2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Herkese Günaydınlar olsun

Bizim için final günü galiba..

Hakkınızı helal edin.. Çok güzel paylaşımlarımız oldu.. ... insan garip hissediyor kendisini.. :26:

İnşallah sağ sağlım atlatarım ve tekrar görüşebiliriz..

Öpüyorum sizleri..

kasılmaları artık normal sayıyorum da sancılarım iyice sıklaştı canım. doğum sancısı belli. çünkü nefes aldırmıyor.tek farkı kısa sürüyor ve daha düzenli değil ama sıklaştı. 2 gündür. birde benim adet düzensizliğim vardı. 22 günde bir adet oluyordum kürtajdan sonra. ve 1 buçuk gün sürüyordu adetim. ovulasyon testide çok erken pozitifi göstermişti şaşırmıştım. zaten adetten 1 hafta önce eczaneden aldığım idrar testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu. vajinal ultrasonla bile kesenin zor görüleceği dönemde karından görmüştü keseyi doktor. erken döllenme değil çok erken döllenme oldu bence.o nedenle bence ultrason haftası doğru. doktor şekeri diline doladı iri olduğu için ama yükselmiyor ki şeker nasıl bebeği etkilesin. kendide ölçüyor bende ölçüyorum düşük çıkıyor. bugün yine kontrol var bakalım ne diyecek.

Ben de yeme konusunda hayal kirikligina ugradim :)
Saniyordum ki sen iki canlisin denecek ve hamurisi,tatli,pasta aklima ne geliyorsa bol bol yiyebilecegim hic sinirlama yok
Yahu nerde seker cikti eskisinden daha beter kasar oldum

sorma kaynanayla tartışmıştım bu konuda ben. benim midem bulanıyor her şeyden kadın bana şunu ye bunu ye. en son dedim ya sen hiç hamile olmadın mı hatırlamıyor musun mide bulantısını bana ye diyorsun. sert bir şekilde yemezsen bu bebek büyümez dedi. nasıl ağlamıştım moralim bozulmuştu. beden benim bedenim çocuk benim çocuğum. sanki ben bebeğimi düşünmüyorum. en son bağırdım çağırdım kimse karışmasın bana yerim yemem kimseyi ilgilendirmez demiştim. şimdi eşimle anlaştık doğumdan sonra bana destek çık şimdi annem annen süt olsun diye onu ye bunu ye diye sıkıştıracaklar beni doktor hemen kilo vermelisin dedi falan de dedim. şuan 20 kiloya yaklaştı benimde aldığım kilo ama artık şeker falan dinlemiyor yiyorum yükselmiyor çünkü. sanırım iş stresinden dolayı yükseliyormuş izin aldım alalı maşallah iiyim

aynen bazen altıma kaçıracak gibi oluyorum bıçak saplar gibi giriyor ama oğlumun hareketli olduğu zaman oluyor. eliyle baskı yapıyor sanırım. ben yataktan pek dönmüyorum canım. sol tarafa yattım 6. haftadan beri şimdi istesemde diğer taraflara yatamıyorum. bazen hiç uyuyamıyorum bazende yastığa kafamı attığım gibi sabahı ediyorum. ben yürüdüğüm günün ertesi günü hiç kalkamıyorum. isyan olmasın Allaha ama hamileliğin son ayları daha zormuş gerçekten

Gece bekcilerimiz vardi bizim
Bu gece nobette kimse yok mu bir ben miyim?
Huuu esmer,brujav,slavemaster,...

siz öyle gece bekçiliği yapın bebiş sizin uyku düzeninize göre uyku düzenini ayarlıyor. gece uyutmayacak sizin bebişler. bak benimkine iş için hergün 5 buçuk 6da kalkıyordum ben geç kalkmayı öğrendim bizim oğlan saat gibi maşallah 6 oldu mu kalkıyor. benimki de sanah kuşu olacak belli :=)

senin az kalmıışşş anaaa :)hayırlısıyla Allahımbir avazda kurtarsın...

Gunaydin hanimlar oglumla bir slm verelim dedik gece gobegimiz düştü çoksşükür
Rabbim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eylesin saglikla sihhatle insallah

Esmer cnm bizim bebis eerkek ismi miraç listeyi düzenlerken ekle cnm

Tesekkur ederim canim, hayirlisi insallah. Anliyosundur beni sen, ama saglikli oldugunu biliyorum o yeter. Beklerim ben nolcak :)

aynen gülüm hem de çok iyi anlıyorum sakın takıntı haline getirme sağlıklı olduğunu bilmek yetiyor ve doktoruna güven o en doğru kararı verir

aynen heycanlanıyor gülüm ama bakalım hayırlısı canım hepimiz için:)

Hadi bakalim hayirlisi
Bu nstde sanci ciksa veya cikmasa dr ne yapiyor?

sağol gülüm :) sancılar eğer düzenlli aralıklarla olursa ve haftan dolmuşsa hastaneye doğum için alıyorlar ama erkense 36 haftadan ve sancın çıkıyorsa doğumu durdurmak sancıyı kesmek için yine hastanede tedavi başlanıyo cnm:)

oy canım ya gözün aydın olsun maşallah tosunu na allah analı babalı büyütsün

günaydın canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun. o nasıl söz helal olsun inşallah sağ sağlim güzel bir şekilde atlatacaksın ve meleğinle bize selam vermeye geleceksin dualarımız seninle allah yardımcın olsun gülüm

Kizlar meleğim 26 martta dünyaya geldi maşallah saglikli ve çok tatli bi kizim oldu hem de sezeryana gideceğim günden bigün önce sancilarim başladı ve hastaneye girer girmez nişanim da geldi yani kizin kendi isteğiyle geldi çok sevindim ayrintilari anlatirim kuzum uyandi darisi basiniza

Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz

oy canım hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşmuşundur yavruna baya olmuş çünkü ayy çok sevindim ya darısı bizlerin başına inş. ay çok merak ediyorum inşallah iyisinizdir dualarım senle ve minik korsanınla

gözün aydın olsun cnm maşallah allah analı babalı büyütsün çok sevindim

Helal olsun cnm o Nasil söz Rabbim bir avazda kurtarsin insallah
oy canım ya gözün aydın olsun maşallah tosunu na allah analı babalı büyütsün
Saol cnm darisi tüm bekleyenlerin basina insallah
Maasallah gozunaydin Rabbim anali babali büyütsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…