Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor
Günaydın kızlar dün gece saat 5 e kadar uyuyamadim baş ağrısı burun akıntısı derken hastaligim ilerledi fenalardayim ya
Günaydın kızlar,
Dün detaylı ultrasonum vardı.Bizim kız inat etti çekmedi elini yüzünden doktor yarım saat sırf bunun için uğraştı ama nafile aynı babası gibi inatHaliyle bir resmini yakalayamadı doktor sonra bir ara tekrar deneyecek.Çok şükür herşey yolunda şuanda Allah bozmasın inşallah.şeker yüklememdede bir sorun çıkmadı artık bundan sonrası rutin kontroller kaldı onlarıda hayırlısı ile atlattık mı 3.5-4 ay sonra Allahın izniyle meleğimi kucağıma alıcamGeçen cumrtesi 500 gr dı dün gittimde 700 gr olmuş sata göre 23 haftalık görünüyorum ama kontrollerde 24 haftalık göründü 1 hafta ilerde şuan..Birtek dikkat etmem gereken durum enfeksiyon olayı onun için fitil kullanıyorum doktor bütün kutuyu bitir tekrar etmesin dedi tam bir işkence fitil olayı.serviks uzunluğu,plesantaın yeri rahime uzaklığı bebeğin sıvısı herşey normalBundan sonra beklemek kalıyor.İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
dün gece 10da uykum geldi uyudum kızlar sonra gece 2 gibi eşim görevden geldi ona uyandım. hemen uyuyamadım döndüm durdum biraz sonra sağ yanımda bi ağrı hissettim kas ağrısına benziyordu. geçsin diye bekledim biraz 10 15 dk sürdü. sonra geçmiş uyumuşum. tedirgin oldum sonra uyurken dönerken ters bi hareket yaptım sanırım ondan oldu...
Allah a emanet onlar tedirgin olma ben uyurken belki üstüne bile yatıyorumdur çok deli yatarım hareketlerimize engel olamıyoruz maalesef birşey olmaz Allah ın izniyle
kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor
Günaydın kızlar dün gece saat 5 e kadar uyuyamadim baş ağrısı burun akıntısı derken hastaligim ilerledi fenalardayim ya
dün gece 10da uykum geldi uyudum kızlar sonra gece 2 gibi eşim görevden geldi ona uyandım. hemen uyuyamadım döndüm durdum biraz sonra sağ yanımda bi ağrı hissettim kas ağrısına benziyordu. geçsin diye bekledim biraz 10 15 dk sürdü. sonra geçmiş uyumuşum. tedirgin oldum sonra uyurken dönerken ters bi hareket yaptım sanırım ondan oldu...
Kızlar naber nasılsınız?
Giremedim dün, sanırım bugünde pek giremeyeceğim hala K.validemlerdeyiz.
İnşallah herkes iyiydir.
bunlarda aldıklarımızdan bır kaçtanesi :) Eki Görüntüle 910376 Eki Görüntüle 910354 Eki Görüntüle 910355 Eki Görüntüle 910356 Eki Görüntüle 910357
ayrıntılıyı önceden , bir sorun görülen bebeklere yaparlarmış...sanırım bi ben kaldım şeker yüklemesi yaptırmayan bizimde haftaya perşembe ama detaylı ultrasonu doktorum söylemedi yaptırmak şartmıymış kızlar herkes yaptırdı mı? bulunduğum yerde eşşek kadar hastane var bi tane kadın doğumcu yok ayda bir ile gidip muayne oluyoruz doktorda hep ya doğuma yetişiyor oluyo ya cok hızlı bakıo soracaklarımın yarısını soramadan dönüyorum yardımcı olurmusunuz
Ben yoga yapıyorum canım (netten); hem normal doğumu kolaylaştrımak için hem de kas-kemik ağrılarına çok iyi geliyor:107: