kızlar dün itibariyle yalancı doğum sancılarım başladı. adet ağrısı gibi ama adet ağrısından daha kuvetli. 20-30 sn sürdü ama inletti resmen. o an hiçbişey düşünemedim. 38 e kadar beklese bari bizim oğlan. sanırım doğum kanalına girmeye çalışıyor. kasıklarımda dolgunluk hissi var çünkü.
nişanın mı geldi cnm?
hadi bakalım bekleyiş başladı o zaman:)
Maasallah cnm sonradan acildi senin kiz :)
maşallah cnm ikinize debak görüyo musun hep zayıf diyordun kilosu için bebeğinin... maşallah 3 kg olmuş!
kızlar dün itibariyle yalancı doğum sancılarım başladı. adet ağrısı gibi ama adet ağrısından daha kuvetli. 20-30 sn sürdü ama inletti resmen. o an hiçbişey düşünemedim. 38 e kadar beklese bari bizim oğlan. sanırım doğum kanalına girmeye çalışıyor. kasıklarımda dolgunluk hissi var çünkü.
Maşallah size ♥
Gobekler çok hoş :)
Ohh maşallah canim sana da.
Halletmissin herseyi ne güzel :)
Şimdi rahat rahat beklersin minigini.
Aşk halinde !!!
Corek otunu ne yapiyorsun tatlim?
Yapabilir Ama ıkınmada basur artabilir
Ben de kaç gündür araştırıyorum okuyorum sinir oldummillet normal doğum yapanları kahraman gibi anlatıyor Yok efendim bizim ninelerimiz nasıl doğurmuş filan
iyi de biz masa başı çalışan insanlarız vücutlar onlarınki gibi değil
Ayrıca önceden ne kadar çok anne/bebek ölümü veya sakatlanması oluyormuş ona bakmak lazım
Tamam sezaryanda kat kat kesiliyor ama normal doğumda oraya atılan kesi de eşinle bir ömür devam edecek cinsel yaşamIni etkiliyor
Aklım karıştı iyice, kesin olan bir şey var ki her doğum kendine has...
Yani biri kolay doğurdu diye herkes normal doğuramaz yada biri sezeryanda çok rahat etti diye herkes memnun olacak değil
Maşallah canım saglikla kavuşalım meleklerimize insallah. Çörek otu nazar icin mi acaba? Nasıl kullanılıyor ???
Bir de annisler ve annis adayları nazar icin nazarlik, cevşen vs ne hazırladınız ya da neler yapılıyor bilen var mı acaba ???
Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz
Ayyyy hadi Allah yardımcınız olsun sıradaki annis sen mı oluyorsun yoksa 😇 Allah im biz nasıl yazacağız acaba buraya haberlerimizi cokkkkkk heyecanliiiiKanamam başladı hastaneye gidiyoruz
Topigimizin korsani geliyooooo :) belli olmaz dedigin gibi, hayirlisi. Bekleye bekleye bi hal oldum. Annene haber verdin mi?Teşekkürler gülüm.
Gözün aydın canım, maşallah atak yaptı prensesin. Sağlıkla gelsin inşallah.
Senin de heran gelebilir canım, bende bugün hiçbir değişiklik.yoktu birden geldi. Şimdi hafif adet ağrısi ve rahim ağzında (alt karında) iğne batması gibi ağrı var.
Geldi geldi, durumumuz iyi şükür. Kimseye söylemedim, heyecan yapmasınlar diye. Daha vakti var gibi hisediyorum
Bennnnn. Yanıyorum. Koridor fayans. Terlikleri de çıkarıp orada yürüyorum, yine de rahatlatmiyor.
Teşekkürler canım, Allah sifasini verir inşallah.
O tosun ingiliz-hollanda ortak yapımı. Ana - babasını da gorsen maşallahları var zaten. O kızdan daha küçük bir çocuk beklenmezdi.
Ya sorma canım ya benim de karnım böyle şu korku filmindekii Fredi varya o tırnaklarıyla yukarı doğru çizmiş gibi berbat çatladıKırmızı böyle tırnak izi gibi derin derin ...Benim kadar kötü çatlayan yoktur eminim ...
Bi de bacaklarımın üst tarafı berbat durumda ...Anlamadığım bacaktan çok kilo almadım ben ama bacağın göbeğe doğru olan kısmı öyle derin çatlamış ki ben de şaşırdım...Böyle yol yol ((
Bak bu çocuk bir 3 kilonun altında doğsun göstericem gününü ona ...Çatım çatım çatlattı ayol beni yol yol oldum
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar biz geldik kontrolden ♥
Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.
Haftaya yine kontrolümüz var.
Artık ne zaman isterse o zaman gelecek kızım :)
Aşk halinde !!!
gülüm biraz önce geldim hastaneden nst de ufak ufak sancılar çıktı gelen nişanmış beklicez bakalım doktor dedi en geç bir hafta içinde olabilir doğum dedi bakalım hayırlısı olsun şuan o kadar çok sancım yok hafif hafif adet sancısı gibi işte