile anne oldum ona dokunana kadar hersey saka gibiydi 2 saat omzumda yanak yatağa yattık hersey rüya gibiydi ama sonra yoğun bakıma aldılar emmek istemiyor mama da almıyor serum desteği baslattılar çok Üzgünüm çok özledim nolur miniğime dua edin
Kızlar doktordan geliyorum bu aksam düzenli sancılarım vardı bi gidelim dedik ama sancılar cok yüksek olmaya basladi doktor dayanmiycak dedi sabah 9 da doguma alinicam benim icon dua edin
Gunesli fakat bu gibi bir gun, ama inaniyorum yarinlar guzel olacakbakalim bugun kimlerden guzel haberler alcaz. Herkese keyifli pqzartesi dilerim
Canim agrilarin insallah en kisa zamanda gecer de gonlunce ilgilenebilirsin korsaninla :) yine gayet hizli toparlaniyorsun, masallahoglusunu benim icin de kokla.
Cumartesi çatı muayenem var temizlenmem lazım gözüm almıyor.su ağdadan doğumdan korktuğumdan çok korkuyorum yahu