2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba anneler ve anne adaylari ben fransadan selma.Araniza yeni katiliyorum 3. Ogluma hamileyim.Hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.Dormak istediginiz bisey var ise seve seve cevaplarim...

Selam Cnm bende Fransa dayım bebişin hayırlı olsun bendenyenş doğum yaptım

ben burada kuaföre bile gitmiyorum canım hijyen değil hiç. kendim yapmak zorundayım mecburen. sandalyenin üzerine örtü serdim sehba koydum önüme onuda çöp poşetiyle kapladım kirlenmesin diye öyle alabiliyorum ancak. görmeden hislerimle alıyorum ancak :) oturarak falan asla alamıyorum göbeğim sıkışıyor. %70i bitti zaten. cumartesi kontrolüm var belli mi olur çatı muaynesi falan der jilet vurmak istemiyorum. alırken çok acımıyor zaten uyuşuyor çünkü. ağdayla alamadığım yerleride eldivenle alacağım.

bende 10 kg aldim.bebegim kiloluymus.banada hep son aylarda cok alirsin yok sisersin dediler.ama aksine bir aya yakindir ayni kilodaym.ama bebek almaya devam ediyo anlamadm

bende ilk hamileliğimde 34 sonunda doğurdum 16-17 kg almıştım doğumdan bir hafta sonra çoğu57nu vermiştim.

Ikinci hamileliğimde 57 ile hamile kaldım tooplamda şu anda 17 kg aldım. Ama 2 haftadır aynı kg dayım bebiş allahtan almış birazcık kilo bende şaşırdım

slm herkese nasılsınız kızçeler
var mı yenı doğuranlar bakemm
bizim salı gunu catı muaynemiz vardı 10sn ya surdu ya surmedı canım da acımadı hıc korkuyodum baya atlattık cok sukur
catımızın masalahı varmıs normal doğuma epey musaıtmıs fakat acılma yokmuşyuruyusu kesme sancını baslatmak ıcın gunde en az 1 saat yuru dedı bugun cıktım zorla yurudum 1 saat bı de cısım gelyo kı yurudukce sormayın eve zor atıyorum kendımı

eger sancım olmazsa salı gunu tekrar gıcem bakalım hayırlısı olsun ınsaallah ama yarın da nışan yıldonumumuz 28 mart en basından berı aklımdan hep 28 mart dıye gecıyodu bakalım yaarın gelıcek mı bebem:94::94:

Fefilla idolumsun :)
İns sarilik oladan atlatirsiniz tatlim
Kizinin boyu kilosu kac?

ben dışarı çıkıp yürümeye korkuyorum ya. suyum falan gelir diye.

cnm gozun aydın doğurmussun rabbım sağlıklı uzun omurler versın ınsallah
darısı hayırlısıyla bızım basımıza ınsallah

Ay maasallah nazar degecek senin bu kocana
Ankarada olsak kesin ailecek gorusurduk secme sansin yok bu arada :) :) belki huyundan suyundan benimki de kapardi :)

İner herhalde simdi onumuzde top gibi :) :)
Herkes 4-5 gider diyor

Bu arada bi arkadaşım 13 kg almış.. Bebiş 3800 doğmuş ama doğumda 4 kilo gitmiş toplamda..

Dün konuşuyorduk.. Kız diyo ki hani plesanta hani su.. Şok olmuş... Plesanta ve suyu 200 gr mı :44:

Hayallerimi yiktin priorim
4-5 sonra 7 hatta arttirarak 9 kilonun hemen gidecegini hayal ediyordum ben

Bu inmis inmemis mevzuunu anlamadim hepinizin yuksekligi yaklasik esit ayni
Caplari farkli sadece :)
Sen anladin mi inme olayini?.
Ne biliiim, azicik assgi sarkmasi lazim herhalde. Yani gogusun hemen altinda ya biraz bosluk olcak sanirsam. Ama ben kendimde fatkediyomuyum oyle bi dusme diye soruyosan valla hic bi degisiklik hisswtmiyorum daha once yasamisligim ya da bir hamisde tecrube etmisligim de yok, nasil bisey bilmiyom. Olsa anlar.miyim onu d

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba anneler ve anne adaylari ben fransadan selma.Araniza yeni katiliyorum 3. Ogluma hamileyim.Hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.Dormak istediginiz bisey var ise seve seve cevaplarim...

Hosgeldin aramiza :) hayirla gelsin bebisin insallah

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm nisanin gelmis zaten 2 cm aciklik var demistin
Hadi bakalim hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…