2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
13 Ocakta şeker yüklemem var benim :18:

Hiç korkma hiç bişe yok hatta evde iken kendine bir su bardağına su ve şeker koy tadına bak aynı o şekil,,, bende çok korkuyordum baktım hiç bişe yok, ama mutlaka 10 dk içinde yavaş yavaş iç,
Ben küçük iken annem bana çok yapardı şekerli su, sanırsam midem bulandığında yapıyordu tam da hatırlamıyorum ama o yüzden hiç etkilenmedim içerken...

gunaydin anneler :KK16:
hersey yolundadir umarim gecmise bi bakip geliyorum
fistikimin selami varmis durmuyo soyle soyle diye kudurdu :KK9::KK9:

idrar enfeksiyonuyla ilgili rahatsız edici ağrın oluyomuydu ki ? ben en son dr.a gittiğimde sarı akıntın varmı dedi. mantarda olabilir enfeksiyonda dedi. rahatsız edici bir durumun yoksa fitil vermeyim tavsiye etmiyorum dedi.
benimde sarı akıntı yeni başladı ama ne kaşıntı var nede ağrı...biraz sık tuvalete gidiyorum o kadar...

ben de 8 kilo aldım :KK43: sözde hedefim en fazla 10 kiloydu amma velakin bundan sonra haftada 200-400 gr alınıyormuş bilginiz olsun neyse napalım bebişler sağlıklı olsun biz uğraşır veririz kilolaları :)

selam kızlar inş.herkes iyidir..
ben fena değilim işte şekerle boğusuyorum ne zor bieymiş inş.kimsede çıkmaz

cok gecmis olsun cnm inan cok zor butun hamileler canlari ne cektiyse yiyorken ben ve benim gibiler aman sekerim cikmasin bosver dogumdan sonra yerim diyoruz :KK14::KK14:
dun biraz kacirdim beyaz ekmege yuklendim diye sekerim 190 lara cikti sabah olctum 114 :KK50:
bugun dikkat etmezsem toparlayamam herhalde :18:

Prenatal Yoga Routine - Lara Dutta - YouTube
Pregnancy Yoga - Main Routine - YouTube

Kegel egzersizi çok kolay canım. Öncelikle hangi kas grubunu çalıştırdığını hissetmen-anlaman lazım. Bunun da en kolay yolu, idrarını yaparken tutup bırakmak. Bu egzersiz senin için kolay hale geldiğinde otururken&yatarken de kasıp gevşetebilirsin. Egzersiz yaptıkça daha uzun süre kasmayı ve gevşetmeyi denersin:KK34:

canımmm çok sağol,o kadar vieo araştırdım,hangisini yapmak lazım bilemedim,pilates buldum,onu yaptım bikaç kere.
bu 2 videoyu da süresi kadar yapıyo musun sen peşpeşe,yoksa farklı günlerde mi yapıyosun?

kegel egzersizi çok önemli bence de,sırf bu yüzden yurtdışından aletini almaya kalktım ama çok pahalı,burda da yereli var,o da az pahalı değil.
Bütün doğumu,kesiyi etkiliyo,benim de sıklaştırmam lazım egzersizini

canım ben kızımda doğumuma son 3 haftaya kalana kadar çalıştım. Doktorum kurum için -hastanın doğumuna 8 hafta kalmıştır.doğuma son 3 haftaya kadar çalışabilir- durum bildirimi yazmıştı. Ama bunda 8 hafta öncesi ayrılmayı düşünüyorum. sezeryan olacağı için günü belli zaten. çünkü öncekinde çok yoruldum son 3 haftaya kadar çalışabilir yazdığı için raporda alamadım. 8.ayda ayaklarımda ödem oluştu. ayak bileklerim ağrıyordu.artık iyice ağırlaşmıştım.

ben de 32 de ayrılayım diyorum dah hiç hazırlık yapmadım hazırlık yapayım tez çalışıyorum onu bitireyim son aylar zaten zorluymuş rahat rahat evimde yatıp kalkayım diyorum ücretsiz alırım sonrasında inşaallah diye düşünüyorum sonra dönüyorum acaba çok mu erken ayrılmış oluyorum diye düşünüyorum pöf ayrılayım değil mi bak sen de tecrübeliymişsin sağ ol

Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilik :KK16: ömürlük olsun inşallah :nazar:

Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış

:nazar: :nazar: Maşallahh
Allahh daha daha uzun uzun seneler nasip etsin inşallah mutlu huzurlu sağlıklı çoğalarak,,, mutluluğunuz daim olsun

Kızlar bişey danışıcam sizlere, şimdi bazılarımız 32.haftada işten ayrılıcak ya misal bende bu durumdayım, bebeği önde gidenler için 32.hafta nasıl belirlenecek SAT'a göremi yoksa ultrasonda çıkan değere göremi, örneğin ben şimdi 24 haftalık görünüyorum doktora gitsem 25 dicek hep böyle oldu gittiğim kontrollerde

geçenlerde böyle bir örnek gördüm önden gidiyormuş bayanınki doktor da raporunu önceden yazmış erken doğar diye sanırım bu bebişler gelişimini taamlayınca doğuyor amcamın kızı da öyle oldu 38 de 4 küsur sezeryanla aldılar

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum.ben size bir şey danışacaktım. 32.haftada izne ayrılacağım eğer bebek diyelim 36.haftada doğdu doğum öncesi iznimin 4 haftasını kullandım peki diğer kalan dört haftaya noluyor. yanıyor mu yoksa doğum sonrasına mı aktarılıyor. benim ilk bebeğim olacak çoğu konuyu bilmiyorum deneyimli olan varsa cevap verebilir mi?

benimde sarı akıntı yeni başladı ama ne kaşıntı var nede ağrı...biraz sık tuvalete gidiyorum o kadar...

benim akıntıda değişiklik yok ancak tahlilde 3 artı çıktı ki bir önceki tahlilde 1 artıydı. artmış yani doktor ilaç vermedi çok çok su iç dedi zaten en iyi ilaç su bu hastalığa çok önceden beri çektiğim için ha bu arada 32. haftada filan bu durumu ele alıp tedavi ediyorlarmış nitekim çocuk doğarken ordan geçerken mikrobu alma olasılığı oluyormuş Allah korusun öyle yazıyordu bir makalede haftaya gidince sorucam doktora

doğumdan sonra ucretsız ızın falan dusunuyormusun canım ben dusunmedıgım ıcın 37 ye kadar calısıscam mecbur bebegıme bakacak kımse yok aılemızden ayrı sehırlerdeyız

2 sene ücretsiz izin düşünüyorum Batmandayız bizde kimseye güvenipte bırakamam burda, kv ya da annemin bakmasını da istemiyorum zaten

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? geçen tahlil yaptırdım referans aralığı 0-4 olması gerekirken benm lökositim 23 çıktı.dr.antibiyotiğe başlattı azosilin.içerken tedirgin oluyorum.içtiğim zamanlarda bebeğim daha az haraket ediyor sanki.ilacı kullanmayı kessem mi acaba??

benım sureklı yenıleyen belkıde hıc geçmeyen ıdrar yolu enfeksıyonum var hamılelıgımın ılk ayından berı antıbıyotık monurool falan kullandım gecen ay enfeksıyon yok dedı dr bakalım sonrada tahlıl yaptırmadım son aylarda artıyormuş hatta erken doğuma neden olabılıyormus

Yılbaşında eşimle 11.senemize giriyoruz 31 Aralık 2003 günü başlayan hikayemiz artık 3 kişilik :KK16: ömürlük olsun inşallah :nazar:

Bide kızlar e-bebekten alışveriş yapacaklara uyarım var, geçenlerde ıslak mendil aldım ordan 12li, kartımdan para çekilmiş görünüyo ama sitedekiler sipariş kaydını oluşturmadılar 25 Aralıktan beri, kart ekstremin görüntüsünü yolladım kendilerine bakın dedim para çekilmiş hala ses seda yok bakalım, şikayet varda da bi kişi aynı durumu yazmış

maşallah,Allah arttırsın mutluluğunuzu :nazar::nazar::nazar:

Kızlar bişey danışıcam sizlere, şimdi bazılarımız 32.haftada işten ayrılıcak ya misal bende bu durumdayım, bebeği önde gidenler için 32.hafta nasıl belirlenecek SAT'a göremi yoksa ultrasonda çıkan değere göremi, örneğin ben şimdi 24 haftalık görünüyorum doktora gitsem 25 dicek hep böyle oldu gittiğim kontrollerde

son adet tarihin baz alınır herzaman canım ....bebeğin önden gitmesine göre değil ..

Günaydın hamişler.Cuma günü öğleden sonra işten çıktım.Sağlık ocağında tetenoz aşısının 2. dozunu oldum.5 doz yapılcak ömürlük olandan.3. doz 6 ay sonra.Kolum hala ağrıyo.Büyük ihtimal yarın öğleden sonra tatil olursam eminönüne havuzlu hana gidicem.Bebeğimin alışverişini yapmaya.Çok heyecanlıyım.İçim içime sığmıyo.

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum.ben size bir şey danışacaktım. 32.haftada izne ayrılacağım eğer bebek diyelim 36.haftada doğdu doğum öncesi iznimin 4 haftasını kullandım peki diğer kalan dört haftaya noluyor. yanıyor mu yoksa doğum sonrasına mı aktarılıyor. benim ilk bebeğim olacak çoğu konuyu bilmiyorum deneyimli olan varsa cevap verebilir mi?

yanmıyor canım ıstedıgın zmaan kullanıyorsun

X