Ee seçim yaklaşıyor.
Pislikleri açığa çıkacaktı.
Kapatsinlar bakalım.
Daha nereye kadar gidecekler.
Aşk halinde !!!
Anammmmm, nisan sanki :) hadi hayirlisikızlar yürüyüşe çıkmıştım rahat 1.5 saat yürüdüm yeni geldim eve wc ye gittim günlük ped.de sümüksü kahveregimsi bişi gördüm sanırım nişanım geldi daha önceki gebeliklerimde hiç böyle bişi olmamıştı acaba nişan böylemi ya şaşırdım sancı felanda yok ama şuan ay heycan yaptım sanırım acaba ne bu şimdi:s:18:
Evet, gayet iyi duruyosun. HİC oyle cok kilo almis gibi degilsin. Hem uzun hem de zayiftin demek kiçok az zamanın kaldı cnm canın ne çekiyorsa ye:)
ben ilk aylarda çok kontrolsüz gittim... ilk 3 ayımda zaten 6 7 kilo almıştım. boyum uzun iyiki çok sıkıntı yok şimdilik!
Gozun aydin tatlossMinigim şimdi ufakta olsa tepki vermeye başladı.
Aşk halinde !!!
youtube da gitti ne güzel tam egzersizlere başlamıştım izleyip yapıyordum kalkaldımyakında burayıda kapatırlarsa şaşırmam he! gidin başka yerde doğurun yasak leyyyyn diyebilirler
şu seçim geçsede rahatlasak cidden hergün bişi yasaklanıyo ayy bide seçim günü doğurmayız inşallah doktorla ebeler oy kullanmaya giderse artık ara dur
Cok duygusal esin. Ben de o anda orda olsam aglayan bebege degil de esinin aglamasina aglarim mesela. Aglayan erkek nedense beni aglatiyo. Anliyorum ben onun ruh halinden, duygusallik basa bela
VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merak ediyordum seni, sevindim iyi olmanıza canım; maşallah.
Ilk hafta kilo pek değişmiyor, hormonlardan sanirim. Sonraki hafta birden 5-10kg verdik diyorlar hep
eşine bol alkışsize de nazar boncuğu
ben 1. de 22 kg aldım, bebek 2800 doğdu 4 kg gitti.
ama yakın arkadaşım 18 kg aldı 3780 bebek doğurdu 20 gun içinde 14 kg vermiş.
şu seçim geçsede rahatlasak cidden hergün bişi yasaklanıyo ayy bide seçim günü doğurmayız inşallah doktorla ebeler oy kullanmaya giderse artık ara dur
Evet, gayet iyi duruyosun. HİC oyle cok kilo almis gibi degilsin. Hem uzun hem de zayiftin demek ki
Canım yeni başladığı için sorun olacağını sanmıyorum.. Doğumdan sonra muayene olursun.. Sıkma canını..
Aman oy kullansinlar da belki bişiler değişir
Ben hastanede doğurmamaya raziyim
Aşk halinde !!!
ay dur öylede deme kız doğum da zor iş vatanı kurtaralım derken boydan boya yarılmayalım
Gelmeye başlamış gülüm. Hayırlı olsun
Maşallah ikinize de
Anammmmm, nisan sanki :) hadi hayirlisi
Evet, gayet iyi duruyosun. HİC oyle cok kilo almis gibi degilsin. Hem uzun hem de zayiftin demek ki
Gozun aydin tatloss
Az kaldi sanki, interneti komple kapatirlar benc. Tek tek sitelerle ugrasmaktansa
Yok kuzum akşam geç yattım.. Kocam gezmeye götürdü.. Sonra bi telefon kv ve kayınpeder gelecekmiş bize.. Apar topar eve döndük.. Azıcık geç kalktılar.. Yattım ettim diyene kadar saat gece12 oldu. Çok şükür rahat uyudum ama hala uykum var, eşimi geçiriyorum sabahları .. Kahvaltısız çıkarmıyorum evden.. Sonra da evi topla falan filan..hergün rutinim böyle..
Sen nasılsın..
Ben de sabahlari kahvaltisiz gondermek istemiyorum amma velakin bu yavru kus yeni yeni adetler edindi gece lavabo seanslarini gectim 4 te uyaniyoruz pitir pitir sonrasinda da uykum kaciyor tam esim uyaninca ben siziyorum kahvaltiyi birak yolcu edemiyorum
Calisirken beraber uyanir kahvaltimizi ederdik bizim kuzu duzenimizi degistirdi simdiden
Sağol cnm
Sağol tatlım
Ay bitsin seçimler ... Akşama kadar sokaklarda seçim araçları.. Entarisi dım dım yar diye geziyor... Benim oturduğum muhitte Sivaslı vatandaşımız çok da
Benim doktorun seçim günü sabah 9 da doğumu var.. Gelmişken bana da uğrar.. Ben yırttım..
Günaydın evet canım hala hastanedeyiz.Daha çıkmamıza çok var sanırım.
Biz belki asıl doğum tarihimize kadar çıkarız diye düşünüyorduk ama oğlum çok tembel çıktı maalesef.
Emme refleksimiz hala gelişmemiş.Çokta kilo alamadı henüz şuan 1500 gr lardayız.Ama emzik ve biberon denemeye başlamışlar ara ara.
İnşallah iyi olacak nazlı oğlum benim.
Maşallah canım kardeşine.Oğlum bir çıksın Allahın izni ile eşim bir koli pamuk alıp pamuklara saracağım oğlumu diyor zaten
İnşallah iyi olacak canım.Ben inanıyorm Rabbime ve oğluma.
Ama hastaneye gidip gelmek ve her sefrinde ne ile karşılacağını bilmemek mahvediyor insanı.
Gidipte oğlumu görünce çok şükür diyorum.
Problemlerimiz bayağı hallolmaya başladı derken şimdide hastanede uzun süreli kalmaktan hastane enfeksiyonu olmuş oğlum.
Hayırlısı ile şu emme refleksini kazanıp bir evimize gelse şu enfeksiyonlardan bir kurtulsa oğluşum...
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Geleceği için endişeleniyorum başından beri tatlım.
Küveti doldurur içine girer doğururum
No problem.
Eskiler nasıl doğurmuş sanki
günaydın güzel anne adayları dün kontrolümüz vardı prensesim 3200 gram olmuş maşallah herşey yolunda dedi bol bol inadına yürüyüş yap artık dedi tuşeiçin doğumhaneye gönderdi 2 cm açılmam varmış süper dedi bakalım galiba gününü bekleyemeyecek bizim prenses hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı:)
maşallah bebeğine,
bana da dun dr hemen öyle dedi, diyabet olabilir bebekte dedi. bence biraz abartmayı seviyorlar. mart, nisan ve mayıs annelerini takip ediyorum. en az 10-15 anne var bebek iri doğuramazsın denen, henüz aralarında doğum yapıpta(kaçırmadıysam eğer) 4 kg üstünde bebek yok. 3750 bile yok sanırım.
kızlar bizim kız biraz nazlı olunca ve tabi kilosu fazla olunca bugünkü muayeneye göre sezaryen a girebilirim dua edin bana
günaydın güzel anne adayları dün kontrolümüz vardı prensesim 3200 gram olmuş maşallah herşey yolunda dedi bol bol inadına yürüyüş yap artık dedi tuşeiçin doğumhaneye gönderdi 2 cm açılmam varmış süper dedi bakalım galiba gününü bekleyemeyecek bizim prenses hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı:)
slm kizlar cok heycanliyim bugun 4 te bebegime kavusacagim ins dualarinizi bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başak-koç-aslan amanınnnnnnn düşününce korktum:18:yinede arada zavallım başak ezilir bacım yapcak bişe yok ikisiylede başdilmez
kızlar birşey sormak istiyorum. Benim aşırı bel ağrım var çok ağrıyor yürürken otururken kalkarken. Helede ayakta dururken. Bunlar normal mi? Kasık ağrım vs yok çocuk hareketleri normal
Benim bey de gunun birinde tabagini tezgaha kaldirir mi acaba??Şekerim koca adam olur sizi beğenmezenfeksiyon da geçer Allah'ın izniyle..
yalnız değilmiştim..
Oy maşallah... Koç azıcık dağınık oluyor.. Eşim koç bizim oğlan da koç olacak inşallah...
En güzelini yapıyorsun canım maşallah paşalarına..
. Bende 4 görümce ve kv var.. Eşim hiçbişey yapmamış .. Hep arkasını evdeki kadınlar toparlamış... Biz evlendik ev savaş alanına dönüyordu.. Büyük görümcem de diyordu sizin eviniz temiz ama dağınık diye.. Dedim öğretseydiniz kardeşinize toplamayı.. Hem çalışıyorum hem eve bakıyorum.. Ben de insanım.. Ama şükür öğretim eşime.. Kirliler kirli sepetine atılıyor, üzerinden çıkanı katlıyor.. Tabağını tezgaha bırakıp, peçetesini çöpe atıyorzafer benim.. Zor oldu ama güzel oldu
tekrar geçmiş olsun cnm... ne güzel meleğini kollarına aldın!
epidural baya rahatlatmış anlattığına göre ama ben epidural konusunda kararsızım... doktoruma sormuştum sadece doğum süresini uzatıyor iyi bi yöntem demişti. sağdan soldan duyduklarıma göre de bazen ıkınma problemi oluyormuş ben ondan korkuyorum. vakumla almak zorunda kalınıyormuş... o yüzden sana sormak istedim.
inş iyi olacak minik paşan cnm... biberona alışır da iyi beslenir inş! Allah sabır güç kuvvet versin size...