2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ee seçim yaklaşıyor.
Pislikleri açığa çıkacaktı.
Kapatsinlar bakalım.
Daha nereye kadar gidecekler.

Aşk halinde !!!

şu seçim geçsede rahatlasak cidden hergün bişi yasaklanıyo ayy bide seçim günü doğurmayız inşallah doktorla ebeler oy kullanmaya giderse artık ara dur

Anammmmm, nisan sanki :) hadi hayirlisi
çok az zamanın kaldı cnm canın ne çekiyorsa ye:)
ben ilk aylarda çok kontrolsüz gittim... ilk 3 ayımda zaten 6 7 kilo almıştım. boyum uzun iyiki çok sıkıntı yok şimdilik!
Evet, gayet iyi duruyosun. HİC oyle cok kilo almis gibi degilsin. Hem uzun hem de zayiftin demek ki
Minigim şimdi ufakta olsa tepki vermeye başladı.

Aşk halinde !!!
Gozun aydin tatloss
youtube da gitti ne güzel tam egzersizlere başlamıştım izleyip yapıyordum kalkaldım yakında burayıda kapatırlarsa şaşırmam he! gidin başka yerde doğurun yasak leyyyyn diyebilirler

Az kaldi sanki, interneti komple kapatirlar benc. Tek tek sitelerle ugrasmaktansa

şu seçim geçsede rahatlasak cidden hergün bişi yasaklanıyo ayy bide seçim günü doğurmayız inşallah doktorla ebeler oy kullanmaya giderse artık ara dur

Aman oy kullansinlar da belki bişiler değişir
Ben hastanede doğurmamaya raziyim

Aşk halinde !!!

Merak ediyordum seni, sevindim iyi olmanıza canım; maşallah.

Ilk hafta kilo pek değişmiyor, hormonlardan sanirim. Sonraki hafta birden 5-10kg verdik diyorlar hep

Sağol cnm

eşine bol alkış size de nazar boncuğu

ben 1. de 22 kg aldım, bebek 2800 doğdu 4 kg gitti.
ama yakın arkadaşım 18 kg aldı 3780 bebek doğurdu 20 gun içinde 14 kg vermiş.

Sağol tatlım

Ay bitsin seçimler ... Akşama kadar sokaklarda seçim araçları.. Entarisi dım dım yar diye geziyor... Benim oturduğum muhitte Sivaslı vatandaşımız çok da

Benim doktorun seçim günü sabah 9 da doğumu var.. Gelmişken bana da uğrar.. Ben yırttım..

Evet, gayet iyi duruyosun. HİC oyle cok kilo almis gibi degilsin. Hem uzun hem de zayiftin demek ki

evet cnm çok zayıftım ben hamilelikten önce ilk üç ayda belki vücut kendini toparlamaya programladı kendini hamilelik için...
dediğin gibi bebişler bi gelsin hem emzirirken hem de koşuştururken verilir kilolar!

ay dur öylede deme kız doğum da zor iş vatanı kurtaralım derken boydan boya yarılmayalım

Geleceği için endişeleniyorum başından beri tatlım.
Küveti doldurur içine girer doğururum
No problem.
Eskiler nasıl doğurmuş sanki

amin sağol kuzum valla hayırlısı artık darısı size inşallah bakalım sancım ne zaman gelecek bekliyorum her an kendimi dinliyorum hayırlısı artık

iyiymiş valla yine türkü iyi ya bizim mahalle de bangır bangır dün rüyamda çare sarıgül diye şarkı söylüodum yuh dedim nerden ağzıma dolanmış

Canim tembelliginden degil de cok minik kuzum ins biran evvel buyur guclenir oburix olur sutum yetmiyor bitirdi bu oglan beni dersin :) :)
İns hepsi gececek Allah yardimciniz olsun tatlim

Geleceği için endişeleniyorum başından beri tatlım.
Küveti doldurur içine girer doğururum
No problem.
Eskiler nasıl doğurmuş sanki

vay be alkışlıyorum ne cesaret :) geçen bi arkadasım doğumda ülke için dua et dedi inşallah dedim o an aklıma ülkeyi getirebilirsem ederim çok tırsıyorum doğumdan:18:

Cnm simdiden acilma olmasi guzel birseymi?
Zarari var mi enfeksiyon ya da baska bir sey?

Cnm sanirim erensar arkadasimizin 2 bebegi de 4kg in ustundeydi

Merhaba anneler ve anne adaylari ben fransadan selma.Araniza yeni katiliyorum 3. Ogluma hamileyim.Hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.Dormak istediginiz bisey var ise seve seve cevaplarim...

kızlar bizim kız biraz nazlı olunca ve tabi kilosu fazla olunca bugünkü muayeneye göre sezaryen a girebilirim dua edin bana

canım hayırlısı olsun umarım sağlıkla kucağına almışssındır bebişini

canım maşallal bebişine kilosu iyi
önemli olan sağlıkla gelmeleri hayırlısı olsun

slm kizlar cok heycanliyim bugun 4 te bebegime kavusacagim ins dualarinizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebişi sağlıkla kucagına almışsındır inşallah tatlım mis gibi kokuyodur ne güzel

başak-koç-aslan amanınnnnnnn düşününce korktum:18:yinede arada zavallım başak ezilir bacım yapcak bişe yok ikisiylede başdilmez

bizim evde fena karışacak gibi anne oğlak, baba boğa, a,lamız aslan , ee gelicek bebiş de koç yandım ben :))

kızlar birşey sormak istiyorum. Benim aşırı bel ağrım var çok ağrıyor yürürken otururken kalkarken. Helede ayakta dururken. Bunlar normal mi? Kasık ağrım vs yok çocuk hareketleri normal

cnm bence artık normal hem ne güzel kasık ağrın yokmuş maşallah diyelim. şu anda bende kasık ağrısı bel ağrısı çok affedersiniz bacak aram bile ağrıyor artık yürürken

Benim bey de gunun birinde tabagini tezgaha kaldirir mi acaba??
Uzerinden cikardiklarini da katlamiyor rulo yapiyor :) :)

Sağol Cnm benim darısı herkese Yok Cnm ya zaten ebe sana ıkınman gereken zamanı söylüyor ben 5 6 kere ıkındım geldi yani bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…