- 26 Mart 2014
- 964
- 2.302
Evet Cnm daha çok yeni işte hayırlısı aklıma takılan bi şey olursa sorarım artık sana :)
Memnun olur seve seve cvplarim canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Cnm daha çok yeni işte hayırlısı aklıma takılan bi şey olursa sorarım artık sana :)
Tesekkur ederim arkadaşlar.
Üzülme canım, birden başlayabilir sen de biliyorsun. Biraz önce benim "nisanın" geri kalanı da geldi (kanlı). Sancı yok ama, rahimde bicak batması gibi anlık ağrılar başladı.
Sen de gelmedi mi henüz?
geliyo bebiişşşşşş :) hadi hayırlısı, sağlıkla gelsin inşallah
Günaydın güzeller, keyifler iyidir inşallah...
Ben öncelikle sıkıntılı bir durumu paylaşmak istiyorum. Eltim dün 2 çocuğu ile birlikte kaza yaptı, haberlerde görmüşsünüzdür belki (Manisa).Küçük oğlunun bilinci hala kapalı; dua eder misiniz lütfen...Taşıdığınız mucizelerin hatırına belki rabbim yeğenimizi sıhhatine kavuşturur...
Kontrolden geldim ben. Benim yaramaz 600 gr almış, usg'de 3.8kg görünüyor (-/+200). Doktor muayene etmedi, haftaya çarşambaya randevu verdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
İngiliz arkadaşım 2.5 günlük uğraşının sonunda dün gece doğum yapabildi. Oğlunun adı George, 4.4 kg
Eki Görüntüle 1041339
gülüm biraz önce geldim hastaneden nst de ufak ufak sancılar çıktı gelen nişanmış beklicez bakalım doktor dedi en geç bir hafta içinde olabilir doğum dedi bakalım hayırlısı olsun şuan o kadar çok sancım yok hafif hafif adet sancısı gibi işte
Annua krem tavsiye ediyor mayıs annelerinden psikologanne, ebe tavsiye etmiş 35 haftalık suan başlayabilirsin yavaş yavaş demiş.
Kızlar biz geldik kontrolden ♥
Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.
Haftaya yine kontrolümüz var.
Artık ne zaman isterse o zaman gelecek kızım :)
Aşk halinde !!!
aynen kesınlıkle normal doğurmayı düşünmüyorum
arkadaşım gecen hafta normal doğurdu..kız dıorkı aslaa yapmaa
acıdan ölmüş bıtmıs
ben epıdural normal ıstıorum o olmazsa ancak sezeryan..bayıltsınlar alsınlar
normal aman yanİ:)))
Herkesın psıkolojısıde farklı hamılelık surecı farklı dedıgın gıbı nıneler yaptı dıe bızde
yapacağız dıe bırsey yok...gerek te yok walla...
bugun tam 30 week .oldum ben? sen kaçtın? unuttum ve kac kg bebek
yahu bıraz fazla dedı kafaya taktım bende
amin canım çok sağol inşallah seninde tez zamanda son ana kalmadan sancıların başlar hepimizin yavruları sağlıkla gelsinler inşallahbende ilk oğlumda 42. haftayı beklemiştim en son suni sancı ile doğmuştu yavrum son zamanlarda hiç bir şey olmadan beklemek daha zor oluyor hakkımızdan hayırlısı herşeyin inş.
Canım bu arada bahçeci'ye Allianz ile doğum yapacağını Söyle tekrar konuş fiyatı derim
indirim olabilir
Ben 37+ 1 oldum bugün yaklaşık 22kg aldım Bebek geçen cuma 3 kg idi, 10 günde 300gr aldığını gördük geçen hafta
Yani 40 haftayı doldurursam 4kg olacak gibi
Ben de çok kilo aldım ama artık takmıyorum Sağlıkla doğsun da emzirerek sporla veririz inşallah
haydi hayırlısı güzel haberleri bekliyoruz.
Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.
Aşk halinde !!!
yok bende bişey. bugün fazlaca akıntım var sadece diğer günlerden farklı olarak ayyyy, heyecan yaptım senin adına ama, inşallaah sağlıkla gelir oğluşun. nişandan sonra sancın 1 günde de gelir bir haftada da derler, sen daha iyi biliyosundur. inşallah senin yakışıklın seni bekletmez çok fazla kulağım sende, bişey olursa haber bekliyorumm
Aaaaaaa nisanin mi geldi .....
Oyyyy hadi hayırlısı cancagizim :)
Simdi durumun nasıl?
Iyi misin.
Yakındı tarihin ama şimdi okuyunca süpriz oldu bana :)
Hayırlısı olsun.
Şimdi heyecan hat safhadadir.
Aşk halinde !!!
kızlar ayak altnda yanma varmı sizde off resmen alev gibi
soguk su tutuyorum bu seferde üşütücem sürekli tuvaletim gelio yahu
Çok ama çok geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin.
İnşallah bilinci açılır yeğeninin.
Çok üzüldüm.
Boyle durumlarda donup kalıyorum.
Dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.
İnşallah hemen toparlanir tekrar geçmiş olsun cancagizim.
Küçük korsanına da maşallah annesi ♥
az kaldı sizinde.
Hayırlısıyla bir dogsalar...
Arkadaşinin ogluna da maşallah :)
Nasıl tombul tombul eli kolu.
Aşk halinde !!!
Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.
Aşk halinde !!!
maşallah kuzunaa son anda atağa geçti ya senin kız hadi bakalım, heyecanlı bekleyiş başlasın. ama sonlara yaklaştıkça beklemek işkenceye dönüşüyo söyliiimmm. inşallah pat diye geliverir kızın fazla bekletmeden
Korkumdan yatiyorum simdi
bende diyetle toparladım yoksa 2 hafta öndeydi herşeyi 24.haftada ...sonra kilo normale döndü diyet ile ama kafa çapı 3 hafta ileride dedi son 2 kontrolde....Hayırlısı olsun hakkımızda artık ...ben şimdiye kadar sancı ağrı vs hissetmedim hiç belki de o yüzden nst lafı etmedi doktorum...
yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah..benimde yarın kontrolüm var bakalım :)[/QUOTE
şeker diyeti yaptığımda da ölçümler önden gidiyordu benim canım. ne yapayım karnımdaki çocuğa az yem i diyeyim :) genetik sanırım. benim dün başladı yalancı sancılarım. bu yalancısıysa doğum sancısını düşünemiyorum bile rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. inşallah canım. doktorum inatçı çıktı normalde diretiyor kafa çapı büyük kendide biliyor. alttan kesik atmadan nasıl olacak. alttaki dikiş daha zormuş. yarın verir inşallah bir tarih.