2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Şimdi nasılda heyecanlısındır :) Benim bile içim kıpır kıpır oluyor..Bizleri habersiz bırakma..Güzel haberlerini bekliyoruz
Herkese cok tesekkurler.1 bardak su icip gidip yatayim uyumayi deneyeyim.malum yemek yemem yasak sabah 6 ya kadar su icebilirmisim.herkese iyi geceler.en kisa zamanda size iyi haberlerimi iletmeye calisirim.dualarinizi eksik etmeyin.

:)
Allah ağzınızin tadını bozmasin ♥
Artık başlaması normal canım.
Bak daha neler göreceksin, şayet yaklaşık 2 saattir düzensiz sancılarım var :)
Bugün kontrolde 50 leri buldu ama normal dendi.
Seninde bu önümüzdeki hafta başlar sancıların

1 + 1 = İdil ♥

kızlar sayfalar çok birikmiş hepsini okuyamadım doğuma gidenler olmuş sanırım. yarında girecekler var herhalde tüm arkadaşlarıma hayırlı doğumlar bol sütlü günler diliyorum.

bende artık yürüyemiyorum sürekli bi kasık ağrısı sanırım eli kulağında miniğimin.

9 ayda aile gibi olduk :)
Eşimden çok daha fazla sizlerle zaman geçirdim.
Arada ailemin yanında aaa arkadaş doğum yapmış falan diye heyecanla kendi kendime konuşuyorum
Yanımda olanlar nasıl tuhaf yüzüme bakıyor anlatamam :)
Çok tanımadığım halde üzüntüsüne üzülüp, mutluluğuna ortak olabiliyoruz birbirimizin

1 + 1 = İdil ♥

:) :) :)
Demek vakti var canım.
Rabbim sorunsuz bir şekilde sağlıklı dünyaya getirmemizi nasip etsin...
Sen yinede yorma kendini :)
Bakarsın minigin hiç olmadık zamanda gelmeye kalkar.
Seninde doğuma enerjin kalsın

1 + 1 = İdil ♥

Canlar nisan annelerinin içine bebişe isimle ilgili konu açtım bi göz atarmısınız rica etsem

İnatçı inatçı kızım anası gibi inatçı çıktı:) aminn inşallah hepimiz sorunsuz, sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.. uykumda iyice kaçtı acıktım bişeyler yiyeyim bari :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese cok tesekkurler.1 bardak su icip gidip yatayim uyumayi deneyeyim.malum yemek yemem yasak sabah 6 ya kadar su icebilirmisim.herkese iyi geceler.en kisa zamanda size iyi haberlerimi iletmeye calisirim.dualarinizi eksik etmeyin.

Dualarımîz seninle allah yardımcın olsun canım. Güzelcene uyuki yarın bebeğin için bol bol enerjin olsun..Iyi geceler. .

Snowyy sanırım göz kapaklarım iflas edecek var derin bir uykuya dalacağım
İnşallah sabah güzel haberlerle gelirsin tatlım.

1 + 1 = İdil ♥

Dualarimiz seninle. Sag salim bebisini al kucağına. Bizi de habersiz birakma

Snowyy benim hala gözler açık seni bekliyorum:)

Ben de yeme konusunda hayal kirikligina ugradim :)
Saniyordum ki sen iki canlisin denecek ve hamurisi,tatli,pasta aklima ne geliyorsa bol bol yiyebilecegim hic sinirlama yok
Yahu nerde seker cikti eskisinden daha beter kasar oldum

Ben de yeme konusunda hayal kirikligina ugradim :)
Saniyordum ki sen iki canlisin denecek ve hamurisi,tatli,pasta aklima ne geliyorsa bol bol yiyebilecegim hic sinirlama yok
Yahu nerde seker cikti eskisinden daha beter kasar oldum

Hamilelik şekeride ne kafar zormuş böyle, hepimiz beklemediğimuz bir sürü şey yaşadık ve artık çook yorulduk.Biran önce yavrularimiza kavuşsak keske..Banada 2 canlısın ye dediler 21 kilo aldım:) Sonuç hep hüsran hep hüsran:)

Hepimiz uyur gezer olacağız sanırım
Benim ateşim çıkıyor, üstümdekileri çıkartıyorum Üşüyorum bu sefer :)
Bir tuhaflık seziyorum kendimde Hayır olsun sonumuz :)

Aşk halinde !!!

Ben de gece uyanip bir soyunuyorum :)
Hem sicakliyorum hem de kiyafetten daral geliyor
Allahtan hamileligimiz yaza gelmemis valla

Gece bekcilerimiz vardi bizim
Bu gece nobette kimse yok mu bir ben miyim?
Huuu esmer,brujav,slavemaster,...

Tabiki sag salim kurtulacaksiniz tatlim
Yarin kuzun kucaginda olacak ins :)

Evet ben de arkadasimin biri soyle oldu biri bunu yasadi falan diye anlatiyorum insanlar da bunun nasil bu kadar hamile arkadasi var diyordur kesin :)
Gecen fefillanin dogumunu anlattim annem diyor ki üniden mi arkadasin :) :)

Oley uyumayan biri var yasasin :) :)
Evet ya kandirdilar bizi :)

:) :) uyumak ne mümkün sabaha dek nöbetteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…