2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Slavemasterr hayırlı olsun canım oğluşun ♥
O minnak ayaklarını öp benim için :)
Sütün için endişe etme hemen gelmiyor çoğu insanın zaten.
Sen gelmese de emzir tatlım.
İnşallah bol sütün olur, sağlıkla buyur paşan.

1 + 1 = İdil ♥

Kızlar telden alıntı yapmak zor oluyor. ..
Pc de google bile zor giriyor nedense.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
Rabbim analı babalı büyütsün bebişlerini...
Darısı biz bekleyenlerin başına :)

Snowyy den haber yok sanırım.
Aklım onda kaldı.
İnşallah iyidir.
Bir kaç arkadaş aramıza yeni katılmış sanırım :)
Hoş Geldiniz.
Bana özel Mesajla bilgilerini yazarlarsa seve seve eklerim.

1 + 1 = İdil ♥
beni de eklermisin, erkek, Atlas Han adı, 1 mayıs bdt.:KK54:

arkamdan dua eden herkese tesekkürler canlarım yanlış alarmmış doktor amniyo testi yaptı sıvı değil gelen dedi ama çok zor bi test sakın emin olmadan hastaneye gitmeyin şakır şakır kanamam var mahvetti beni:2:

Mrb arkadaşlar doktordan geldik şimdi bebeğin suyu azalmış dedi doktor. ayrıca amniyo testi yaptırdı o temiz çıktı
Ancak riske atamam pazartesi yatışını yapalım. suni sancı vereceklermiş. Ben hep doğumumun kendiliğinden gelmesini istemiştim,olmadı kısmet değilmiş, Yine de dua ediyorum belki pazartesi gününe kadar gelir. Dua edin Allah hepimizn yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.iİNŞ
HASBİNALLAHU VENİMELVEKİL.

ben 400 gr almışım 2 haftada. onu da bebek almış 2700dü 3100 olmuş ben hiç almamışım maşallah. nasıl alayım ki hiç durmuyorum ev içinde eşim kızıyor sürekli bende annenin ev işlerini hizmetçi mi yapıyordu hamileyken diyorum. ağır kaldırmıyorum zaten. ama işlerimi yapıyorum. çevremde son 1 ayında herşeyi eşine yaptıranlara da sinir oluyorum. hamilelik doğal bir süreç. ağır kaldırmadıktan, düşmedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum. kendimi daha zinde hissediyorum böylelikle. rabbim ona bu dünyada yaşama hakkı vermişse zaten bir şeycik olmaz. öğretmenim kendi sınıfımın temizliğini bile kendim yapıyordum. okulda 5 saat boyunca ayakta durup eve gelip birde yemek falan yapıyordum. o halde 20 kiloya yakın aldım. ama düşük kiloyla hamile kalmıştım doktor normal diyor. kilo almıştır inşallah annesi neden almasın ki. kilo almamıış değil aslında o doktorun eli titriyor milimlik ölçüm bile etkiliyor kilo ölçümünü. aldırma ona sen. günlük 30 gr alıyorlarmış. benimki 400 gr almış normal olan neyse onu almış yani.sağlıklı olsunda kilosu sorun değil.

inş canım saat 12 de deli gibi uyku bastırdıda beni biraz uzandım ama uyuyamadım:KK50:bende ev temizliğimi kendim yapıyorum canım annem ne kadarda yapma desede:) ama bugun kendimi biraz yorgun hissediyorum kendime tatil verdim bugun:KK1:bende 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 72 oldum 14 kilo aldım toplamda bakalım doğuma kaçla girecem

canım benim teşekkür ederim içimi rahatlattın...maşallah bebeğine...Anneli babalı sağlıkla büyüsün miniğin...darısı bana bakalım...gerçi daha yeni ama geceleri uyku düzeni nasıl?

teşekkür ederiz:KK66:inş. sağlıcakla alırsın kucağına.şuan için uyku düzeni gayet iyi ona kalırsa çoğunlukla uyuyor zaten.karnını doyurmak için 2 saati geçirmiyorum kaldırıyorum kendim.şimdilik sakin bir bebek umarım hep böyle kalır.

Slm lar biz ciktik oglum ve ben iyiyiz.biraz agrim var sutum gelmedi.
geçmiş olsun cnm gözünüz aydın hayırlısıyla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inş...:nazar::nazar::nazar:

Mrb arkadaşlar doktordan geldik şimdi bebeğin suyu azalmış dedi doktor. ayrıca amniyo testi yaptırdı o temiz çıktı
Ancak riske atamam pazartesi yatışını yapalım. suni sancı vereceklermiş. Ben hep doğumumun kendiliğinden gelmesini istemiştim,olmadı kısmet değilmiş, Yine de dua ediyorum belki pazartesi gününe kadar gelir. Dua edin Allah hepimizn yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.iİNŞ

Rabbim yardımcınız olsun inşallah yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

ben 400 gr almışım 2 haftada. onu da bebek almış 2700dü 3100 olmuş ben hiç almamışım maşallah. nasıl alayım ki hiç durmuyorum ev içinde eşim kızıyor sürekli bende annenin ev işlerini hizmetçi mi yapıyordu hamileyken diyorum. ağır kaldırmıyorum zaten. ama işlerimi yapıyorum. çevremde son 1 ayında herşeyi eşine yaptıranlara da sinir oluyorum. hamilelik doğal bir süreç. ağır kaldırmadıktan, düşmedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum. kendimi daha zinde hissediyorum böylelikle. rabbim ona bu dünyada yaşama hakkı vermişse zaten bir şeycik olmaz. öğretmenim kendi sınıfımın temizliğini bile kendim yapıyordum. okulda 5 saat boyunca ayakta durup eve gelip birde yemek falan yapıyordum. o halde 20 kiloya yakın aldım. ama düşük kiloyla hamile kalmıştım doktor normal diyor. kilo almıştır inşallah annesi neden almasın ki. kilo almamıış değil aslında o doktorun eli titriyor milimlik ölçüm bile etkiliyor kilo ölçümünü. aldırma ona sen. günlük 30 gr alıyorlarmış. benimki 400 gr almış normal olan neyse onu almış yani.sağlıklı olsunda kilosu sorun değil.

maşallah nasıl aldırdın bebişe kiloları maalesef ben alıyorum bebiş azcık alıyo bide hiç yerinde durmuyomuşun aynı benim ablam gibi ben de çok uğraştım aman çok yatmayayım hareketli olayım iş güç kendim yapayım hiç ummadığım kadar hassas çıktım 1 ay önce artık herşeyi eşimle yapmaya başladım çünkü sancıdan ağlıyorum çok yorulunca ben de bol bol dinleniyorum zamanında doğsun diye elimden geleni yapıyorum kısacası

Slm lar biz ciktik oglum ve ben iyiyiz.biraz agrim var sutum gelmedi.

Maşallah ikinizede canım.Allah paşanı analı babalı, mutlu mesut, sağlıkla büyütsün..Sanada çok geçmiş olsun..Sütünü dert etme 2-3 güne gelir ama gelmesi için hiç pes etmeden uğraş..

arkamdan dua eden herkese tesekkürler canlarım yanlış alarmmış doktor amniyo testi yaptı sıvı değil gelen dedi ama çok zor bi test sakın emin olmadan hastaneye gitmeyin şakır şakır kanamam var mahvetti beni:2:
Ah canım ya neden öyle oldu canını mı yaktılar ;(
Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Dr lar da riske atmak istemiyor cok az kaldı Allah in izniyle
Minnaklarimiz bir gelsin totolarini ısırır intikam alırız
Moralini sakın bozma dualarımız birlikte olsun 💝

Kizlar geldik kontorlden. Hersey gayet iyi, bebegimin kafa capi 36 hafta gorunuyo, catiya girmeye basladigi icin net olcum yapamiyorum dedi doktorumuz :KK1: 3.600 gr dedi, kalp atisi kordonu herseyi normal. Eger carsambaya kadar olmazsa dogum carsamba tekrar kontorle gitcez. Durum degerlendirmesi yapip Persembe gunu de dogumu baslatmayi planliyo doktorumuz. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Gun gecmesi gebelikte cok istenen bi durum degil, kilo almaya da devam edecek, o da dogurmani zorlastirir dedi, cok beklemiicez yani. Cumaya kadar beklesek dedik ama cuma gunu cok doluymus 4.4.2014 sebebiyle :KK1: hayirli zamanlarda gelsin kizimmm, cok guzeldi ultrasonda :nazar:

Canim durumumuz ayni, bdt miz sizden bigun once. bizim doktorumuz da riske atmak istemiyor. Bdt yi gecince sonraki gun yeniden kontrole cagirdi. Duruma gore de suni sanciyla mudhale etmeyi planliyo. Hayirlisi bakalim, doktorumuza guvencez, yeter ki minikler saglikla gelsin.

teşekkür ederiz:KK66:inş. sağlıcakla alırsın kucağına.şuan için uyku düzeni gayet iyi ona kalırsa çoğunlukla uyuyor zaten.karnını doyurmak için 2 saati geçirmiyorum kaldırıyorum kendim.şimdilik sakin bir bebek umarım hep böyle kalır.
AA ben kaçırdım mı hikayeyi
Tebrikler canım maşallah bebeğine de sana da bizlere de dua et
Minnoş nasıl tatlidir kim bilir
Normal miydi senin canım sayfayı bulup okuyamadim da

Canim niye oyle oldu ki yaaa, gecmis olsun cok. Kanamanin riski var mi?

Biz geldik kızlar
Masallah bizim kız tosun olmuş 3.200 gramız doktorumuz böyle giderse 3.800 bulabîlir dedi
Nst sonuçlarını doktora gösterecez bir benim kız kuduruktu sesini kıstılar:KK1:
Herşeyimiz normal 2 hafta ilerdeyiZ umarım nst sonuçlarıda güzeldir

Suni sancıdan cok cok korkuyordum ama arkadasım yeni dogum yaptı bebek zamanında gelmeyince müdahale ettiler açılmalar hastanede kontrolde oldugundan epidural yapmışlar 4 cm de diyorki yatıp kalkıp doktorlara dua ediyorum
Yani rahat olun evet söylemesi kolay ama biz de bilemiyoruz doğumlarımızın nasıl olacağını Allah a emanetiz ona teslim olalım :KK66:

Bir de bol bol dua edelim birbirimize

maşallah nasıl aldırdın bebişe kiloları maalesef ben alıyorum bebiş azcık alıyo bide hiç yerinde durmuyomuşun aynı benim ablam gibi ben de çok uğraştım aman çok yatmayayım hareketli olayım iş güç kendim yapayım hiç ummadığım kadar hassas çıktım 1 ay önce artık herşeyi eşimle yapmaya başladım çünkü sancıdan ağlıyorum çok yorulunca ben de bol bol dinleniyorum zamanında doğsun diye elimden geleni yapıyorum kısacası

canım kendini yormadan yapacaksın. yarım saat iş yapmışsan bir saat sol tarafına yatıp dinleneceksin örneğin. tüm işleri birlikte bitirmeye kalkarsan sancı çok normal zaten. ben tam bir et ve yumurta manyağıyım desem yeridir canım. bunun dışında hergün ceviz yiyorum. ilk aylarda muzda yiyordum hergün ancak muz midema dokunmaya başladı bıraktım. hep sol tarafa yatıyorum. başka bir tarafa dönmüyorum. bol bol su içiyorum. birde düzenli uyuyorum. uykum gelmesede yatağın içinde uzanıyorum. bende çok kilo aldım ama bu aralar hareketlerimi biraz çoğalttım. hiç işim olmasa gidip mutfağa birşeyler hazırlıyorum. dün hamur yoğurdum mesela gözleme yaptım. oturarak açtım gözlemeyi kendimi yormadan. işin püf noktası kendini yormadan hareket etmen dinlenmen gereken yerde dinlenmen. eşimede yaptrıdığım zamanlar oldu elbet.ya da bugün yemek falan yapmıyorum dışarıdan yiyelim dediğim çok oldu. dinlenirken kendine bir uğraş bul iş yapamıyorsan örgü olabilir bulmaca olabilir. sonuçta beyin egzersizi de önemli. bana baştan beri sezeryan dendi. kendimide alıştırmıştım doğum sonram kolay geçsin diye hareket ediyordum. ancak bugün normal doğum dedi. dediğim gibi kendini birden yormuşsun sen yarım saat yapamıyorsan 15 dakika yap 1 saat dinlen.

Suni sancıdan cok cok korkuyordum ama arkadasım yeni dogum yaptı bebek zamanında gelmeyince müdahale ettiler açılmalar hastanede kontrolde oldugundan epidural yapmışlar 4 cm de diyorki yatıp kalkıp doktorlara dua ediyorum
Yani rahat olun evet söylemesi kolay ama biz de bilemiyoruz doğumlarımızın nasıl olacağını Allah a emanetiz ona teslim olalım :KK66:

Bir de bol bol dua edelim birbirimize

aynen bende Allaha bıraktım artık canım. ona güveniyorum. Allahtan bugün gittim kaç gündür kafamda kuruyordum. sezeryan günü versin bana zorlada olsa alırım gün falan. ama bugün doktora sordum doğum şekli ne diye. normal doğum risk görürsem doğum başladıktan sonra sezeryan dedi. doğumu bebek başlatırmış. nasıl doğmak istediğine onun karar vermesi en güzeli sanırım. zaten Allah kadına doğurma yeteneğini verdiğinde sezeryanı düşünmemiştir sanırım. ama tabi risk varsa diretmemek lazım normal diye

Biz geldik kızlar
Masallah bizim kız tosun olmuş 3.200 gramız doktorumuz böyle giderse 3.800 bulabîlir dedi
Nst sonuçlarını doktora gösterecez bir benim kız kuduruktu sesini kıstılar:KK1:
Herşeyimiz normal 2 hafta ilerdeyiZ umarım nst sonuçlarıda güzeldir

maşallah. senle beklenen doğum tarihimiz aynı benimde 25 nisan. benimki de 3110 gr ama 1 hafta ileride. o da normalmiş.benim sancı çok çıktı. 37+2 kabul ediyorum seni dedi. 22 23 günde bir adet görmemle alakalıymış ileride çıkması. o nednele doğumunu da 1 hafta 10 gün erken bekliyoruz hatta eve gidersin sancın artar bugün bile olabilir dedi. ara ara düzensiz olarak sancılar girmeye başladı. nstyi falan takma artık. bebek kendini hazır hissetmeden gelmez zaten. arkadaş suyu geldiği için 34 haftalıkken doğurdu ikizlerini. küveze falan girmediler maşallah ikiz oldukları halde. kuduruk kızın bırak istediği zaman gelsin artık doğsa bile preamtüre kabul edilmiyor bebiklerimiz

aynen bende Allaha bıraktım artık canım. ona güveniyorum. Allahtan bugün gittim kaç gündür kafamda kuruyordum. sezeryan günü versin bana zorlada olsa alırım gün falan. ama bugün doktora sordum doğum şekli ne diye. normal doğum risk görürsem doğum başladıktan sonra sezeryan dedi. doğumu bebek başlatırmış. nasıl doğmak istediğine onun karar vermesi en güzeli sanırım. zaten Allah kadına doğurma yeteneğini verdiğinde sezeryanı düşünmemiştir sanırım. ama tabi risk varsa diretmemek lazım normal diye
Canim arkadaşımın suni sancıya gelen 4 cm açıklığı normal doğumda epidural uygulamışlar yani sezeryan epidurali degil ama tabi şartlar ne gerektiriyorsa bebislerin ve bizim sağlımız icin doktora bırakmalı

X