Slm kizlar.yolculuk basladi.hastaneye dogru gidiyoz.dualarinizi esirgemeyin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
aynen bazen altıma kaçıracak gibi oluyorum bıçak saplar gibi giriyor ama oğlumun hareketli olduğu zaman oluyor. eliyle baskı yapıyor sanırım. ben yataktan pek dönmüyorum canım. sol tarafa yattım 6. haftadan beri şimdi istesemde diğer taraflara yatamıyorum. bazen hiç uyuyamıyorum bazende yastığa kafamı attığım gibi sabahı ediyorum. ben yürüdüğüm günün ertesi günü hiç kalkamıyorum. isyan olmasın Allaha ama hamileliğin son ayları daha zormuş gerçekten
Cnm senin simdi 1 cm aciklik var
Sanci vs?
Dr ne diyor dogum sekli? Bebis icin?
Amin canim. Hepimiz icin hersey guzel olur insallah. Cok tesekkur ederimmm :)anlıyorum canım seni acaba doktor ne diyecek düşüncesi var ama pozitif düşün endişe yapma herşey inş. çok güzel ve yolunda olucak :)
Ayyyyy, ne guzel ruyaymiss, hayirlara ciksin insallah :) kontrolde guzel haberler alcam diyelim. Valla gercekten suyum gelse hic panik olmam kesin siritirdim :)Ruyamda seni gordum
Foruma msj atmistin suyum geldi sancim var hastaneye gidiyoruz yazip siritiyordun :)
Kizlar meleğim 26 martta dünyaya geldi maşallah saglikli ve çok tatli bi kizim oldu hem de sezeryana gideceğim günden bigün önce sancilarim başladı ve hastaneye girer girmez nişanim da geldi yani kizin kendi isteğiyle geldi çok sevindim ayrintilari anlatirim kuzum uyandi darisi basiniza
Bende burdayim uykusuzlar kervaninda.yarin sabah 7.30 da hastanede olacam 9 ,9.30 gibi alacaklar sezeryana.annem esim misil misil uyuyo bende evde dolaniyom.
Bu arada anlamışım geçmiş olsun tatlım.
Bende bir kaç hafta önce çok çektim sırt ağrısını aynı zamanda bacaklarıma kramp giriyordu.
Doktorum magnezyum verdi çok şükür agrilar kayboldu.
Kullanmıyorsan doktoruna dile getir yazsın tatlım.
Bende çok işe yaradı.
Aşk halinde !!!
Uyuyamıyorum uyuyamıyorum derken uyumuşumya ben:) Nöbette yanlız bırakmışım seninstde sancı cıkıyor ama düzenli degil canım. .doktorda bi sorun yok diyor..doğum şeklim sezeryan cuma günü doğumum..Ama her akşam aşagiya dogru sanki çıkacakmışcasina bir baskı oluyor sonra geçiyor..
Naber fistik. Agirlasmadin mi haala, gelemedin gezmelerden topigimizenasil geciyo hamilelik
Amin canim sagolasin. Nedense cok enerjim dusuk hissediyorum kontrole yaklastikca. Gergin olmak icin sebebim de yok ama
Kizlar, eger normal dogum zor olacak bebek buyuk filan dese doktorum sezryani kabuk ederdm. Yine de sonucta bu sizin verebileceginiz bi karar. sezeryan gerektiren bi durum yokken de sezeryani dusunmem. Ama sizin durumda snki sezeryan mantikli
Canım sana, snowy e ve bugun slavemaster da girecekti doguma hepinize bol bol dua yollayacağım.Allah yar ve yardımcınız olsun ne olup bittiğini anlamadan meleklerinizi kucaklayın ve kokusunu alın insallah. Bizlere de dua etmeyi ve haber vermeyi unutmayın. 💝💝💝Herkese Günaydınlar olsun
Bizim için final günü galiba..
Hakkınızı helal edin.. Çok güzel paylaşımlarımız oldu..... insan garip hissediyor kendisini.. :26:
İnşallah sağ sağlım atlatarım ve tekrar görüşebiliriz..
Öpüyorum sizleri..
:) :)
Ben de neden yazmiyor bu hatun demistim :)
Acilman da basladiysa neden vajinal dogumu dusunmuyorsun?
aynı şey bende de olmaya başladı canım biraz yürümeye çalıştım evde geçti bide vajinama bıçak batar gibi oluyo bi anda istem dışı ıhh deyip kalıyorum benim oğlumunda kafası daha tam kanala girmedi bide sendede oluyormu bilmiyorum ama oturdugum yerden kalkarken resmen vajinam agrıyo bide yatakda dönerken çok agrıyo resmen inliyorum.
Maasallah gozunuz aydin :)
kızlar ya uyurken altıma yaptım yada suyum gelmiş ben hastaneye gidiyorum duanızı eksik etmeyin:18:
Ahh canımkızlar ya uyurken altıma yaptım yada suyum gelmiş ben hastaneye gidiyorum duanızı eksik etmeyin:18:
Slm kizlar.yolculuk basladi.hastaneye dogru gidiyoz.dualarinizi esirgemeyin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
Gunaydin hanimlar oglumla bir slm verelim dedikgece gobegimiz düştü çoksşükür
Rabbim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eylesin saglikla sihhatle insallah
Esmer cnm bizim bebis eerkek ismi miraç listeyi düzenlerken ekle cnm
Kizlar meleğim 26 martta dünyaya geldi maşallah saglikli ve çok tatli bi kizim oldu hem de sezeryana gideceğim günden bigün önce sancilarim başladı ve hastaneye girer girmez nişanim da geldi yani kizin kendi isteğiyle geldi çok sevindim ayrintilari anlatirim kuzum uyandi darisi basiniza
Kizlar gunaydin. Soyle bir goz attim gecmise snowyden haber yok. Merak ediyorum, ama sanirim eve gekmeden haber verme imkani olmayacaktir. Bugun dogum yapacak arkadaslar var, hepsini simdiden Allah kurtarsin. Saglikla alsinlar bebislerini, sonra da gelip bize anlatsinlar nasil mis koktuklarini :) bizim de ogleden sonra kontrolumuz var bugun, insallah guzel haberlrle geliriz.
gunaydin canlar..uzun zamandir yazamiuorum ama okuyorum..dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum..yapmayan bizleri allah bian once meleklerimize kavustursun insallah..hepizm bu surecte cok sey ogrendik birbirimizden..herkesten allah razi olsun..ben bugun 38+5 im ve bdt 7 nisan..hicbir belirti yok..artk biseyler olsun istiyorum cok zorlaniyorum gercekten..bebegim 10 gun once 3600 gram ve 53 cm di.. suan 4 e yaklasmis midir bilemiuorum..ama doktorum sezeryani oneriyor.ilk bebek cok zorlanirsin, omzu takilabilir oksijensz kalabilir vs. diyor.risk alcam dersen sen bilirsin diyor..oyle arada kaldm ki..cok stres yaptm bu durumu..hep bunu dusunuyorm..benle ayni durumda olan kardeslerim var mi acaba??
Sana ye diyorlarmis
Bana simdiye kadar kimse ye demedi ki kayinvalidem beni hic gormedi gebeligim boyunca tlfda da umrunda degil zaten kadinin
kızlar ya uyurken altıma yaptım yada suyum gelmiş ben hastaneye gidiyorum duanızı eksik etmeyin:18:
kızlar doktordan geliyoruz. bebeğim 36+2 olması gerekirken 37+3. doktor seni 37+2 olarak değerlendiriyorum ben dedi. adetimin 22 23 günde bir olduğunu adetin 6. gününde ovulasyonun pozitifi gösterdiğini söyledim. 'o zaman bu değerler normal bebek 36 değil 37. haftasında dedi. sancılarım başlamış (zaten bende hissediyorum) sancıların beklediğimizden erken başlamış dedi. doğum şekli için normal doğum dedi. eğer doğum başladığında riskli bir durum olursa sezeryan yaparım onun dışında planlı sezeryan diye bir şey olamaz bu mantıksız bir şey dedi. kötü normal doğum hikayelerine kulaklarını kapayacaksın odaklanacaksın ve yürüyüş yapacaksın dedi. hastanede normal doğum esnasında doğum koçu falan varmış. bebek iri dedim ne olacak dedim. çok iri değil 4 kiloyu geçmediği sürece sıkıntı yok dedi. kafa .çapıda normal boyutta şuan dedi. zaten arkadaşlar demişti bana kolay kolay normal doğum yaptırmaz o doktor diye. ama gerçekten beni ikna etti bu konuda. 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım. sata göre tahmini doğum 25 nisan ultrasona göre 16 nisan. senin doğum 1 hafta 10 gün önce olur gibi dedi. hatta ozamana kadarda beklemeyebilir her an hazırlıklı ol dedi. nekadar sancı çıktı bilmiyorum ama baya bir sancı çıktı sanırım. artık akışına bıraktım bende.
valla bende her yarım saatte sağdan sola soldan sağa dönüyorum gecede 3 yada 4 kere wc ye gidiyorum bu yüzdende geç kalkıyorum çünki en iyi uyku zamanım 7:30 dan 10 a kadar ben öyle bir yerde oturuyorumki yürüyüs anca site içinde oluyo bi kaç gündürde çıkamıyorum yürüyüse evin içinde yürüyorum keşke türkiyede olsaydım