2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar yürüyüşe çıkmıştım rahat 1.5 saat yürüdüm yeni geldim eve wc ye gittim günlük ped.de sümüksü kahveregimsi bişi gördüm sanırım nişanım geldi daha önceki gebeliklerimde hiç böyle bişi olmamıştı acaba nişan böylemi ya şaşırdım sancı felanda yok ama şuan ay heycan yaptım sanırım acaba ne bu şimdi:s:18:

çok az zamanın kaldı cnm canın ne çekiyorsa ye:)
ben ilk aylarda çok kontrolsüz gittim... ilk 3 ayımda zaten 6 7 kilo almıştım. boyum uzun iyiki çok sıkıntı yok şimdilik!

haydi hayırlısı, kolayca olsun gönlünce olsun bundan sonrası.

selam kızlarr ben aralık annelerinden heyecanınıza bakayım maşallah hepiniz yolun sonuna geldiniz rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerinize...kusura bakmayın uzun uzun yazıp heyecanınızı paylaşmak isterdim de bebiş ilgi istiyo...ha bu arada 24 kilo alıp 37+2de sezaryenle doğum yaptım,doğumda 7 kilo gitti,3.5ayda tplam 12 kilo vermişim sadece emzirmeyle

Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin cnm!
bana moral oldun kilo konusunda:) evet emzirmenin kilo vermeye çok yardımcı olduğu duymuştum!

Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin cnm!
bana moral oldun kilo konusunda:) evet emzirmenin kilo vermeye çok yardımcı olduğu duymuştum!

süt olsun diye bol bol su için hem süt olsun hem kilo gitsin süt arttırmak için kuru incir hoşafı yapın için...süt arttırıcı diye herşeyden yerseniz veremezsiniz..

Gelmeye başlamış gülüm. Hayırlı olsun

Maşallah ikinize de

Dün bahsettiğin iki şekilde geldi tatlım. İstem dışı islaklik oldu.
Zaten yaklaşık 2 haftadir beyaz tortu bırakan akıntı vardı.

Aşk halinde !!!

Minigim şimdi ufakta olsa tepki vermeye başladı.

Aşk halinde !!!

uyuyordur annesi o. bazen gerçekten çok derin uyuyorlar. birde strese girdin ya hareket etmiyor diye bebek anlıyor bunu. hareket etmediği için doktora gittik. uyuyor dedi doktor. evde geldik bizim oğlan tepinmeye başlamıştı

Dün çok yordum kendimi temizlik yaparken kızım bugün sessizliğiyle cezalandırıyor sanırım beni.

Aşk halinde !!!

kızlar biraz ağda yapayım dedim bebiş çok rahatsız oldu. saf tarafa toplandı kasılmaya başladı. adet sancısı gibi ağrı girmeye başladı bende bıraktım. artık yarın devam edeceğim

çok sukur:thumbup:

Çok sağolun :)
Bende rahatladım şimdi.
Çok şükür hareketlerini takip edebiliyorum :)

Aşk halinde !!!

youtube da gitti ne güzel tam egzersizlere başlamıştım izleyip yapıyordum kalkaldım yakında burayıda kapatırlarsa şaşırmam he! gidin başka yerde doğurun yasak leyyyyn diyebilirler

kızlar biraz ağda yapayım dedim bebiş çok rahatsız oldu. saf tarafa toplandı kasılmaya başladı. adet sancısı gibi ağrı girmeye başladı bende bıraktım. artık yarın devam edeceğim
Iyi cesaret etmişsin valla.
Bende kuaföre gideceğim duş alıp malum ne zaman ne olacağı belli olmaz ama ağdaya girersem dogurucam gibi geliyor cesaret edemiyorum.
hadi gözün aydın tatlı ve tembellik seviyo bizim bebişler işgüç yoruyo onları

Çok sağol canim.
Evet.
Ben ne zaman evimi temizlesem hem bel ağrısı oluyor hem ertesi gün kızım sürekli uyuyor.
O da benimle yoruluyor cidden.

Aşk halinde !!!

youtube da gitti ne güzel tam egzersizlere başlamıştım izleyip yapıyordum kalkaldım yakında burayıda kapatırlarsa şaşırmam he! gidin başka yerde doğurun yasak leyyyyn diyebilirler

Ee seçim yaklaşıyor.
Pislikleri açığa çıkacaktı.
Kapatsinlar bakalım.
Daha nereye kadar gidecekler.

Aşk halinde !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…