2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bugün evdeydim çoooook sıkıldım yığınla ev işi beni bekliyodu hiç birini yapmadım haftaiçi dr a gitmem gerekiyodu vakit bulamadım(izin almak istemedim) tam bi depresyon modu yarında evde kalırsam(eşime bağlı) pazartesiyi düşünemiyorum sürünerek giderim herhalde işe pufff:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

slm annecıkler
umarım sızler ve bebıslerınız ıyısınızdır.benım bel agrılarıyla basım belada.10 dk ayakta durdummu belım kopuyo.ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum
gecen hafta bı kuru oksuruk tuttu 1 hafta ızın aldım dınlendm gectı sukurler olsun.

calısan anneler ozellıkler sızlere soruyorum ne zaman dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyorsunuz.benım ısım baya bı yorucu ve streslı.tum gun sandalyede oturmak ınsanı mahvedıyo bunu evde gecırdıgım 1 hafta boyunca daha ıyı anladım.
ocak sonu yada subat ortalarında ızıne ayrılmayı planlıyorum sızler ne zaman cıkacaksınız?

kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor
geçmiş olsun Filoloğum yaa, çok üzüldüm.yardımcı da olamayacağım, inşallah çabuk iyileşirsin :KK50:
Günaydın kızlar dün gece saat 5 e kadar uyuyamadim baş ağrısı burun akıntısı derken hastaligim ilerledi fenalardayim ya
geçmiş olsun
Günaydın kızlar,

Dün detaylı ultrasonum vardı.Bizim kız inat etti çekmedi elini yüzünden doktor yarım saat sırf bunun için uğraştı ama nafile aynı babası gibi inat:KK1:Haliyle bir resmini yakalayamadı doktor sonra bir ara tekrar deneyecek.Çok şükür herşey yolunda şuanda Allah bozmasın inşallah.şeker yüklememdede bir sorun çıkmadı artık bundan sonrası rutin kontroller kaldı onlarıda hayırlısı ile atlattık mı 3.5-4 ay sonra Allahın izniyle meleğimi kucağıma alıcam:KK16:Geçen cumrtesi 500 gr dı dün gittimde 700 gr olmuş sata göre 23 haftalık görünüyorum ama kontrollerde 24 haftalık göründü 1 hafta ilerde şuan..Birtek dikkat etmem gereken durum enfeksiyon olayı onun için fitil kullanıyorum doktor bütün kutuyu bitir tekrar etmesin dedi tam bir işkence fitil olayı.serviks uzunluğu,plesantaın yeri rahime uzaklığı bebeğin sıvısı herşey normal:KK16:Bundan sonra beklemek kalıyor.İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız:KK1:
maşallah bebişine, hep böyle sağlıkla büyüsünler, sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallah:nazar::emir_bebek:
dün gece 10da uykum geldi uyudum kızlar sonra gece 2 gibi eşim görevden geldi ona uyandım. hemen uyuyamadım döndüm durdum biraz sonra sağ yanımda bi ağrı hissettim kas ağrısına benziyordu. geçsin diye bekledim biraz 10 15 dk sürdü. sonra geçmiş uyumuşum. tedirgin oldum sonra uyurken dönerken ters bi hareket yaptım sanırım ondan oldu...
canım önemli bişey gibi durmuyo. böyle ağrılar düzenli aralıklarla tekrarlamadığı sürece tedirgin hissetme kendini:KK34: şiddettli bi ağrı mıydı? bazen bende de oluyo.
tünaydın hatunlar :)
dün kv deydik baya hazırlık yaptık ettik ama değdi herşey çok güzel olmuştu maşallah bize ellerimize sağlık :KK9::KK9:
bugünde komplecenek benim amcamlara gidicez kuzenimin eşi doğum yaptı bebiş görmeye :)
bi altın daha gidiyo yahuu ::KK9::KK9::KK9:
size gelcek o altınlar geri, biz kimseye götürmüyoz altın filan, gelenler de ööle gelcek ellerini sallayarak:KK1::KK1:
slm annecıkler
umarım sızler ve bebıslerınız ıyısınızdır.benım bel agrılarıyla basım belada.10 dk ayakta durdummu belım kopuyo.ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum
gecen hafta bı kuru oksuruk tuttu 1 hafta ızın aldım dınlendm gectı sukurler olsun.

calısan anneler ozellıkler sızlere soruyorum ne zaman dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyorsunuz.benım ısım baya bı yorucu ve streslı.tum gun sandalyede oturmak ınsanı mahvedıyo bunu evde gecırdıgım 1 hafta boyunca daha ıyı anladım.
ocak sonu yada subat ortalarında ızıne ayrılmayı planlıyorum sızler ne zaman cıkacaksınız?
geçmiş olsun. ben de yürüdüğümde oluyo acaip bel ve kasık ağrısı:KK49: doğum izni konusunda da ben 33. haftada ayrılmayı planlıyorum. 32. hafta sömestrenin son haftasıyla kesişiyo, boşa gitcek yani. doğum iznimi bir hafta erteletip, 2. dönem okulların açılmasıyla izne ayrılmak niyetindeyim. artık çok zor geliyo çalışmak :KK50:

$IMG_3320.jpg
bilmem oldu mu, 12. hafta bittiğinde ve 24. hafta bittiğinde. 28 i de bitirince yine çekcem. bööle 4 haftada bir rutine bindirdim bu işi:KK9::KK9::KK16:

kizlar sizi cok seviyorum ya:KK3:3:
ilk kez yaziyorum,benim sat 23 temmuz ,kismetse nisan annesiyim ,ilk hamileligim ,hepimiz bi avazda :KK16::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
slm annecıkler

ben ztn öğretmenim tam subat tatılıne denk gelıyor iznim ama on gün önce baslamıs oluyorum subat tatılı sayesınde.1 gün bile fazla çalısmayı dusunmuyorum gerçekten çok zor bu halde çalışmak belin bu kadar kötuyse bence sende gunun dolar dolmaz bırak hıç birşey biiz ve bebişlerimizden önemli değil:emir_bebek:

Günaydın, keyifli pazarlar. Annemi yolcu edeceğim bugün, bir hayli alışmıştım varlığına yalnız kalacağım yine:KK16:

ben bir çözüm bulamadım gaviscon da artık 15 dakika etki yapıyor.. hele boş mideyle durunca midem altüst oluyor ...yedikten sonra daha kötü...ama yine ,az ye sık ye uygulamasına devam

Canım başka bir forumda, bir arkadaş gavisconun artık fayda etmediğini doktorunun başka bir ilaç verdiğini ve bu ilaçtan sonra hiçbir şikayetinin kalmadığını söylemişti. Bir dahaki randevunda doktoruna danış istersen. Benim sorunum Allah'tan yemekten kaynaklanmıyor, bebek baskı yapınca oluyor o da geçici çok şükür:107:

kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hırsızı arkadaşımızın önerileri derdine derman olur...

Günaydın kızlar,

Dün detaylı ultrasonum vardı.Bizim kız inat etti çekmedi elini yüzünden doktor yarım saat sırf bunun için uğraştı ama nafile aynı babası gibi inat:KK1:Haliyle bir resmini yakalayamadı doktor sonra bir ara tekrar deneyecek.Çok şükür herşey yolunda şuanda Allah bozmasın inşallah.şeker yüklememdede bir sorun çıkmadı artık bundan sonrası rutin kontroller kaldı onlarıda hayırlısı ile atlattık mı 3.5-4 ay sonra Allahın izniyle meleğimi kucağıma alıcam:KK16:Geçen cumrtesi 500 gr dı dün gittimde 700 gr olmuş sata göre 23 haftalık görünüyorum ama kontrollerde 24 haftalık göründü 1 hafta ilerde şuan..

Gözün aydın canım, maşallah güzel prensesine kocaman olmuş; rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:nazar:

tünaydın hatunlar :)
dün kv deydik baya hazırlık yaptık ettik ama değdi herşey çok güzel olmuştu maşallah bize ellerimize sağlık :KK9::KK9:
bugünde komplecenek benim amcamlara gidicez kuzenimin eşi doğum yaptı bebiş görmeye :)
bi altın daha gidiyo yahuu ::KK9::KK9::KK9:

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:nazar:

bugün bebişimi gördük teyzeleri. gülümsüyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu maşallah. 24+0 640 gram olmuşuz. maşallah tombişiz biraz. baba zayıf anne zayıf bebiş tombiş maşallah. yavrum benim kadar güzel gülümsüyordu ki alıveresim geldi onu ultrason ekranından

Gözün aydın canım, maşallah tombişine:nazar::emir_bebek:

canım ya evde yaptığında ısınma hareketlerinde başlıyorsun degılmı ben salonda da yapıyorum bazen atlıyoruz ısınmaları
cokta önemli değil ama bir kac yerde ısınma hareketleri daha önemli diye okudum aklımda kaldı şimdi
birde pilatese ek kegel egzersizleri yapıyorum ben sende onu yapıyormusun :)

Ben birkaç rutini takip ediyorum canım, hepsi de ısınma hareketleri ile başlıyor ve atlamıyorum ben. Sonraki hareketleri daha rahat yapmamı ve nefes kontrolünü sağlıyor. Yıllar önce büyükler konuşurken, çok sayıda normal doğum yapan hanımlarda idrar tutma sorunu olduğunu duymuştum. Onu araştırırken kegel egzersizlerini okuyup her tuvaletimde yapmaya başlamıştım. Ayrıca ben cinsel ilişki sırasında da vajen kaslarını kullanıyorum; dolayısıyla benim kaslar idmanlı canım:KK76: Şimdi hergün olmasa da aklıma geldikçe tuvalette idrar tutma egzersizleri yapıyorum:KK34:

kizlar sizi cok seviyorum ya:KK3:3:
ilk kez yaziyorum,benim sat 23 temmuz ,kismetse nisan annesiyim ,ilk hamileligim ,hepimiz bi avazda :KK16::KK52::KK52::KK52:

Hoş geldin canım:KK3: maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek:

Vavv tass :KK66:
Vay benim halime :)
Tas mas degil :) 6 kilo almis, doktordan firca yiyip, esi tarafindan yusyuvarlak olmakla suclanmis halim :) ayrica her halimizle guzeliz, anneyiz biz :KK66: gerekirse veririz kilolarimizi nolcak
Günaydın, keyifli pazarlar. Annemi yolcu edeceğim bugün, bir hayli alışmıştım varlığına yalnız kalacağım yine:KK16:

Hoş geldin canım:KK3: maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek:

Gunaydin Snowycim, Allah kavustursun tekrar. Annene de hayirli yolculuklar :)

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? geçen tahlil yaptırdım referans aralığı 0-4 olması gerekirken benm lökositim 23 çıktı.dr.antibiyotiğe başlattı azosilin.içerken tedirgin oluyorum.içtiğim zamanlarda bebeğim daha az haraket ediyor sanki.ilacı kullanmayı kessem mi acaba??

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? geçen tahlil yaptırdım referans aralığı 0-4 olması gerekirken benm lökositim 23 çıktı.dr.antibiyotiğe başlattı azosilin.içerken tedirgin oluyorum.içtiğim zamanlarda bebeğim daha az haraket ediyor sanki.ilacı kullanmayı kessem mi acaba??

2 hafta önce bende idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullandım bence kullanmayı bırakma çünkü enfeksiyon ilerlerse daha kötü sonuçlara neden oabiliyor. antibiyotikten sonra mantar oluşur bende hep şu andada mantar için fitil kullanıyorum. doktor verdiyse ilacı tedirgin oacak bişey yok :)

kızlarr gece zeytinyağı ve sıcak su torbası koydum ama azalma nerde akine çiçek açması gibi her yerden ayrı ayrı şişti...zonkluyoo.ama bugece azıcık uyumuşum...ne yapacam bennnn...nasıl çalışcam böyle...

bebeğin baskısından makatındaki damarlar genişlemiş...doktora git...seviyesine baksın çok ilerlemiş hemoroidlerde normal doğum yapılamıyor çünkü...doğru bu yaşadığının olması için kabız olmana gerek yok ama çoğu kadın hamilelikte olabiliyor sonra da geçiyormuş ...demekki senin ki bebeğinden kaynaklanıyor...tuvaletinide etkileyecektir daraldığı için.lif hapı ,basur kremi falan verir doktor...korkma geçmeyecek bişey değil...ben şimdi iyiyim... ki benimki hem kabızlık hem hamilelikten oluyor...düzelirsin merak etme...

cnmmm sen nasıl iyileştin...darısı şifa bekleyen herkese.. ve bize...artık dayanılmaz oluyorrr çünkü..

bugün evdeydim çoooook sıkıldım yığınla ev işi beni bekliyodu hiç birini yapmadım haftaiçi dr a gitmem gerekiyodu vakit bulamadım(izin almak istemedim) tam bi depresyon modu yarında evde kalırsam(eşime bağlı) pazartesiyi düşünemiyorum sürünerek giderim herhalde işe pufff:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ahh bu hamilelik yorgunluk ve depresyon hisleri ...azıcık yürüyüş yap cnm.yada netten bebişine ciciler bak..iyi geliyor

Allah kavustursun cnm

Esmer liste paylasti mi?

Alisveris icin 0-3,3-6,6-9 neler kacar tane alacagiz??
Bebek arabasi hangi marka model sizi bekliyorm :)

Eki Görüntüle 912318 buda bizim hastane çıkışımızz :KK49:

Cok tatli kuzucun gule gule giysin :)
kızlarr gece zeytinyağı ve sıcak su torbası koydum ama azalma nerde akine çiçek açması gibi her yerden ayrı ayrı şişti...zonkluyoo.ama bugece azıcık uyumuşum...ne yapacam bennnn...nasıl çalışcam böyle...
ahh bu hamilelik yorgunluk ve depresyon hisleri ...azıcık yürüyüş yap cnm.yada netten bebişine ciciler bak..iyi geliyor

Cok cok gecmis olsun cnm nasilsin simdi??

X