Haklisin rahat olmaya calisiyorum. Ya gec gekmesi problem degil, aslinda savirsizimdir ama bekkerim gerekirse. Ben mudahale ihtimalinden cekiniyorum, beni asil geren sey ocanım sen erkenden strese girdin ama benim iki ablamında doğumu 9 ayı geçti hatta kız olan yğenim 9 ay 10 günü doldurdu epidural normal doğumu oldu rahat olllll
Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz
bizim de bugün kontrolümüz vardı doktor 37 haftalık olduğumu ve 3 haftanın kaldığını söyledi en iyi ihtimalle :) kilosu 3400 ve normal doğuma uygun dedi heyecan korku hepsi bir arada
gülüm biraz önce geldim hastaneden nst de ufak ufak sancılar çıktı gelen nişanmış beklicez bakalım doktor dedi en geç bir hafta içinde olabilir doğum dedi bakalım hayırlısı olsun şuan o kadar çok sancım yok hafif hafif adet sancısı gibi işte
kızlar ayak altnda yanma varmı sizde off resmen alev gibi
soguk su tutuyorum bu seferde üşütücem sürekli tuvaletim gelio yahu
Canim Allah yardimcin olsun dualarim senle...bizi habersiz birakmaKanamam başladı hastaneye gidiyoruz
kizlar bebegin hareketleri normal ama karnim cok sert, tas gibi. Kasik agrilarimin yani sira renksiz akinti var ozellikle iste cok yoruldugum gunlerde. Dun gecede elektrik carpmasi gibi cok siddetli bir sanci girdi iyiden iyiye korkmaya basladim. Dr. Progestan verdi gunde 3 tane erken dogum olmasin diye ama ben cok tedirginim oglunda hic boyle seyler olmamisti
bende diyetle toparladım yoksa 2 hafta öndeydi herşeyi 24.haftada ...sonra kilo normale döndü diyet ile ama kafa çapı 3 hafta ileride dedi son 2 kontrolde....Hayırlısı olsun hakkımızda artık ...ben şimdiye kadar sancı ağrı vs hissetmedim hiç belki de o yüzden nst lafı etmedi doktorum...
yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah..benimde yarın kontrolüm var bakalım :)[/QUOTE
şeker diyeti yaptığımda da ölçümler önden gidiyordu benim canım. ne yapayım karnımdaki çocuğa az yem i diyeyim :) genetik sanırım. benim dün başladı yalancı sancılarım. bu yalancısıysa doğum sancısını düşünemiyorum bile rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. inşallah canım. doktorum inatçı çıktı normalde diretiyor kafa çapı büyük kendide biliyor. alttan kesik atmadan nasıl olacak. alttaki dikiş daha zormuş. yarın verir inşallah bir tarih.
Bende tırsıyorum doğum yaklaştıkça...kafada 3 hafta ilerde dedi göbüşte iri dedi...işin garibi ben minyonum eşimde zayıf :) anlamadık bizimki niye böyle :) alttan kesikten bahsetmedi benim doktor ... Daha erken ya ondan belkide ... Dediğin gibi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inş..
bebeğimin çantasını hazırlarken ara ara malzemelerinin arasına serpiyoruz özellikle doğumdan sonra giyeceği ilk zıbın takımının içerisinede serperiz...RABBİM nazarlardan korusun diyeyatacağı beşiğinin içerisinede 5-10 tane serperiz mis kokulularımızı ALLAH korusun
Ayyyy hadi Allah yardımcınız olsun sıradaki annis sen mı oluyorsun yoksa 😇 Allah im biz nasıl yazacağız acaba buraya haberlerimizi cokkkkkk heyecanliiii