Bugünlük yok canım yardım edecek kimsem.
Annem de dahil ablalarım çalışıyor.
K.validem bugünden gelecek.
Sarmaları ona yaptırıyorum =)
Gerisini ben halledeceğim.
Yemek konusunda evimde kimseye bir şey yaptırmak istemiyorum hazırlamak çok hoşuma gidiyor.
Canım aynı park beşiği bende çok beğeniyorum ama kısmet.
Fiyatı 360 civarı, yatağı,uyku seti dahil edince 570 e falan geliyor.
Bende kararsız kaldım.
haha cadıyım ben eveeeeettttttttttt
ya biz avm lere gidemiyoruz kocamla çnkü kavga ediyoruz park yeri bulamayınca..
geçen pazar ankamall önünde kuyruk vardı araba sırası..
cepaya gidelim dedik ama park yeri bulmak ne mümkün?
çıktık kel alaka olarak nata vega ya gittik ordada bulamadık otoparktan pati çekerek çıktı eşim..
en son yol kenarında bi yer bulduk oraya çektik arabamızı..
bizde ev alacağız. o nedenle ücretsiz izin alamayacağım. daha büyüyecek çok ihtiyaçları olacak bebişlerin. Allah maddi durumu iyi olmayanlara yardım etsin. masraflı iş ebeveyn olmak. ama onlar için değer
esmerr 570 biraz fazla gibi geldi bana zaten masrafımız çok oldu istersen daha uygun markalı bir park beşiğe bak tatlım, uyku setleri 250 üzeride var 80 TL üzeride var çok pahalı olması gerekmiyor fiyatı uygun olanlarda çok kalitesiz durmuyor, ben park beşiğe içindeki yatak ile birlikte 250, verdim toplam, uyku seti almadım, ama o çok pahalı olanlardan da almayı düşünmüyorum, bir sürü para harcadık zaten aha doğumda yaklaşıyor onun içinde para ayırmak lazım ki allah bilir ekstradan neler çıkacak daha
sen hangı marka aldın canım lınkını atabılırmısın bakayım uyguna almışsın
Günaydın kızlar dün e-bebek sitesi ile ilgili durumumu yazmıştım hala ses seda yok şikayet vara da yazdım durumu baktım bi dolu şikayet var giden 45 lira olsun dedim uğraşmıcam ama siz siz olun bu siteden bişey alırken dikkatli olun iyiki diyorum yanılıpta pahalı bişey almamışım
Günaydın kızlar dün e-bebek sitesi ile ilgili durumumu yazmıştım hala ses seda yok şikayet vara da yazdım durumu baktım bi dolu şikayet var giden 45 lira olsun dedim uğraşmıcam ama siz siz olun bu siteden bişey alırken dikkatli olun iyiki diyorum yanılıpta pahalı bişey almamışım
derya benim almayı düşündüğüm beşikte 224 tl arkadaşımda geçen haziranda doğum yapmıştı onda görmüştüm çok beğenmiştim ben de alıcam kısmetse
Tatlım şikayet et, bağlı bulunduğun kaymakamlığın tüketici hakem heyetine şikayette bulun,
yollada lınkını bakayım canım ben ahşap ıstyorum aslında ama ıkeadan sıparıs verebılırım karar vermıs degılım
Sunny Baby SB-706 Botanik Sallanabilir Oyun Park GittiGidiyor'da 99659247
Buna benziyor tatlım, eve gidince garanti belgesini felan atmamış isem numarasına bakarım yazarım yine
kuzum uğraşamıcam yaa ben Batmandayım burda zaten her iş saçma sapan yürüyo illallah ettirirler adama
Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı (60X120 cm.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com park beşik bu daha almadım içine yatağını aldım ama oda şu:
Massimo Ricco Y102 Letto Viscotone Yatak (60x120 cm) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
guzelmıs canım fıyatıda uygun ... bende kararsızım bakalım ama park besıkta pregoyu begenıyorum mor u erkek cocugu ıcın olmaz mıkı moruna bayıldım mavısıde cok güzel aslında:)
lilaya kaçan bir mor değilse neden olmasın ben bu park beşiği ilerde kızım olursa ona da kullanırım mesela istediği kadar mavi olsun nazar boncuğu temesı başlı başına çok hoşuma gidiyo, bebek arabasını ana kucağını çantayı falanda kırmızı alıcam oğluma aldığım sarılı yeşilli kırmızılı takımlarıda pekala kızıma giydirebilirim tabi önünde kravat ve papyon olmayanlarıkızım olursa diye hesap yapıyorum şimdiden