2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ben çok hastayım ara ara ateşim çıkıyor midem boş ama canm hiçbir şey istemiyor ne önerirsiniz ateşim en yüksek 36,9 ne zaman riskli bir durum oluşur annem salı günü gelecek onun da sağlık sorunları var arayıp bişey de diyemedim eşim yazık elinden geleni yapıyor:26:

bugun bende kendimi çok halsiz hissediyorum ateşim yok ama sabah safra kustum ve midem halen bulanıyo iştahsızım ekmek peynir yiyorum bebeğim aç kalmasın diye

merhaba kızlar! herkes iyi herkes güzel bi bekleyişte...
çook heyecanlıyım sormayın:)
biz de bugün kontrolümüze gittik. 37+5teyim. bebeğim 3300gr olmuş ama doktor suyu çok azalmış çok az sınırda dedi.
halbuki çok da su içiyorum. suyunun az olması normal doğumda sıkıntı yaratır kordon sıkışabilir çok zorlanırsın dedi.
öyle olunca salı gününe 2 nisana sezaryen tarihi verdi. biz eşimle şoktaydık:)
herşey yolundaysa bebeğim ve benim için ben normal de düşünüyordum. hayırlısı böyleymiş.
anestezi için test yapıldı onda da kan grubum b rh - çıktı. halbuki ben + biliyordum bu güne kadar!
doktora söyledim hemen tekrar baksınlar kan grubuna dedi kan uyuşmazlığı için. tekrar bakıldı kesin negatif dediler.
ben gene bi şaşkınlık ve şok geçirdim ve sinir oldum nasıl bilenemiyor kan grubu kolaylıkla diye.
eşiminki de 0 + . bebeğin kan grubu negatif olursa sorun yok. pozitif olursa da sorun yokmuş bana doğumdan sonra iğne yapılıyormuş.
anestezi doktoru genel anestezi yapıcaz dedi. ben spinali sordum sorun yaşabiliriz dedi. en iyisi bu şekilde dedi.
ben normalde spinal istiyordum. anestezi şekline biz karar veriyoruz ama gene de siz bilirsiniz deyince ben artık bişey demedim.
öyle eşimle şok ve heyacan içinde geri geldik.
bizden haberler böyle... son 3 günümüz kaldı inş Allah ın izniyle:KK16:

Uuuuuuvvvvv beklenmeyen haberler sende :) pek sokta gormedim seni, gayet mutlusun :) hayirlsi olsun canim, saglikla gelsinnde bebisin, bosver sezeryanla gelsin. Yalniz kan gurubu konusu ilgincmis. Bence gunun en buyuk soku bu. Ama saglik konusunda bi sorununuz yok sukur, sevindim

kızlar ben çok hastayım ara ara ateşim çıkıyor midem boş ama canm hiçbir şey istemiyor ne önerirsiniz ateşim en yüksek 36,9 ne zaman riskli bir durum oluşur annem salı günü gelecek onun da sağlık sorunları var arayıp bişey de diyemedim eşim yazık elinden geleni yapıyor:26:

Canim uzuldum, gecmis olsun. Doktorunu arasana, belki bi onerisi olur :KK43:

biz de bugün kontrolümüze gittik. 37+5teyim. bebeğim 3300gr olmuş ama doktor suyu çok azalmış çok az sınırda dedi.
halbuki çok da su içiyorum. suyunun az olması normal doğumda sıkıntı yaratır kordon sıkışabilir çok zorlanırsın dedi.
herşey yolundaysa bebeğim ve benim için ben normal de düşünüyordum. hayırlısı böyleymiş.
anestezi için test yapıldı onda da kan grubum b rh - çıktı. halbuki ben + biliyordum bu güne kadar!
doktora söyledim hemen tekrar baksınlar kan grubuna dedi kan uyuşmazlığı için. tekrar bakıldı kesin negatif dediler.
ben gene bi şaşkınlık ve şok geçirdim ve sinir oldum nasıl bilenemiyor kan grubu kolaylıkla diye.
eşiminki de 0 + . bebeğin kan grubu negatif olursa sorun yok. pozitif olursa da sorun yokmuş bana doğumdan sonra iğne yapılıyormuş.
anestezi doktoru genel anestezi yapıcaz dedi. ben spinali sordum sorun yaşabiliriz dedi. en iyisi bu şekilde dedi.
ben normalde spinal istiyordum. anestezi şekline biz karar veriyoruz ama gene de siz bilirsiniz deyince ben artık bişey demedim.

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Maşallah sizee :nazar::emir_bebek:
Son 3 gün nasıl geçer sana kim bilir =)
Sağlıkla gelsin bebişimiz :KK16:
Kan grubu olayı kafa karıştırıcı :26:
Eminim ki daha önceden yaptırmışsındır bildiğinin dışında çıkması şaşırtıcı canım.

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

Tatlım hayırlı olsun :nazar:
Allah analı-babalı büyütsün :emir_bebek::nazar:
Maşallah küçük tosuncuk Yusufumuza :nazar:
Sabırsızlıkla bekliyoruz doğum hikayeni :KK34:

herkese iyi akşamlar doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah yapacak olanlarada allah kolaylık versin bi avazda kurtarsın inşallah
bu arada sayfalara baktım ama kaçırmadıysam snowyden haber yok değil mi çok merak ediyorum

Dünden bu zamana kadar geçmeyen bir kasık ağrım var, buna bağlı da akıntı :KK31:
Durdu durdu enfeksiyon şimdi tekrarlandıysa normal doğum benim içinde mazi olacak.
Diğer türlü çatı mı genişliyor onun ağrısı mı? bilemiyorum...
Ama rahatsız edici bir ağrı olduğu kesin.
Hep bir heyecanla wc ye koşuyorum nişan mı değil mi diye :KK1:

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

Maşallah oglusuna Rabbim hayirlisiyla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ..

Son düzenleme:
Dünden bu zamana kadar geçmeyen bir kasık ağrım var, buna bağlı da akıntı :KK31:
Durdu durdu enfeksiyon şimdi tekrarlandıysa normal doğum benim içinde mazi olacak.

inş enfeksiyon yoktur bende atlatmaya çalışıyorum 2 hafta olacak halen ilac kullanıyorum çarşamba dr randevum var inş geçer o zamana kadar bendede kasık ve bel agrısı var baya sancılı geçmeye başladı bide rahimde batma oluyor

canim bizimde 35+3 3200 du.asagi yukari ayniyiz iste..smdi 4 e yakin kilodayiz..boyda 54-55 cm..sezeryani kabul etsemmi yoksa normali beklesemmi bilemiyorum..kafayi yicem dusun dusun

canım ben kabul ettim sezeryan ... riske atamadım .....sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin ....

geçmiş olsun canım enfeksiyon başımın belasıı :2: dün bitti iğnelerim artık ilaç kar etmiyor diye iğne verdi doktor kevgire döndüm inşallah sende yoktur. son zamanlarda vajinal akıntı çoğalıyor ya zaten öyle bişeydir. o nişan olayını sorma bende sürekli bakıyorum bişey var mı diye ama yok:KK50: hayırlısı artık vardır bi zamanı bekleyelim görelim

Doğum şekli konusunda kafam iyice karıştı kızlar:KK31:doktorun buşekilde giderse kilo alımı durmaz îse tahminim 3.800uzerîdoğar demesi normal doğumu düşündürüyor.arkadaşım 4 kilo doğum yaptı dikişlerden çok zorlandı pöfff ne yapsamki ya:26:

Son zamanlar gercekten cok zormuş gercekten ben son iki haftaya kadar hamilelik boyleyse 4-5 tane doğurum diyordum ama belim suan itibariyle iptal zorla ayağa kalkabiliyorum bakalım ne olacak Allah mukafatimizi artırsın insallah

inş enfeksiyon yoktur bende atlatmaya çalışıyorum 2 hafta olacak halen ilac kullanıyorum çarşamba dr randevum var inş geçer o zamana kadar bendede kasık ve bel agrısı var baya sancılı geçmeye başladı bide rahimde batma oluyor

Bende hamilelik boyunca çektim şu enfeksiyon olayını.
Son bir kaç aydır rahattım ama yine başladı lanet şey :KK31:
İnşallah geçer senin rahatsızlığında canım.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Rahim de batma çatı genişlemesinden olabilir.

geçmiş olsun canım enfeksiyon başımın belasıı :2: dün bitti iğnelerim artık ilaç kar etmiyor diye iğne verdi doktor kevgire döndüm inşallah sende yoktur. son zamanlarda vajinal akıntı çoğalıyor ya zaten öyle bişeydir. o nişan olayını sorma bende sürekli bakıyorum bişey var mı diye ama yok:KK50: hayırlısı artık vardır bi zamanı bekleyelim görelim

Çok sağol canım.
Sana da geçmiş olsun.
Hemen hemen hepimiz çektik şu lanet rahatsızlığı.
Dikkatte ediyorum aslında ama yine kurtulamadım gitti.
Sende benim gibi hevesle wc ye gidiyorsun demek =)
Kısmet dediğin gibi canım.
Miniklerimiz bekliyorsa vardır bir hayır.
Acele de etmemek lazım zaten.

yanlış hatırlamıyosam aynı dr a kontrole gidiyoduk doğumunu gürkan bey mi yaptırdı hastanede kaç gün kaldın

sancılar yarım saatte bir gelmeye başladı. :KK43: seçim zamanı gelinmez ki oğlum ya . 10 dakikada bir gelirse gel dedi doktor. şaka gibi

Canımmmmmmm neden epidural değil de genel anestezi yapacaklarını anlamadım ...Bu arada belirlenen doğum tarihlerimiz aynı bana da doktor 2 nisan dedi ...
Ya var mı öyle bir ihtimal ben de test yaptırıcam daha kan testi de neye göre genel anestezi diyor doktor ????? Kan grubundan dolayı mı ????

Canım 36,9 ne ki ...Yüksek değil ki ...38 olmadan çok telaşlanmana gerek yok benim ki hep 37 lerde ...O da hamilelikten ateş oluyor ...
Bol bol limon ye , Portakal , mandalina ...Zorlasan bile kendini ...Sıcak su tüket bol bol ...Bitki çaylarından bazıları riskli olabiliyor çünkü ...Bi de sarımsak yutmayı dene parçalara bölüp suyla hiç çiğnemeden ...Bunlar seni toparlar geçmiş olsun canım benim ...
İçin rahat etmiyorsa bir doktorunu ara istersen ama ateşin öyle çok gelmedi bana

X