- 13 Aralık 2009
- 130
- 15
sancılar yarım saatte bir gelmeye başladı. seçim zamanı gelinmez ki oğlum ya . 10 dakikada bir gelirse gel dedi doktor. şaka gibi
ayy çok heyecan yaptım bende şuanda haberlerini bekliyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sancılar yarım saatte bir gelmeye başladı. seçim zamanı gelinmez ki oğlum ya . 10 dakikada bir gelirse gel dedi doktor. şaka gibi
Oyyy hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım.
ayy çok heyecan yaptım bende şuanda haberlerini bekliyoruz canım
Beni de ekleyiiin
7 nisana gun aldık. İkinci kızım adı Zehra. Kayseri, yaş 27 bu arada
bizimki durmayacak orda fazla anlaşıldı dün çıkarın beni der gibiydi resmen. 38e kadar dur bak adını seçim koyarım diye tehdit ediyorum bebişi :)
dua ediyorum dursun sancılar diye. 3 gün önce sancın olacak deseler yok daha neler derdim. hayırlısı artık
aynen canım hayırlısı olsun zamanında gelir inş bende annem gelmeden doğum yapmak istemiyorum inş bekler oğluşum anneannesini
o ayrı bir konu zaten. eşime diyorum bak panik olma. annemler gelene kadar bakarsın sen bana. :) kendi bile inanmıyor buna. neyse ki 3 saat mesafemiz var memleketle. apar topar gelecekler artık.
bugun bende kendimi çok halsiz hissediyorum ateşim yok ama sabah safra kustum ve midem halen bulanıyo iştahsızım ekmek peynir yiyorum bebeğim aç kalmasın diye
Canim uzuldum, gecmis olsun. Doktorunu arasana, belki bi onerisi olur
Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.
Canım 36,9 ne ki ...Yüksek değil ki ...38 olmadan çok telaşlanmana gerek yok benim ki hep 37 lerde ...O da hamilelikten ateş oluyor ...
Bol bol limon ye , Portakal , mandalina ...Zorlasan bile kendini ...Sıcak su tüket bol bol ...Bitki çaylarından bazıları riskli olabiliyor çünkü ...Bi de sarımsak yutmayı dene parçalara bölüp suyla hiç çiğnemeden ...Bunlar seni toparlar geçmiş olsun canım benim ...
İçin rahat etmiyorsa bir doktorunu ara istersen ama ateşin öyle çok gelmedi bana
ben de sabah boş boş öğürdüm o da hepsinden beter gece bir ara aşerenler gibiydim oturup portakal yedim midem ara ara bulanıyo patates haşladm tuzlu peynir ve çayla idare etmeye çalışıyorum
Aaaaaaa ben de Kayserideyim ...
Nerede yapacaksın doğumu ???
Benim de kısmetse 2 nisan ...Memorialda olacak fatma hanım doktorum
bide bende bayagıdır reflu olmuyordu 2 gündür oda başladı hepsi bi anda geliyo valla
geçmiş olsun cnm beni de migren mahvediyor
yaa kızlar mide yanmalarım biraz azalmıştı geri geldi geceleri 3 yastıkla oturur gibi yatıyorum bana mısın demiyor uykum var uyuyamıyorum deli gibi dolanıyorum evin içinde kasılmalar zaten nefesimi kesiyor son düzlük çok zormuş allahım güç kuvvet versin hepimize