2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hmmm anladım kuzum sende haklısın tabi ki..
ankaraya geldiğinde nerden alışveriş yapacaksın bilmiyorum ama ben Çıkrıkçılar Yokuşuna gidicem annemlerle eksikleri tamamlamak için..
herşey daha uygun fiyataymış..
eğer ordan kendime pijama takımı beğenemezsem Kızılayda Kocabeyoğlu pasajın içinde Pijama Dünyası var fiyatları uygun diye yazmışlar nette oraya bakmayı düşünüyorum..

Annemler Batıkentte oturuyolar canım,Metroya atladığımız gibi Kızılay Ulus falan gezeriz benim kayınvalidem yıllarca çalışmış Çıkrıkçılar Yokuşunda iyide pazarlık yapar :KK1: annem o ben gideriz diye düşünüyorum bakalım Ankamall falanda aklımda orda mothercare mağazasına bakıcam

Annemler Batıkentte oturuyolar canım,Metroya atladığımız gibi Kızılay Ulus falan gezeriz benim kayınvalidem yıllarca çalışmış Çıkrıkçılar Yokuşunda iyide pazarlık yapar :KK1: annem o ben gideriz diye düşünüyorum bakalım Ankamall falanda aklımda orda mothercare mağazasına bakıcam

tabi sizin elinizin altında metro gibi bulunmaz bi nimet var..
ohh valla çok şanslısın kuzum :) maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

İsim koyarken ille dini isim mi olması lazım ben kızım olursa Cemre koyucam diyodum bazı aklı evveller Cemre ateş demek dolayısıyla şeytan demek diyodu halbuki cemre baharı müjdeler, oğlumada öz Türkçe bi isim koymaktan başka derdim olmadı inşallah Mete gibi vatanına milletine hayırlı bir evlat olur
canım illa arapça yada dini isim olmasına gerek yok diye biliyorum ben .. peygamberimizde anlamı güzel olan isimlerle değiştirmiş kötü anlamlı isimleri.. kızımda çok istemiştim cemreyi.. ama ateş anlamına geliyor diye istemedim sonra.. mete ismi çok güzel.. evet ama ismin anlamı hayatı çok etkiler derler.. iyi düşün ama şuda varki neye niyetlenirsen o oluverir sen güzel niyetlen güzel olsun..
amaannnn boşverin herkes bişey söylüyo zaten. benim ilk çocuğum kız buda kız olacak. bizdede kimse cinsiyetini beğenmedi tövbe yarabbim. bide karşıma geçmiş biz kız olduğuna inanmıyoruz bizim gönlümüzde erkek var diyorlar. vallahi iki çocuğumada çok zor sahip oldum kızmış erkekmiş ismi fatmaymış aliymiş hiç önemli değil. insanlar ister beğensin ister beğenmesin ben çocuklarımın isimlerinden memnunum inşallah ilerde büyüyünce onlarda memnun olurlar :)
aman aman aman .. erkek evlat balla herkes parmaklasın.. nasıl bi zihniyet bu .. eltimde durup durup buda kız olursa napacan diyordu.. öpüp başıma koyacam napacam.. ha insan ikisindende ister hani tatlının yanında tuzluda olsun der.. ama kısmet hayırlısı.. bizimde gönlümüzden kız geçiyordu RABBİM erkek nasip etti.. O vermiş kimin ne haddine itiraz etmek.. adı sanı tipi cinsiyeti ne olursa olsun sevmeyecekmiyiz onları...
maşllah evlatlarına ..
arkadaşlar hepinize günaydın sizleri zaman zaman takip ediyorum. ama pek yazma fırsatım olmadı. şimdi sizlere bişey danışmak istiyorum. ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım 3 haftadır beri hissediyorum. ama hala pıt pıt şeklinde bazan daha da net ama bunun ötesine gidemedik sizce neden olabilir.
canım olur.. inşallah kısa zaman sonra net hissedersin.. yavrunu acele etme hissediyorsun ya şiddetlenir gücü..
kızlar sizinde benim gibi göbek deliği çevresinde ağrı oluyomu ? :26:

evet benim hamileliğimin başından beri var bu ağrı..

canım illa arapça yada dini isim olmasına gerek yok diye biliyorum ben .. peygamberimizde anlamı güzel olan isimlerle değiştirmiş kötü anlamlı isimleri.. kızımda çok istemiştim cemreyi.. ama ateş anlamına geliyor diye istemedim sonra.. mete ismi çok güzel.. evet ama ismin anlamı hayatı çok etkiler derler.. iyi düşün ama şuda varki neye niyetlenirsen o oluverir sen güzel niyetlen güzel olsun..

aman aman aman .. erkek evlat balla herkes parmaklasın.. nasıl bi zihniyet bu .. eltimde durup durup buda kız olursa napacan diyordu.. öpüp başıma koyacam napacam.. ha insan ikisindende ister hani tatlının yanında tuzluda olsun der.. ama kısmet hayırlısı.. bizimde gönlümüzden kız geçiyordu RABBİM erkek nasip etti.. O vermiş kimin ne haddine itiraz etmek.. adı sanı tipi cinsiyeti ne olursa olsun sevmeyecekmiyiz onları...
maşllah evlatlarına ..

canım olur.. inşallah kısa zaman sonra net hissedersin.. yavrunu acele etme hissediyorsun ya şiddetlenir gücü..

ben cemreyi bahar müjdecisi olarak biliyorum öyle değilmidir hani cemre düştü deriz havaya suya en son toprağa düşünce bahar geldi denir

maşllah evlatlarına ..

biz 2 kızkardeşiz ben 82 liyim kardeşimle aramda 6 yaş var. Annemin bir kızı daha oldu ama anne karnında çok kaldığından zehirlenmiş. vefat etti:KK43: yaşasaydı şimdi 20 yaşında olacaktı. tabii o zaman evde doğum yapıyolarmış. annemin sancısı gelmediğinden anlamamış. Teyzeminde çocuğu olmamış. Bizdede 2 kız olunca annem erkek olduğuna benden daha çok sevindi sanki. Babamda hep söyler bi oğlum olsun isterdim nasip olmadı diye. Eşimdede erkek çocuğu isteği vardı. Kısmetmiş...Rabbim evladın hayırlısını versin..

Canım göbekteki ağrı son 1 aydır yoğun bir şekilde var bende. evde ayaktayken çok rahatsız ediyo

bendeki ağrı değilde kızlar yemeklerden sonra falan karnım çatlıcakmış gibi oluyo infilak edecek sanki yırtılacak geriliyo böyle, evin içinde deli dana gibi geziyorum dolanıyorumda öyle normale dönüyo hayırdır inşallah

biz 2 kızkardeşiz ben 82 liyim kardeşimle aramda 6 yaş var. Annemin bir kızı daha oldu ama anne karnında çok kaldığından zehirlenmiş. vefat etti:KK43: yaşasaydı şimdi 20 yaşında olacaktı. tabii o zaman evde doğum yapıyolarmış. annemin sancısı gelmediğinden anlamamış. Teyzeminde çocuğu olmamış. Bizdede 2 kız olunca annem erkek olduğuna benden daha çok sevindi sanki. Babamda hep söyler bi oğlum olsun isterdim nasip olmadı diye. Eşimdede erkek çocuğu isteği vardı. Kısmetmiş...Rabbim evladın hayırlısını versin..

Canım göbekteki ağrı son 1 aydır yoğun bir şekilde var bende. evde ayaktayken çok rahatsız ediyo

AYNEN BENİM DE ağrım çok oluyor.. doktorum önemli değil dedi ama ALLAha emanet..
bizde iki kız kardeşiz aramızda 3 yaş var.. hayatımdaki en değerli varlık diyebilirim.. en özel.. bazen babamla anneme gülüyoruz keşke erkek isteseydinizde bir iki kardeş daha olurdu.. ama istememişler .. hem annemin doğumları çok zor olmuş.. hemde o dönemin maddi olanakları .. annem 3 tane çocuk aldırmış... 1 zorunlu 2si biraz keyfi .. hiç erkek çocuk hasreti çekmedik diyor..
benim kızım oldu .. onda biraz üzülmüştü annem erkek olsaydı diye... ama kızım onlar için herşeye bedel şimdi..kardeşimin oğlu oldu ... oda öyle .. ama yalan söyleyemem içimden biraz erkek geçiyordu benim istiyordum da.. kız çocuk istemediğmden değil.. bide erkek çocuk nasıl olur acaba diye.. yoksa ALLAH biliorya kızım için hep kız kardeş istedim hala istiyorum bi tane daha kızım olsun diye..
garip insan oğlu olmayanı arıyor belkide.. ama evlat kokusu dünyanın tüm zahmetlerini dertlerini unutturuyor o bir gerçek..

bendeki ağrı değilde kızlar yemeklerden sonra falan karnım çatlıcakmış gibi oluyo infilak edecek sanki yırtılacak geriliyo böyle, evin içinde deli dana gibi geziyorum dolanıyorumda öyle normale dönüyo hayırdır inşallah

bence karnın büyüyor canım.. ondan dır yapı olarakta biraz sıkıysan olur.. ben kızımda öyleydim.. çok zorlandım karnım tam büyüyene kadar.. sanki içeri sığmıyorduda az sonra fırlayacak gibiydi

bence karnın büyüyor canım.. ondan dır yapı olarakta biraz sıkıysan olur.. ben kızımda öyleydim.. çok zorlandım karnım tam büyüyene kadar.. sanki içeri sığmıyorduda az sonra fırlayacak gibiydi

amanın ciddimisin :26:
zayıftım evet o yüzden geriliyo demek ki, bolcana yağlanmaya devam çatlamasam iyi

canım ben de seda hanıma gelmeyi düşünüyorum çok mu yoğun nasıl biri

ben çok memnunum güleryüzlü ne sorsan cevaplıyor ayrıntılı ayrıntılı. ultrasyonda gösteriyor bu bebeğin kafası kolu hatta yüzünü tam olarak yakalayabilirse renkli çıktı veriyor :) ama ilk randevuyu bana 2 hafta sonraya vermişlerdi. şimdi her gittiğimde şu tarihler arasında al randevunu diyor ordayken alıyorum. bizim sitede 2 komşu daha ona gitti. ikiside memnundu. bende onların tavsiyesiyle onagittim ve bende memnunum.

amanın ciddimisin :26:
zayıftım evet o yüzden geriliyo demek ki, bolcana yağlanmaya devam çatlamasam iyi

VALLA cane.. bolca yağlan ama bazen napsan boş oluyor.. benim ilkinde karnım 25. haftaya kadar dümdüzdü kilo alıyordum ama karnım yok.. ama nasıl bir sancı çekiyorum anlatamam eşime dedimki valla erken doğum yapıyorum.. 2 saat sonra geçti ağrı .. karnıma yağ süreyim diye açtım eşim ben süreyim dedi sürdü ve hemen kapattı.. şüphelendim bi paniktiki.. gittim aynaya baktım bide ne göreyim Derimin altı kan çanağı yırtılmış.. sonra rahatladım.. ama yapıyla alakalı inşallah senin çok çatlağın yırtığın olmaz..

ögle arasında bebek mağazasına gıttık arkadaşımla tesadüf begendıgım besıgı gordum 350 tl ınternetle arasında 50 tl fark var kuması güzel besıgın ama dıger besıklerın yanında kucuk duruyor kıbar ama dıgerlerıne bakınca bu yavrusu gıbı duruyordu :) calısan bayanda 70*100 bunun ıc yatağı dedı 10cm kucukmus yanıı

ben çok memnunum güleryüzlü ne sorsan cevaplıyor ayrıntılı ayrıntılı. ultrasyonda gösteriyor bu bebeğin kafası kolu hatta yüzünü tam olarak yakalayabilirse renkli çıktı veriyor :) ama ilk randevuyu bana 2 hafta sonraya vermişlerdi. şimdi her gittiğimde şu tarihler arasında al randevunu diyor ordayken alıyorum. bizim sitede 2 komşu daha ona gitti. ikiside memnundu. bende onların tavsiyesiyle onagittim ve bende memnunum.

benimde geçen haziranda bi arkadaşım sezeryanla doğurdu doktoru seda hanımdı çok övdü ama ben 32.haftamda gelicem acaba gelir gelmez randevu alabilir miyim, Batmanda 1 ay sonraya randevu alınıyo mesela ama korunun sitesine baktım en erken 1 hafta önceden randevu alınabiliyo

VALLA cane.. bolca yağlan ama bazen napsan boş oluyor.. benim ilkinde karnım 25. haftaya kadar dümdüzdü kilo alıyordum ama karnım yok.. ama nasıl bir sancı çekiyorum anlatamam eşime dedimki valla erken doğum yapıyorum.. 2 saat sonra geçti ağrı .. karnıma yağ süreyim diye açtım eşim ben süreyim dedi sürdü ve hemen kapattı.. şüphelendim bi paniktiki.. gittim aynaya baktım bide ne göreyim Derimin altı kan çanağı yırtılmış.. sonra rahatladım.. ama yapıyla alakalı inşallah senin çok çatlağın yırtığın olmaz..

ay çok ürktüm şimdi yaa, annemin hiç çatlağı yok ki kardeşim 4.5 kilo doğmuştu bi dünya karnı vardı inşallah ona çekmişimdir.

X