Kızlar yarın yılbaşı için evim misafir kaynayacak.
Eşimin ailesi ve yeğenleri geliyor.
Bugün genel bir temizlik yarında yemek falan beni bekliyor.
Eşimle başbaşa geçirmek istemiştim ama düşündüm ki hamileyim eğlence, yüksek ses kaldıramam.
Güzel güzel yemekler yapıp kalabalık bir şekilde sazlı, gitarlı geçiririz geceyi =)
Eşimin ve kız kardeşinin sesi çok güzel.
Ses kaydı yapabilirsem sizlerle de paylaşırım.
Koltuklarım açık renk diye örtü sermem lazım yoksa yarın çok pislenirler, sonrasın da uğraşamam.
İnşallah istediğim gibi geçer.
İşlerimi bitirip aranıza döneceğim...
Bir kaç saatlik sizleri ve göbişlerinizde o minik yürekli kocaman öpüyorum
olunca takım olsun istiyorum kuzum..
ama dedim yaa yılbaşından sonra annemle Ulus'a gidip orda bakcam bebek arabalarına falan..
ben mobilyayı öyle cicili bicili yaptırmıcam..odanın rengi zaten güzel oynamıcam..
kıyafette bikaç bişeyler aldık 2 tane hastane çıkkışı aldık mı tamamdır..
nazal burun aspiratörü biberonu tırnak makasını ve tarağını aldık..
geriye bi bakım ve banyo malzemeleri bide emzik kaldı..
nevresimide muhtemelen taç tan alırız sanırım..
ohhh çok şükür darısı benim gbi yaptırmayanlara inşallah..
ayyyy ne güzel yaa eksikleri tamamlanıyo kuzunun :)
ohhhhooooo senin eksiklerin varsa ben Ankara'nın en yüksek yerinden atayım kendimi
hayırlı olsun aldıkların,bebeğinde güle güle kullan inşallah...kızlar kusura bakmayın ancak fırsat bulup girebildim cok yogun çalışıyorum bugün neyse biz cumartesi sabah doktora gittik şeker yüklememiz yapıldı herşey normal cok şükür 27 hafta 1 kılo olmuş kızım kıpır kıpırdı kesenın ıcınde su ıcıp duruyor yusyuvarlak suratı vardı maşallah
kolay gelsin sana...fazla yorma kendiniKızlar yarın yılbaşı için evim misafir kaynayacak.
selam kızlarrrr
henüz bebişime hiç bir şey almadım ama sizin aldıklarınızı görünce hevese geliyorum ben de...
şimdilik sadece bakmakla yetiniyorum
alacaklarımızı belirleyip 30. haftadan sonra almaya başlıycaz inşallah...
arabaya karar verdik JANE MUUM-MATRİX
ana kucağı hem dümdüz yatabiliyor. tavsiye derim.
bebek odasını da büyük ihtimalle çilek ten anneannesi alacak
kızımızın ismini de Melis koymayı düşünüyoruz.
Allah herkese sağlıkla bir avazda bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
ben taç tan baktım organik diyodu elledim çokda hoşuma gitti ama zaman ne gösterir onuda bilemem tabi..
bizde para suyunu çekti 5 kuruş para kalmadı..
kv dem herşeye daha çok erken 7 aydan sonra alırız diyo bende herşeyi o zamana sıkıştırmak istemiyrum..
ama bi çöp bile alacak kadar da para kalmadı bizde..canım çok sıkılıyo bu duruma ama napcaz onuda bilmiyorum..
bebek arabası konusunda eşimi dinlersem casual storm al fazla para harcatma annenlere diyo..
bende almışken kaliteli sağlam bişey olsun ki ilerde Allah nasip ederse 2.çocuğumuz olursa ondada kullanırız diye düşünüyorum..
oyyyyy oyyyy ben karmankarışığım bu aralar..
oh oh ne güzel yarın benımde mısafirim var ama kuzenlerle kadreşim gelecek eğleneceğiz ınsallah güzel geçer yarında 4 de cıkacağız işten benım tüm hazırlıkları annem yapıyor sağolsun ben çalıştığım ıcın sanda güzel eğneceli bır yıl sonu dılerım
kız o listeyı hazırladım dıye ben hepsini almadım kı cadısen herşeyını almışsın bıle tırnak makası bıle almadım ben daha çarşamba yada haftasonu ankamall gideceğiz bakalım gezelım bıraz sende herşeyını güzel sağlıklı günlerde kullanın canım
sıkma canını bitanem rabbim verir onun rızkını annenlerin iyise durumu annenle konusup halledersin
sağlam birsey almak tabı mantıklı ama ne kadar kullancaksın o da önemli eğer sıkışıksan o kdr hemen almanda önemli değil sonrada alırsın bebişine üzme kendini
sıkıstırma degıl aslında 7.ay normal biz abartıyoruz cidden anneler olarak herseyı hemen yapalım istiyoruz bende plan yaptım
ocakta boya subatta oda ve malzemeler zaten yaz bebegı sımdı bisey alamam ona mart gibide kıyafetlerini tamamlarım oldu bitti
böyle olunca hem planlı hemde aceleci olmamış oluyorum şimdi kışlık dolu ortalık zaten cocuk duzgun bısey gıyıne kadar yaz gelcek o yuzden cok takmıyorum
sende oyle düşün rahatlat kendini :)
hersey düzelir inşallah
ben öyle şuyu olsun buyu olsun diye bakamadım hiç çok pahalılar zaten..eğer yeğenlerimden kalan arabayı vermezlerse 150 tl den başlayan bebek arabaları bile var...çok kötü değiller...yeğenim 4 yaşında ona 4 sene önce 75 tl ye almıştık kardeşi de kullandı...hala sağlam...annemlerin kredisi bitecek diye seviniyodum rahatça aldırabilirim bebek arabasını diye ama..
sağolsun amcam borcunu istemiş babamdan babam tekrar kredi çekmeyi düşünüyomuş annem söyledi..
beni tek geren şey şu aralar bebek arabası seçememek..
elimiz çok sıkışırsa ananemlerden destek isteriz artık napalım :26::26::26:
bende çalışıyorum ve akşam inanılmaz ağrılarım oluyor umarım 35 e kadar dayanırımmmm
hayırlı olsun aldıkların,bebeğinde güle güle kullan inşallah...
maşşallah kızına
kolay gelsin sana...fazla yorma kendini
haha cadıyım ben eveeeeettttttttttt
ya biz avm lere gidemiyoruz kocamla çnkü kavga ediyoruz park yeri bulamayınca..
geçen pazar ankamall önünde kuyruk vardı araba sırası..
cepaya gidelim dedik ama park yeri bulmak ne mümkün?
çıktık kel alaka olarak nata vega ya gittik ordada bulamadık otoparktan pati çekerek çıktı eşim..
en son yol kenarında bi yer bulduk oraya çektik arabamızı..
amin inşallah canım. benimkide metroda olacak. Metroda doktorun kim?
Bende Adana'lıyım beni de sayın
canımmm çok sağol,o kadar vieo araştırdım,hangisini yapmak lazım bilemedim,pilates buldum,onu yaptım bikaç kere.
bu 2 videoyu da süresi kadar yapıyo musun sen peşpeşe,yoksa farklı günlerde mi yapıyosun?
kegel egzersizi çok önemli bence de,sırf bu yüzden yurtdışından aletini almaya kalktım ama çok pahalı,burda da yereli var,o da az pahalı değil.
Bütün doğumu,kesiyi etkiliyo,benim de sıklaştırmam lazım egzersizini
cok gecmis olsun cnm inan cok zor butun hamileler canlari ne cektiyse yiyorken ben ve benim gibiler aman sekerim cikmasin bosver dogumdan sonra yerim diyoruz
dun biraz kacirdim beyaz ekmege yuklendim diye sekerim 190 lara cikti sabah olctum 114
bugun dikkat etmezsem toparlayamam herhalde :18:
arkadaslar az once siparis ettigim cicilerim geldiiiiii
ilk yolladigim ayakkabi bi kac gun once gelmisti hala yogun bir plastik kokusu var ne yapacagim bilmiyorum yikasamda icime sinmeyecek gibi çinden gelince korkuttu beni ne bileyim tenine degmeyecek sekilde giydirecegim kesin ama yine de yetmez diye endise ediyorum :26:[/CENTER]
Selam annisler ve cici Bebisleri.....bugün doktor randevum vardi, seker yüklemesinin sonucunu aldim cok sükür hersey yolundaymis.... fakat cok hizli kilo aliyormusum..... Simdiden 15 kilo aldimdoktorum dikkat etmemi söyledi, havalarda maglum disari cikipta yürüyüs yapamiyorum neyse artik ins dogumdan sonra SIKI bir rejime girip zayiflamaya calisacagim....Bebegim saglikli olsunda.....Bir oglum olacagini ögrendim iki hafta evvel
Oğlumuza Metehan ismini koyucaz kısmetse Deniz de ikinci adı olucak, kız olsaydı Cemre koyucaktım
kızlar merhabaaa :))
detaylı usg miz cok şükür temiz çıktı hersey yolunda 4 boyutlu gorduk bebişi :)
kızlar kusura bakmayın ancak fırsat bulup girebildim cok yogun çalışıyorum bugün neyse biz cumartesi sabah doktora gittik şeker yüklememiz yapıldı herşey normal cok şükür 27 hafta 1 kılo olmuş kızım kıpır kıpırdı kesenın ıcınde su ıcıp duruyor yusyuvarlak suratı vardı maşallahdoktor suyun cok ıyı bütün herşey normal dedi bır dahakı kontrolumuz 32 haftada yanı hafta sonra nasıl dayanacaksam ogün bırde çalışabılır kağıdımı alacağım hastaneden cıktık ve alış veriş yaptık bır sürü sey aldık kızıma annemle kipadandan aldık bır sürü sey kuvet fıle bıberon emzık önlük badı en kısa zamanda eklıyeceğim arkadaşlar eksıklerımız var onlarda bıtsın benden durular böyle sızler nasılsınız bakalım
Kızlar yarın yılbaşı için evim misafir kaynayacak.
Bugün genel bir temizlik yarında yemek falan beni bekliyor.
Eşimle başbaşa geçirmek istemiştim ama düşündüm ki hamileyim eğlence, yüksek ses kaldıramam.
Güzel güzel yemekler yapıp kalabalık bir şekilde sazlı, gitarlı geçiririz geceyi =)
Eşimin ve kız kardeşinin sesi çok güzel.
Ses kaydı yapabilirsem sizlerle de paylaşırım.
Koltuklarım açık renk diye örtü sermem lazım yoksa yarın çok pislenirler, sonrasın da uğraşamam.
İnşallah istediğim gibi geçer.
benim kızın ismini bir türlü netleştiremedik...ne bulsak biri bir kulp buldu...2 gündür irem ismine taktım çok sevdim yakıştırdım...eşimde çok sevdi hatta o buldu ismi... ama anlamını araştırırken bunları buldum...sizlerinde koymayı düşündüğünüz bazı isimler de var açıklamada
canım bir tavsiye olarak söylüyorum istersen iremi hiç düşünme benim kuzenime irem koydular cennette ki bağlar zannedip fakat iremin gerçek manası asilerin yalancı kendi kurdukları bağlar mış anlamı ve kız çok asi oldu 15 yaşındaki kızın adını mahkemeye verdiler değiştiriyorlar
İsim koyarken ille dini isim mi olması lazım ben kızım olursa Cemre koyucam diyodum bazı aklı evveller Cemre ateş demek dolayısıyla şeytan demek diyodu halbuki cemre baharı müjdeler, oğlumada öz Türkçe bi isim koymaktan başka derdim olmadı inşallah Mete gibi vatanına milletine hayırlı bir evlat olur
İsim koyarken ille dini isim mi olması lazım ben kızım olursa Cemre koyucam diyodum bazı aklı evveller Cemre ateş demek dolayısıyla şeytan demek diyodu halbuki cemre baharı müjdeler, oğlumada öz Türkçe bi isim koymaktan başka derdim olmadı inşallah Mete gibi vatanına milletine hayırlı bir evlat olur