maşallah canım benim rabbim hepsini korusun inşallah.. benim kızımda çok hevesli ama arada boynunu büküp artık teyzemde bana bir kız kardeş doğurur demiyormu içim yanıyor.. sende iki ismi birden koy ikisininde gönlü olsun..
bende 7-8 arası aldım artık dikkat ediyorum yoksa halim yaman
ayneeeeeeeeeeeenn.. yıl sonu işlemleri akşamada çalışacaz diyorlar olmaz dedim.. ben zaten dayanamıyorum..
ah canım ya çok geçmiş olsun.. kuşburnu marmelatı dene .. hamilelikte bir zararı varmı bilmiyorum ama hemoroide bire bir .. beni en kötü zamanımda kurtarmıştı..
kesinlikle süperdi.. adam ya .. eşimle başından kalkamadık elimizde süpürge.. annem aradı izleyin diye sonra diyor hemen muayene eldiveni al koy kenara ben artık elimi sürmem diyor.. haklı.. aslında çocukların özellikle cinsel organına dokunulmaması gerekiyormuş .. 3 yaşından sonra hepten kesmeliymiş..
yoksa çocuk o bölgenin önemini dokunulmaması gerektiğini bilmiyormuxş..
canım.. aslında benim çok taktıgım bir konuydu.. kızımın adı zeynep ecrin..
çok düşündük ismi sevmiştik.. anlam konusundada anlamı kötü olmadığı sürece sorun yok diyor islam alimleri hocalar.. ecrin kazanç demekmiş.. bizim de en büyük kazancımız şükürler olsun kızımız.. iyi düşün hayırlısı olsun..
bendim bendim.. dur hemen linkini atayım.. ben gitti gidiyordan almıştım kardeşime kendimede ordan alıcam inşalalh,,
ANAKUCAĞI ANADİZİ BEŞİK ANA KUCAĞI ANA DİZİ GittiGidiyor'da 98021000