2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bugünlük yok canım yardım edecek kimsem.
Annem de dahil ablalarım çalışıyor.
K.validem bugünden gelecek.
Sarmaları ona yaptırıyorum =)
Gerisini ben halledeceğim.
Yemek konusunda evimde kimseye bir şey yaptırmak istemiyorum hazırlamak çok hoşuma gidiyor.

Canım aynı park beşiği bende çok beğeniyorum ama kısmet.
Fiyatı 360 civarı, yatağı,uyku seti dahil edince 570 e falan geliyor.
Bende kararsız kaldım.

esmerr 570 biraz fazla gibi geldi bana zaten masrafımız çok oldu istersen daha uygun markalı bir park beşiğe bak tatlım, uyku setleri 250 üzeride var 80 TL üzeride var çok pahalı olması gerekmiyor fiyatı uygun olanlarda çok kalitesiz durmuyor, ben park beşiğe içindeki yatak ile birlikte 250, verdim toplam, uyku seti almadım, ama o çok pahalı olanlardan da almayı düşünmüyorum, bir sürü para harcadık zaten aha doğumda yaklaşıyor onun içinde para ayırmak lazım ki allah bilir ekstradan neler çıkacak daha

haha cadıyım ben eveeeeettttttttttt :KK52::KK52::KK52::KK52:
ya biz avm lere gidemiyoruz kocamla çnkü kavga ediyoruz park yeri bulamayınca..
geçen pazar ankamall önünde kuyruk vardı araba sırası..
cepaya gidelim dedik ama park yeri bulmak ne mümkün?
çıktık kel alaka olarak nata vega ya gittik ordada bulamadık otoparktan pati çekerek çıktı eşim..
en son yol kenarında bi yer bulduk oraya çektik arabamızı..

Kuzum çözümü çok basit,park yeri ararken"meleklerim acil park yeri bulur musunuz bize"de.oraya gitmeden de isteyebilirsin,ordayken de,park ettikten sonra da teşekkür et.
bu kadar,dene bak görüceksin:KK16:

MUTLU YILLAR KIZLAAR,SENEYE BEBİŞLERİMİZLE GİRELİM İNŞALLAH,BÜYÜYEN AİLEMİZLE,SAĞLIKLA:KK49::emir_bebek::KK52:

Eklentiler

• $baby_photo_of_the_week_191208-2.jpg
    $baby_photo_of_the_week_191208-2.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
bizde ev alacağız. o nedenle ücretsiz izin alamayacağım. daha büyüyecek çok ihtiyaçları olacak bebişlerin. Allah maddi durumu iyi olmayanlara yardım etsin. masraflı iş ebeveyn olmak. ama onlar için değer

Günaydın kızlar dün e-bebek sitesi ile ilgili durumumu yazmıştım hala ses seda yok şikayet vara da yazdım durumu baktım bi dolu şikayet var giden 45 lira olsun dedim uğraşmıcam ama siz siz olun bu siteden bişey alırken dikkatli olun iyiki diyorum yanılıpta pahalı bişey almamışım

esmerr 570 biraz fazla gibi geldi bana zaten masrafımız çok oldu istersen daha uygun markalı bir park beşiğe bak tatlım, uyku setleri 250 üzeride var 80 TL üzeride var çok pahalı olması gerekmiyor fiyatı uygun olanlarda çok kalitesiz durmuyor, ben park beşiğe içindeki yatak ile birlikte 250, verdim toplam, uyku seti almadım, ama o çok pahalı olanlardan da almayı düşünmüyorum, bir sürü para harcadık zaten aha doğumda yaklaşıyor onun içinde para ayırmak lazım ki allah bilir ekstradan neler çıkacak daha

sen hangı marka aldın canım lınkını atabılırmısın bakayım uyguna almışsın

Günaydın kızlar dün e-bebek sitesi ile ilgili durumumu yazmıştım hala ses seda yok şikayet vara da yazdım durumu baktım bi dolu şikayet var giden 45 lira olsun dedim uğraşmıcam ama siz siz olun bu siteden bişey alırken dikkatli olun iyiki diyorum yanılıpta pahalı bişey almamışım

dun yüzde 50 ındırım vardı aksam 8 kampanyası hıc bısey alamadım sıte kılıtlenıyor sureklı gece 12de bıle sıte ıslemıyordu nasılbı sayfaları varsa artık

sen hangı marka aldın canım lınkını atabılırmısın bakayım uyguna almışsın

tatlım ben internetten almadım çocuk mağazasından almıştım, markası sunnybaby idi, yatağıda pamuklu altına su geçirmeyenlerden vermişlerdi çıkarıp yıkanabiliyorda 80 TL idi toplam 250 verdik işte,

Tatlım şikayet et, bağlı bulunduğun kaymakamlığın tüketici hakem heyetine şikayette bulun,

Tatlım şikayet et, bağlı bulunduğun kaymakamlığın tüketici hakem heyetine şikayette bulun,

kuzum uğraşamıcam yaa ben Batmandayım burda zaten her iş saçma sapan yürüyo illallah ettirirler adama

yollada lınkını bakayım canım ben ahşap ıstyorum aslında ama ıkeadan sıparıs verebılırım karar vermıs degılım

Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı (60X120 cm.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com park beşik bu daha almadım içine yatağını aldım ama oda şu:

Massimo Ricco Y102 Letto Viscotone Yatak (60x120 cm) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

günaydın kızlaarr, mutlu yıllar , yeni yıl herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. 2014 yılı bizlere hayırlara vesile olsun :KK71:

Son düzenleme:
kuzum uğraşamıcam yaa ben Batmandayım burda zaten her iş saçma sapan yürüyo illallah ettirirler adama

Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı (60X120 cm.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com park beşik bu daha almadım içine yatağını aldım ama oda şu:

Massimo Ricco Y102 Letto Viscotone Yatak (60x120 cm) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

guzelmıs canım fıyatıda uygun ... bende kararsızım bakalım ama park besıkta pregoyu begenıyorum mor u erkek cocugu ıcın olmaz mıkı moruna bayıldım mavısıde cok güzel aslında:)

guzelmıs canım fıyatıda uygun ... bende kararsızım bakalım ama park besıkta pregoyu begenıyorum mor u erkek cocugu ıcın olmaz mıkı moruna bayıldım mavısıde cok güzel aslında:)

lilaya kaçan bir mor değilse neden olmasın ben bu park beşiği ilerde kızım olursa ona da kullanırım mesela istediği kadar mavi olsun nazar boncuğu temesı başlı başına çok hoşuma gidiyo, bebek arabasını ana kucağını çantayı falanda kırmızı alıcam oğluma aldığım sarılı yeşilli kırmızılı takımlarıda pekala kızıma giydirebilirim tabi önünde kravat ve papyon olmayanları :KK1: kızım olursa diye hesap yapıyorum şimdiden :KK1:

kızlar günaydın hayırlı sabahlar
Bebişlerimiz, eşlerimiz ve tüm sevdiklerimizle birlikte yeni, mutlu umutlu bir yıl geçirmemiz dileğiyle. Şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum.

lilaya kaçan bir mor değilse neden olmasın ben bu park beşiği ilerde kızım olursa ona da kullanırım mesela istediği kadar mavi olsun nazar boncuğu temesı başlı başına çok hoşuma gidiyo, bebek arabasını ana kucağını çantayı falanda kırmızı alıcam oğluma aldığım sarılı yeşilli kırmızılı takımlarıda pekala kızıma giydirebilirim tabi önünde kravat ve papyon olmayanları :KK1: kızım olursa diye hesap yapıyorum şimdiden :KK1:

OYUN PARKI YATAK BEBEK BEŞİĞİ PREGO PARK BEŞİK GittiGidiyor'da 93031602 renklerı burada var

bende hiç almadım ordan ama aklımda bulunsun.

Kızlar bugün 12ye kadar çalışıcam.Sonra da annem ve ablamla eminönüne gidicez.Bebeğimin alışverişini yapmaya.Çok heyecanlıyım. :emir_bebek:

X