- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
Kızalar 2014 yeni yıl size sağlık mutluluk huzur ve para getirsin 2013 yaşadığımız sıkıntılar geride kalsın 2014 bıze bebişlerimizle bırlıkte doyumsuz mutluluk huzur getirsin ve çekirdek ailemiz oluşsun buda sıze layık değil ama benden size küçük bir armadan paketın içine koyamadım ıcım el vermedi böyle kabul edin
:119::119:
valla doğru söylemek gerekirse bende hemen almayı düşünmüyorum zaten bır yere gidersekte araba var yazın bır tane ucuz paston puset alırım hem hafıf hem kolay olur bana arkadaşımda almış dün aradı sakın alma elımde patladı dedi kızı hiç bınmemiş
teşekkürler canım benım
evet canım kipanın içinden aldım dahada almaya doyamadım annem tuttu benı neler neler var bır görsen bıttım resmen
canım benım senın içinde aynı güzel dılekler olsun 2014 bıze huzur mutluluk sağlık para getirsin
sanada ıyı seneler canım
aaaa ne oldukı ben kaçırdım sanırım bende e bebek ankaradakı mağazasına gıdeceğim bu haftasonu
sanada mutlu seneler tatlım
kızlar bebek arabası konusunda bira aceleci davranmıyor musunuz. 3-4 ay zaten ana kucağında taşınıyor bebek. Ben eylül ayında alacağım kısmetse arabasını. Ben 0-3 aylık giyeceklerini battaniyelerini falan tamamladım. Bıraktım alışverişi. Park yatak ve ana kucağını şubattan sonra alacağım. Kıyafetlerin erken hazırlanma nedeni allah korusun erken doğum riskine karşı hazırlıksız yakalanmamak. Ama diğerleri sonrada olsa olur önemli olan bebişlerinizin sağlığı. Onu alamadım bunu alamadım diye kendinizi üzüp bebişlerinizi de üzmeyin. şuan bizim onları hissettiğimiz gibi onlarda bizi hissediyorlar. öyleki benimki babasının konuşmasına tepki veriyor maşallah. üzmeyin onları. Herşey zamanla olur yeterki allah bizlere ve bebişlerimize sağlık sıhat versin.
valla doğru söylemek gerekirse bende hemen almayı düşünmüyorum zaten bır yere gidersekte araba var yazın bır tane ucuz paston puset alırım hem hafıf hem kolay olur bana arkadaşımda almış dün aradı sakın alma elımde patladı dedi kızı hiç bınmemiş
gözün aydın canım, maşallah prensesin de tosun olmuşGüle güle kullanın aldıklarınızı:107:
hazırlıkların kolay gelsin gülüm; ailenle de yarın iyi eğlenceler:107:
teşekkürler canım benım
ayyy benm kocam bulamayınca sinirleniyo o istiyo ki girince hemen park yeri bulayım..
Yaa biz bu ay bi çöp dahi alamayız hazırdaki paramız suyunu çekti..
Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Kipanın içinden mi aldınız nevresim takımını 43 liraya?
Sağlıkla kullansın bıdığın hepiciiini :)
ben alt açma almıcam kuzenimde varmış onları verecek..
ıslak mendili de hani bu sıkıştırılmış mendiller var ya onlardan mı kullansam ki acaba ilk aylar diyorum?
evet canım kipanın içinden aldım dahada almaya doyamadım annem tuttu benı neler neler var bır görsen bıttım resmen
günaydın hanımlar... Yeni yılınız kutlu olsun, 2014 size ve ailenize huzur&mutluluk getirsinBenim gibi ilk bebeğini bekleyen anne adayları için, yeni yılın daha farklı anlamları da olabilir. Hayatımız kökten değişecek, iki kişilik ailemiz üç kişi olacak; 2014 yılında ilk defa anneler günü yüzümüzde ayrı bir tebessüm olacak...
gözün aydın canım, maşallah prensesineTeorik olarak son haftaya kadar dönebilirler canım, rabbim gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah:107:
canım benım senın içinde aynı güzel dılekler olsun 2014 bıze huzur mutluluk sağlık para getirsin
mutlu yıllar kızlaar,seneye bebişlerimizle girelim inşallah,büyüyen ailemizle,sağlıkla
sanada ıyı seneler canım
günaydın kızlar dün e-bebek sitesi ile ilgili durumumu yazmıştım hala ses seda yok şikayet vara da yazdım durumu baktım bi dolu şikayet var giden 45 lira olsun dedim uğraşmıcam ama siz siz olun bu siteden bişey alırken dikkatli olun iyiki diyorum yanılıpta pahalı bişey almamışım
aaaa ne oldukı ben kaçırdım sanırım bende e bebek ankaradakı mağazasına gıdeceğim bu haftasonu
[sıze=2][sıze=1][sıze=2]günaydın kızlaarr[/sıze][/sıze],[/sıze] mutlu yıllar , yeni yıl herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. 2014 yılı bizlere hayırlara vesile olsun
sanada mutlu seneler tatlım
bızde senın kutlarız tatlımkızlar günaydın hayırlı sabahlar
bebişlerimiz, eşlerimiz ve tüm sevdiklerimizle birlikte yeni, mutlu umutlu bir yıl geçirmemiz dileğiyle. şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum.
Son düzenleme: