2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynı şey bende de olmaya başladı canım biraz yürümeye çalıştım evde geçti bide vajinama bıçak batar gibi oluyo bi anda istem dışı ıhh deyip kalıyorum benim oğlumunda kafası daha tam kanala girmedi bide sendede oluyormu bilmiyorum ama oturdugum yerden kalkarken resmen vajinam agrıyo bide yatakda dönerken çok agrıyo resmen inliyorum.

Hadi hayırlısı olsun sultancim :)
Az kaldı zaman daralıyor tabi miniklerimizin yeride.
Kanala girse dahi daha çok bekliyor.
Geçen cuma kanala girdiğini öğrendim, bu hafta aynı yerinde.
Haftaya da randevumuz var.
Zamanımız varmış daha yani.
Endiselenme tatlım

Aşk halinde !!!

Annelerrrrrr

Herkese çok teşekkür ederim.. Şöyle bir göz atabildim, alıntı yapamadım..

Çok yoğun birgündü.. Hatta yoğunluk devam ediyor.. Kv ye çaya gideceğiz birazdan...

snoowy canım nişanın hayırlı olsun.. Bekleyiş daha da heyecanlı hal aldı kaza yapan yakınlarınıza Rabbim şifa versin...

Iyi aksamlar kizlar.bu son gecemiz annem bize geldi kalmaya suan kv gorumce hepsi burda.annem geldimi ne hikmetse evlerinde oturmuyo benim kv.normalde ust katimda oturuyo 1 aksam gelmez oturmaya annem geldimi 12 ye kadar oturur.sohbet konularida dogum.ne guzel.esim kizdi onlara baska bise konusun korkutmayin khatunumu diye siyaset konusmaya basladilar:)

Corek otunu ne yapiyorsun tatlim?

bebeğimin çantasını hazırlarken ara ara malzemelerinin arasına serpiyoruz özellikle doğumdan sonra giyeceği ilk zıbın takımının içerisinede serperiz...RABBİM nazarlardan korusun diyeyatacağı beşiğinin içerisinede 5-10 tane serperizmis kokulularımızı ALLAH korusun

normal doğum isteyen biri olarak şunu söyleyebilirim kişiye göre bu değişiyor ama en zoru anne için sezeryan ben asıl kahramanlık gerektiren sezeryan olduğunu düşünüyorum ve bebeğin kilosundan dolayı sezeryan olucam ve fena korkuyorum :S ama yapacak bir şey yok önemli olan bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almamız.

inşallah amin canım..çörek otunu nazar için kullanıyoruz..hastane çantasını hazırlarken malzemelerinin arasına serpiyoruz özellikle doğumdan sonra giyeceği ilkzıbın takımının arasına da serperiz 5-10 tane kadar..beşiğinin içerisine de aynı şekilde serpebilirsin

bizim de bugün kontrolümüz vardı doktor 37 haftalık olduğumu ve 3 haftanın kaldığını söyledi en iyi ihtimalle :) kilosu 3400 ve normal doğuma uygun dedi heyecan korku hepsi bir arada

Topigimizin korsani geliyooooo :) belli olmaz dedigin gibi, hayirlisi. Bekleye bekleye bi hal oldum. Annene haber verdin mi?

ben de öyleyim,karnımın altı komple çizgilerle dolu,bebişler iyi olsun boşver

Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağlıkla büyüsün,gözünaydın maşallah tosun doğmuş,kg yüzünden mi sezeryan olmuştun?

maşallah bebişine de sana da

nişan gelince de insan iyice heyecanlanır sağlıkla gelsin

Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz

snowyy canım sabah yazdım silindi alıntılarım,çok geçmiş olsun kaza için,inş.iyi haberler gelmiştir,bilinci açıldı mı,ben de dua ettim,

Senin de güzel haberlerini bekliyorum,haberdar etmeye çalış olur mu,gece de giricem yazdın mı diye,merak ettim kanamanı,sağlıklar kuzuna da sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…