:)
Bende senin gibiyim aslında tam sona yaklaştık ama kendimi senelerdir hamile gibi hissediyorum
Evliliğim de sanki şöyle 5-10 yıl olmuş gibi :)
Iyice yorulduk sanırım 9 ay da az bir zaman değil ki...
Burada doğum yapan, açılması olan, nişanı gelen arkadaşları okuyunca bende sabırsızlanıyorum yalan değil :)
Aşk halinde !!!
Snowyy uyuyana kadar senden haber bekleyeceğim :)
1 + 1 = İdil ♥
vallahi banada açılman 1 cm dedi ama açılma o açılma..Ben artık doğuranı duydukça evde herkese sataşıyorum stres atıyorum :) Aynen tatlım çok yorulduk artık, bide gece uyuyamamakta canımı sıkıyor..Zaten zaman geçmiyor bide sabaha kadar evde dört dönüyorum dahada fenalıklar basıyo beni :)
Neeeeeeee kanamasi mi basladi?
ayyyy ben uyuyamam ki simdi haber alana kadar..
Snowy güzel haberler gel inşallah♥
Bende burdayim uykusuzlar kervaninda.yarin sabah 7.30 da hastanede olacam 9 ,9.30 gibi alacaklar sezeryana.annem esim misil misil uyuyo bende evde dolaniyom.
Daha gelip haber vermediğine göre hastanedeler tatlım.
İnşallah doğumu gerçekleşmişse kolay geçmiştir :)
Annesini bekliyordu seçimden sonra gelecek diye.
Sadece annesi yok şu an yanında diye Ona üzülüyorum.
1 + 1 = İdil ♥
Bi arkadas sezeryan tarihi sormustu kusura bakmasin biraz stres var nickini unuttum.benim doktorum bdt tarihinden 10 gun once aliyo.ben 26 mart olsun demistim kabul etmemisti.ole olmasi gerekliymis.29 mart 2014 dogumlu olacak insallah oglum
Oyyyy ♥♥♥♥
Rabbim kolay ve ağrısız bir doğum nasip etsin canim benim.
Bir avazda kurtulursun inşallah.
İnsan heyecandan uyuyamaz ki zaten :)
Nasıl hissediyorsun şu an çok merak ediyorum.
Sabah minicik bir can kollarında olacak ♥♥♥
1 + 1 = İdil ♥
Hepimiz uyur gezer olacağız sanırım
Benim ateşim çıkıyor, üstümdekileri çıkartıyorum Üşüyorum bu sefer :)
Bir tuhaflık seziyorum kendimde Hayır olsun sonumuz :)
Aşk halinde !!!
Amin canim.allah tum hamileleri tek avazda hayirlisiyla kurtarsin.yarın inşallah herşey dört dörtlük geçeçek ve sen mutluluk ve sağlıkla bebişine kavuşacaksın. allah yardımcınız olsun. kutluyorum seni ve aileni şimdiden.
Slm kizlar.son kontrollerimizi yaptirdik yatis islemlerimiz tmm.allah bi zeval vermezse yarin sabah 9 9.30 gibi ogluma kavusacam.epidural sezeryan olacam.eger amelyathane uygun olursa yanimda birini gelecegini soyledi anestezici.nts ye girdim hic iyi cikti.ama bebege bakmadi doktorz.aslinda merak ediyordum kac kilo oldu diye.neyse yarin ola hayrola.
ÇOK SEVİNDİM CANIM YRN HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ BEBEĞİNİ
Kizlar cok cok dua edin yarin bana.belli etmiyom ama cok tirsiyom.meryem suresi varmis kuranda okursaniz memnun olurum.rabbim hepimizi en kisa zamanda saglikla bebeislerine kavusturur insallah.
[
Cok tesekku ederim kizlaf..geldik kontrolden
Kizim 3400 51 cm olmus...
cafsamba gunu saat 9 da sezeryna giricem ins..saglikla gelsin bebislerimiz ..
CNM SENİNDE GÖZÜN AYDIN NE GÜZEL GÜN BELİRLEMİŞSİNİZ DARISI BİZİM BAŞIMIZA
Al benden de o kadar :)
Eşim de yok onunla uğraşayim.
Ablam da uyudu.
Zaten bir şey diyeyim mi :)
Bu aralar herkes benden daha çok alingan
Strese sokuyorlar beni.
Senin açılma 1 cm nasıl kaldı acaba?
Fazla yorarsan kendini genişler sanırım :)
Bana dese doktorum acilman var hoplaya ziplaya genişleme saglatirdim
1 + 1 = İdil ♥
DUALARIMIZ SENİNLE İÇİNİ FERAH TUT HERSEY BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA BİTİCEK
[
Cok tesekku ederim kizlaf..geldik kontrolden
Kizim 3400 51 cm olmus...
cafsamba gunu saat 9 da sezeryna giricem ins..saglikla gelsin bebislerimiz ..
CNM SENİNDE GÖZÜN AYDIN NE GÜZEL GÜN BELİRLEMİŞSİNİZ DARISI BİZİM BAŞIMIZA
Rabbim seninde yardimcin olsun.simdiden tebrik ederim
Suan pek bise hisstemiyorum.sanki hic bise gervek degilmis gibi geliyo.ruyadaymisimda uyanacak gibiyim.oglumdan ayrilmak istemiyorum bole alistik biz yasamaya beraber yiyoz beraber uyuyoz.anliycaniz boslukta gibiyim.annemle esimi teslli etmekle ugrasiyom:) yarin ne durumda olurum onu bilemem.bazen icim darlaniyo o zamanda okuyorum bildigim tum dualari rahatliyorum.allah buyuktur sagsaglim ikimizde kurrulacaz insallah.
Bende burdayim uykusuzlar kervaninda.yarin sabah 7.30 da hastanede olacam 9 ,9.30 gibi alacaklar sezeryana.annem esim misil misil uyuyo bende evde dolaniyom.
Snowyy seni çok ama çok merak ediyorum :)
Dualarimdasin.
Aşk halinde !!!