2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ah canım ya neden öyle oldu canını mı yaktılar ;(
Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Dr lar da riske atmak istemiyor cok az kaldı Allah in izniyle
Minnaklarimiz bir gelsin totolarini ısırır intikam alırız
Moralini sakın bozma dualarımız birlikte olsun 💝

Canim niye oyle oldu ki yaaa, gecmis olsun cok. Kanamanin riski var mi?

ya alttan fanus tüpü gibi bişi soktu onu çekince kanamaya basladı hala daha sürüyor doktor korkma dedi ama hala devam ediyo inşalla sıkıntı cıkmaz artık doğsalarda bu korku ve sıkıntılarımız son bulsa 9 ay geçti son hafta geçmek bilmiyor:KK50:

Kizlar geldik kontorlden. Hersey gayet iyi, bebegimin kafa capi 36 hafta gorunuyo, catiya girmeye basladigi icin net olcum yapamiyorum dedi doktorumuz :KK1: 3.600 gr dedi, kalp atisi kordonu herseyi normal. Eger carsambaya kadar olmazsa dogum carsamba tekrar kontorle gitcez. Durum degerlendirmesi yapip Persembe gunu de dogumu baslatmayi planliyo doktorumuz. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Gun gecmesi gebelikte cok istenen bi durum degil, kilo almaya da devam edecek, o da dogurmani zorlastirir dedi, cok beklemiicez yani. Cumaya kadar beklesek dedik ama cuma gunu cok doluymus 4.4.2014 sebebiyle :KK1: hayirli zamanlarda gelsin kizimmm, cok guzeldi ultrasonda :nazar:

gözün aydın canım çatıya da girmiş inşallah gününde gelir bende günü geçer diye korkuyorum acı falan yiyin diyorlar ama denesek mi bilemedim:emir_bebek:

ya alttan fanus tüpü gibi bişi soktu onu çekince kanamaya basladı hala daha sürüyor doktor korkma dedi ama hala devam ediyo inşalla sıkıntı cıkmaz artık doğsalarda bu korku ve sıkıntılarımız son bulsa 9 ay geçti son hafta geçmek bilmiyor:KK50:
Sonrasında eve mi gönderdi peki daha once böyle bir şey duyan var mı arkadaslar
Doktorlar daha iyi bilir tabi ama bilen birine daha mı danışsan acaba yatın secim gunu ortalık bugun sakinken acaba???

Kızlar telden alıntı yapmak zor oluyor. ..
Pc de google bile zor giriyor nedense.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
Rabbim analı babalı büyütsün bebişlerini...
Darısı biz bekleyenlerin başına :)

Snowyy den haber yok sanırım.
Aklım onda kaldı.
İnşallah iyidir.
Bir kaç arkadaş aramıza yeni katılmış sanırım :)
Hoş Geldiniz.
Bana özel Mesajla bilgilerini yazarlarsa seve seve eklerim.

1 + 1 = İdil ♥

Beni de ekleyiiin:KK66:
7 nisana gun aldık. İkinci kızım adı Zehra. Kayseri, yaş 27 bu arada:KK66:

Kizlaar oturduğum yerde ter basiyo beni . Catliycam sıcaktan off. Ayrica dünden beri kasilmalarimi farkeder oldum . Dusa girip çıkayım belki kendime gelirim.

Sonrasında eve mi gönderdi peki daha once böyle bir şey duyan var mı arkadaslar
Doktorlar daha iyi bilir tabi ama bilen birine daha mı danışsan acaba yatın secim gunu ortalık bugun sakinken acaba???

evet eve gönderdi normal dedi orda basladığı için gördü zaten bende tedirginim ama doktor olur öle diyince çaresiz kalıyo insan ped koydum geçecek diye bekliyorum:KK43:

Kizlar geldik kontorlden. Hersey gayet iyi, bebegimin kafa capi 36 hafta gorunuyo, catiya girmeye basladigi icin net olcum yapamiyorum dedi doktorumuz :KK1: 3.600 gr dedi, kalp atisi kordonu herseyi normal. Eger carsambaya kadar olmazsa dogum carsamba tekrar kontorle gitcez. Durum degerlendirmesi yapip Persembe gunu de dogumu baslatmayi planliyo doktorumuz. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Gun gecmesi gebelikte cok istenen bi durum degil, kilo almaya da devam edecek, o da dogurmani zorlastirir dedi, cok beklemiicez yani. Cumaya kadar beklesek dedik ama cuma gunu cok doluymus 4.4.2014 sebebiyle :KK1: hayirli zamanlarda gelsin kizimmm, cok guzeldi ultrasonda :nazar:

Canim durumumuz ayni, bdt miz sizden bigun once. bizim doktorumuz da riske atmak istemiyor. Bdt yi gecince sonraki gun yeniden kontrole cagirdi. Duruma gore de suni sanciyla mudhale etmeyi planliyo. Hayirlisi bakalim, doktorumuza guvencez, yeter ki minikler saglikla gelsin.

Gözün aydın canım maşallah kuzuna :nazar: Doktorun yine güzel bir süre vermiş çarşambaya kadar diye. İnşallah o güne kadar kendiliğinden başlar doğumun suni sancıya fln gerek kalmaz. Açılman fln var mıymış? Ben akşam kontrole gidicem bakalım bizimki ne dicek :)

:KK49:

Canim durumumuz ayni, bdt miz sizden bigun once. bizim doktorumuz da riske atmak istemiyor. Bdt yi gecince sonraki gun yeniden kontrole cagirdi. Duruma gore de suni sanciyla mudhale etmeyi planliyo. Hayirlisi bakalim, doktorumuza guvencez, yeter ki minikler saglikla gelsin.

Canim biz karsilastikmi senle acaba ?? Ben odadan cikinca bi hamis gordum ama biraz canim sıkildigi icin sersem gibiydim.kirmizi hirka vardi bende :) Bizim minikdaha 2700 gr olmus. Dort. Nisan diye karar vermistik ama ahmet bey 1 hfta daha bekleyelim dedi . Biz de kendimizi hazirladigmiz icin biraz hual kirikligina ugradik ama . Biraz daha kilo alsin prenses bekliycez artik napalim. Sizin haberlern guzel olmasina cok sevindim hepimize hayirli dogumlar insallah :)

Aynen canim cok acili agriliyim ben de :KK43: sag kaburgam artik o kadar hasssaslasyi ki disardan dokunjmca bile aciyo :KK43: doktora sorcam bugun. Onun disinda cok sukur problem yok. Sabredtcez yapcak bisey yok :KK66:
Aynen snowy yi merak ediyorum, ama en erkn yarin haber aliriz gibi geliyo. O hep evden giriyodu internete yanilmiyosam, eger dogum sezeryanla gerceklestiyse onu bi gun de hasanede tutarlar. Bu gece kalir, yarin taburcu olur diye hesap ediyorum. Hauirlisi, guzel haberleri alsaydik bi :))

Cnm o kaburga agrisinin sebebini ogrenip bizimle de paylasirsan super olur ben de muzdaripim ayni sekilde :KK43:
Guzel haberlerle gel cnm

Biz geldik kızlar
Masallah bizim kız tosun olmuş 3.200 gramız doktorumuz böyle giderse 3.800 bulabîlir dedi
Nst sonuçlarını doktora gösterecez bir benim kız kuduruktu sesini kıstılar:KK1:
Herşeyimiz normal 2 hafta ilerdeyiZ umarım nst sonuçlarıda güzeldir
Masallah size :nazar:
Peki hastanede misin? Bence bi doktora daha sor

gözün aydın canım çatıya da girmiş inşallah gününde gelir bende günü geçer diye korkuyorum acı falan yiyin diyorlar ama denesek mi bilemedim:emir_bebek:
Tesekkur ederim. İnsallah kendiliginden gelir kuzum :/ ben aciyi cok severim, o kadar cok yiyorum ki :) billmiyodum dogumu baslattigini ama bana yaramadi :))
Gözün aydın canım maşallah kuzuna :nazar: Doktorun yine güzel bir süre vermiş çarşambaya kadar diye. İnşallah o güne kadar kendiliğinden başlar doğumun suni sancıya fln gerek kalmaz. Açılman fln var mıymış? Ben akşam kontrole gidicem bakalım bizimki ne dicek :)
Tesekkur ederim. İnsallah gerek kalmaz suni sanciya insallah :) siz de gizel haberlerle gelin insallah. Hic cati muayenesi olmadim ben, sanirim haftaya kontrole gidersek bakcak. Acilmam var mi bakatiz dedi :S
:KK49:

Canim biz karsilastikmi senle acaba ?? Ben odadan cikinca bi hamis gordum ama biraz canim sıkildigi icin sersem gibiydim.kirmizi hirka vardi bende :) Bizim minikdaha 2700 gr olmus. Dort. Nisan diye karar vermistik ama ahmet bey 1 hfta daha bekleyelim dedi . Biz de kendimizi hazirladigmiz icin biraz hual kirikligina ugradik ama . Biraz daha kilo alsin prenses bekliycez artik napalim. Sizin haberlern guzel olmasina cok sevindim hepimize hayirli dogumlar insallah :)
O zaman karsilastik evet :) zaten kimse yoktu muayenehanede. Ben de cikan hasta takrar haftaya cumartesiye randevu yazdirdiginda sen degilsindir diye dusunmustum. Anliyorum seni, beklemek gercekten zor hele bi de psikolojik olarak kendimizi hazirliyoruz ama saglik olsun. Bebise kilo aldirmak icin bi beslenme sekli de onerdi mi Ahmet bey?
Cnm o kaburga agrisinin sebebini ogrenip bizimle de paylasirsan super olur ben de muzdaripim ayni sekilde :KK43:
Guzel haberlerle gel cnm
Canim bebek ayagini dizini dayiyor oraya dedi. Yani artik acimayi gectim, uyusuyo. Ama normal oldugunu soyledi. Tesekkur ederim

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi . 35+5 günlüğüz bugün ama bebiş dahada öne geçmiş... Tekrar tekrar ölçtü doktorumuz kafa çapını ve en az 4 hafta büyük kafası göbiş de 2 hafta büyük 🙀 kilomuzda 3.200 :) ... 10 gün içinde gelirse normal doğuma zorlarız dedi. Gelmezse nisan17 nisan 21 arası bir günde sezeryan dedi ... Hayırlısı artık .... Nst de herşey normaldi sancı vok ...

canim bizimde 35+3 3200 du.asagi yukari ayniyiz iste..smdi 4 e yakin kilodayiz..boyda 54-55 cm..sezeryani kabul etsemmi yoksa normali beklesemmi bilemiyorum..kafayi yicem dusun dusun

Canim bebek ayagini dizini dayiyor oraya dedi. Yani artik acimayi gectim, uyusuyo. Ama normal oldugunu soyledi. Tesekkur ederim[/QUOTE]

canim benmde sag kaburga iptal durumda 3 aydir.boyle bi aci yok yani..poposunu dayamis oraya doktor soyledi.hareket ettikce popo da oraya baski yapiyo.olduruyor beni resmen.yasamayan anlamaz yani..

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

merhaba kızlar! herkes iyi herkes güzel bi bekleyişte...
çook heyecanlıyım sormayın:)
biz de bugün kontrolümüze gittik. 37+5teyim. bebeğim 3300gr olmuş ama doktor suyu çok azalmış çok az sınırda dedi.
halbuki çok da su içiyorum. suyunun az olması normal doğumda sıkıntı yaratır kordon sıkışabilir çok zorlanırsın dedi.
öyle olunca salı gününe 2 nisana sezaryen tarihi verdi. biz eşimle şoktaydık:)
herşey yolundaysa bebeğim ve benim için ben normal de düşünüyordum. hayırlısı böyleymiş.
anestezi için test yapıldı onda da kan grubum b rh - çıktı. halbuki ben + biliyordum bu güne kadar!
doktora söyledim hemen tekrar baksınlar kan grubuna dedi kan uyuşmazlığı için. tekrar bakıldı kesin negatif dediler.
ben gene bi şaşkınlık ve şok geçirdim ve sinir oldum nasıl bilenemiyor kan grubu kolaylıkla diye.
eşiminki de 0 + . bebeğin kan grubu negatif olursa sorun yok. pozitif olursa da sorun yokmuş bana doğumdan sonra iğne yapılıyormuş.
anestezi doktoru genel anestezi yapıcaz dedi. ben spinali sordum sorun yaşabiliriz dedi. en iyisi bu şekilde dedi.
ben normalde spinal istiyordum. anestezi şekline biz karar veriyoruz ama gene de siz bilirsiniz deyince ben artık bişey demedim.
öyle eşimle şok ve heyacan içinde geri geldik.
bizden haberler böyle... son 3 günümüz kaldı inş Allah ın izniyle:KK16:

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

:nazar:maşallah cnm!
Allah ananlı babalı büyütsün! uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inş:)

kızlar ben çok hastayım ara ara ateşim çıkıyor midem boş ama canm hiçbir şey istemiyor ne önerirsiniz ateşim en yüksek 36,9 ne zaman riskli bir durum oluşur annem salı günü gelecek onun da sağlık sorunları var arayıp bişey de diyemedim eşim yazık elinden geleni yapıyor:26:

Canim bebek ayagini dizini dayiyor oraya dedi. Yani artik acimayi gectim, uyusuyo. Ama normal oldugunu soyledi. Tesekkur
canim benmde sag kaburga iptal durumda 3 aydir.boyle bi aci yok yani..poposunu dayamis oraya doktor soyledi.hareket ettikce popo da oraya baski yapiyo.olduruyor beni resmen.yasamayan anlamaz yani..

Bizde de 1 aydir var bu agri. Yasamayan anlamaz dedigin gibi :KK43:

Ayyyy, cok tontis bi bebigi oldu topigimizin desene :) masallah size :nazar: saglikla buuyut bebegini canim bizim iin de kokla mis missss

allah analı babalı büyütsün bebeğini çok heyecan yaptım bende:KK1:darısı başımıza artık beklemekteyiz:KK52:

X