Baslarda cok kontrollu gitmeye calistim da su son iki aydir saldim valla :) yoksa 12 yi gecmiicektim hesapta. Amaaaannn, bebisler saglikli mi, bizim de cok sukur bi saglik sorunumuz yok kilo alimiyla gelen. Veririz dogumdan sonra, cok da dert degilll
VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar yürüyüşe çıkmıştım rahat 1.5 saat yürüdüm yeni geldim eve wc ye gittim günlük ped.de sümüksü kahveregimsi bişi gördüm sanırım nişanım geldi daha önceki gebeliklerimde hiç böyle bişi olmamıştı acaba nişan böylemi ya şaşırdım sancı felanda yok ama şuan ay heycan yaptım sanırım acaba ne bu şimdi:s:18:
haydi hayırlısı, kolayca olsun gönlünce olsun bundan sonrası.
selam kızlarr ben aralık annelerindenheyecanınıza bakayım maşallah hepiniz yolun sonuna geldiniz rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerinize...kusura bakmayın uzun uzun yazıp heyecanınızı paylaşmak isterdim de bebiş ilgi istiyo...ha bu arada 24 kilo alıp 37+2de sezaryenle doğum yaptım,doğumda 7 kilo gitti,3.5ayda tplam 12 kilo vermişim sadece emzirmeyle
Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin cnm!
bana moral oldun kilo konusunda:) evet emzirmenin kilo vermeye çok yardımcı olduğu duymuştum!
kızlar yürüyüşe çıkmıştım rahat 1.5 saat yürüdüm yeni geldim eve wc ye gittim günlük ped.de sümüksü kahveregimsi bişi gördüm sanırım nişanım geldi daha önceki gebeliklerimde hiç böyle bişi olmamıştı acaba nişan böylemi ya şaşırdım sancı felanda yok ama şuan ay heycan yaptım sanırım acaba ne bu şimdi:s:18:
selam kızlarr ben aralık annelerindenheyecanınıza bakayım maşallah hepiniz yolun sonuna geldiniz rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerinize...kusura bakmayın uzun uzun yazıp heyecanınızı paylaşmak isterdim de bebiş ilgi istiyo...ha bu arada 24 kilo alıp 37+2de sezaryenle doğum yaptım,doğumda 7 kilo gitti,3.5ayda tplam 12 kilo vermişim sadece emzirmeyle
canım doktor bna bugun aynen soyle dedı istemsiz gelıyorsa yanı tutamıyor durduramıyorsan amniyo sıvısı olabilir ama çiş gibi tutabiliyorsan sorun yok dedi
sarı renkte ise su gibimiydi yani akıntı gibi beyaz tortu bıraktımı camasırda ya da pedde?
Minigim şimdi ufakta olsa tepki vermeye başladı.
Aşk halinde !!!
Aşk halinde !!!
Iyi iyi maşallah bazen uyku saatleri bizimkinden cok farklı oluyor uyandiramiyoruz miniklerimizi Allah a emanetlerMinigim şimdi ufakta olsa tepki vermeye başladı.
Aşk halinde !!!
uyuyordur annesi o. bazen gerçekten çok derin uyuyorlar. birde strese girdin ya hareket etmiyor diye bebek anlıyor bunu. hareket etmediği için doktora gittik. uyuyor dedi doktor. evde geldik bizim oğlan tepinmeye başlamıştı
çok sukur:thumbup:
Aşk halinde !!!
Iyi cesaret etmişsin valla.kızlar biraz ağda yapayım dedim bebiş çok rahatsız oldu. saf tarafa toplandı kasılmaya başladı. adet sancısı gibi ağrı girmeye başladı bende bıraktım. artık yarın devam edeceğim
hadi gözün aydın tatlı ve tembellik seviyo bizim bebişler işgüç yoruyo onları
youtube da gitti ne güzel tam egzersizlere başlamıştım izleyip yapıyordum kalkaldımyakında burayıda kapatırlarsa şaşırmam he! gidin başka yerde doğurun yasak leyyyyn diyebilirler