2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkese iyi akşamlar bu arada ben herkesten alıntı yapmayı beceremiyorum biri bana öğretirse çok sevinirim

esmercim kızın gelmek için çabuk çabuk büyüyor maşaallah allah nazardan saklasın
doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun

ben de öyleyim,karnımın altı komple çizgilerle dolu,bebişler iyi olsun boşver:KK49:
Senin de güzel haberlerini bekliyorum,haberdar etmeye çalış olur mu,gece de giricem yazdın mı diye,merak ettim kanamanı,sağlıklar kuzuna da sana da:nazar::nazar:

Simca cim ayse oneri izleyebildin mi?
Neler anlatti?

Selam kızlar,

Bugün bizim kontrolümüz vardı 37+1 günlük olduk.
Benim zilli kızım 2800 gr olmuş. Geçen kontrolde 11 günde 500 gr almıştı, bu kontrolde 14 günde 300 gr almış moralim bozuldu baya çok ağladım eve gelince :KK14: Oysa o kadar düzenli sağlıklı besleniyorum :44: Benim kız kilo almamakta direniyor şimdiden sıfır beden özentisimi var sanırım :KK52: Kontrolden sonra kızımla konustum şimdi kilo al büyüyünce alma annen gibi tombik olma bak o zaman çok yemek yersen tabagını önünden alırım dedim :KK53::KK1:
14 kilo aldım şimdiye kadar anlaşılan hep kendime almışım :KK47:
Doktorumuza göre kilosu çok normal, 4000 gr.lara ulaşmaz ama zayıf bebek değil dedi yine. Normal doğum olacak zaten çok iri olmaması doğumunda kolay olacağı anlamına gelir dedi. Birde hiçbir sancı vs belirti yok gününü bekleyecek galiba benim çiroz kızım :KK53:

Kizlar nstde sanci ciksa bu ne demek?dr ne yapiyor?
Dogumun ne zmn olacagi veya ne zmna kadar olmayacagi anlasiliyor mu??
Veya sanci cikmasa??

canım sancı cıksada cıkmasa bişey fark etmiyor benim her seferinde çıkıyor ama doktor bunların önemli olmadığını önemli olanın 3 dk da bir 50 sn süren sancılar olduğunu söyledi doğumu ancak bunlar başlatıyormuş

Simca cim ayse oneri izleyebildin mi?
Neler anlatti?

Canımmm ben de sonuna yetişmişim meğer,bebeklerde ilk yardımı anlatıyodu,mesela yanıklarda,eğer hafifse buz uygulayın dedi,biraz daha derin,kabarcıklı yanıksa evdeki streç folyoyla sarın,hava almasın,sağlık kuruluşuna gidin dedi.
ocakta çaydanlık varsa sapını içe doğru çevirin,çocuklar uzanıp sapından çeker yoksa dedi.bu kadar izledim bitti zaten.:KK16:

Kizlar merhaba, sezeryan olacak anneler sizlere bisey soracagim bende 3 nisanda dogum yapacagim kismetse...ama kafama takilan doktor beni muhtemel dogum tarihine gore degil de ultrason un verdigi haftaya gore alicak sezeryana..ultrasonografi de malum 10 gun önde ciktigimiz icin acaba erken mi oluyo...yani 38+5 oluyoruz...sizlerdedemi ultrason a göre tarih belirlendi

canım 37+3 te yani 4 gün önce sezeryanla doğum yaptım. bizim de ultrason ölçülerimiz 2 hafta ileride çıkıyordu ve doğum tariihimiz ona göre belirlendi.Ultrason ölçümlerinde kilosu 3600 dü ve 3800 gr.doğdu bebeğim.Sat tarihine takılma ultrason ölçümleri gereğini söylüyor zaten.Gayet sağlıklı bebeğim yanımda uyuyor:KK16::KK16::KK16:

Canımmm ben de sonuna yetişmişim meğer,bebeklerde ilk yardımı anlatıyodu,mesela yanıklarda,eğer hafifse buz uygulayın dedi,biraz daha derin,kabarcıklı yanıksa evdeki streç folyoyla sarın,hava almasın,sağlık kuruluşuna gidin dedi.
ocakta çaydanlık varsa sapını içe doğru çevirin,çocuklar uzanıp sapından çeker yoksa dedi.bu kadar izledim bitti zaten.:KK16:

Her katildigi programda aynisini anlatiyor demek ki
Gecen ben de sabah kusaginda bir programin sonunda yakaladim aynen bunlari soyledi :)

Selam kızlar,

Bugün bizim kontrolümüz vardı 37+1 günlük olduk.
Benim zilli kızım 2800 gr olmuş. Geçen kontrolde 11 günde 500 gr almıştı, bu kontrolde 14 günde 300 gr almış moralim bozuldu baya çok ağladım eve gelince :KK14: Oysa o kadar düzenli sağlıklı besleniyorum :44: Benim kız kilo almamakta direniyor şimdiden sıfır beden özentisimi var sanırım :KK52: Kontrolden sonra kızımla konustum şimdi kilo al büyüyünce alma annen gibi tombik olma bak o zaman çok yemek yersen tabagını önünden alırım dedim :KK53::KK1:
14 kilo aldım şimdiye kadar anlaşılan hep kendime almışım :KK47:
Doktorumuza göre kilosu çok normal, 4000 gr.lara ulaşmaz ama zayıf bebek değil dedi yine. Normal doğum olacak zaten çok iri olmaması doğumunda kolay olacağı anlamına gelir dedi. Birde hiçbir sancı vs belirti yok gününü bekleyecek galiba benim çiroz kızım :KK53:

Maşallah prensesine annesi.
Hiç endiselenme ölçümlerle de alakalı oluyor.
Gayette güzel kilosu.
Sen neden sıkıntı yapıp ağlıyorsun.
Sakın yapma meleğinde üzülmesin :KK66:

Aşk halinde !!!

canım 37+3 te yani 4 gün önce sezeryanla doğum yaptım. bizim de ultrason ölçülerimiz 2 hafta ileride çıkıyordu ve doğum tariihimiz ona göre belirlendi.Ultrason ölçümlerinde kilosu 3600 dü ve 3800 gr.doğdu bebeğim.Sat tarihine takılma ultrason ölçümleri gereğini söylüyor zaten.Gayet sağlıklı bebeğim yanımda uyuyor:KK16::KK16::KK16:

canım benim teşekkür ederim içimi rahatlattın...maşallah bebeğine...Anneli babalı sağlıkla büyüsün miniğin...darısı bana bakalım...gerçi daha yeni ama geceleri uyku düzeni nasıl?

Hayırlı olsun canım benim :emir_bebek::nazar:
Allah analı,babalı büyütsün.

Maşallah prensesine annesi.
Hiç endiselenme ölçümlerle de alakalı oluyor.
Gayette güzel kilosu.
Sen neden sıkıntı yapıp ağlıyorsun.
Sakın yapma meleğinde üzülmesin :KK66:

Aşk halinde !!!

Saol canım benim işte ne bileyim genelde hep tombik bebek daha sağlıklı gibi gelir ya insana... Oysa alakası yok biliyoruz ama kafama takıldı biran işte.
Sonra rabbime şükrettim sağlıklı sıhhatli bir bebeğim var çok şükür diye umarım sağlıkla alalım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza, inşallah sütlerimizde fışkırırda bol bol emziririz :KK52::KK1::KK16:

kızlar iyi misiniz ,nerelerdesiniz?
Suay doğum hikayeni merakla bekliyorum,inşallah bebişin de sen de iyisinizdir.

Sağol şekerim benimkide inmeye başladı diğer resimlerle yanyana koyuyorum daha sivri olan karnım değişmeye başlamış :) zaten aşağılarda yer açıyor kendine çalışmalara başladı kereta :KK66:

Benimde 1 cm açıklık var 2 haftadır dün gecede baya hissettim aşağıya çok baskı yaptı..İnsan resimlerden anlıyor zaten değişimi :) 6-7. aylarda kocaman
zannettiğim göbeğimin resimlerine bakıyorum arada enaaa ne kadar küçükmüş diyorum :) ahh ahh günler geçmiyor kaldı 6 gün :)

X