2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cnm simdiden acilma olmasi guzel birseymi?
Zarari var mi enfeksiyon ya da baska bir sey?

canım öyle bir şey olsa doktor zararlı derdi güzel dedi zaten bu günde öğleden sonra nişanım geldi sanırım halada leke geliyor anlayamadım ama sancım yok bakalım belki gece sancım gelebilir hayırlısı hepimiz için inş.:18::18:

canım hayırlısı olsun umarım sağlıkla kucağına almışssındır bebişini

canım maşallal bebişine kilosu iyi
önemli olan sağlıkla gelmeleri hayırlısı olsun

bebişi sağlıkla kucagına almışsındır inşallah tatlım mis gibi kokuyodur ne güzel

bizim evde fena karışacak gibi anne oğlak, baba boğa, a,lamız aslan , ee gelicek bebiş de koç yandım ben :))

cnm bence artık normal hem ne güzel kasık ağrın yokmuş maşallah diyelim. şu anda bende kasık ağrısı bel ağrısı çok affedersiniz bacak aram bile ağrıyor artık yürürken

sağol gülüm aynen öyle sağlıkla gelsinler inşallah nasılsa doğduktan sonra da çabuk toparlıyorlar:KK16:

cnm ınan bende korkuyorum ama tek cıkmıyoorum kv yanımda oluyo sukur kı:KK49::KK49:
sende yanına bırını al yuru kuzum doğum kolay oluyomus:KK49::KK49:

benim yanımda kimse yok ki canım. arkadaşlarda benim gibi öğretmen zaten. okulları var. eşimde öğretmen o da gelemez benimle. annemlerde doğuma yakın gelecekler. gurbet zor. evde yürümeye çalışıyorum. çok hareketsiz biri değilim. bakalım benim bebiş 2 hafta önden gidiyor. kafa çapıda büyük. cumartesi kontrolüm var bakalım ne durumda. doktor ne diyecek. doktorum normal doğum taraftarı hatta hastalarının %90ı normal doğum yapmış. ama benim için normali tavsiye etmiyor gibi. kısmet artık

Hayallerimi yiktin priorim :KK43:
4-5 sonra 7 hatta arttirarak 9 kilonun hemen gidecegini hayal ediyordum ben :KK43:

sağlıkla gelsinde tek sorun kilomuz olsun canım. zaten bebek emeklemeye başlayınca onun peşinde koşmaktan kilo mu kalacak. arkadaşım 20 kilo almıştı. şimdi hamilelik öncesinden daha zayıf. şimdiki bebikler 5 dakika durmuyorki

sağlıkla gelsinde tek sorun kilomuz olsun canım. zaten bebek emeklemeye başlayınca onun peşinde koşmaktan kilo mu kalacak. arkadaşım 20 kilo almıştı. şimdi hamilelik öncesinden daha zayıf. şimdiki bebikler 5 dakika durmuyorki
Cnm tabiki oncelik onlarin saglikla gelmesi tabi de kilolar da gitse fena olmaz :) :)

Sağol Cnm benim darısı herkese Yok Cnm ya zaten ebe sana ıkınman gereken zamanı söylüyor ben 5 6 kere ıkındım geldi yani bebek

tekrar tebrikler cnm... bebeğini güzel sağlıklı günlerde büyütmeni diliyorum! yurtdışındasın anladığım kadarıyla yurtdışında zaten genelde epidural normal doğum yaptırılıyor değil mi?

Waw maasallah :)

saol cnm! bizim göbüş de böyle:)

......................

Son düzenleyen: Moderatör:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Geleceği için endişeleniyorum başından beri tatlım.
Küveti doldurur içine girer doğururum :KK9:
No problem.
Eskiler nasıl doğurmuş sanki :KK12:

Canım sabret pazartesi doğur. Yoksa oy kullanmaya gidemezsin 1 oy 1 oydur:KK66:

sağol canım ama şuan sancı felan yok bakalım hayırlısı gece gelirmi sancı bilmiyorum hayırlısı inş. hepimiz içinde:18:

Sancinin daha vakti olabilir gülüm, hemen heyecan yapma. Gerçi sen bizden daha iyi bilirsin, kime akil veriyorum:KK70::KK70::KK70:

Merhaba anneler ve anne adaylari ben fransadan selma.Araniza yeni katiliyorum 3. Ogluma hamileyim.Hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.Dormak istediginiz bisey var ise seve seve cevaplarim...

Hoş geldin canım, maşallah pasana:p:p

Slm kizlar sabahtan beri giremedim pek sayfalar ucmus.benim esimde doguma gelmek istemiyo yani istemekle istememek arasinda gidip geliyo ama ben gel diyince tmm doktor kabul ederse gelirim dedi.bizde sikinti annemde gelmek istiyo ikisinide kabul edermi doktor bilmiyorum.kabul etmezse hangisi gelecek onuda bilmiyom.ben tek cocugum esimi alirsam yanima annem acayip uzulur.annemi alirsamda esim ne hisseder bilemiyom.ben esimin gelmesi taraftariyim bakalim yarin belli olur.bu arada son gunumuz yarin tahliller cumartesi geliyo bebis.cok heycanli

masallah masallah bebişini kucağına alanlar olmuş
darısı başımıza. ben baya heyecan yaptım.
her an kendimi kontrol ediyorum.
yarım saatten fazla yürüyemiyorum
çok çabuk yoruluyorum artık.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iiyidir. gündüzleri çok giremiyorum annemle yakın oturuyoruz ona gidiyorum kahvaltıya bi daha göndermiyo beni gözümün önünde ol bişey olmasın diyor:KK1:
ben bu aralar pek bi duygusalım durduk yere ağlıyorum sonra rahatlıyorum sizdede var mı böle bi durum

Dün bahsettiğin iki şekilde geldi tatlım. İstem dışı islaklik oldu.
Zaten yaklaşık 2 haftadir beyaz tortu bırakan akıntı vardı.

Aşk halinde !!!

cnm endişe etme zaten su gelirse anlasılmıcak derecede gelmiyormuş doktor bna hıc panık olma bebegı takip et demişti bnde 2 gun once buraya yazdım hıc kıpırdamıyordu aslında donuyor ama tekme atmıyordu o gun kendımı cok yormusum cocuk ertesi gun hep uyumuş megerse :KK1: aksam kendıne geldi
sende yaptınmı hıc iş falan hareketlerı hıssetmeden 1 gun once oluyor yanı ama yınede takipte kal siz bnden ondesınız bırsey hıssettıgın an doktoru ara hatta git derim ben

herkese iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iiyidir. gündüzleri çok giremiyorum annemle yakın oturuyoruz ona gidiyorum kahvaltıya bi daha göndermiyo beni gözümün önünde ol bişey olmasın diyor:KK1:
ben bu aralar pek bi duygusalım durduk yere ağlıyorum sonra rahatlıyorum sizdede var mı böle bi durum

Bende sessiz takipçilerdenim :) doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizlere inşallah...

Valla canım bende duygusallaşma yerine gülme krizleri oluyor ... Dün okadar çok güldümki bugün acısı çıktı 90 la ceza yedim :)))))

Canım sabret pazartesi doğur. Yoksa oy kullanmaya gidemezsin 1 oy 1 oydur:KK66:

Sancinin daha vakti olabilir gülüm, hemen heyecan yapma. Gerçi sen bizden daha iyi bilirsin, kime akil veriyorum:KK70::KK70::KK70:

Hoş geldin canım, maşallah pasana:p:p

HOsbulduk canim, tesekkurler :)

benim yanımda kimse yok ki canım. arkadaşlarda benim gibi öğretmen zaten. okulları var. eşimde öğretmen o da gelemez benimle. annemlerde doğuma yakın gelecekler. gurbet zor. evde yürümeye çalışıyorum. çok hareketsiz biri değilim. bakalım benim bebiş 2 hafta önden gidiyor. kafa çapıda büyük. cumartesi kontrolüm var bakalım ne durumda. doktor ne diyecek. doktorum normal doğum taraftarı hatta hastalarının %90ı normal doğum yapmış. ama benim için normali tavsiye etmiyor gibi. kısmet artık

Benim oğluşunda kafa çapı büyük en son mart 15 idi kontrolüm ve oğluş 33+5 de 2500 gr ve 44 cm idi..bu cumartesi ilk kez nst ye gireceğim bakalım...

X