merhaba kızlar! herkes iyi herkes güzel bi bekleyişte...
çook heyecanlıyım sormayın:)
biz de bugün kontrolümüze gittik. 37+5teyim. bebeğim 3300gr olmuş ama doktor suyu çok azalmış çok az sınırda dedi.
halbuki çok da su içiyorum. suyunun az olması normal doğumda sıkıntı yaratır kordon sıkışabilir çok zorlanırsın dedi.
öyle olunca salı gününe 2 nisana sezaryen tarihi verdi. biz eşimle şoktaydık:)
herşey yolundaysa bebeğim ve benim için ben normal de düşünüyordum. hayırlısı böyleymiş.
anestezi için test yapıldı onda da kan grubum b rh - çıktı. halbuki ben + biliyordum bu güne kadar!
doktora söyledim hemen tekrar baksınlar kan grubuna dedi kan uyuşmazlığı için. tekrar bakıldı kesin negatif dediler.
ben gene bi şaşkınlık ve şok geçirdim ve sinir oldum nasıl bilenemiyor kan grubu kolaylıkla diye.
eşiminki de 0 + . bebeğin kan grubu negatif olursa sorun yok. pozitif olursa da sorun yokmuş bana doğumdan sonra iğne yapılıyormuş.
anestezi doktoru genel anestezi yapıcaz dedi. ben spinali sordum sorun yaşabiliriz dedi. en iyisi bu şekilde dedi.
ben normalde spinal istiyordum. anestezi şekline biz karar veriyoruz ama gene de siz bilirsiniz deyince ben artık bişey demedim.
öyle eşimle şok ve heyacan içinde geri geldik.
bizden haberler böyle... son 3 günümüz kaldı inş Allah ın izniyle