Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz
Saol canım benim işte ne bileyim genelde hep tombik bebek daha sağlıklı gibi gelir ya insana... Oysa alakası yok biliyoruz ama kafama takıldı biran işte.
Sonra rabbime şükrettim sağlıklı sıhhatli bir bebeğim var çok şükür diye umarım sağlıkla alalım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza, inşallah sütlerimizde fışkırırda bol bol emziririz
kızlar iyi misiniz ,nerelerdesiniz?
Suay doğum hikayeni merakla bekliyorum,inşallah bebişin de sen de iyisinizdir.
Benimde 1 cm açıklık var 2 haftadır dün gecede baya hissettim aşağıya çok baskı yaptı..İnsan resimlerden anlıyor zaten değişimi :) 6-7. aylarda kocaman
zannettiğim göbeğimin resimlerine bakıyorum arada enaaa ne kadar küçükmüş diyorum :) ahh ahh günler geçmiyor kaldı 6 gün :)
Çok az kalmış senin de tatlım :)
Bana da 6 gün sonra doğum yapacaksın kesin deseler heyecandan gözüme uyku girmezdi
Aşk halinde !!!
Iyiyiz canım :)
Kimsecikler yok demi.
Herkesin farklı bir heyecani var hu saatlerde kalabalık olmuyoruz.
Sen nasılsın bu arada?
Aşk halinde !!!
Selam kızlar,
Bugün bizim kontrolümüz vardı 37+1 günlük olduk.
Benim zilli kızım 2800 gr olmuş. Geçen kontrolde 11 günde 500 gr almıştı, bu kontrolde 14 günde 300 gr almış moralim bozuldu baya çok ağladım eve gelinceOysa o kadar düzenli sağlıklı besleniyorum :44: Benim kız kilo almamakta direniyor şimdiden sıfır beden özentisimi var sanırım Kontrolden sonra kızımla konustum şimdi kilo al büyüyünce alma annen gibi tombik olma bak o zaman çok yemek yersen tabagını önünden alırım dedim
14 kilo aldım şimdiye kadar anlaşılan hep kendime almışım
Doktorumuza göre kilosu çok normal, 4000 gr.lara ulaşmaz ama zayıf bebek değil dedi yine. Normal doğum olacak zaten çok iri olmaması doğumunda kolay olacağı anlamına gelir dedi. Birde hiçbir sancı vs belirti yok gününü bekleyecek galiba benim çiroz kızım
Deli gibi uykum var ama kafamı yastığa koyunca hemen açılıyorum
Aşk halinde !!!
Gözüme uyku girmiyor valla:) Bu akşamda geçen hafta doğuran arkadaşımı ziyarete gittik vallahi nasıl doğurasım geldi..Dedim kendimi apartmanın basamaklarınamı atsam :) İn çık in çık :) Hamilelik ne uzunmuş böyle.Ben böyle basit çabuk geçen bişey zannediyodum hamileliliği :) böyle hamile kıyafetlerini giyip ortalarda sevgi pıtırcığı gibi dolaşırım diyordum :) Kandırdılar beni :)
Canımm ben bikaç isim yazmıştım,konu kısmına,bayadır yoklar merak ettim de.ben sırt ağrımdan duramıyorum bugün,hepimizdeki tipik sorunlar,aynı yanisen nasılsın?Senin de yakındır doğuma gidiyorum haberin,çok oldu kanala gireli,hadi hayırlısı
Şimdi rahatlamana sevindim canım :)
Kilo çok önemli değil ama insan takıyor değil mi :)
Bende senin gibiydim ama kızım atağa geçti sağolsun.
Hem zayıf bebekler daha çabuk toparlaniyormus doktorum öyle diyor.
Herşeyin başı sağlık, gerisi teferruat
Aşk halinde !!!
bdt lerimiz aynı canım hatta aldığımız kilo daama benim oğluşum daha zayıf 2650 buna şükür 3 kiloyu bulur inşallah doğum kilosu
Canımm ben bikaç isim yazmıştım,konu kısmına,bayadır yoklar merak ettim de.ben sırt ağrımdan duramıyorum bugün,hepimizdeki tipik sorunlar,aynı yanisen nasılsın?Senin de yakındır doğuma gidiyorum haberin,çok oldu kanala gireli,hadi hayırlısı
bdt lerimiz aynı canım hatta aldığımız kilo daama benim oğluşum daha zayıf 2650 buna şükür 3 kiloyu bulur inşallah doğum kilosu
aynı durumdayız canım çok uykum geliyo gidiyorum yatağa 4 saati buluyo uykuya geçmem ne tuhaf uykumuz da bi hazılık içinde sanırım
Deli gibi uykum var ama kafamı yastığa koyunca hemen açılıyorum
Aşk halinde !!!
Off aynı durumdayız uyukluyorum anında uykum aciliyor sonra uyu uyuyabilirsen(
Merhaba kızlar, benim bdt 23 nisan daha 3 haftadan fazla var ama göbeğimin bittiği yerde çok ağrım var. Oturup kalkamıyorum adım atamıyorum. Vajina üstümü desem kemiklerimi desem tarifte edeöiyorum, sizdede varmı böyle ağrılar nasıl geçecek bu son haftalar diye düşünüp duruyorum
Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz