- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
slm annecıkler
umarım sızler ve bebıslerınız ıyısınızdır.benım bel agrılarıyla basım belada.10 dk ayakta durdummu belım kopuyo.ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum
gecen hafta bı kuru oksuruk tuttu 1 hafta ızın aldım dınlendm gectı sukurler olsun.
calısan anneler ozellıkler sızlere soruyorum ne zaman dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyorsunuz.benım ısım baya bı yorucu ve streslı.tum gun sandalyede oturmak ınsanı mahvedıyo bunu evde gecırdıgım 1 hafta boyunca daha ıyı anladım.
ocak sonu yada subat ortalarında ızıne ayrılmayı planlıyorum sızler ne zaman cıkacaksınız?
bende de var o bel ağrıları... azıcık bi iş yapsam hemen belim çatlıyo. doğum iznine şubat tatili bittikten sonra ayrılıcam ben. o zaman ta 32. hafta oluyo. 4 hafta kaldı zaten şurda iple çekiyorum. zor geçiyo okulda hamilelik cnm...
Eki Görüntüle 911937
bilmem oldu mu, 12. hafta bittiğinde ve 24. hafta bittiğinde. 28 i de bitirince yine çekcem. bööle 4 haftada bir rutine bindirdim bu işi
pek tatlı çıkmışsın:) zaten zayıfmışsın. bel ağrımda üşütme ağrısına benziyo. bakalım inş önemli bişey değildir.
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? geçen tahlil yaptırdım referans aralığı 0-4 olması gerekirken benm lökositim 23 çıktı.dr.antibiyotiğe başlattı azosilin.içerken tedirgin oluyorum.içtiğim zamanlarda bebeğim daha az haraket ediyor sanki.ilacı kullanmayı kessem mi acaba??
yok cnm ilacı bırakma. enfeksiyonun geçsin tamamen. idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sık görülüyormuş ve mutlaka tedavi edilmesi gerekliymiş. doktorun zaten sana göre antibiyotik yazmıştır bence. geçmiş olsun...