Ne güüüzzeeellllll kavuşmuşsun bebişine , hayırlı olsun canım , maaşallaaahh :) darısı biz bekleyen annişlere inşallah :)
Günaydınlar olsun....
Bugün Annemler geliyor... Uçağa binmişler.. 45 dk ya inmiş olacaklar
Darısı ailesini bekleyenlere olsun...
Günaydın kizlar..
bugun son kontrolumuz var simdiyola cikiyoruz.
cok heyecanliyim.:emir_bebek
Bebegim 2540gr dogdu 36+3de. aslnda 2850 gramdi en son ama sanirim +-300-400 gr oynuo ultrasonda. meme mama alt alma ucgenndeyim ama dunyanin en guzel duygusu bu.. Allahim szleride kavustursin saglikla
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah yeni mi doğdular, kaçırdım sanırım.
Maaşallaahhh göbişine aşağı inmiş gibi sanki :)
Buda benimki
yarın bebeğimin çantasını hazırlayacağım..malzemelerini az önce dolabından çıkarıp seve seve bi kenara ayırdım sabah dan yasinimi okuyup çörek otlarımı serpip mis gibi hazırlayacağım inşallah..şimdiden heyacan bastı buda ayrı güzel bi duygu kendi malzemelerimide ayırdım onlarıda sabah yerleştireceğim bugün de bebek kurabiyelerimi hazırladık dün lokum ve badem şekeri keselerimi hazırlamıştım eee bunlarda son hazırlıklardandı sonlara yaklaşmanın heyecanı
Maasallah
Gobeginin sag altinda kelebek gibi cikan birsey var bebisin neresi?
İnsaallah tatlim İnşallah
Sutum az doymuyo o yuzden sarilik oldukyarin doktoruna gidecegiz mama ver diyebilirmis sariligi cabuk atlatmasi icin sadece korkuyorum memeyi birakir diye
Humana aldik onu iciyorum bi yandan annem bi yandan kayinvalidem felaket tellalligi yapip ne bulurlarsa tikiyorlar agzima( valla stresten gelecegi varsa da gelmiuo sutum
Boyumuz 53 kilomuz 3500
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm sutunu sur iyi geliyormis bir de lanolin iceren kremlerSnowyycim İnan haklisin giremiyorum aklım hep sizde ama
Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın kızlar
Suan elimde sut pompası sut sağıyorum
Göğüs uçlarım çatladı kanadı kullandığım kremler banamisin demedi
Her emzirdigimde ağlıyorumyok böyle acı nolur şimdiden araştırın doktorunuza sorun
Elimden geldiğince basıma gelen ve sizinde gelmesini istemediğim/ istedigim seyleri paylaşıyorum amacım korkutmak değil önlem almanızı hatırlatmak
Günaydın kizlar..
bugun son kontrolumuz var simdiyola cikiyoruz.
cok heyecanliyim.:emir_bebek
Cnm 41 degil sonsuz uzeri 41 milyon kere maasallah bu ne sevgi ilgi ve muhabbet :)Cnm senin eşin iyiymiş. Benimki evin içinde beni arıyor.. Bazen uykum kaçınca oturma odasına gidip pc ye bakıyorum ya da orada uyuyorum.. Geliyo kaldırıyo, gel yanımda bak pc ye diyor.. Rahatsız olursun diyorum yok olmam gl diyo.. Uyuyana kadar canım çıkıyor ..
Tatlım sana da hayırlı cumalar...
Hadi bakalım kanları ver de gel..
Ben korkmuyorum da sağlık açısından.istiyorum ama yinede kısmet bakalımAynen canim. Bizim de elimiz kulagimizda ama hala ses yok kizimdan. Ben de insallah kendiliginden gelir istiyorum cunku sezeryandan korkuyorumseni anliyorum cok iyi. İnsallah gonlumuze gore olur ama hayirlisi ne diyelim. Saglikla gelsinler de o totislerin bizden cekecegi var dedigin gibi
VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaaaa arkadaşlar bende bugün wcye gittim çok az kahverengi gibi sümüksü akıntı gelmişti hatta kahve olunca üşüttüm falan mı dedim nişan olacağını hiç düşünmedim yaaaa kimseyede bişi sölemedim olabilir mi gerçekten gerçi nişan olsa bile zamanı yok bildiğim kadarıyla yani yarında olabilir 2 hafta sonrada değil mi?
Snowyycim İnan haklisin giremiyorum aklım hep sizde ama
Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın kızlar
Suan elimde sut pompası sut sağıyorum
Göğüs uçlarım çatladı kanadı kullandığım kremler banamisin demedi
Her emzirdigimde ağlıyorumyok böyle acı nolur şimdiden araştırın doktorunuza sorun
Elimden geldiğince basıma gelen ve sizinde gelmesini istemediğim/ istedigim seyleri paylaşıyorum amacım korkutmak değil önlem almanızı hatırlatmak