2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Tesekkur ederim arkadaşlar.

Üzülme canım, birden başlayabilir sen de biliyorsun. Biraz önce benim "nisanın" geri kalanı da geldi (kanlı). Sancı yok ama, rahimde bicak batması gibi anlık ağrılar başladı.

Sen de gelmedi mi henüz?

Aaaaaaa nisanin mi geldi .....
Oyyyy hadi hayırlısı cancagizim :)
Simdi durumun nasıl?
Iyi misin.
Yakındı tarihin ama şimdi okuyunca süpriz oldu bana :)
Hayırlısı olsun.
Şimdi heyecan hat safhadadir.

Aşk halinde !!!

geliyo bebiişşşşşş :) hadi hayırlısı, sağlıkla gelsin inşallah

amin canım çok sağol inşallah seninde tez zamanda son ana kalmadan sancıların başlar hepimizin yavruları sağlıkla gelsinler inşallah:KK16:bende ilk oğlumda 42. haftayı beklemiştim en son suni sancı ile doğmuştu yavrum son zamanlarda hiç bir şey olmadan beklemek daha zor oluyor hakkımızdan hayırlısı herşeyin inş.

kızlar ayak altnda yanma varmı sizde off resmen alev gibi :KK43: :KK53:
soguk su tutuyorum bu seferde üşütücem sürekli tuvaletim gelio yahu:KK1:

Günaydın güzeller, keyifler iyidir inşallah...

Ben öncelikle sıkıntılı bir durumu paylaşmak istiyorum. Eltim dün 2 çocuğu ile birlikte kaza yaptı, haberlerde görmüşsünüzdür belki (Manisa).Küçük oğlunun bilinci hala kapalı; dua eder misiniz lütfen...Taşıdığınız mucizelerin hatırına belki rabbim yeğenimizi sıhhatine kavuşturur...

Kontrolden geldim ben. Benim yaramaz 600 gr almış, usg'de 3.8kg görünüyor (-/+200). Doktor muayene etmedi, haftaya çarşambaya randevu verdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

İngiliz arkadaşım 2.5 günlük uğraşının sonunda dün gece doğum yapabildi. Oğlunun adı George, 4.4 kg:nazar:
Eki Görüntüle 1041339

Çok ama çok geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin.
İnşallah bilinci açılır yeğeninin.
Çok üzüldüm.
Boyle durumlarda donup kalıyorum.
Dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.
İnşallah hemen toparlanir tekrar geçmiş olsun cancagizim.

Küçük korsanına da maşallah annesi ♥
az kaldı sizinde.
Hayırlısıyla bir dogsalar...

Arkadaşinin ogluna da maşallah :)
Nasıl tombul tombul eli kolu.

Aşk halinde !!!

gülüm biraz önce geldim hastaneden nst de ufak ufak sancılar çıktı gelen nişanmış beklicez bakalım doktor dedi en geç bir hafta içinde olabilir doğum dedi bakalım hayırlısı olsun şuan o kadar çok sancım yok hafif hafif adet sancısı gibi işte:KK16:

maşallah çok heyecanlı geliyor dünya guzelleri....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar biz geldik kontrolden ♥
Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.
Haftaya yine kontrolümüz var.
Artık ne zaman isterse o zaman gelecek kızım :)

Aşk halinde !!!

Maasallah cnm sonradan acildi senin kiz :)

aynen kesınlıkle normal doğurmayı düşünmüyorum
arkadaşım gecen hafta normal doğurdu..kız dıorkı aslaa yapmaa
acıdan ölmüş bıtmıs
ben epıdural normal ıstıorum o olmazsa ancak sezeryan..bayıltsınlar alsınlar
normal aman yanİ:)))
Herkesın psıkolojısıde farklı hamılelık surecı farklı dedıgın gıbı nıneler yaptı dıe bızde
yapacağız dıe bırsey yok...gerek te yok walla...
bugun tam 30 week .oldum ben? sen kaçtın? unuttum ve kac kg bebek
yahu bıraz fazla dedı kafaya taktım bende

Canım bu arada bahçeci'ye Allianz ile doğum yapacağını Söyle tekrar konuş fiyatı derim
indirim olabilir
Ben 37+ 1 oldum bugün yaklaşık 22kg aldım Bebek geçen cuma 3 kg idi, 10 günde 300gr aldığını gördük geçen hafta
Yani 40 haftayı doldurursam 4kg olacak gibi
Ben de çok kilo aldım ama artık takmıyorum Sağlıkla doğsun da emzirerek sporla veririz inşallah

amin canım çok sağol inşallah seninde tez zamanda son ana kalmadan sancıların başlar hepimizin yavruları sağlıkla gelsinler inşallah:KK16:bende ilk oğlumda 42. haftayı beklemiştim en son suni sancı ile doğmuştu yavrum son zamanlarda hiç bir şey olmadan beklemek daha zor oluyor hakkımızdan hayırlısı herşeyin inş.

Tesekkur ederim canim, hayirlisi insallah. Anliyosundur beni sen, ama saglikli oldugunu biliyorum o yeter. Beklerim ben nolcak :)

Canım bu arada bahçeci'ye Allianz ile doğum yapacağını Söyle tekrar konuş fiyatı derim
indirim olabilir
Ben 37+ 1 oldum bugün yaklaşık 22kg aldım Bebek geçen cuma 3 kg idi, 10 günde 300gr aldığını gördük geçen hafta
Yani 40 haftayı doldurursam 4kg olacak gibi
Ben de çok kilo aldım ama artık takmıyorum Sağlıkla doğsun da emzirerek sporla veririz inşallah

ben suanda 30 haftayım 12 kg aldım.ama doktor dıkkat et dedı bebekde 2.5 hafta kadar önde görünüyor bakalım.
benımkı Anadolu sıgorta..konusucam bakalım doktorlada konuşacağım.
ay senın cok az kalmış:)) ne guzelll
benım ayaklarım davul gıbı..daha da artacağını soyluorlar
aslan ayaklı gıbıyım:)) sıgmıor hıcbıseye

haydi hayırlısı güzel haberleri bekliyoruz.:KK9::KK9::KK9:

Teşekkürler gülüm.

Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.

Aşk halinde !!!

Gözün aydın canım, maşallah atak yaptı prensesin. Sağlıkla gelsin inşallah.

yok bende bişey. bugün fazlaca akıntım var sadece diğer günlerden farklı olarak:KK50: ayyyy, heyecan yaptım senin adına ama, inşallaah sağlıkla gelir oğluşun. nişandan sonra sancın 1 günde de gelir bir haftada da derler, sen daha iyi biliyosundur. inşallah senin yakışıklın seni bekletmez çok fazla :KK34: kulağım sende, bişey olursa haber bekliyorumm:KK49:

Senin de heran gelebilir canım, bende bugün hiçbir değişiklik.yoktu birden geldi. Şimdi hafif adet ağrısi ve rahim ağzında (alt karında) iğne batması gibi ağrı var.

Aaaaaaa nisanin mi geldi .....
Oyyyy hadi hayırlısı cancagizim :)
Simdi durumun nasıl?
Iyi misin.
Yakındı tarihin ama şimdi okuyunca süpriz oldu bana :)
Hayırlısı olsun.
Şimdi heyecan hat safhadadir.

Aşk halinde !!!

Geldi geldi, durumumuz iyi şükür. Kimseye söylemedim, heyecan yapmasınlar diye. Daha vakti var gibi hisediyorum:KK70:

kızlar ayak altnda yanma varmı sizde off resmen alev gibi :KK43: :KK53:
soguk su tutuyorum bu seferde üşütücem sürekli tuvaletim gelio yahu:KK1:

Bennnnn. Yanıyorum. Koridor fayans. Terlikleri de çıkarıp orada yürüyorum, yine de rahatlatmiyor.

Çok ama çok geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin.
İnşallah bilinci açılır yeğeninin.
Çok üzüldüm.
Boyle durumlarda donup kalıyorum.
Dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.
İnşallah hemen toparlanir tekrar geçmiş olsun cancagizim.

Küçük korsanına da maşallah annesi ♥
az kaldı sizinde.
Hayırlısıyla bir dogsalar...

Arkadaşinin ogluna da maşallah :)
Nasıl tombul tombul eli kolu.

Aşk halinde !!!

Teşekkürler canım, Allah sifasini verir inşallah.

O tosun ingiliz-hollanda ortak yapımı. Ana - babasını da gorsen maşallahları var zaten. O kızdan daha küçük bir çocuk beklenmezdi.

Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.

Aşk halinde !!!

maşallah cnm ikinize de:nazar: bak görüyo musun hep zayıf diyordun kilosu için bebeğinin... maşallah 3 kg olmuş!

maşallah kuzunaa :nazar: son anda atağa geçti ya senin kız:emir_bebek: hadi bakalım, heyecanlı bekleyiş başlasın. ama sonlara yaklaştıkça beklemek işkenceye dönüşüyo söyliiimmm. inşallah pat diye geliverir kızın fazla bekletmeden:KK49:

canım sen erkenden strese girdin ama benim iki ablamında doğumu 9 ayı geçti hatta kız olan yğenim 9 ay 10 günü doldurdu epidural normal doğumu oldu rahat olllll:KK49:

bende diyetle toparladım yoksa 2 hafta öndeydi herşeyi 24.haftada ...sonra kilo normale döndü diyet ile ama kafa çapı 3 hafta ileride dedi son 2 kontrolde....Hayırlısı olsun hakkımızda artık ...ben şimdiye kadar sancı ağrı vs hissetmedim hiç belki de o yüzden nst lafı etmedi doktorum...
yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah..benimde yarın kontrolüm var bakalım :):KK76:[/QUOTE

şeker diyeti yaptığımda da ölçümler önden gidiyordu benim canım. ne yapayım karnımdaki çocuğa az yem i diyeyim :) genetik sanırım. benim dün başladı yalancı sancılarım. bu yalancısıysa doğum sancısını düşünemiyorum bile rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. inşallah canım. doktorum inatçı çıktı normalde diretiyor kafa çapı büyük kendide biliyor. alttan kesik atmadan nasıl olacak. alttaki dikiş daha zormuş. yarın verir inşallah bir tarih.

kızlar dün itibariyle yalancı doğum sancılarım başladı. adet ağrısı gibi ama adet ağrısından daha kuvetli. 20-30 sn sürdü ama inletti resmen. o an hiçbişey düşünemedim. 38 e kadar beklese bari bizim oğlan. sanırım doğum kanalına girmeye çalışıyor. kasıklarımda dolgunluk hissi var çünkü.

X