Hadi hayırlısı olsun sultancim :)
Az kaldı zaman daralıyor tabi miniklerimizin yeride.
Kanala girse dahi daha çok bekliyor.
Geçen cuma kanala girdiğini öğrendim, bu hafta aynı yerinde.
Haftaya da randevumuz var.
Zamanımız varmış daha yani.
Endiselenme tatlım
Aşk halinde !!!
Ben de yeme konusunda hayal kirikligina ugradim :)
Saniyordum ki sen iki canlisin denecek ve hamurisi,tatli,pasta aklima ne geliyorsa bol bol yiyebilecegim hic sinirlama yok
Yahu nerde seker cikti eskisinden daha beter kasar oldum
aynı şey bende de olmaya başladı canım biraz yürümeye çalıştım evde geçti bide vajinama bıçak batar gibi oluyo bi anda istem dışı ıhh deyip kalıyorum benim oğlumunda kafası daha tam kanala girmedi bide sendede oluyormu bilmiyorum ama oturdugum yerden kalkarken resmen vajinam agrıyo bide yatakda dönerken çok agrıyo resmen inliyorum.
Gece bekcilerimiz vardi bizim
Bu gece nobette kimse yok mu bir ben miyim?
Huuu esmer,brujav,slavemaster,...
Benimde 1 cm açıklık var 2 haftadır dün gecede baya hissettim aşağıya çok baskı yaptı..İnsan resimlerden anlıyor zaten değişimi :) 6-7. aylarda kocaman
zannettiğim göbeğimin resimlerine bakıyorum arada enaaa ne kadar küçükmüş diyorum :) ahh ahh günler geçmiyor kaldı 6 gün :)
Slm kizlar.yolculuk basladi.hastaneye dogru gidiyoz.dualarinizi esirgemeyin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
sağol canım aynen öyle:)maşallah çok heyecanlı geliyor dünya guzelleri....
Tesekkur ederim canim, hayirlisi insallah. Anliyosundur beni sen, ama saglikli oldugunu biliyorum o yeter. Beklerim ben nolcak :)
ben de öyleyim,karnımın altı komple çizgilerle dolu,bebişler iyi olsun boşver
Sağlıkla büyüsün,gözünaydınmaşallah tosun doğmuş,kg yüzünden mi sezeryan olmuştun?
maşallah bebişine de sana da
nişan gelince de insan iyice heyecanlanırsağlıkla gelsin
snowyy canım sabah yazdım silindi alıntılarım,çok geçmiş olsun kaza için,inş.iyi haberler gelmiştir,bilinci açıldı mı,ben de dua ettim,
Senin de güzel haberlerini bekliyorum,haberdar etmeye çalış olur mu,gece de giricem yazdın mı diye,merak ettim kanamanı,sağlıklar kuzuna da sana da
Hadi bakalim hayirlisi
Bu nstde sanci ciksa veya cikmasa dr ne yapiyor?
Slm kizlar.yolculuk basladi.hastaneye dogru gidiyoz.dualarinizi esirgemeyin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
Gunaydin hanimlar oglumla bir slm verelim dedikgece gobegimiz düştü çoksşükür
Rabbim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eylesin saglikla sihhatle insallah
Esmer cnm bizim bebis eerkek ismi miraç listeyi düzenlerken ekle cnm
Herkese Günaydınlar olsun
Bizim için final günü galiba..
Hakkınızı helal edin.. Çok güzel paylaşımlarımız oldu..... insan garip hissediyor kendisini.. :26:
İnşallah sağ sağlım atlatarım ve tekrar görüşebiliriz..
Öpüyorum sizleri..
Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz
Kizlar meleğim 26 martta dünyaya geldi maşallah saglikli ve çok tatli bi kizim oldu hem de sezeryana gideceğim günden bigün önce sancilarim başladı ve hastaneye girer girmez nişanim da geldi yani kizin kendi isteğiyle geldi çok sevindim ayrintilari anlatirim kuzum uyandi darisi basiniza
Helal olsun cnm o Nasil söz Rabbim bir avazda kurtarsin insallahHerkese Günaydınlar olsun
Bizim için final günü galiba..
Hakkınızı helal edin.. Çok güzel paylaşımlarımız oldu..... insan garip hissediyor kendisini.. :26:
İnşallah sağ sağlım atlatarım ve tekrar görüşebiliriz..
Öpüyorum sizleri..
Saol cnm darisi tüm bekleyenlerin basina insallahoy canım ya gözün aydın olsun maşallah tosunu na allah analı babalı büyütsün
Maasallah gozunaydin Rabbim anali babali büyütsün insallahKizlar meleğim 26 martta dünyaya geldi maşallah saglikli ve çok tatli bi kizim oldu hem de sezeryana gideceğim günden bigün önce sancilarim başladı ve hastaneye girer girmez nişanim da geldi yani kizin kendi isteğiyle geldi çok sevindim ayrintilari anlatirim kuzum uyandi darisi basiniza