2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bende kontrolden geldim şimdi . 35+5 günlüğüz bugün ama bebiş dahada öne geçmiş... Tekrar tekrar ölçtü doktorumuz kafa çapını ve en az 4 hafta büyük kafası göbiş de 2 hafta büyük 🙀 kilomuzda 3.200 :) ... 10 gün içinde gelirse normal doğuma zorlarız dedi. Gelmezse nisan17 nisan 21 arası bir günde sezeryan dedi ... Hayırlısı artık .... Nst de herşey normaldi sancı vs yok ...

hadi bakalım canım hayırlısı olsun ikiniz içinde.benimde randevum çarşamba bende heyecanla bekliyorum geçen hafta kilo almamıştı 2700deydi inş almıştır bebişim:nazar:

ben 400 gr almışım 2 haftada. onu da bebek almış 2700dü 3100 olmuş ben hiç almamışım maşallah. nasıl alayım ki hiç durmuyorum ev içinde eşim kızıyor sürekli bende annenin ev işlerini hizmetçi mi yapıyordu hamileyken diyorum. ağır kaldırmıyorum zaten. ama işlerimi yapıyorum. çevremde son 1 ayında herşeyi eşine yaptıranlara da sinir oluyorum. hamilelik doğal bir süreç. ağır kaldırmadıktan, düşmedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum. kendimi daha zinde hissediyorum böylelikle. rabbim ona bu dünyada yaşama hakkı vermişse zaten bir şeycik olmaz. öğretmenim kendi sınıfımın temizliğini bile kendim yapıyordum. okulda 5 saat boyunca ayakta durup eve gelip birde yemek falan yapıyordum. o halde 20 kiloya yakın aldım. ama düşük kiloyla hamile kalmıştım doktor normal diyor. kilo almıştır inşallah annesi neden almasın ki. kilo almamıış değil aslında o doktorun eli titriyor milimlik ölçüm bile etkiliyor kilo ölçümünü. aldırma ona sen. günlük 30 gr alıyorlarmış. benimki 400 gr almış normal olan neyse onu almış yani.sağlıklı olsunda kilosu sorun değil.

kızlar doktordan geliyoruz. bebeğim 36+2 olması gerekirken 37+3. doktor seni 37+2 olarak değerlendiriyorum ben dedi. adetimin 22 23 günde bir olduğunu adetin 6. gününde ovulasyonun pozitifi gösterdiğini söyledim. 'o zaman bu değerler normal bebek 36 değil 37. haftasında dedi. sancılarım başlamış (zaten bende hissediyorum) sancıların beklediğimizden erken başlamış dedi. doğum şekli için normal doğum dedi. eğer doğum başladığında riskli bir durum olursa sezeryan yaparım onun dışında planlı sezeryan diye bir şey olamaz bu mantıksız bir şey dedi. kötü normal doğum hikayelerine kulaklarını kapayacaksın odaklanacaksın ve yürüyüş yapacaksın dedi. hastanede normal doğum esnasında doğum koçu falan varmış. bebek iri dedim ne olacak dedim. çok iri değil 4 kiloyu geçmediği sürece sıkıntı yok dedi. kafa .çapıda normal boyutta şuan dedi. zaten arkadaşlar demişti bana kolay kolay normal doğum yaptırmaz o doktor diye. ama gerçekten beni ikna etti bu konuda. 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım. sata göre tahmini doğum 25 nisan ultrasona göre 16 nisan. senin doğum 1 hafta 10 gün önce olur gibi dedi. hatta ozamana kadarda beklemeyebilir her an hazırlıklı ol dedi. nekadar sancı çıktı bilmiyorum ama baya bir sancı çıktı sanırım. artık akışına bıraktım bende.

gözünaydın, bebek iyi maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: artık sağlıkla gelmeye hazır.

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi . 35+5 günlüğüz bugün ama bebiş dahada öne geçmiş... Tekrar tekrar ölçtü doktorumuz kafa çapını ve en az 4 hafta büyük kafası göbiş de 2 hafta büyük 🙀 kilomuzda 3.200 :) ... 10 gün içinde gelirse normal doğuma zorlarız dedi. Gelmezse nisan17 nisan 21 arası bir günde sezeryan dedi ... Hayırlısı artık .... Nst de herşey normaldi sancı vs yok ...
maşallah bebişe de sanada:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah bebişe. beni doktor sezeryan en son çare diyor. doktor öyle bir konuştuki sanki yarın doğurursun sen der gibi :)) geçen kontrolde benimki de büyüktü ama şimdi 1 hafta büyük o da normal dedi doktor. kafa çapı büyümesi azalmış. normal doğuma uygun dedi. bende sancı çıktı çok beklemez seninki dedi açıkca

Kuzucum valla ağırlaştım ama evde olunca dahada yorgun hissediyorum kendimi..
Suanda esimin yanında dükkandayim..
Snowy haber verse rahatlicam dükkanda tel elimde girip girp cikiyorum foruma..
esim bile noldu haber yok mu demeye başladı..
geceden beri tel elimde olunca :KK9:
hamilelik nasik gitsin canim yaa kizim devamlı dirsegini dayiyo tekme atiyo cok acili geciyo..
sende ne var ne yok bakiyim fındığım?

Aynen canim cok acili agriliyim ben de :KK43: sag kaburgam artik o kadar hasssaslasyi ki disardan dokunjmca bile aciyo :KK43: doktora sorcam bugun. Onun disinda cok sukur problem yok. Sabredtcez yapcak bisey yok :KK66:
Aynen snowy yi merak ediyorum, ama en erkn yarin haber aliriz gibi geliyo. O hep evden giriyodu internete yanilmiyosam, eger dogum sezeryanla gerceklestiyse onu bi gun de hasanede tutarlar. Bu gece kalir, yarin taburcu olur diye hesap ediyorum. Hauirlisi, guzel haberleri alsaydik bi :))

kızlar ya uyurken altıma yaptım yada suyum gelmiş ben hastaneye gidiyorum duanızı eksik etmeyin:18:
Canim hadi guzel haberler alalim senden de :)
Fransa dan,yas 27, vee 3. Oglusuma hamisim.
Hosgeldin canim topigimize. Ya esmer arkadasimiza ozelden mesaj atarsan ya da bir yazisini alintilayip eklemesini rica edersen seni de listeye ekleyecektir
kızlar doktordan geliyoruz. bebeğim 36+2 olması gerekirken 37+3. doktor seni 37+2 olarak değerlendiriyorum ben dedi. adetimin 22 23 günde bir olduğunu adetin 6. gününde ovulasyonun pozitifi gösterdiğini söyledim. 'o zaman bu değerler normal bebek 36 değil 37. haftasında dedi. sancılarım başlamış (zaten bende hissediyorum) sancıların beklediğimizden erken başlamış dedi. doğum şekli için normal doğum dedi. eğer doğum başladığında riskli bir durum olursa sezeryan yaparım onun dışında planlı sezeryan diye bir şey olamaz bu mantıksız bir şey dedi. kötü normal doğum hikayelerine kulaklarını kapayacaksın odaklanacaksın ve yürüyüş yapacaksın dedi. hastanede normal doğum esnasında doğum koçu falan varmış. bebek iri dedim ne olacak dedim. çok iri değil 4 kiloyu geçmediği sürece sıkıntı yok dedi. kafa .çapıda normal boyutta şuan dedi. zaten arkadaşlar demişti bana kolay kolay normal doğum yaptırmaz o doktor diye. ama gerçekten beni ikna etti bu konuda. 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım. sata göre tahmini doğum 25 nisan ultrasona göre 16 nisan. senin doğum 1 hafta 10 gün önce olur gibi dedi. hatta ozamana kadarda beklemeyebilir her an hazırlıklı ol dedi. nekadar sancı çıktı bilmiyorum ama baya bir sancı çıktı sanırım. artık akışına bıraktım bende.
Canim gozun aydin :) insallah gonlune gore olsun
Allahım hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin inşaalllaahhh....

Oohh miss:) oğluşun büyüyor :) darısı bizlerede olsun :)

Çoookk sevindiimmm :) gözün aydın canım :)

İyi haberlerle gelin kontrolden inşallah :)

Benimde kafa çapından dolayı sezeryan ...

Al bendende okadar ben telefonlada konuşmuyorum :)

Ayyy hadi hayırlı haberlerle gel:)
Tesekkur ederizz, insallah iyi haberler alirim
Slm lar biz ciktik oglum ve ben iyiyiz.biraz agrim var sutum gelmedi.
Canimmm, hadi gozun aydin. Sutu dert etme, sezeryanda cok normal sutun gec gelmesi. Mama takviyesi yapmaktan cekinme, kendini de kotu hissetme. Zamanla sutun gelecektir :)

geçmiş olsun Canım . sıkıntı yapma sütün gelir Kavuştun bebeğine ne kadar güzel duygulandımm Allah sanada bebeğine sağlık sıhhat versin Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin . Rabbim bütün hepimize rahat doğumlar nasip etsin

maşallah bebişe. beni doktor sezeryan en son çare diyor. doktor öyle bir konuştuki sanki yarın doğurursun sen der gibi :)) geçen kontrolde benimki de büyüktü ama şimdi 1 hafta büyük o da normal dedi doktor. kafa çapı büyümesi azalmış. normal doğuma uygun dedi. bende sancı çıktı çok beklemez seninki dedi açıkca

Senin maaşallahın var ne güzel normale dönmüş :) benimki 2 haftayla başladı 4 e çıktı :)sağlıklı olsunda normal sezeryen farketmez artık....:)

Ay aklımız snowy ve sende kaldı
Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin tebrik ederim canım
Sezeryanla sütun sonradan gelmesi cok normal 3. Güde gelrmis genelde
Mama takviyesinden korkmayın sarılık olmaması icin doymadı ve bilirubini vücudundan atması lazım ama kasikla verin canım biberona alışmasın
Ayyy maşallah size iki gune her şey düzene girer insallah :KK66: bize dua etmissindir insallah :KK66:))(

:) :)
Ben de neden yazmiyor bu hatun demistim :)
Acilman da basladiysa neden vajinal dogumu dusunmuyorsun?

Hatunda o sıra pireler uçuşuyordu :) Çatım normal doğuma uygun değilmiş o yuzden canım bide hamileligimin ilk 4 -5 ayı kanamayla gecti doktorum risk alamayız diyor yoksa normal doğumu çok istedim

Tünaydın kızlar
Bizimde 1de kontrolümüz var dua edin hayırlı haberlerle gelelim:KK34:

Kızlar telden alıntı yapmak zor oluyor. ..
Pc de google bile zor giriyor nedense.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
Rabbim analı babalı büyütsün bebişlerini...
Darısı biz bekleyenlerin başına :)

Snowyy den haber yok sanırım.
Aklım onda kaldı.
İnşallah iyidir.
Bir kaç arkadaş aramıza yeni katılmış sanırım :)
Hoş Geldiniz.
Bana özel Mesajla bilgilerini yazarlarsa seve seve eklerim.

1 + 1 = İdil ♥

canim benim kizimda 35+3 3200 gramdi 51 cmdi..doktor bdt yi beklersek 4 u gecer demisti..ben biraz yemeyi kestim ..37+3 3600 du 53 cm di..suan kac bilm ama 4 u bulacak gbiyiz..kafasi da buyuk dedi ama bir oran soylemedi.sen kafa olcusunu nasil biliyosun?

kafa ölcüsünü dr söyledi bana.

X