- 29 Ekim 2012
- 377
- 46
Canım benim ya :) ♥
Duygusal anlamda çok yogunsun çokta normal birşey.
Yarın oğlunu kucağına aldığın da neler hissedeceğini sadece tahmin ediyorum.
Alıştık dediğin gibi birlikte nefes alıp vermeye.
Ama artık eşinden sonra, belki eşinden daha yakın bir erkeğin daha olacak :)
Ne büyük mutluluk insan için.
Kadın olmak, es olmak en önemlisi anne olmak çok kutsal birşey.
Rabbim isteyen her kadına tatdirsin bu duyguyu.
Oğlusunun da şansı, Bahtı, kaderi güzel olsun tatlım.
Şimdiden hayırlı olsun paşan ♥
1 + 1 = İdil ♥
Herkese cok tesekkurler.1 bardak su icip gidip yatayim uyumayi deneyeyim.malum yemek yemem yasak sabah 6 ya kadar su icebilirmisim.herkese iyi geceler.en kisa zamanda size iyi haberlerimi iletmeye calisirim.dualarinizi eksik etmeyin.Canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Şimdi nasılda heyecanlısındır :) Benim bile içim kıpır kıpır oluyor..Bizleri habersiz bırakma..Güzel haberlerini bekliyoruz
Beni de yatarken ateş basıyor. Şu içinde kalkıyorum sabahları. Bu arada ilk defa kasılma hissettim kendimde. Sanırım kasilmaydi yani:) hafif sancı oldu karnım sertleşti ve toplandı. Sonra da normale döndü hatta eşim de farketti. Hemen internetten araştırmaya başladı. Korktu garibim:)) sürekli iyi misin diye soruyor.
Al benden de o kadar! Sabaha kadar snowy yi düşüncem sanırım, Allah yardımcısı olsun tanımadan seviyorum kızı ondan çok heyecanlandımmmmartık annanneye de sürpriz olcak hem de çoook güzel bir sürprizzz
Yok kuzum ya neler yaptım neler :) Hurma yiyorum öyle bir rivayet varmış ama yararını göremedim..günde 2 km yol yürüyorum ama tık yok ne açılmaymış anlamadım gitti:) Evde kanguru gibi zıplıyorum annemle eşim bu kız delirdi diyor artık :) Olmayınca olmuyor..
Aynen herkes alıngan..Bende zaten son krallık günlerimi yaşıyorum eşimden bişey istiyorum annemden sürekli bişeyler istiyorum :) Dün akşam böyle aşağıya doğru sancılar geldi sanki aşağıya.Sanki bi kere daha vursa çıkcakmış gibi..Bir heveslendim ama sonra geçti..ahh ahh :)
:) :) :)
Demek vakti var canım.
Rabbim sorunsuz bir şekilde sağlıklı dünyaya getirmemizi nasip etsin...
Sen yinede yorma kendini :)
Bakarsın minigin hiç olmadık zamanda gelmeye kalkar.
Seninde doğuma enerjin kalsın
1 + 1 = İdil ♥
Herkese cok tesekkurler.1 bardak su icip gidip yatayim uyumayi deneyeyim.malum yemek yemem yasak sabah 6 ya kadar su icebilirmisim.herkese iyi geceler.en kisa zamanda size iyi haberlerimi iletmeye calisirim.dualarinizi eksik etmeyin.
Herkese cok tesekkurler.1 bardak su icip gidip yatayim uyumayi deneyeyim.malum yemek yemem yasak sabah 6 ya kadar su icebilirmisim.herkese iyi geceler.en kisa zamanda size iyi haberlerimi iletmeye calisirim.dualarinizi eksik etmeyin.
Gözüme uyku girmiyor valla:) Bu akşamda geçen hafta doğuran arkadaşımı ziyarete gittik vallahi nasıl doğurasım geldi..Dedim kendimi apartmanın basamaklarınamı atsam :) İn çık in çık :) Hamilelik ne uzunmuş böyle.Ben böyle basit çabuk geçen bişey zannediyodum hamileliliği :) böyle hamile kıyafetlerini giyip ortalarda sevgi pıtırcığı gibi dolaşırım diyordum :) Kandırdılar beni :)
Ben de yeme konusunda hayal kirikligina ugradim :)
Saniyordum ki sen iki canlisin denecek ve hamurisi,tatli,pasta aklima ne geliyorsa bol bol yiyebilecegim hic sinirlama yok
Yahu nerde seker cikti eskisinden daha beter kasar oldum
Hepimiz uyur gezer olacağız sanırım
Benim ateşim çıkıyor, üstümdekileri çıkartıyorum Üşüyorum bu sefer :)
Bir tuhaflık seziyorum kendimde Hayır olsun sonumuz :)
Aşk halinde !!!
Suan pek bise hisstemiyorum.sanki hic bise gervek degilmis gibi geliyo.ruyadaymisimda uyanacak gibiyim.oglumdan ayrilmak istemiyorum bole alistik biz yasamaya beraber yiyoz beraber uyuyoz.anliycaniz boslukta gibiyim.annemle esimi teslli etmekle ugrasiyom:) yarin ne durumda olurum onu bilemem.bazen icim darlaniyo o zamanda okuyorum bildigim tum dualari rahatliyorum.allah buyuktur sagsaglim ikimizde kurrulacaz insallah.
Evet ben de arkadasimin biri soyle oldu biri bunu yasadi falan diye anlatiyorum insanlar da bunun nasil bu kadar hamile arkadasi var diyordur kesin :)9 ayda aile gibi olduk :)
Eşimden çok daha fazla sizlerle zaman geçirdim.
Arada ailemin yanında aaa arkadaş doğum yapmış falan diye heyecanla kendi kendime konuşuyorum
Yanımda olanlar nasıl tuhaf yüzüme bakıyor anlatamam :)
Çok tanımadığım halde üzüntüsüne üzülüp, mutluluğuna ortak olabiliyoruz birbirimizin
1 + 1 = İdil ♥
Hamilelik şekeride ne kafar zormuş böyle, hepimiz beklemediğimuz bir sürü şey yaşadık ve artık çook yorulduk.Biran önce yavrularimiza kavuşsak keske..Banada 2 canlısın ye dediler 21 kilo aldım:) Sonuç hep hüsran hep hüsran:)