2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızalar 2014 yeni yıl size sağlık mutluluk huzur ve para getirsin 2013 yaşadığımız sıkıntılar geride kalsın 2014 bıze bebişlerimizle bırlıkte doyumsuz mutluluk huzur getirsin ve çekirdek ailemiz oluşsun buda sıze layık değil ama benden size küçük bir armadan paketın içine koyamadım ıcım el vermedi böyle kabul edin :119::119:

valla doğru söylemek gerekirse bende hemen almayı düşünmüyorum zaten bır yere gidersekte araba var yazın bır tane ucuz paston puset alırım hem hafıf hem kolay olur bana arkadaşımda almış dün aradı sakın alma elımde patladı dedi kızı hiç bınmemiş
gözün aydın canım, maşallah prensesin de tosun olmuş Güle güle kullanın aldıklarınızı:107:

hazırlıkların kolay gelsin gülüm; ailenle de yarın iyi eğlenceler:107:

teşekkürler canım benım

evet canım kipanın içinden aldım dahada almaya doyamadım annem tuttu benı neler neler var bır görsen bıttım resmen

canım benım senın içinde aynı güzel dılekler olsun 2014 bıze huzur mutluluk sağlık para getirsin

mutlu yıllar kızlaar,seneye bebişlerimizle girelim inşallah,büyüyen ailemizle,sağlıkla

sanada ıyı seneler canım

aaaa ne oldukı ben kaçırdım sanırım bende e bebek ankaradakı mağazasına gıdeceğim bu haftasonu

[sıze=2][sıze=1][sıze=2]günaydın kızlaarr[/sıze][/sıze],[/sıze] mutlu yıllar , yeni yıl herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. 2014 yılı bizlere hayırlara vesile olsun

sanada mutlu seneler tatlım

kızlar günaydın hayırlı sabahlar
bebişlerimiz, eşlerimiz ve tüm sevdiklerimizle birlikte yeni, mutlu umutlu bir yıl geçirmemiz dileğiyle. şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum.
bızde senın kutlarız tatlım

Son düzenleme:
Kızlar bugün 12ye kadar çalışıcam.Sonra da annem ve ablamla eminönüne gidicez.Bebeğimin alışverişini yapmaya.Çok heyecanlıyım.

ohh güzel güzel ciciler al, sonra aldıklarını bizimle paylaş :) bende yarın bebeğimin bebek şekerlerini yapmaya başladım bitince paylaşacam

günaydın hamiş ler
yeni yılınız kutlu olsun... 2014 hepimiz için çok güzel ve farklı olacak inşallah... aileye bir birey daha ekleniyor allah ın izniyle
2013 ün son 6 ayı hep bir telaş kuruntu ve koşturmacayla geçti...bebeğimizle ilgili en telaşlı günleri geride bırakmışızdır inşallah...allah kimsenin ağzının tadını bozmasın...bebişlerimizin de bizlerinde yüzünü güldürsün...

geçmiş olsun son aylarda noluruz hiçbir fikrim yok şimdilik benim her şey yolunda gece uykusuzluğu kabuslar dışında tabi

kızlar aranızda ankara da sincan koru hastanesine giden var mı? Bizim doktor Murat Bey. haftaya kontrol var doğumhaneyi gezmeyi düşünüyorum :)

yazıcaklarım alakasız olucak ama en son yazdığınız konu bu diye altında paylaşmak istedim kısa sürede görüp cvp yazarsınız diye

mrb sedacan ben google da birkaç şey araştırırken sizin yorumlarınız dan bazılarını okudum bebek tedavisi gördünüz sanırım ve aynur şendemire gidiyordunuz bende şuan ona gidiyorum başka bir doktorda 6 klomen kullandım fakat yanıt alamadık aynur hnm da gonal f ile denedik bir kez oda olumsuz sonuçlandı şimdi bu ay yine gonal f kullanıyoruz ve aşılama yapılacak çok tereddüt ediyorum sizin şuan bebeğiniz var sanırım nasıl oldu ben çok hassasım olumsuz olmasından korkuyorum bütün çareleri tüketmek istemiyorum...

tatlım sen ankaraya mı gelecektin benmi yanlış hatırlıyorum?
eğer ankaraya geleceksen burda çukurambarda mağazaları var gerekli yerlere şikayet ettikten sonra orayada git istersen?

tatlım sen ankaraya mı gelecektin benmi yanlış hatırlıyorum?
eğer ankaraya geleceksen burda çukurambarda mağazaları var gerekli yerlere şikayet ettikten sonra orayada git istersen?

ben tee Şubatta gelicem Ankaraya canım 32.haftadada Çukurambara kadar gidip onlarla cebelleşecek dermanı bulur muyum bilmiyorum kaldı ki hatalarını kabul edeceklerini sanmıyorum, ben banka ekstremi gönderdim adamlara bakın şu tarihte şu tutar benim hesabımdan sitenize aktarılmış diye cevap yok hala

kızlar sizinde benim gibi göbek deliği çevresinde ağrı oluyomu ? :26:

bende göbek deliği değil ama bildiğin göbek deliği yok mu oraya nası bi ağrı girdi ne oturabildim ne kalkabildim yürürken sünnetli çocuklar gibi yürüdüm rahat nefes alıp veremedim..
bu şekilde 2 kere farklı zamanlarda ağrım oldu..
göbek deliğimin çevresinde bi ağrı yok..

kızlar aranızda ankara da sincan koru hastanesine giden var mı? Bizim doktor Murat Bey. haftaya kontrol var doğumhaneyi gezmeyi düşünüyorum :)

ben Ankaradayım ama Etlik Lokman Hekim Hastanesinde Elif Hanımın hastasıyım canım..
Sincan bana çok uzak kalıyo o yüzden hiç bi fikrim yok..
ama kuzenimin eşi Sincan Lokman Hekimde yaptı doğumunu çokda memnun kaldı..

mrb idil sudem ewt canım ben yaklaşık 1 yıl falan oldu aynur hanımda tedavi oldum. Ama sonuçlar negatifti. Nerde yanlış yaptık bilmiyorum ama ters giden bişeyler vardı. 2 aşılmadan sonra ben tedaviyi bıraktım. Tüp bebek merkezlerini araştırıken hamile olduğumu öğrendim. Ama aynur hanımı çok seviyorum. Beni acayip bi şekilde rahatlatıyordu. şuan maddi imkanlarım biraz daha iyi olsaydı kendisinde doğum yapmayı çok isterdim. Senin problem ne neden olmuyor çocuk.

çalışıyorsan günü hareketli geçiriyorsan çok net hissedemeyebilirsin akşam yatarken çikolata ye hoplasın içinde birde kilon varsa o da engel oluyor net hissetmene

hmmm anladım kuzum sende haklısın tabi ki..
ankaraya geldiğinde nerden alışveriş yapacaksın bilmiyorum ama ben Çıkrıkçılar Yokuşuna gidicem annemlerle eksikleri tamamlamak için..
herşey daha uygun fiyataymış..
eğer ordan kendime pijama takımı beğenemezsem Kızılayda Kocabeyoğlu pasajın içinde Pijama Dünyası var fiyatları uygun diye yazmışlar nette oraya bakmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…