Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilir Ama ıkınmada basur artabilirallianz limit yetıyorsa sıkıntı yok:)yada lımıtsızde o konuyu bılemıyorum benım max 10 olabılır gıbı duruor.
doğum paketlerı genelde max 10.a-kadar karşıladığını ögrendım.
bu arada onların ucretı fix 5 miş:) onuda dün bahcecıden ögrendım.
fulyaya bende kursa gıttım doğuma hazırlık fena degıldı.
bende epıdural normal dusunuorum aama benımkı bıraz önde gıdıor..
oyle olursa sezeryan olabılırkı onuda ıstemıorum ne olacak muamma.
basur sorunu olanlara yapmıorlarmı?
Cnm simdiden gogsumuze birsey surelim mi onerin var mi bebek dogmadan veya sonrasi icin?
canım merhaba
bence simdiden sürmeye baslayabilirsin doktor bana sür demişti lansinoh kullanıyorum ben ayrıca aventin göğüs kalkanını ve ne olur ne olmaz göğüs pedlerini aldım o kadar karmaşa içinde elimin altında olsun dedim sonucta kesin lazım olacak şeyler cevremde cok bebekli arkadasım var sende şimdiden krem sürebilirsin en azından kuruma sorunu ortadan kalkar
Tesekkur ederim arkadaşlar.
Üzülme canım, birden başlayabilir sen de biliyorsun. Biraz önce benim "nisanın" geri kalanı da geldi (kanlı). Sancı yok ama, rahimde bicak batması gibi anlık ağrılar başladı.
Sen de gelmedi mi henüz?
Yapabilir Ama ıkınmada basur artabilir
Ben de kaç gündür araştırıyorum okuyorum sinir oldum millet normal doğum yapanları kahraman gibi anlatıyor Yok efendim bizim ninelerimiz nasıl doğurmuş filan
iyi de biz masa başı çalışan insanlarız vücutlar onlarınki gibi değil
Ayrıca önceden ne kadar çok anne/bebek ölümü veya sakatlanması oluyormuş ona bakmak lazım
Tamam sezaryanda kat kat kesiliyor ama normal doğumda oraya atılan kesi de eşinle bir ömür devam edecek cinsel yaşamIni etkiliyor
Aklım karıştı iyice, kesin olan bir şey var ki her doğum kendine has...
Yani biri kolay doğurdu diye herkes normal doğuramaz yada biri sezeryanda çok rahat etti diye herkes memnun olacak değil
ben surmedim, doğurunca aldım lasolin di galiba, evde de ayva çekirdeğini suya koyarak yaptığımız jelimiz vardı. ayva jelimizi daha çok surdum. kanamadı benimkiler ama çok acıdı. kısa surede duzeldi. sırtım acıyordu emzirirken, azcık ağlamış olabilirim. ama geçiyor, emzirmek çözüm birde. emzirdikten sonra kurutmak önemliymiş nemli kalmamalıymış.
Tesekkurler cnm
Canim. BENim de gunum dolmak uzere. Yarin kontrolumuz var, en son kontrolde doktorum bu hata ici dogurmani bekliyorum, 2 nisana kadar da vaktin var, olmazsa 2 nisanda mudahale demisti. O an bise diyemedim ama sonra beklesek nolur filan diye dusunmeye basladim. Son karar yarin alinir herhalde ama sanirim doktorumun sozunu tutacagim, cunku en iyi karari onun verecegine guveniyorum. Benim ve bebegimin iyilihi icin ne gerekeiyorsa onu yapacaktir. Ben beklemeyo teklif edecegim, ama isin uzmani o ve benim goremedigim riskleri gorup en dogru karari verecek olan da yine o. Sen de doktoruna guven canim, hayorla saglikla gelsin bebeklermiz. Biz once suni sanci deneyecgiz, sen de boyle bir tercih yapabilirsin belki, bunu konus doktorunla. Olmazsa en son care sezeryan
Tesekkurler cnm
Canım gözün aydın olsun, annanneler de geliyo meleğin de yavaştan hazırlansın artık
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Canım gözün aydın Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla Maşallah size
Canım çok üzüldüm yeğenine Rabbim şifalar versin, çok moralim bozuldu cidden
Bebeğine de 41 kere maşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kızlar bu arada moralim bozuk çok. Yarın son kontrolüm var ve hala bir belirti yok. Bebeğim iyi olsun da ben 42.haftaya kadar beklerim diyorum ama doktor hiç beklemek istemiyo, son gittiğimde beklemek isteyen birine "bebeğe birşey olursa da sorumluluk bende, her ihtimali kabul ederek beklicem" yaz imzala öyle bekleyelim dediğini anlattı, resmen tehdit.Kim göze alabilir ki ya da kim "bebeğe ne olursa olsun ben beklicem"der ki Sağlık açısından gerekli olsa sesim çıkmaz ama hiçbir sorun yokken sırf 40 haftayı tamamladı diye sezeryan olmak istemiyorum asla.Gel de bunu doktora anlat ama.Bu saatten sonra doktor da değiştirilmez ki. Yarın pazartesi gel alalım derse napcam bilmiyorum.çok stresliyim lütfen dua edin
Canim bebekler 40 haftadan sonra kakasini yapmaya basliyormus anne karninda ve bu bebegi ve seni zehirleyebilirlyormus.o yuzden dr en iyisini bilir.bence kendini sartlandirma.bende normal istiyodum ama dr bebegin kilosundan dolayi normal dogumda zorlanacagimi bebegin basi ciktiktan sonra onuzlarinin takili kalabilecegini ve bebegin bogulma tehlikesini anlatinca hic itraz etmedim.saglikla gelsinde kuzum nasil gelirse gelsin.yarin hayirlisiyka oglumla bulusacam insallah.onemli olan dogum sekli deil anne ve bebegin sagligidir bence.
Nasilsin canim. Yarin son kontrol di mi? Hic bugunlere kalacagimi dusunmemistim ama yarin ben de kontorle gidiyorum sanirim yarin bize de gun vereeck Ahmet bey. Hayirlisi ne diyeyim
Merhaba canim cok sukur iyiyim bel agrisi ve agirlasma disinda sorunumuzyok . Gun sayiyoruz haftaya bu gun insallah yeni bir hayat baslayacagiz insallah :) evet yarin bizim de son randevu 13.30 da . Sizin kacta?? Hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun canim. Zamani kafana takma en uygun zamanda gelecektir prensesin insallah vardir bir bildigi minigin :)
canım endişelerini anlat doktoruna. eminim seni anlayacak ve endişelerini giderecektir. görünürde o anda bi risk bulunmayabilir ama bi sonraki kontorle kadar herhangi bir sorun gelişme ihtimali 40 haftadan sonra artıyor. hayırlısı hakkımızda, yarın haberleşirizAynı durumdayız valla güzelim. Yarın akşam kontrole vidicez bakalım ne diyecek.Ya ben de inan doktoruma güvenmek istiyorum ama dediğim gibi bana bunun tıbbi açıklamasını yapması lazım zaten bebek için risk varsa suyu azaldiysa plasenta yaşlanıyorsa boynum kıldan ince ama bizim doktor bir sorun olmadığı halde bekleyemeyiz haftası dolunca mantığında olduğu için endiseleniyorum. Allahım hepimize en hayırlı en sağlıklı olanı nasip etsin inşallah. Yarın da haberleşiriz canım inşallah güzel haberlerle döneriz kontrolden.Destegin için teşekkürler
yok bende bişey. bugün fazlaca akıntım var sadece diğer günlerden farklı olarak ayyyy, heyecan yaptım senin adına ama, inşallaah sağlıkla gelir oğluşun. nişandan sonra sancın 1 günde de gelir bir haftada da derler, sen daha iyi biliyosundur. inşallah senin yakışıklın seni bekletmez çok fazla kulağım sende, bişey olursa haber bekliyorumm
Tesekkur ederim arkadaşlar.
Üzülme canım, birden başlayabilir sen de biliyorsun. Biraz önce benim "nisanın" geri kalanı da geldi (kanlı). Sancı yok ama, rahimde bicak batması gibi anlık ağrılar başladı.
Sen de gelmedi mi henüz?
ben korkmuyorum hiç. ya da sezeryandan çok korktuğum için denize düşen yılana sarılır misali normal doğumu çokça sindirdim içime. artık hayırlısı, nasıl gelirse nazlı kızım, korkunun ecele faydası yokayyy ınsallah hayırlısıyla kolayca dogarlşar ben cok korkmaya basladımm ara da bır sancı gırıyor korkuyorum normal nasıl olur dıye
iyi olmanıza sevindim, o rutin sıkıntılar bende de varAllaha şükür, önemli şeyler degiller. bizim randevumuz da o saatlerde herhalde, tam saat bilemiyorum. son gittiğimizde randevu vermediler, doğum olma ihtimaline karşı. olmazsa cumadan arayın demişlerdi, eşim aramış öğleden sonra gitcez, müsait olduğu bi ara alcak bizi Ahmet bey. belki orda karşılaşırızMerhaba canim cok sukur iyiyim bel agrisi ve agirlasma disinda sorunumuzyok . Gun sayiyoruz haftaya bu gun insallah yeni bir hayat baslayacagiz insallah :) evet yarin bizim de son randevu 13.30 da . Sizin kacta?? Hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun canim. Zamani kafana takma en uygun zamanda gelecektir prensesin insallah vardir bir bildigi minigin :)
Bende lyon tarafinda macon sehrindeyim...oo daha cok yeniymis bebisin...Dogumumu burda oturdugum sehirde hastanede yapacagim kismetse :)
Hayirli cumalar tatlim var mi sanci?
Kızlar biz geldik kontrolden ♥
Çok şükür herşey iyi..
Benim sıpam 3 kg olmuş ♥
Suyumuz falan gayet iyi.
Haftaya yine kontrolümüz var.
Artık ne zaman isterse o zaman gelecek kızım :)
Aşk halinde !!!
gülüm biraz önce geldim hastaneden nst de ufak ufak sancılar çıktı gelen nişanmış beklicez bakalım doktor dedi en geç bir hafta içinde olabilir doğum dedi bakalım hayırlısı olsun şuan o kadar çok sancım yok hafif hafif adet sancısı gibi işte
maşallah kuzunaa son anda atağa geçti ya senin kız hadi bakalım, heyecanlı bekleyiş başlasın. ama sonlara yaklaştıkça beklemek işkenceye dönüşüyo söyliiimmm. inşallah pat diye geliverir kızın fazla bekletmeden