2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
humana still anne cayinı doğumdan önce mi içmeye başladın? Ve miktarı ne kadar...süper verdiğin bilgiler teşekkür ederim... bebişinle bir ömür mutluluklar darısı başımıza....

Rica ederim. bn dogurdugum gun basladm icmeye su bardagina 2 tatli kasigi koyuyorsun. gunde 3 bardak iciyorum. hemsire dogurmadan once baslasan cok daha iyiydi dedi ama bn cok ani dogum yaptim apar topar imkanim olmadi.istersen gunde 1 bardakla basla. bnm sutum 2. gun geldi. 3. gunden sonrada sadece anne sutu iciyoruz. gogsumu sagmak uyardi diye de dusunuyorum..

umarım bebeğin ve sen iyisinizdir...Epidural sezeyan mı oldun?Sezeryan sonrası çok ağrısı oluyor mu annenin?

bizden kısaymışsınız canım ama benim oğluş o kadar uzar mı bilmiyorum sevdiği şeyleri yemeiyo muyum napıyorum bilinmez hala 3 ü bulmadı kilosu
çok güzel anlatmışsın duygularını ben şimdiden iyi bakabilecek miyim düşüncesindeyim doğunca napcak sam

maşallah canım çok merak ediyorduk seni. çok şükür allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına

valla kanamayla gittin diye stres yapmıştım,sonunda güzel haberin geldi,Tosunun Sağlıkla büyüsün çok sevindim canım benim

Tesekkur ederim,rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.

Çok da güzel bakarsın, hic merak etme:thumbup::thumbup:

Ben tam oturamadigim için daha kucağıma alıp rahat rahat emziremedim (hoş daha 2 gün olmuş ama, bana uzun geldi). Ya yatakta annem tutarken ya da ayakta eşim tutarken emziriyorum. Sabırsızlıkla agrilarimin geçmesini bekliyorum. Onunla ilgilenmek o kadar keyifli ki

Canim benim, oncelikle hayirlis olsun kavustun yavruna. Merak etme, en kosa zamanda hallolur probleminiz. Yine yanak yanaga yatarsiniz :)
Cok guzeller, saglikla kullansin bebiiinnn.
Canim hayirlisi olsun, kolay dogumlar dilerim. Guzel haberlerini bekliyoruz
KIZLAR MERHABALAR,

SABAH BENDE HASTANEYE GİDECEĞİM TAHLİLLER YAPILACAK VE GÜN BELİRLENECEK ÇOK HEYECANLIYIM HEPİMİZ TEK TEK BEBİŞLERE KAVUSMAYA BAŞLADIK HEPİMİZE MAŞALLAH
Canim hadi guzel haberlerle gel :) gonlunce olsun
Snowyy Günaydın cancazim :)

1 + 1 = İdil ♥

Bana yok mu gunaydinnn kuzum uyumuyon mu sen hiccc ? Gece dee 1,30 gibi yazmissin. Ben su son zamanlarda uykuc oldum ciktimmm

Gunesli fakat bu gibi bir gun, ama inaniyorum yarinlar guzel olacak bakalim bugun kimlerden guzel haberler alcaz. Herkese keyifli pqzartesi dilerim

Canim agrilarin insallah en kisa zamanda gecer de gonlunce ilgilenebilirsin korsaninla :) yine gayet hizli toparlaniyorsun, masallah oglusunu benim icin de kokla.

allah yardımcın olsun canım inşallah kolay geçer dualarımız senle ve meleğinle

amin canım benim inşallah kısa sürede toparlarsın minik korsanınla daha çok ilgilenebilirsin :)

Günaydın tatlım :)
Snowyy online idi gunaydin demek istemiştim.
Uyumaya çalışıyorum parça parça tabi.
Eşimin boynu tutulmuştu o yüzden kalktım.
Tekrar uyudum o satte fakat bu saate kadar oturmuş.
Simdi dayanamayıp hastaneye gitti yine uyandım.

1 + 1 = İdil ♥

Ya o parca parca uykular yok mu, insani daha bi uykusuz birakiyo esine gecmis olsun canim, dogum arefesi dikkat etsin kendine, en saglam olmasi gereken zamanlar

geçmiş olsun cnm ben de gribe yakalandımdün iyiydim gece git gide kötüleştim doktora gitmek dahi istemiyorum
nane limon ve portakalla yaşıyorum

saolun kızlar inş bugün biraz daha azalır. eşim hastaydı ya ondan bulaştı

gözün aydın cnm! inş en kısa zamanda bebeğin yoğun bakımdan çıkar!

Allah yardımcın olsun cnm!

Kız sen hala mı doğurmadın?

Cumartesi çatı muayenem var temizlenmem lazım gözüm almıyor.su ağdadan doğumdan korktuğumdan çok korkuyorum yahu

ayy bir sürü doğum yapan olmuş.. hayırlı uğurlu olsun inşallah herkese... Rabbim sağlıkla büyütmeyi, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah..

günaydınlar bu arada ben bugün biraz fazla uyumuşum çarşamba günü çatı kontrolüm olacak benimde çok merak ediyorum
nasıl olacak? nası yapacak doktor diye çatı dar mı geniş mi??
çocuk ne zaman gelecek?
normal doğum istiyorum inşallah.. olur mu olmaz mı??

ayy kafamda binbir soru var cancağızlarım hayırlısıyla doğaydı

Cumartesi çatı muayenem var temizlenmem lazım gözüm almıyor.su ağdadan doğumdan korktuğumdan çok korkuyorum yahu

bende gözümü kararttım geçen gün ve yaptım ama çok uzun sürmedi yine ya şükür... ağda bandıyla aldım bu arada bide daha rahat oldu benim için..

Ven canım bu saatlerde almissindir meleğini kucağına.
Umarım güzel bir doğum olmuştur ve ikinizde iyisinizdir.

1 + 1 = İdil ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…