2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
artık ağrılardan, sinirden oturup ağlıyorum, ilçedeki hastaneye gittim dahiliye görünmek için doktor yokmuş, allahım ne b*ktan bir yer burası sinirlerim iyice bozuldu, koridorlarında...
geçmiş olsun canım benim...sinirlerinde gerilmiş haliyle...antibiyotik niyetine soğanı sarımsağı eksik etme ye bol bol...ben çok yiyorum şükür ne grip oldum ne bişey... soğan salatası yap limonlu falan nasıl istersen ye bol bol...

hayirli cumalar kizlar..
sizlere bi sorum olacak hamile kaldiginizdan bu zamana kac kilo aldiniz acaba? :44::44:
ben en son tartıldığımda 7 kilo almıştım...sanıyorum 10 kiloyu geçmiştir ama ödemde var bende turşu baharatlı yemekten

[/QUOTE]

bu aralar beni tek zorlayan şey alaturka tuvalet oluyor işyerim de ki öyle ızdırap gibi oturup kalkmak...eşimle evi kiraladığımızda 2 tuvaleti vardı ve 2 tuvalette alafranga....ben alaturkaya alışığım hatta kızmıştım niye alaturka olan bir ev tutmadın diye şimdi iyi ki öyleymiş diyorum...

bu aralar beni tek zorlayan şey alaturka tuvalet oluyor işyerim de ki öyle ızdırap gibi oturup kalkmak...eşimle evi kiraladığımızda 2 tuvaleti vardı ve 2 tuvalette alafranga....ben alaturkaya alışığım hatta kızmıştım niye alaturka olan bir ev tutmadın diye şimdi iyi ki öyleymiş diyorum...

canim ama bu aydan sonra doktorlar kolay doguma yardimci olmasi icin alaturkalari oneriyor biraz zorlanicaz ama deger ins :KK49:

çok güzelmiş rüyan, Allah hayırlara yazsın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ben de geçen hafta çok benzerini gördüm. evde küçük bi aletimiz varmış, onu karnıma tutuyoruz duvara bi görüntü yansıyor. ama bebeğin şimdiki hali değil 5-6 aylık gibi. benim kucağımda. ben kilo vermişim inceciğim :KK52::KK52::KK52: oğlum da çok güzeldi, bembeyaz tenli hafif keltoş. koca yanak, babası gibi çekik gözlü :) ertesi gün hemen görümcemden kocamın bebeklik fotolarını istedim. çok benziyordu. inşallah öyle olur :KK49: :KK16:

Hadi bakalimmm. Benim kizim ruyamda babasina hic benzemiyordu. Sadece sarisin renkli gozlu olusu benziyodu. Kalan yuz sekli bana benziyodu. Allahim siparis gibiiii :KK70: bu aylardan sonra cok gorursun ruyalarinda bebek dediler, bakalim. Bilinc alti heralde biraz, ama cok etkilendim :) yani ilk kez bebegimi gordum ruya da olsa, cok degisik

benimde başım kilolarla dertte arkadaşlar, bende 6 kilo aldım ama o 6 kiloyu son 1,5 ayda aldım ayni birden çok fazla aldım zaten kilolu hamile kalmıştım az almam lazım ama iştahım çok açıldı nasıl yapacam bilemiyorum, şeker yüklemesinede hafta içi bir gün gitmem lazım

bazen bende nefes almakta zorlanıyorum özellikle akşamları, bide kızım gelip gelip kucağıma giriyor, karnıma oturmak istiyor kardeş var falan diyorum da çocuğum anlayamıyor daha :KK1:

Günaydın, keyifli hafta sonları:KK16:

bulantılarım tekrar geldi inşallh gecer tekrar kızlar cok kötüyüm

Geçmiş olsun canım; bebek hareketlerindendir belki benim gibi. Benim midem ile hiç sorunum olmamıştı ta ki dün geceye kadar. Bebek mide kısmına baskı yapınca hem bulantı hem yanma başladı. Var mı çözümü olan; "yavrum in aşağı annem" demek fayda etmiyor:21:

günaydın herkese
canim ama bu aydan sonra doktorlar kolay doguma yardimci olmasi icin alaturkalari oneriyor biraz zorlanicaz ama deger ins :KK49:
normal doğuma yardımcı olduğunu bilmiyordum....o zaman yararı olduğunu bilerek oturmak daha az sıkıntı verir bana...

Geçmiş olsun canım; bebek hareketlerindendir belki benim gibi. Benim midem ile hiç sorunum olmamıştı ta ki dün geceye kadar. Bebek mide kısmına baskı yapınca hem bulantı hem yanma başladı. Var mı çözümü olan; "yavrum in aşağı annem" demek fayda etmiyor:21:
ben bir çözüm bulamadım gaviscon da artık 15 dakika etki yapıyor.. hele boş mideyle durunca midem altüst oluyor ...yedikten sonra daha kötü...ama yine ,az ye sık ye uygulamasına devam

kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor

neyseki bu gün daha iyiyim inşallah gecer

Günaydın kızlar dün gece saat 5 e kadar uyuyamadim baş ağrısı burun akıntısı derken hastaligim ilerledi fenalardayim ya

kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor
canım geçmişolsun....
bende çok dikkat etmeme rağmen 2 gün önce oldum...
1 saate yakın tuvalette kaldım ağladım acısından birde ıkınınca karnımada baskı yapıyor...
oturmak ne kelime yürüyemiyordum bile...hamile kalmadan öncede olurdum arada bir ama hiç buvkadar şiddetli olmamıştı...
daha öncede söyledim başka bir arkadaşa....vazelin yada elinde hangi yağ varsa makatına masaj yap ama memeleri parmağınla içeri doğru iterek yap ve her tuvaletten sonra yap... sert yerlere oturma... sıcak suyla taharetlen imkanın oluyorsa....kayısı kaynat gün kurusu olsun... suyunu posasını her şeyiyle tüket...kabak havuç lahana falan tüketmeye çalış..patates pirinç hamur işi falan yeme bu aralar... bol bol su iç...çok kötüysen doktora git belki fitil verir yani çıkaramayacak durumdaysan eğer... yoksa o dışarı çıkan memeler kalıcı olabilir. ama masajla içeri doğru itersen sürekli zamanla düzelir...basur kremi kullananlarda var...bebek büyüdükçe daha çok baskı yapacak dikkat et...tuvaletini sakın bekletme ...arada bir git tuvalete otur 5 dakika bekle bağırsakların hareketlenir belki..acıdan dolayı psikolojik olarak kasılıyorsun kendini sıkmamaya çalış...
geçmiş olsun tekrar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Dün detaylı ultrasonum vardı.Bizim kız inat etti çekmedi elini yüzünden doktor yarım saat sırf bunun için uğraştı ama nafile aynı babası gibi inat:KK1:Haliyle bir resmini yakalayamadı doktor sonra bir ara tekrar deneyecek.Çok şükür herşey yolunda şuanda Allah bozmasın inşallah.şeker yüklememdede bir sorun çıkmadı artık bundan sonrası rutin kontroller kaldı onlarıda hayırlısı ile atlattık mı 3.5-4 ay sonra Allahın izniyle meleğimi kucağıma alıcam:KK16:Geçen cumrtesi 500 gr dı dün gittimde 700 gr olmuş sata göre 23 haftalık görünüyorum ama kontrollerde 24 haftalık göründü 1 hafta ilerde şuan..Birtek dikkat etmem gereken durum enfeksiyon olayı onun için fitil kullanıyorum doktor bütün kutuyu bitir tekrar etmesin dedi tam bir işkence fitil olayı.serviks uzunluğu,plesantaın yeri rahime uzaklığı bebeğin sıvısı herşey normal:KK16:Bundan sonra beklemek kalıyor.İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız:KK1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Dün detaylı ultrasonum vardı.Bizim kız inat etti çekmedi elini yüzünden doktor yarım saat sırf bunun için uğraştı ama nafile aynı babası gibi inat:KK1:.İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız:KK1:
amin inşallah hepimiz sorunsuz doğururuz...
maşşallah bebeğine :nazar:
bebeğinden hep böyle güzel haber alman dileğiyle

canım geçmişolsun....
bende çok dikkat etmeme rağmen 2 gün önce oldum...
1 saate yakın tuvalette kaldım ağladım acısından birde ıkınınca karnımada baskı yapıyor...
oturmak ne kelime yürüyemiyordum bile...hamile kalmadan öncede olurdum arada bir ama hiç buvkadar şiddetli olmamıştı...
daha öncede söyledim başka bir arkadaşa....vazelin yada elinde hangi yağ varsa makatına masaj yap ama memeleri parmağınla içeri doğru iterek yap ve her tuvaletten sonra yap... sert yerlere oturma... sıcak suyla taharetlen imkanın oluyorsa....kayısı kaynat gün kurusu olsun... suyunu posasını her şeyiyle tüket...kabak havuç lahana falan tüketmeye çalış..patates pirinç hamur işi falan yeme bu aralar... bol bol su iç...çok kötüysen doktora git belki fitil verir yani çıkaramayacak durumdaysan eğer... yoksa o dışarı çıkan memeler kalıcı olabilir. ama masajla içeri doğru itersen sürekli zamanla düzelir...basur kremi kullananlarda var...bebek büyüdükçe daha çok baskı yapacak dikkat et
geçmiş olsun tekrar

cnm ya bende yatamıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum...canım kabız olmadımki..söylemesi ayıp günde iki yada üç kez çıkarım tuvaletime.masaja başlayayım..dr umu aradık genel cerraha git dedi.ilaç kullandıracaktır dedi.korkuyorum ama dayanamıyorum da iki gece oldu ...
çok teşekkür ederim arkadaşım

cnm ya bende yatamıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum...canım kabız olmadımki..söylemesi ayıp günde iki yada üç kez çıkarım tuvaletime.masaja başlayayım..dr umu aradık genel cerraha git dedi.ilaç kullandıracaktır dedi.korkuyorum ama dayanamıyorum da iki gece oldu ...
çok teşekkür ederim arkadaşım
bebeğin baskısından makatındaki damarlar genişlemiş...doktora git...seviyesine baksın çok ilerlemiş hemoroidlerde normal doğum yapılamıyor çünkü...doğru bu yaşadığının olması için kabız olmana gerek yok ama çoğu kadın hamilelikte olabiliyor sonra da geçiyormuş ...demekki senin ki bebeğinden kaynaklanıyor...tuvaletinide etkileyecektir daraldığı için.lif hapı ,basur kremi falan verir doktor...korkma geçmeyecek bişey değil...ben şimdi iyiyim... ki benimki hem kabızlık hem hamilelikten oluyor...düzelirsin merak etme...

tgrt haberde psikiyatrist var anne karnında bebek psikolojisinden bahsediyor şoklardayım herşeyi biliyor bu bebekler keyfinizi kaçıracak herşeyden uzak durun kan yoluyla herşeyi hissediyorlarmışş.....

bebeğinizin altını bile başkasına değiştirtmeyin diyor onu bile bilir etkilenirmiş

X