2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Şimdi rahatlamana sevindim canım :)
Kilo çok önemli değil ama insan takıyor değil mi :)
Bende senin gibiydim ama kızım atağa geçti sağolsun.
Hem zayıf bebekler daha çabuk toparlaniyormus doktorum öyle diyor.
Herşeyin başı sağlık, gerisi teferruat

Aşk halinde !!!

kızlar iyi misiniz ,nerelerdesiniz?
Suay doğum hikayeni merakla bekliyorum,inşallah bebişin de sen de iyisinizdir.

Iyiyiz canım :)
Kimsecikler yok demi.
Herkesin farklı bir heyecani var hu saatlerde kalabalık olmuyoruz.
Sen nasılsın bu arada?

Aşk halinde !!!

Çok az kalmış senin de tatlım :)
Bana da 6 gün sonra doğum yapacaksın kesin deseler heyecandan gözüme uyku girmezdi

Aşk halinde !!!

Snowyy seni çok ama çok merak ediyorum :)
Dualarimdasin.

Aşk halinde !!!

Deli gibi uykum var ama kafamı yastığa koyunca hemen açılıyorum

Aşk halinde !!!

Çok az kalmış senin de tatlım :)
Bana da 6 gün sonra doğum yapacaksın kesin deseler heyecandan gözüme uyku girmezdi

Aşk halinde !!!

Gözüme uyku girmiyor valla:) Bu akşamda geçen hafta doğuran arkadaşımı ziyarete gittik vallahi nasıl doğurasım geldi..Dedim kendimi apartmanın basamaklarınamı atsam :) İn çık in çık :) Hamilelik ne uzunmuş böyle.Ben böyle basit çabuk geçen bişey zannediyodum hamileliliği :) böyle hamile kıyafetlerini giyip ortalarda sevgi pıtırcığı gibi dolaşırım diyordum :) Kandırdılar beni :)

Iyiyiz canım :)
Kimsecikler yok demi.
Herkesin farklı bir heyecani var hu saatlerde kalabalık olmuyoruz.
Sen nasılsın bu arada?

Aşk halinde !!!

Canımm ben bikaç isim yazmıştım,konu kısmına,bayadır yoklar merak ettim de.ben sırt ağrımdan duramıyorum bugün,hepimizdeki tipik sorunlar,aynı yani sen nasılsın?Senin de yakındır doğuma gidiyorum haberin,çok oldu kanala gireli,hadi hayırlısı

bdt lerimiz aynı canım hatta aldığımız kilo da ama benim oğluşum daha zayıf 2650 buna şükür 3 kiloyu bulur inşallah doğum kilosu

Deli gibi uykum var ama kafamı yastığa koyunca hemen açılıyorum

Aşk halinde !!!

aynı durumdayız canım çok uykum geliyo gidiyorum yatağa 4 saati buluyo uykuya geçmem ne tuhaf uykumuz da bi hazılık içinde sanırım

:)
Bende senin gibiyim aslında tam sona yaklaştık ama kendimi senelerdir hamile gibi hissediyorum
Evliliğim de sanki şöyle 5-10 yıl olmuş gibi :)
Iyice yorulduk sanırım 9 ay da az bir zaman değil ki...
Burada doğum yapan, açılması olan, nişanı gelen arkadaşları okuyunca bende sabırsızlanıyorum yalan değil :)

Aşk halinde !!!

Bende merak ediyorum kızları ama yeni bir hayat var kucaklarında ayrı telaş, ayrı bir heyecan bizi unutmalarini gözardı ediyorum :)
Çokta haklılar.
Evet tatlım geçen cuma doktorumuz kafasını kanala sokmuş dedi bu haftada aynı şekil devam ediyor.
Ama çatı da şuan bir genişleme açılma yok.
İlerleyen haftalarda olurmuş.
Sabır ve sükunetle bekliyorum bende :)

Aşk halinde !!!

Aynen canım zayıf bebek daha çabuk büyüyor diyor herkes canı içinde olsunda derler Aynen sağlık herşeyden önemli.

bdt lerimiz aynı canım hatta aldığımız kilo da ama benim oğluşum daha zayıf 2650 buna şükür 3 kiloyu bulur inşallah doğum kilosu

Senin oğluşun ve benim kız şimdiden fit olma derdindeler sanırım canım Bende senin gibi diyorum inşallah 3 kiloyu bulur diye sağlıkla gelsinler inşallah

Bu arada anlamışım geçmiş olsun tatlım.
Bende bir kaç hafta önce çok çektim sırt ağrısını aynı zamanda bacaklarıma kramp giriyordu.
Doktorum magnezyum verdi çok şükür agrilar kayboldu.
Kullanmıyorsan doktoruna dile getir yazsın tatlım.
Bende çok işe yaradı.

Aşk halinde !!!

Vücut kendini hazırlıyor artık :)
Bu saatte ses olmasın diye birseyle de uğraşilmiyor...
Mecbur geçip yatağa Uzanıyorum :)

Aşk halinde !!!

Merhaba kızlar, benim bdt 23 nisan daha 3 haftadan fazla var ama göbeğimin bittiği yerde çok ağrım var. Oturup kalkamıyorum adım atamıyorum. Vajina üstümü desem kemiklerimi desem tarifte edeöiyorum, sizdede varmı böyle ağrılar nasıl geçecek bu son haftalar diye düşünüp duruyorum

Off aynı durumdayız uyukluyorum anında uykum aciliyor sonra uyu uyuyabilirsen(

Hepimiz uyur gezer olacağız sanırım
Benim ateşim çıkıyor, üstümdekileri çıkartıyorum Üşüyorum bu sefer :)
Bir tuhaflık seziyorum kendimde Hayır olsun sonumuz :)

Aşk halinde !!!

Merhaba canım.
Sağlıklı gelsin minigin ♥
Senin kuzun kafasını kanala sokuyor anlaşılan canım :)
Bahsettiğin onun ağrısı.

Aşk halinde !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…