2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yaa sorma, bi de koc bebgi guya :) Gununu dolduracak hatta gecek diye bekliyoruz aslinda ama bugun pek iyi degilim. Anlayamadigim bi sancim var kasiklarimda geceden beri ama belimde cok yok gibi. Bilemedim, kendimi dinlemedeyim, yine husranla sonuclancak bu sancilar diye kimseye de bisey demedim :KK1: en kotu ihtimalle doktor bu hafta alcak kizimi, beklesin bakalim. Allah hepimize hayirli dogumlar ve saglikli kuzular nasip etsin. İnsallah sizinki de gonlunuze gore olur, sizi de fazla bekletmez :KK1:

Biz de sora sora seni bunaltiyoruz değil mi :)
Beni de arayıp soruyor arkadaşlarım ne oldu doğum yaptın mı diye.
Bi zamandan sonra sinirleniyorum :KK70:
Sanki tam geleceği günü biliyormuşum gibi...

1 + 1 = İdil ♥

bana da çok oldu hamileliğim boyunca ama yine de yedim bişeyler haşlanmış patates çubuk kraker gibi su iç bol bol bişey olmaz Allahın izniyle:KK34:

hiç böyle olmamıştım ilk zamanlar bile son s,rat yemeye devam ettim:KK1: meyve yiyordum onu bile zor yiyorum şimdi suyu ihmal etmiyorum yarın doktora gitmem lazım havalar çok soğuk biraz ısınsın diyorum :26:

bizim minikkuş da nisan ortasına bekleniyor hep ölçümleri haftasına göre büyük çıktı 1,2 derken en son muayenede 3 hafta önde görünüyordu yalancı sancılar bile yok sancısız açılma olur mu diye merak ediyorum ben de anlam veremedim zaten 4-5 gündür kendimde değilim 1 kilo vermişim iştah 0:KK50: Allahtan hareketli de endişelendirmiyor beni:nazar:

Masallah bebegine :nazar: sancisiz acilma soyle olur, agri esigin yuksekse sen hafif olan sancilari hissetmezsin. Sancilar siddetlenince hissetmeye baslarsin. Sen hissedene kadar da aciklik belli bi seviyeye ulasmis olabilir. Kilo kaybi doguma isaret olabiliyo bazen

Ya beklemekten yana problem yok aslinda. Dedigin gibi sagligi yerinde oldukca gunu gecse de sorun degil ama bebegim son gittigimde 3.600 du. 4 kilonun ustune cikinca sezeryan yapcak doktorum, o yuzden cok beklemeden induksiyon yapmayi dusunuyo, eger induksiyon basarisiz olursa da sezeryan. ben isin o kismindan cekiniyorum. O yuzden zamani geldi artik, kendi istegiyle gelsin istiyorum. Ama hayirlisi ne diim, bebiimm saglikli olsun da gerisi kader kismet.

tatlım hayırlısı olsun inşallah benim 4 yeğenim var sadece biri 9 ay 10 günlük 3800 doğdu ne bilim bakıyorum çok hastalanmıyo mızmız bi bebek deil 2buçuk yaşında şimdi şirine bende bağışıklık yönünden bakıyorum bu işe kuvvetli olsun diye bu düşüncem tabi bebişi ve kendimi riske atmadan:KK34:

Son düzenleme:
umarım bebeğin ve sen iyisinizdir...Epidural sezeyan mı oldun?Sezeryan sonrası çok ağrısı oluyor mu annenin?:KK49:

bn full anestezi oldum cnm. sezeryan sonrasi cok agrim oldu. 3 igneyle kndime geldim. tabi herkesin ayni olmaz. ins agri esigin yuksektr. bu acilarda dogumun cilveleri sanirim :)

mrb canlar..hemen hemen herkes dogum yapmis.alintilayamiyorm.
herkesin gozu aydin..cok heveslendim okudukca bizde 40 a girdik 7 nisan bdt..ama hicbir belirti yok..en son bebefm 3600 gram 53 cm di 37. haftada.. bu persembe randevu var.bakalim kac kg oldu.dr sezeryan diyor ama ben bekliyorm.dogru mu yapiyorum bilmiyorm.4 u gecerse nasil dogurcam rahmim cok dar.iliskide bile fena halde sorun yasiyorumm :-( canlarim allah yardmcimiz olsun..bikac kisi kaldik sanirim yapmayan..tez vakitte en saglikli en hayirli sekilde dogralm insallah..

Kizlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim alıntı yapamıyorum o kadae cok mesaj varki:) çok mutlu ettiniz beni.Şuan ikimizde iyiyoz sütüm var ama emzirmekte biraz sorun yasiyoruz bi türlü tam tutamiyor.Ne zormus emzirmek anlatamam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:

Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:

Yâaaaaaaaaaaa :KK70:
Zamanlamaya bak.
İnan çok sevindim.
Hadi gözün aydın tatlım. ..
Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah. ..
Güzel haberler bekliyorum :*

1 + 1 = İdil ♥

Dualarimiz seninle canımın içi ♥
Sora sora strese soktuk seni :KK70:
Nişanın geldi :p
Senin adına çok ama çok sevindim ♥
Sabırsızlıkla listeye adını yazmayı bekliyorum :KK66:
Hadi gitte hazırlan...

1 + 1 = İdil ♥

allah yardmcn olsun canim.dualarm seninle. ohh sende gittin..esmer biz bikac kisi kaldik boyle hicbir belirti yok yaaa..

Valla tatlım az kaldık gibi :)
Anne olan, doğuma giden gidene :KK70:
Biz sabırsızlar en sona kalacağız gibi :p
Hakkımızda hayırlısı artık.

1 + 1 = İdil ♥

Valla tatlım az kaldık gibi :)
Anne olan, doğuma giden gidene :KK70:
Biz sabırsızlar en sona kalacağız gibi :p
Hakkımızda hayırlısı artık.

1 + 1 = İdil ♥

okudukca arkadaslar adina cok sewiniuorm ve cok hevesleniyorum..bir gram agrim yok hicbir belirti yok..memnun bizim prensesler yerlerinden..beklicez mecbur napalim..yeterki onlar iyi olsun..bi sonraki haber senden gelcek gbi hissediyorm canm :-)

okudukca arkadaslar adina cok sewiniuorm ve cok hevesleniyorum..bir gram agrim yok hicbir belirti yok..memnun bizim prensesler yerlerinden..beklicez mecbur napalim..yeterki onlar iyi olsun..bi sonraki haber senden gelcek gbi hissediyorm canm :-)

Benden miii :KK70:
Ahh ahh nerde.
Bende de gram sancı yok inan.
Dün vardı lakin geçti gitti :)
15 gün var 40 haftanın dolmasına.
Benim kızda bekletiyor beni :)

1 + 1 = İdil ♥

kızlar yaa bu nişan gelme olayı tam olarak nasıl oluyor :KK37:
hiç bilgim yok ama nasıl anlarız ya da belirtisi vb çok merak ediyorum :KK52:
geçen Cuma alttan muayene oldum açılma varmış 1.5 cm kadar, 37 nin sonunda normal dedi, bol bol merdiven in ve yürü diyor dr um..
cuma günü muayeneden sonra cumartesi ve pazar 1-2 kere pembemsi böle avuç içi kadar kanama ile karışık akıntım oldu.
acaba bu nişan mı oluyor yoksa muayeneden sonra normal mi?

yaa kafam karıştı ayy doğurucam şimdiiii :KK52::KK49::KK52:

kızlar yaa bu nişan gelme olayı tam olarak nasıl oluyor :KK37:
hiç bilgim yok ama nasıl anlarız ya da belirtisi vb çok merak ediyorum :KK52:
geçen Cuma alttan muayene oldum açılma varmış 1.5 cm kadar, 37 nin sonunda normal dedi, bol bol merdiven in ve yürü diyor dr um..
cuma günü muayeneden sonra cumartesi ve pazar 1-2 kere pembemsi böle avuç içi kadar kanama ile karışık akıntım oldu.
acaba bu nişan mı oluyor yoksa muayeneden sonra normal mi?

yaa kafam karıştı ayy doğurucam şimdiiii :KK52::KK49::KK52:

Tatlım benim de ilk bebeğim olacak inşallah.
Hiç yaşamadım haliyle nişan olayını.
Fakat belirttigin şekilde pembemsi bir su geliyormuş.
Açılman da varsa normal bunlar.
Bende cumartesi gittim açılma varmı diye alttan muayene etti doktorum eve geldiğim de kahve rengi mukuslu bir akıntım vardı.
Ama sonrasında gelmedi.
Sadece bugün yoğun gelen bir sarı mukuslu yapışkan şeklinde bir akıntım var.
Senin akıntı muayeneden de olabilir.
Nişan da olabilir.
Ama nişan olsa sonra ki günlerde gelirdi diye düşünüyorum.

1 + 1 = İdil ♥

X