2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım sen erkenden strese girdin ama benim iki ablamında doğumu 9 ayı geçti hatta kız olan yğenim 9 ay 10 günü doldurdu epidural normal doğumu oldu rahat olllll:KK49:
Haklisin rahat olmaya calisiyorum. Ya gec gekmesi problem degil, aslinda savirsizimdir ama bekkerim gerekirse. Ben mudahale ihtimalinden cekiniyorum, beni asil geren sey o :KK43: hayirlisi artik canim sagol
Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz:KK66:

Kanama miii ? Hadi insallah gonlune gore bir dogum olur, bebegin sag salimm kollarina gelir. Haberlerini bekliyoruz, simdi sen bebiin le ilgilenirken bana kim akil vercek ? Ay nasil bencilim yaaa :KK34:

Kanamam başladı hastaneye gidiyoruz:KK66:

Snowyyyyyyyyyyy
Ayyy çok sevindim hatta sesli bir şekilde :KK70:
Ablam ne oldu deyip zıpladi yerinden...
Küçük korsanimiz mi geliyorrrrr...
Oy yerim ben onu.
Gelişmelerden haberdar et :)
Valla catlarim meraktan bilesin.

Aşk halinde !!!

gülüm biraz önce geldim hastaneden nst de ufak ufak sancılar çıktı gelen nişanmış beklicez bakalım doktor dedi en geç bir hafta içinde olabilir doğum dedi bakalım hayırlısı olsun şuan o kadar çok sancım yok hafif hafif adet sancısı gibi işte:KK16:

Hadi bakalim hayirlisi
Bu nstde sanci ciksa veya cikmasa dr ne yapiyor?

Kizlar nstde sanci ciksa bu ne demek?dr ne yapiyor?
Dogumun ne zmn olacagi veya ne zmna kadar olmayacagi anlasiliyor mu??
Veya sanci cikmasa??

kizlar bebegin hareketleri normal ama karnim cok sert, tas gibi. kasik agrilarimin yani sira renksiz akinti var ozellikle iste cok yoruldugum gunlerde. dun gecede elektrik carpmasi gibi cok siddetli bir sanci girdi iyiden iyiye korkmaya basladim. dr. progestan verdi gunde 3 tane erken dogum olmasin diye ama ben cok tedirginim oglunda hic boyle seyler olmamisti :KK43:

Snowy allah yardimcin olsun darisi basimiza :KK66:
Benimde 3-4 gundur dizim agriyirdu bugun komple sag bacagima vurdu :KK43: yuruyus soyle dursun evde wcye bile gidemiyorum acaba nedendir bilemiyirum :KK43: benim gibi olup caesini bulan var mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar bebegin hareketleri normal ama karnim cok sert, tas gibi. Kasik agrilarimin yani sira renksiz akinti var ozellikle iste cok yoruldugum gunlerde. Dun gecede elektrik carpmasi gibi cok siddetli bir sanci girdi iyiden iyiye korkmaya basladim. Dr. Progestan verdi gunde 3 tane erken dogum olmasin diye ama ben cok tedirginim oglunda hic boyle seyler olmamisti :KK43:

seninle doğum tarihimiz günü gününe aynı:)valla bendede korku hakim erken olmasın diye dua ediyorum zira bebeğin kilosu ilerde sancım falan yok ama yürürken yatakta dönerken ağrım oluyo doğuma gidenlere hayırlıdoğumlar inş:18:

bende diyetle toparladım yoksa 2 hafta öndeydi herşeyi 24.haftada ...sonra kilo normale döndü diyet ile ama kafa çapı 3 hafta ileride dedi son 2 kontrolde....Hayırlısı olsun hakkımızda artık ...ben şimdiye kadar sancı ağrı vs hissetmedim hiç belki de o yüzden nst lafı etmedi doktorum...
yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah..benimde yarın kontrolüm var bakalım :):KK76:[/QUOTE

şeker diyeti yaptığımda da ölçümler önden gidiyordu benim canım. ne yapayım karnımdaki çocuğa az yem i diyeyim :) genetik sanırım. benim dün başladı yalancı sancılarım. bu yalancısıysa doğum sancısını düşünemiyorum bile rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. inşallah canım. doktorum inatçı çıktı normalde diretiyor kafa çapı büyük kendide biliyor. alttan kesik atmadan nasıl olacak. alttaki dikiş daha zormuş. yarın verir inşallah bir tarih.

Bende tırsıyorum doğum yaklaştıkça...kafada 3 hafta ilerde dedi göbüşte iri dedi...işin garibi ben minyonum eşimde zayıf :) anlamadık bizimki niye böyle :) alttan kesikten bahsetmedi benim doktor ... Daha erken ya ondan belkide ... Dediğin gibi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inş..

Kizlar merhaba, sezeryan olacak anneler sizlere bisey soracagim bende 3 nisanda dogum yapacagim kismetse...ama kafama takilan doktor beni muhtemel dogum tarihine gore degil de ultrason un verdigi haftaya gore alicak sezeryana..ultrasonografi de malum 10 gun önde ciktigimiz icin acaba erken mi oluyo...yani 38+5 oluyoruz...sizlerdedemi ultrason a göre tarih belirlendi

Son düzenleme:
bebeğimin çantasını hazırlarken ara ara malzemelerinin arasına serpiyoruz özellikle doğumdan sonra giyeceği ilk zıbın takımının içerisinede serperiz...RABBİM nazarlardan korusun diye:nazar:yatacağı beşiğinin içerisinede 5-10 tane serperiz:KK49:mis kokulularımızı ALLAH korusun:KK34:

İlk defa duydum ben de atayim biraz :)

X