Kizlar gunaydin. Soyle bir goz attim gecmise snowyden haber yok. Merak ediyorum, ama sanirim eve gekmeden haber verme imkani olmayacaktir. Bugun dogum yapacak arkadaslar var, hepsini simdiden Allah kurtarsin. Saglikla alsinlar bebislerini, sonra da gelip bize anlatsinlar nasil mis koktuklarini :) bizim de ogleden sonra kontrolumuz var bugun, insallah guzel haberlrle geliriz.
Çok merak ediyorum snowy naptı acaba haber yok.bende dün sancı ve miğde bulantısıyla acile gittim.herşey normalmiş.annem ve eşim zorla götürdü beni.eşim göbek atıyordu kızım geliyo diye ama yine hüsran.kızımız iri bebek ve kafası büyük.bu yüzden eşim beni özelde sezeryana zorluyor hem biran önce kızına kavuşmak için hemde benim normal dogumda başıma birşey gelir eziyetli olur diye korkuyormuş.sizce bu hafta özele gidip olsammı sezeryan.birde 19 nisanda aöf sınavım var sınavıda riske atma diyo ne düşünüyorsunuz[/QUOTE
canim asagi yukari ayni durumdayiz..benimde doktorum ve esim sezeryan diyor..bebeginin boyu kilosu nasil acaba?
Herkese Günaydınlar olsun
Bizim için final günü galiba..
Hakkınızı helal edin.. Çok güzel paylaşımlarımız oldu..... insan garip hissediyor kendisini.. :26:
İnşallah sağ sağlım atlatarım ve tekrar görüşebiliriz..
Öpüyorum sizleri..
36+2 de 3300 dü.37+0 da acilde doktor 40 haftanı tamamlamışsın bebegin büyük dedi.boy olarakta kafa olarakta p.tesi kontrole gitcem bakalım ozaman kaç kg dicek kafası36 haftada 97 idi.böyle giderse sezeryan diyo dr.ama benim korkum önce normale zorlayıp sonra sezeryana alınmak çok eziyet olur
Gunaydin hanimlar oglumla bir slm verelim dedikgece gobegimiz düştü çoksşükür
Rabbim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eylesin saglikla sihhatle insallah
Esmer cnm bizim bebis eerkek ismi miraç listeyi düzenlerken ekle cnm
sorma kaynanayla tartışmıştım bu konuda ben. benim midem bulanıyor her şeyden kadın bana şunu ye bunu ye. en son dedim ya sen hiç hamile olmadın mı hatırlamıyor musun mide bulantısını bana ye diyorsun. sert bir şekilde yemezsen bu bebek büyümez dedi. nasıl ağlamıştım moralim bozulmuştu. beden benim bedenim çocuk benim çocuğum. sanki ben bebeğimi düşünmüyorum. en son bağırdım çağırdım kimse karışmasın bana yerim yemem kimseyi ilgilendirmez demiştim. şimdi eşimle anlaştık doğumdan sonra bana destek çık şimdi annem annen süt olsun diye onu ye bunu ye diye sıkıştıracaklar beni doktor hemen kilo vermelisin dedi falan de dedim. şuan 20 kiloya yaklaştı benimde aldığım kilo ama artık şeker falan dinlemiyor yiyorum yükselmiyor çünkü. sanırım iş stresinden dolayı yükseliyormuş izin aldım alalı maşallah iiyim
Amin canim sagolasin. Nedense cok enerjim dusuk hissediyorum kontrole yaklastikca. Gergin olmak icin sebebim de yok amagünaydın gülüm aynen bende merak ediyorum ama snowyden hala haber yok inş. oda bebeğide iyidir inşallah senin kontrolünde güzel geçer cnm hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gel inş.
gunaydin canlar..uzun zamandir yazamiuorum ama okuyorum..dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum..yapmayan bizleri allah bian once meleklerimize kavustursun insallah..hepizm bu surecte cok sey ogrendik birbirimizden..herkesten allah razi olsun..ben bugun 38+5 im ve bdt 7 nisan..hicbir belirti yok..artk biseyler olsun istiyorum cok zorlaniyorum gercekten..bebegim 10 gun once 3600 gram ve 53 cm di.. suan 4 e yaklasmis midir bilemiuorum..ama doktorum sezeryani oneriyor.ilk bebek cok zorlanirsin, omzu takilabilir oksijensz kalabilir vs. diyor.risk alcam dersen sen bilirsin diyor..oyle arada kaldm ki..cok stres yaptm bu durumu..hep bunu dusunuyorm..benle ayni durumda olan kardeslerim var mi acaba??
Kizlar, eger normal dogum zor olacak bebek buyuk filan dese doktorum sezryani kabuk ederdm. Yine de sonucta bu sizin verebileceginiz bi karar. sezeryan gerektiren bi durum yokken de sezeryani dusunmem. Ama sizin durumda snki sezeryan mantikliÇok merak ediyorum snowy naptı acaba haber yok.bende dün sancı ve miğde bulantısıyla acile gittim.herşey normalmiş.annem ve eşim zorla götürdü beni.eşim göbek atıyordu kızım geliyo diye ama yine hüsran.kızımız iri bebek ve kafası büyük.bu yüzden eşim beni özelde sezeryana zorluyor hem biran önce kızına kavuşmak için hemde benim normal dogumda başıma birşey gelir eziyetli olur diye korkuyormuş.sizce bu hafta özele gidip olsammı sezeryan.birde 19 nisanda aöf sınavım var sınavıda riske atma diyo ne düşünüyorsunuz
aynen bazen altıma kaçıracak gibi oluyorum bıçak saplar gibi giriyor ama oğlumun hareketli olduğu zaman oluyor. eliylep baskı yapıyor sanırım. ben yataktan pek dönmüyorum canım. sol tarafa yattım 6. haftadan beri şimdi istesemde diğer taraflara yatamıyorum. bazen hiç uyuyamıyorum bazende yastığa kafamı attığım gibi sabahı ediyorum. ben yürüdüğüm günün ertesi günü hiç kalkamıyorum. isyan olmasın Allaha ama hamileliğin son ayları daha zormuş gerçekten
siz öyle gece bekçiliği yapın bebiş sizin uyku düzeninize göre uyku düzenini ayarlıyor. gece uyutmayacak sizin bebişler. bak benimkine iş için hergün 5 buçuk 6da kalkıyordum ben geç kalkmayı öğrendim bizim oğlan saat gibi maşallah 6 oldu mu kalkıyor. benimki de sanah kuşu olacak belli :=)
Slm kizlar.yolculuk basladi.hastaneye dogru gidiyoz.dualarinizi esirgemeyin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
Slm kizlar.yolculuk basladi.hastaneye dogru gidiyoz.dualarinizi esirgemeyin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
sağol gülüm :) sancılar eğer düzenlli aralıklarla olursa ve haftan dolmuşsa hastaneye doğum için alıyorlar ama erkense 36 haftadan ve sancın çıkıyorsa doğumu durdurmak sancıyı kesmek için yine hastanede tedavi başlanıyo cnm:)
Naber fistik. Agirlasmadin mi haala, gelemedin gezmelerden topigimizenasil geciyo hamilelik
Amin canim sagolasin. Nedense cok enerjim dusuk hissediyorum kontrole yaklastikca. Gergin olmak icin sebebim de yok ama
Kizlar, eger normal dogum zor olacak bebek buyuk filan dese doktorum sezryani kabuk ederdm. Yine de sonucta bu sizin verebileceginiz bi karar. sezeryan gerektiren bi durum yokken de sezeryani dusunmem. Ama sizin durumda snki sezeryan mantikli
Kizlar meleğim 26 martta dünyaya geldi maşallah saglikli ve çok tatli bi kizim oldu hem de sezeryana gideceğim günden bigün önce sancilarim başladı ve hastaneye girer girmez nişanim da geldi yani kizin kendi isteğiyle geldi çok sevindim ayrintilari anlatirim kuzum uyandi darisi basiniza
senin az kalmıışşş anaaa :)hayırlısıyla Allahımbir avazda kurtarsın...
Kizlar gunaydin. Soyle bir goz attim gecmise snowyden haber yok. Merak ediyorum, ama sanirim eve gekmeden haber verme imkani olmayacaktir. Bugun dogum yapacak arkadaslar var, hepsini simdiden Allah kurtarsin. Saglikla alsinlar bebislerini, sonra da gelip bize anlatsinlar nasil mis koktuklarini :) bizim de ogleden sonra kontrolumuz var bugun, insallah guzel haberlrle geliriz.