2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydınlar olsun....

Bugün Annemler geliyor... Uçağa binmişler.. 45 dk ya inmiş olacaklar

Darısı ailesini bekleyenlere olsun...

günaydın herkese,,
gözünaydın senin annenler geliyor diye ben ağladım,gözünaydın canım çok fena haldeyim nolcak bu duygusallık bide lohusalık eklenicek eyvaaahhhh

Bebegim 2540gr dogdu 36+3de. aslnda 2850 gramdi en son ama sanirim +-300-400 gr oynuo ultrasonda. meme mama alt alma ucgenndeyim ama dunyanin en guzel duygusu bu.. Allahim szleride kavustursin saglikla

Maasallah tatlim kuvoze gerek kalmamis cok sukur
Sen ugras onemli degil :) :)

Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah canim. Gozun aydin, darisi basimiza :) bizim yerimize de kokla bebini

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Corek otunu ne yapiyorsun tatlim?

Vitamalti oneriyorlar cnm tabiki ondan once moral+ dinlenme+bol su imis
İns fosur fosur sutun olur cnm :)
Kizini koklaya koklaya op yerime

Cnm sutunu sur iyi geliyormis bir de lanolin iceren kremler
Dogumdan once gogsune krem suruyor muydun catlak icin?

Cnm 41 degil sonsuz uzeri 41 milyon kere maasallah bu ne sevgi ilgi ve muhabbet :)
Ben oturma odasinda uyusam benim esim gelir ustumu orter isigi kapatir uykun bolunmesin der ben de hep kavga ederim sen beni sevmiyorsun milletin kocasi karisini almadan yataga gitmiyormus senin umrunda degilim diye
O da kiyamadim diyor ama iste
Gece uyanip baska yerde yatsam da gelir yanima hayatim nerde rahat ediyorsan orda yat der

Ben korkmuyorum da sağlık açısından.istiyorum ama yinede kısmet bakalım
Inşallah gönlümüze göre olur canım dediğin gibi sağlıkla gelsinler inşallah azıcık totisleri çeksin bizden ısıracagim günü sabırsızlikla bekliyorum

aynen canım bende sancı felan yok açılmam vardı zaten ondan dolayı geldi sanırım bu gün bi doktora gitcem bakalım ne diyecek gece biraz sancım oldu gibi ama öyle çok değil bakalım hayırlısı artık

o acılar çok kısa zamanda geçicek. telaşlanma sakın rahat ol ödenmesi gereken bedel gibi çok ama çok guzel birşeye bebeğini emzirmeye karşılık çekilen bir acı. ben de doğum ağrımı hatırlamam meme acımı hatırlarım. ama kısa surdu. yaranın dağlanması gibi- ilaçlar pek yaramadı. ama geçicek.

maşallah sana ve bebeğine herşey yoluna girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…