2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

vallahi banada açılman 1 cm dedi ama açılma o açılma..Ben artık doğuranı duydukça evde herkese sataşıyorum stres atıyorum :) Aynen tatlım çok yorulduk artık, bide gece uyuyamamakta canımı sıkıyor..Zaten zaman geçmiyor bide sabaha kadar evde dört dönüyorum dahada fenalıklar basıyo beni :)

Al benden de o kadar :)
Eşim de yok onunla uğraşayim.
Ablam da uyudu.
Zaten bir şey diyeyim mi :)
Bu aralar herkes benden daha çok alingan
Strese sokuyorlar beni.
Senin açılma 1 cm nasıl kaldı acaba?
Fazla yorarsan kendini genişler sanırım :)
Bana dese doktorum acilman var hoplaya ziplaya genişleme saglatirdim

1 + 1 = İdil ♥

Neeeeeeee kanamasi mi basladi?
ayyyy ben uyuyamam ki simdi haber alana kadar..
Snowy güzel haberler gel inşallah♥

Sinemmmmmm
Hoş geldin canım :)
Senide mi uyku tutmadı bakim?

1 + 1 = İdil ♥

Bende burdayim uykusuzlar kervaninda.yarin sabah 7.30 da hastanede olacam 9 ,9.30 gibi alacaklar sezeryana.annem esim misil misil uyuyo bende evde dolaniyom.

Neeeeeeee kanamasi mi basladi?
ayyyy ben uyuyamam ki simdi haber alana kadar..
Snowy güzel haberler gel inşallah♥

Daha gelip haber vermediğine göre hastanedeler tatlım.
İnşallah doğumu gerçekleşmişse kolay geçmiştir :)
Annesini bekliyordu seçimden sonra gelecek diye.
Sadece annesi yok şu an yanında diye Ona üzülüyorum.

1 + 1 = İdil ♥

Bi arkadas sezeryan tarihi sormustu kusura bakmasin biraz stres var nickini unuttum.benim doktorum bdt tarihinden 10 gun once aliyo.ben 26 mart olsun demistim kabul etmemisti.ole olmasi gerekliymis.29 mart 2014 dogumlu olacak insallah oglum

Bende burdayim uykusuzlar kervaninda.yarin sabah 7.30 da hastanede olacam 9 ,9.30 gibi alacaklar sezeryana.annem esim misil misil uyuyo bende evde dolaniyom.

Oyyyy ♥♥♥♥
Rabbim kolay ve ağrısız bir doğum nasip etsin canim benim.
Bir avazda kurtulursun inşallah.
İnsan heyecandan uyuyamaz ki zaten :)
Nasıl hissediyorsun şu an çok merak ediyorum.
Sabah minicik bir can kollarında olacak ♥♥♥

1 + 1 = İdil ♥

Ayyyy amiiiinnn inşallah kolay geçmiştir doğumu..
aaaaaa evet yaaa annesi seçimden sonra gelecekti ama y anlis hatirlamiyosam yakinlardi..

Bi arkadas sezeryan tarihi sormustu kusura bakmasin biraz stres var nickini unuttum.benim doktorum bdt tarihinden 10 gun once aliyo.ben 26 mart olsun demistim kabul etmemisti.ole olmasi gerekliymis.29 mart 2014 dogumlu olacak insallah oglum

yarın inşallah herşey dört dörtlük geçeçek ve sen mutluluk ve sağlıkla bebişine kavuşacaksın. allah yardımcınız olsun. kutluyorum seni ve aileni şimdiden.

Suan pek bise hisstemiyorum.sanki hic bise gervek degilmis gibi geliyo.ruyadaymisimda uyanacak gibiyim.oglumdan ayrilmak istemiyorum bole alistik biz yasamaya beraber yiyoz beraber uyuyoz.anliycaniz boslukta gibiyim.annemle esimi teslli etmekle ugrasiyom:) yarin ne durumda olurum onu bilemem.bazen icim darlaniyo o zamanda okuyorum bildigim tum dualari rahatliyorum.allah buyuktur sagsaglim ikimizde kurrulacaz insallah.

Hepimiz uyur gezer olacağız sanırım
Benim ateşim çıkıyor, üstümdekileri çıkartıyorum Üşüyorum bu sefer :)
Bir tuhaflık seziyorum kendimde Hayır olsun sonumuz :)

Aşk halinde !!!

Beni de yatarken ateş basıyor. Şu içinde kalkıyorum sabahları. Bu arada ilk defa kasılma hissettim kendimde. Sanırım kasilmaydi yani:) hafif sancı oldu karnım sertleşti ve toplandı. Sonra da normale döndü hatta eşim de farketti. Hemen internetten araştırmaya başladı. Korktu garibim:)) sürekli iyi misin diye soruyor.

yarın inşallah herşey dört dörtlük geçeçek ve sen mutluluk ve sağlıkla bebişine kavuşacaksın. allah yardımcınız olsun. kutluyorum seni ve aileni şimdiden.
Amin canim.allah tum hamileleri tek avazda hayirlisiyla kurtarsin.
Annelik zor ismis bunu bugun bir kez daha anladim.
Sabahtan hastahanedeydik annem dokturuma ole bi yalvarisi vardiki icim parcalandi.doktor bey benim 1 tane evladim var once allaha sonra size emanet dedi gozleri doldu.annem benimmm

DUALARIMIZ SENİNLE İÇİNİ FERAH TUT HERSEY BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZDA BİTİCEK

Yok kuzum ya neler yaptım neler :) Hurma yiyorum öyle bir rivayet varmış ama yararını göremedim..günde 2 km yol yürüyorum ama tık yok ne açılmaymış anlamadım gitti:) Evde kanguru gibi zıplıyorum annemle eşim bu kız delirdi diyor artık :) Olmayınca olmuyor..
Aynen herkes alıngan..Bende zaten son krallık günlerimi yaşıyorum eşimden bişey istiyorum annemden sürekli bişeyler istiyorum :) Dün akşam böyle aşağıya doğru sancılar geldi sanki aşağıya.Sanki bi kere daha vursa çıkcakmış gibi..Bir heveslendim ama sonra geçti..ahh ahh :)

Canım benim ya :) ♥
Duygusal anlamda çok yogunsun çokta normal birşey.
Yarın oğlunu kucağına aldığın da neler hissedeceğini sadece tahmin ediyorum.
Alıştık dediğin gibi birlikte nefes alıp vermeye.
Ama artık eşinden sonra, belki eşinden daha yakın bir erkeğin daha olacak :)
Ne büyük mutluluk insan için.
Kadın olmak, es olmak en önemlisi anne olmak çok kutsal birşey.
Rabbim isteyen her kadına tatdirsin bu duyguyu.
Oğlusunun da şansı, Bahtı, kaderi güzel olsun tatlım.
Şimdiden hayırlı olsun paşan ♥

1 + 1 = İdil ♥

Canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Şimdi nasılda heyecanlısındır :) Benim bile içim kıpır kıpır oluyor..Bizleri habersiz bırakma..Güzel haberlerini bekliyoruz

Snowyy seni çok ama çok merak ediyorum :)
Dualarimdasin.

Aşk halinde !!!

Al benden de o kadar! Sabaha kadar snowy yi düşüncem sanırım, Allah yardımcısı olsun tanımadan seviyorum kızı ondan çok heyecanlandımmmm artık annanneye de sürpriz olcak hem de çoook güzel bir sürprizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…