2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım benim yaa. bak demekki oda bir kız kardeş istermiş. hayırlısı olsun inşallah. ANADİZİ beşik gerçekten çok tatlıymış.
amin tabiki hayırlısı ... üçüncüye inşallah.. bakalım .. evet anadizi çok güzel ve kullanışlı.. kardeşimin bebeği 8 aylık şimdide oturtup yemeğini yediriyorum diyor..
ben çok beğendim canım güvenilir site mi netten kartla alıcam da keşke evde nakit ödense teşekkürler canım

canım gitti gidiyor güvenli hatta sen onay verene kadar karttan paran çekilmiyor.. bekliyor.. eline geçince onay veriyorsun yada reddediyorsun

çok sevindim kuzummm maşallah bebişine..
güle güle kullansın kuzucuuuunnn :)
bebek arabasını naptınız bitanem?

bitanem biz aldık bebek arabasını britax iskelet römer anakucagı affinity modeli aldık cok memnunuz azıcık ağır ama cok saglam mavi aldık hem anakucagı hemde bebek arabasını lastikleri falan inanılmaz güzel videoları da var izle derim ben

sen ne yaptın karar verdinmi arabaya en zoru da o allahtan ben atlattım :)

bitanem biz aldık bebek arabasını britax iskelet römer anakucagı affinity modeli aldık cok memnunuz azıcık ağır ama cok saglam mavi aldık hem anakucagı hemde bebek arabasını lastikleri falan inanılmaz güzel videoları da var izle derim ben

sen ne yaptın karar verdinmi arabaya en zoru da o allahtan ben atlattım :)

ayyy evet kuzum yaa demiştin..
ben bi türlü karar veremiyorum..
yılbaşından sonra annemle çıkıp dolaşıcaz inşallah o zaman karar vericem..

ayyy evet kuzum yaa demiştin..
ben bi türlü karar veremiyorum..
yılbaşından sonra annemle çıkıp dolaşıcaz inşallah o zaman karar vericem..

mamas&papas da süper fiyat uygun sayılır maxicosi yada nuna anakucagını öneririm ona uygun kullanan arkadaslarım cok memnun
hem hafif hem cok güzel kolay kapanıyor bu ara baya bir gözde bu markalar akılında olsun cnm
oda yı ve boya rengıne karar veremedim bende ama ocak da boyatıcaz artık odasını onun telaşı var bizde
sonrada mobilyası tabi
kıyafet kolay nevresim kolay magazalarım belli :))
sonrada hazır olmus oluruz herhalde :))))

kızlar kusura bakmayın ancak fırsat bulup girebildim cok yogun çalışıyorum bugün neyse biz cumartesi sabah doktora gittik şeker yüklememiz yapıldı herşey normal cok şükür 27 hafta 1 kılo olmuş kızım kıpır kıpırdı kesenın ıcınde su ıcıp duruyor yusyuvarlak suratı vardı maşallah :nazar::KK16: doktor suyun cok ıyı bütün herşey normal dedi bır dahakı kontrolumuz 32 haftada yanı hafta sonra nasıl dayanacaksam ogün bırde çalışabılır kağıdımı alacağım hastaneden cıktık ve alış veriş yaptık bır sürü sey aldık kızıma annemle kipadandan aldık bır sürü sey kuvet fıle bıberon emzık önlük badı en kısa zamanda eklıyeceğim arkadaşlar eksıklerımız var onlarda bıtsın benden durular böyle sızler nasılsınız bakalım :KK34:

Kızlar yarın yılbaşı için evim misafir kaynayacak.
Eşimin ailesi ve yeğenleri geliyor.
Bugün genel bir temizlik yarında yemek falan beni bekliyor.
Eşimle başbaşa geçirmek istemiştim ama düşündüm ki hamileyim eğlence, yüksek ses kaldıramam.
Güzel güzel yemekler yapıp kalabalık bir şekilde sazlı, gitarlı geçiririz geceyi =)
Eşimin ve kız kardeşinin sesi çok güzel.
Ses kaydı yapabilirsem sizlerle de paylaşırım.
Koltuklarım açık renk diye örtü sermem lazım yoksa yarın çok pislenirler, sonrasın da uğraşamam.
İnşallah istediğim gibi geçer.
İşlerimi bitirip aranıza döneceğim...
Bir kaç saatlik sizleri ve göbişlerinizde o minik yürekli kocaman öpüyorum :KK54::KK54::KK54:

gittigidiyordan alışveriş birkaç defa yaptım. güvenilir canım. bende çok beğendim beşiği. bunun dışında oyunparkı falan alacakmısınız? yoksa büyüyen beşikmi?

Ben bunu annemlere alıyorum bebişim nasipse orda olduğunda yatacak ben büyüyen beşik düşünüyorum evime

mamas&papas da süper fiyat uygun sayılır maxicosi yada nuna anakucagını öneririm ona uygun kullanan arkadaslarım cok memnun
hem hafif hem cok güzel kolay kapanıyor bu ara baya bir gözde bu markalar akılında olsun cnm
oda yı ve boya rengıne karar veremedim bende ama ocak da boyatıcaz artık odasını onun telaşı var bizde
sonrada mobilyası tabi
kıyafet kolay nevresim kolay magazalarım belli :))
sonrada hazır olmus oluruz herhalde :))))

olunca takım olsun istiyorum kuzum..
ama dedim yaa yılbaşından sonra annemle Ulus'a gidip orda bakcam bebek arabalarına falan..
ben mobilyayı öyle cicili bicili yaptırmıcam..odanın rengi zaten güzel oynamıcam..
kıyafette bikaç bişeyler aldık 2 tane hastane çıkkışı aldık mı tamamdır..
nazal burun aspiratörü biberonu tırnak makasını ve tarağını aldık..
geriye bi bakım ve banyo malzemeleri bide emzik kaldı..
nevresimide muhtemelen taç tan alırız sanırım..

kızlar kusura bakmayın ancak fırsat bulup girebildim cok yogun çalışıyorum bugün neyse biz cumartesi sabah doktora gittik şeker yüklememiz yapıldı herşey normal cok şükür 27 hafta 1 kılo olmuş kızım kıpır kıpırdı kesenın ıcınde su ıcıp duruyor yusyuvarlak suratı vardı maşallah :nazar::KK16: doktor suyun cok ıyı bütün herşey normal dedi bır dahakı kontrolumuz 32 haftada yanı hafta sonra nasıl dayanacaksam ogün bırde çalışabılır kağıdımı alacağım hastaneden cıktık ve alış veriş yaptık bır sürü sey aldık kızıma annemle kipadandan aldık bır sürü sey kuvet fıle bıberon emzık önlük badı en kısa zamanda eklıyeceğim arkadaşlar eksıklerımız var onlarda bıtsın benden durular böyle sızler nasılsınız bakalım :KK34:

ohhh çok şükür darısı benim gbi yaptırmayanlara inşallah..
ayyyy ne güzel yaa eksikleri tamamlanıyo kuzunun :)
ohhhhooooo senin eksiklerin varsa ben Ankara'nın en yüksek yerinden atayım kendimi :KK9::KK9::KK9:

Kızlar yarın yılbaşı için evim misafir kaynayacak.
Eşimin ailesi ve yeğenleri geliyor.
Bugün genel bir temizlik yarında yemek falan beni bekliyor.
Eşimle başbaşa geçirmek istemiştim ama düşündüm ki hamileyim eğlence, yüksek ses kaldıramam.
Güzel güzel yemekler yapıp kalabalık bir şekilde sazlı, gitarlı geçiririz geceyi =)
Eşimin ve kız kardeşinin sesi çok güzel.
Ses kaydı yapabilirsem sizlerle de paylaşırım.
Koltuklarım açık renk diye örtü sermem lazım yoksa yarın çok pislenirler, sonrasın da uğraşamam.
İnşallah istediğim gibi geçer.
İşlerimi bitirip aranıza döneceğim...
Bir kaç saatlik sizleri ve göbişlerinizde o minik yürekli kocaman öpüyorum :KK54::KK54::KK54:

kuzucuuuuummm yardım edecek kimse yok muu?
hem neden sizde toplanıyosunuz siz gitseniz kayınvalidenlere olmazmı?

olunca takım olsun istiyorum kuzum..
ama dedim yaa yılbaşından sonra annemle Ulus'a gidip orda bakcam bebek arabalarına falan..
ben mobilyayı öyle cicili bicili yaptırmıcam..odanın rengi zaten güzel oynamıcam..
kıyafette bikaç bişeyler aldık 2 tane hastane çıkkışı aldık mı tamamdır..
nazal burun aspiratörü biberonu tırnak makasını ve tarağını aldık..
geriye bi bakım ve banyo malzemeleri bide emzik kaldı..
nevresimide muhtemelen taç tan alırız sanırım..

canım takım zaten bebek arabası sadece oto koltugu farklı marka oluyor o da mecburen oluyor
oto koltugu kullanmıcaksan zatenn sorun yok yenı dogan tasınabilen bebek arabası bakarsın
takım olan az alıyor bebek arabası ve oto koltugunda
güle güle kullansın bitanem saglıkla gelsinler :))
benim daha eksik cok ama acele etmıyorum erkenden iyi gelmio bana herseyı yapmak
nevresim ben engilish home düşünüyorum ama %100 pamuk mu bakmam lazım desenleri cok güzeldi :) ama pamuk degıl karma ise almam zaten

canım takım zaten bebek arabası sadece oto koltugu farklı marka oluyor o da mecburen oluyor
oto koltugu kullanmıcaksan zatenn sorun yok yenı dogan tasınabilen bebek arabası bakarsın
takım olan az alıyor bebek arabası ve oto koltugunda
güle güle kullansın bitanem saglıkla gelsinler :))
benim daha eksik cok ama acele etmıyorum erkenden iyi gelmio bana herseyı yapmak
nevresim ben engilish home düşünüyorum ama %100 pamuk mu bakmam lazım desenleri cok güzeldi :) ama pamuk degıl karma ise almam zaten

ben taç tan baktım organik diyodu elledim çokda hoşuma gitti ama zaman ne gösterir onuda bilemem tabi..
bizde para suyunu çekti 5 kuruş para kalmadı..
kv dem herşeye daha çok erken 7 aydan sonra alırız diyo bende herşeyi o zamana sıkıştırmak istemiyrum..
ama bi çöp bile alacak kadar da para kalmadı bizde..canım çok sıkılıyo bu duruma ama napcaz onuda bilmiyorum..
bebek arabası konusunda eşimi dinlersem casual storm al fazla para harcatma annenlere diyo..
bende almışken kaliteli sağlam bişey olsun ki ilerde Allah nasip ederse 2.çocuğumuz olursa ondada kullanırız diye düşünüyorum..
oyyyyy oyyyy ben karmankarışığım bu aralar..

selam kızlarrrr :KK3:

henüz bebişime hiç bir şey almadım ama sizin aldıklarınızı görünce hevese geliyorum ben de...
şimdilik sadece bakmakla yetiniyorum
alacaklarımızı belirleyip 30. haftadan sonra almaya başlıycaz inşallah...
arabaya karar verdik JANE MUUM-MATRİX
ana kucağı hem dümdüz yatabiliyor. tavsiye derim.
bebek odasını da büyük ihtimalle çilek ten anneannesi alacak :KK34:

kızımızın ismini de Melis koymayı düşünüyoruz.
Allah herkese sağlıkla bir avazda bebeğini kucağına almayı nasip etsin... :KK49:

X