2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Mümkün olduğunca sıcak suya oturmaya çalış bir saat arayla olabilir buhar memelerin ufalıp kaybolmasını sağlıyor bende herzaman işe yaramıştır

Son düzenleme:
kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor

Günaydın kızlar dün gece saat 5 e kadar uyuyamadim baş ağrısı burun akıntısı derken hastaligim ilerledi fenalardayim ya

geçmiş olsun kızlar... en kısa zamanda iyileşmeniz dileklerimle...

Günaydın kızlar,

Dün detaylı ultrasonum vardı.Bizim kız inat etti çekmedi elini yüzünden doktor yarım saat sırf bunun için uğraştı ama nafile aynı babası gibi inat:KK1:Haliyle bir resmini yakalayamadı doktor sonra bir ara tekrar deneyecek.Çok şükür herşey yolunda şuanda Allah bozmasın inşallah.şeker yüklememdede bir sorun çıkmadı artık bundan sonrası rutin kontroller kaldı onlarıda hayırlısı ile atlattık mı 3.5-4 ay sonra Allahın izniyle meleğimi kucağıma alıcam:KK16:Geçen cumrtesi 500 gr dı dün gittimde 700 gr olmuş sata göre 23 haftalık görünüyorum ama kontrollerde 24 haftalık göründü 1 hafta ilerde şuan..Birtek dikkat etmem gereken durum enfeksiyon olayı onun için fitil kullanıyorum doktor bütün kutuyu bitir tekrar etmesin dedi tam bir işkence fitil olayı.serviks uzunluğu,plesantaın yeri rahime uzaklığı bebeğin sıvısı herşey normal:KK16:Bundan sonra beklemek kalıyor.İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız:KK1:

:nazar: maşallah cnm bebeğine sağlıklı doğar bebeklerimiz inş!

dün gece 10da uykum geldi uyudum kızlar sonra gece 2 gibi eşim görevden geldi ona uyandım. hemen uyuyamadım döndüm durdum biraz sonra sağ yanımda bi ağrı hissettim kas ağrısına benziyordu. geçsin diye bekledim biraz 10 15 dk sürdü. sonra geçmiş uyumuşum. tedirgin oldum sonra uyurken dönerken ters bi hareket yaptım sanırım ondan oldu...

dün gece 10da uykum geldi uyudum kızlar sonra gece 2 gibi eşim görevden geldi ona uyandım. hemen uyuyamadım döndüm durdum biraz sonra sağ yanımda bi ağrı hissettim kas ağrısına benziyordu. geçsin diye bekledim biraz 10 15 dk sürdü. sonra geçmiş uyumuşum. tedirgin oldum sonra uyurken dönerken ters bi hareket yaptım sanırım ondan oldu...

Allah a emanet onlar tedirgin olma ben uyurken belki üstüne bile yatıyorumdur çok deli yatarım hareketlerimize engel olamıyoruz maalesef birşey olmaz Allah ın izniyle

Allah a emanet onlar tedirgin olma ben uyurken belki üstüne bile yatıyorumdur çok deli yatarım hareketlerimize engel olamıyoruz maalesef birşey olmaz Allah ın izniyle

inş cnm! ben en son doktora gittiğimden sormuştum. bazen eğiliyoruz kalkıyoruz bunun bebeğe olumsuz bi etkisi olur mu ezilir mi bebek diye sormuştum doktor da hafif böle gülerek yok olmaz rahmin içindeki amniyon sıvısı bebeği korur dedi. Allah esirgesin trafik kazası ya da sert bi cisimel karna vurulursa bebek zarar görürmüş. zaten rahim kat kat. sezeryan doğumlarda kat kat kesiyoruz dedi.
benim aklıma kasılma mı hissediyorum acaba diye geldi de ondan tedirgin oldum. öle bişey olsa zaten duramazdım yani:)

kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor

canım çok geçmiş olsun..
benim bi bilgim yok yardımcı olamıcam sana.. :KK19::KK19:

Günaydın kızlar dün gece saat 5 e kadar uyuyamadim baş ağrısı burun akıntısı derken hastaligim ilerledi fenalardayim ya

geçmiş olsun canım..
bu naneli mentoller var ya ondan alıp peçeteye damlatsan baş ağrına ve akıntına iyi gelir..
tabi sıcak şeyler içmeyide ihmal etme..
ama sakın öyle bitki çaylarını flan çok karıştırma..bizim için iyi değil biliyosun..

Kızlar naber nasılsınız?
Giremedim dün, sanırım bugünde pek giremeyeceğim hala K.validemlerdeyiz.
İnşallah herkes iyiydir.

ıyı hafta sonları kızlarrr melekklerınızle bırlıkte keyıflı gecer ınsallhh bu arada masllah seker yuklemelerı bıtmıs nerdeyse bız daaha detaylıya gırmedık p.tesı ınsallh bıraz gec gun verdıller ama olsun artık :KK31::KK31::KK31::KK31: artık cıclerede baslamını zamanıda geldııartık :KK52::KK52::KK52::KK52:

tünaydın hatunlar :)
dün kv deydik baya hazırlık yaptık ettik ama değdi herşey çok güzel olmuştu maşallah bize ellerimize sağlık :KK9::KK9:
bugünde komplecenek benim amcamlara gidicez kuzenimin eşi doğum yaptı bebiş görmeye :)
bi altın daha gidiyo yahuu ::KK9::KK9::KK9:

bugün bebişimi gördük teyzeleri. gülümsüyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu maşallah. 24+0 640 gram olmuşuz. maşallah tombişiz biraz. baba zayıf anne zayıf bebiş tombiş maşallah. yavrum benim kadar güzel gülümsüyordu ki alıveresim geldi onu ultrason ekranından

sanırım bi ben kaldım şeker yüklemesi yaptırmayan bizimde haftaya perşembe ama detaylı ultrasonu doktorum söylemedi yaptırmak şartmıymış kızlar herkes yaptırdı mı? bulunduğum yerde eşşek kadar hastane var bi tane kadın doğumcu yok ayda bir ile gidip muayne oluyoruz doktorda hep ya doğuma yetişiyor oluyo ya cok hızlı bakıo soracaklarımın yarısını soramadan dönüyorum yardımcı olurmusunuz:KK49:

Bütün annelere :nazar: hiç bişe olmasın sağlıcakla gecirelim kalan bütün zamanlarımızı diye :)
İyi hafta sonları geçirmeniz dileğimm, ben hala aynıyım, inşallah iyileşecem..
Dikkat edinn kendinize.... Bn dinlenmeye devam ediyorum.

sanırım bi ben kaldım şeker yüklemesi yaptırmayan bizimde haftaya perşembe ama detaylı ultrasonu doktorum söylemedi yaptırmak şartmıymış kızlar herkes yaptırdı mı? bulunduğum yerde eşşek kadar hastane var bi tane kadın doğumcu yok ayda bir ile gidip muayne oluyoruz doktorda hep ya doğuma yetişiyor oluyo ya cok hızlı bakıo soracaklarımın yarısını soramadan dönüyorum yardımcı olurmusunuz:KK49:
ayrıntılıyı önceden , bir sorun görülen bebeklere yaparlarmış...
şimdi artık rutin bir kontrol haline gelmiş...bütün bebeklere bakıyorlar...diğer testlerin iyi çıktıysa ve eğer sen istemiyorsan yaptırma...
adı üzerinde ayrıntılı biraz daha dikkatli inceliyorlar...çok nadir olsa da testleri iyi çıkmış bebeklerdeki bazı problemler ayrıntılı da fark ediliyor...şeker yüklemesine gittiğinde doktoruna danış istersen...

Ben yoga yapıyorum canım (netten); hem normal doğumu kolaylaştrımak için hem de kas-kemik ağrılarına çok iyi geliyor:107:

canım ya evde yaptığında ısınma hareketlerinde başlıyorsun degılmı ben salonda da yapıyorum bazen atlıyoruz ısınmaları
cokta önemli değil ama bir kac yerde ısınma hareketleri daha önemli diye okudum aklımda kaldı şimdi
birde pilatese ek kegel egzersizleri yapıyorum ben sende onu yapıyormusun :)

aaaa bugün kimsecikler yokmuş nerdeyse..
anlaşılan herkes gezmelere gitmiş bebişlerle :)
bizimde babamız geldi duşa girdi onu bekliyoruz gezmeye gitmek için..

X