2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar dün itibariyle yalancı doğum sancılarım başladı. adet ağrısı gibi ama adet ağrısından daha kuvetli. 20-30 sn sürdü ama inletti resmen. o an hiçbişey düşünemedim. 38 e kadar beklese bari bizim oğlan. sanırım doğum kanalına girmeye çalışıyor. kasıklarımda dolgunluk hissi var çünkü.

aynı şey bende de olmaya başladı canım biraz yürümeye çalıştım evde geçti bide vajinama bıçak batar gibi oluyo bi anda istem dışı ıhh deyip kalıyorum benim oğlumunda kafası daha tam kanala girmedi bide sendede oluyormu bilmiyorum ama oturdugum yerden kalkarken resmen vajinam agrıyo bide yatakda dönerken çok agrıyo resmen inliyorum.

kızlar dün itibariyle yalancı doğum sancılarım başladı. adet ağrısı gibi ama adet ağrısından daha kuvetli. 20-30 sn sürdü ama inletti resmen. o an hiçbişey düşünemedim. 38 e kadar beklese bari bizim oğlan. sanırım doğum kanalına girmeye çalışıyor. kasıklarımda dolgunluk hissi var çünkü.

Hadi hayırlısı olsun sultancim :)
Az kaldı zaman daralıyor tabi miniklerimizin yeride.
Kanala girse dahi daha çok bekliyor.
Geçen cuma kanala girdiğini öğrendim, bu hafta aynı yerinde.
Haftaya da randevumuz var.
Zamanımız varmış daha yani.
Endiselenme tatlım :KK66:

Aşk halinde !!!

Annelerrrrrr

Herkese çok teşekkür ederim.. Şöyle bir göz atabildim, alıntı yapamadım..

Çok yoğun birgündü.. Hatta yoğunluk devam ediyor.. Kv ye çaya gideceğiz birazdan...

snoowy canım nişanın hayırlı olsun.. Bekleyiş daha da heyecanlı hal aldı :KK52: kaza yapan yakınlarınıza Rabbim şifa versin...

Iyi aksamlar kizlar.bu son gecemiz annem bize geldi kalmaya suan kv gorumce hepsi burda.annem geldimi ne hikmetse evlerinde oturmuyo benim kv.normalde ust katimda oturuyo 1 aksam gelmez oturmaya annem geldimi 12 ye kadar oturur.sohbet konularida dogum.ne guzel.esim kizdi onlara baska bise konusun korkutmayin khatunumu diye siyaset konusmaya basladilar:)

Corek otunu ne yapiyorsun tatlim?

bebeğimin çantasını hazırlarken ara ara malzemelerinin arasına serpiyoruz özellikle doğumdan sonra giyeceği ilk zıbın takımının içerisinede serperiz...RABBİM nazarlardan korusun diye:nazar:yatacağı beşiğinin içerisinede 5-10 tane serperiz:KK49:mis kokulularımızı ALLAH korusun:KK34:

Yapabilir Ama ıkınmada basur artabilir
Ben de kaç gündür araştırıyorum okuyorum sinir oldum :KK66: millet normal doğum yapanları kahraman gibi anlatıyor Yok efendim bizim ninelerimiz nasıl doğurmuş filan
iyi de biz masa başı çalışan insanlarız vücutlar onlarınki gibi değil
Ayrıca önceden ne kadar çok anne/bebek ölümü veya sakatlanması oluyormuş ona bakmak lazım
Tamam sezaryanda kat kat kesiliyor ama normal doğumda oraya atılan kesi de eşinle bir ömür devam edecek cinsel yaşamIni etkiliyor
Aklım karıştı iyice, kesin olan bir şey var ki her doğum kendine has...
Yani biri kolay doğurdu diye herkes normal doğuramaz yada biri sezeryanda çok rahat etti diye herkes memnun olacak değil

normal doğum isteyen biri olarak şunu söyleyebilirim kişiye göre bu değişiyor ama en zoru anne için sezeryan ben asıl kahramanlık gerektiren sezeryan olduğunu düşünüyorum ve bebeğin kilosundan dolayı sezeryan olucam ve fena korkuyorum :S ama yapacak bir şey yok önemli olan bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almamız.

Maşallah canım saglikla kavuşalım meleklerimize insallah. Çörek otu nazar icin mi acaba? Nasıl kullanılıyor ???
Bir de annisler ve annis adayları nazar icin nazarlik, cevşen vs ne hazırladınız ya da neler yapılıyor bilen var mı acaba ???

inşallah amin canım..çörek otunu nazar için kullanıyoruz..hastane çantasını hazırlarken malzemelerinin arasına serpiyoruz özellikle doğumdan sonra giyeceği ilkzıbın takımının arasına da serperiz 5-10 tane kadar..beşiğinin içerisine de aynı şekilde serpebilirsin:nazar:

bizim de bugün kontrolümüz vardı doktor 37 haftalık olduğumu ve 3 haftanın kaldığını söyledi en iyi ihtimalle :) kilosu 3400 ve normal doğuma uygun dedi heyecan korku hepsi bir arada:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Teşekkürler gülüm.

Gözün aydın canım, maşallah atak yaptı prensesin. Sağlıkla gelsin inşallah.

Senin de heran gelebilir canım, bende bugün hiçbir değişiklik.yoktu birden geldi. Şimdi hafif adet ağrısi ve rahim ağzında (alt karında) iğne batması gibi ağrı var.

Geldi geldi, durumumuz iyi şükür. Kimseye söylemedim, heyecan yapmasınlar diye. Daha vakti var gibi hisediyorum:KK70:

Bennnnn. Yanıyorum. Koridor fayans. Terlikleri de çıkarıp orada yürüyorum, yine de rahatlatmiyor.

Teşekkürler canım, Allah sifasini verir inşallah.

O tosun ingiliz-hollanda ortak yapımı. Ana - babasını da gorsen maşallahları var zaten. O kızdan daha küçük bir çocuk beklenmezdi.
Topigimizin korsani geliyooooo :) belli olmaz dedigin gibi, hayirlisi. Bekleye bekleye bi hal oldum. Annene haber verdin mi?

Ya sorma canım ya benim de karnım böyle şu korku filmindekii Fredi varya o tırnaklarıyla yukarı doğru çizmiş gibi berbat çatladı :KK43: Kırmızı böyle tırnak izi gibi derin derin ...Benim kadar kötü çatlayan yoktur eminim :KK30:...
Bi de bacaklarımın üst tarafı berbat durumda ...Anlamadığım bacaktan çok kilo almadım ben ama bacağın göbeğe doğru olan kısmı öyle derin çatlamış ki ben de şaşırdım :KK30: ...Böyle yol yol :KK43:((
Bak bu çocuk bir 3 kilonun altında doğsun göstericem gününü ona ...Çatım çatım çatlattı ayol beni yol yol oldum :KK53:

ben de öyleyim,karnımın altı komple çizgilerle dolu,bebişler iyi olsun boşver:KK49:

Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağlıkla büyüsün,gözünaydın :nazar::nazar:maşallah tosun doğmuş,kg yüzünden mi sezeryan olmuştun?

Kızlar biz geldik kontrolden ♥
Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.
Haftaya yine kontrolümüz var.
Artık ne zaman isterse o zaman gelecek kızım :)

Aşk halinde !!!

maşallah bebişine de sana da :nazar::emir_bebek::KK49:

gülüm biraz önce geldim hastaneden nst de ufak ufak sancılar çıktı gelen nişanmış beklicez bakalım doktor dedi en geç bir hafta içinde olabilir doğum dedi bakalım hayırlısı olsun şuan o kadar çok sancım yok hafif hafif adet sancısı gibi işte:KK16:

nişan gelince de insan iyice heyecanlanır:21: sağlıkla gelsin :nazar::nazar:

Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz:KK66:

snowyy canım sabah yazdım silindi alıntılarım,çok geçmiş olsun kaza için,inş.iyi haberler gelmiştir,bilinci açıldı mı,ben de dua ettim,

Senin de güzel haberlerini bekliyorum,haberdar etmeye çalış olur mu,gece de giricem yazdın mı diye,merak ettim kanamanı,sağlıklar kuzuna da sana da:nazar::nazar:

X